Hirdetés
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nchester
kezdő
válasz
üzenetére
egyébként érdekes a történet mert van ahol van magyar hangsáv pl jóbarátok de ott se minden évadnál pedig külföldi kártyával regisztráltam vagy pl a rick és mortynál. Viszont filmeknél semmi és ami főleg érdekelne a discovery id dokufilmek ott egyiknél sincs magyar szinkron. Azért érdekel az főleg mert azt tényleg sehol nincs fent a neten magyarul pláne nem HD-ba. A többi streamingszolgáltatónál viszont tudtommal amit még használtam netflix disney+ ilyen nincs ott elvileg minden megy magyar szinkronnal vagy felirattal ami magyarországról is elérhető. itt is van pár tartalom amin nincs szinkron de felirat kb mindenhol magyar. gondolom azokon Magyarországon sincs magyar hangsáv
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Jackson elektromos gitár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
l.skywalker