Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
üdv
Fagor innova 1FE-94 mosógépünk van
mostanában arra lettünk figyelmesek hogy egy adott, előmosás nélküli program végén vagy az öblítést fejeltei el vagy a centrifugázást.
van hogy mindkettő.
az az érdekes hogy nem hallunk érdekes, vagy a megszokottnál eltérőbb hangot működés közben
volna valakinek valamilyen ötlete mi lehet a gond?
szerviz vagy csere?
mert egyébként ezt leszámítva, teljesen rendben van
tény hogy a szűrője nem volt még tisztítva.
lehet ennek köze van hozzá?
bár nagyon koszos ruhákat soha nem mostunk vele
valakinek ötlete, tippje?
előre is köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok Urak! Hölgyek!
Tervezünk venni egy olyan gáztűzhelyet, amely elektromos sütővel rendelkezik.
érdekelne a véleményeteket, tapasztalatotok, minden mit érdemes figyelme venni.
minden ötlet, vélemény, márka ajánlat érdekelne.
előre is köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok, erről mi a véleményetek?
link
előre is köszönöm ha mondtok valamit"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz tPedro_ #9516 üzenetére
a leírtak alapján a pumpa (vízszivattyú) a ludas...
nekünk 9 ezerért cserélték az év elején a vízszivattyút.
bár nem ez a típus van nekünk mint neked
hasonló volt a hangja és a jelenség...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz tPedro_ #9518 üzenetére
hát ezek jó kérdések...
én a korábbi jelenségre írtam amit írtam...
nem akarok butaságot írni, no meg félre vezetni...
nekünk is így búgott és megállt a gép és a program, amikor szivattyút kellett cserélni...
de hogy azok amikről írsz mit jelentenek azt nem tudom sajnos, nem szeretnék még csak tippelni sem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz #25712384 #10036 üzenetére
http://www.ebolt.hu/common/big_txt/zfu250.pdf
(egy nagyon hasonló, újabb típus, (Zanussi) addig míg az eredetit nem találod meg.)szerk: nem tudom hogy ez segítség e...
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz zozoka49 #10599 üzenetére
magyar nyelvet nem biztos hogy találsz hozzá
de alternatívaként itt van egy, szerintem német link
és a google fordító viszont tud segíteni...
a többi össze lehet ügyesbe sakkozni szerintem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz macilaci78 #10895 üzenetére
ez milyen igaz már"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, jó napot.
Először is Kellemes Ünnepet, vagyis am még hátra van belőle
Vettem egy AEG mosógépet még húsvét előtt.
Lásd lejjebb a képet.
AEG 54840D a típusa, vagyis ez van rajta.
van még rá egy év gari, az vállalja akitől vettem. ezekkel fogalakozik, átnézi, rendbe rakja és végül használtként értesíti.
Minden rendben van vele, vagyis majdnem minden. Arra lettünk figyelmesek hogy - egy átlagos egy két nap nálunk olyan 3-4 adag mosás keletkezik, és mi a 40 fokon szoktunk mosni, - végig megy a program rendben, de a vége előtt amikor a visszaszámláló az 1-hez ér (egy perc van hátra), elkezd villogni a tür felirat mellett a led, és nem vált át 0-ra amikor is nyílik az ajtó.
Ilyenkor át tekerjük az öblítésre, és ott szépen végig megy a program, és nyílik az ajtó, minden rendben befejeződik.
nem minden esetben csinálja, próbáltuk a kímélő programban is meg a simában is és egyszer egyszer mindig belefutunk ebbe a jelenségbe...
Még nem hívtam akitől vettem, mert mi van ha mi bénázunk valamit el
keresgélek még használati után, hátha van benne valami, de ide is írtam nektek hátha ti tudtok valamit mondani...
előre is köszönöm a tippeket, ötleteket.
remélem érthető amiről gagyarászok[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Bocsánat hogy neked cimzem a kérdést, de fontos lehet az aramtalanitas mosogep eseten amikor nincs használva?
Volt rgy kérdésem nem reg a topikban, de azota is agyalok mi lehet nalunk...
Az aramtalanitas az ilyen full elektromos vezérlésű gepeknel, célszerű?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
Ertem. Koszonom a véleményed. Elgondolkodtató teny amit írsz. Anno a dvd lejátszó halt meg es a szerelő azt mondta hogy régen okos embereket alkalmaztak hogy sokaig működjön minden elektronikus berendezés.
Most a fogyasztói tarsadalomban tuti olyanokat alkalmaznak akik arra szakosodtak, hogy gari időn tul ha lehet mielőbb elszalljon bennük valami
És nem is említsem a tomeg gyártást"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik