- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ID
csendes tag
hy mindenki
akadt egy kis problemam... van egy 80gb-s maxtor winyom, 2 nappal ezelőtt semmi baja nem volt tennap hazajöttem és nem jött fel a rendszer egy kékhalál kiséretében megallt töltéskor vmi "CHKDSK:/F" vmit futtassak...
nahm probaltam renszert rakni, sima xp-nél megcsinalja a formazast és a fájlok másolását de amikor ujraindul és telepíteni kellene szintén ugyanaz a kékhalál...
erre a winyora a "winter edition"-t megprobaltam az gond nélkül feltelepül, de amikor driverek installálása után ujraindítom akkor lám-lám ismét az a g.....ci kékhalál:S
kértem gyorsba egy 8gb-s vmi quantum winyot arra is gond nélkül felment az xp és ezen nincs ien gond, csak baromi lassu
van még itthol egy 40gb-s maxtorom, de azon van kb 20gb cucc, érdemes lenne-e azokat kiírnom dvd-re és megprobalni arra is felrakni a rendszert hogy megtudjam most mi a rossz:sha vki tud lécci segítsen
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Le Mans Ultimate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Debian GNU/Linux
- Microsoft Excel topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest