- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoona
aktív tag
válasz
blizzrd #73600 üzenetére
Az 5 év garancia más kereskedőre nem érvényes, csak ha az electrolux.hu-n vásárolod a terméket - sajnos a számlán és garancia jegyen amúgy nincs feltüntetve de a webáruház hivatkozik a hivatalos megrendelés visszaigazolásra, hogy azt el kell tenni és azzal lehet igazolni majd - én ezt ki is nyomtattam egy az egybe - a visszaigazolást meg a webáruház levelét is.
Mivel az Electrolux.hu ad még 10% kedvezmény miatt meg 5 év garanciát ezért nekem jobb volt árban mintha Mediamarkt vagy Euronicsba vettem volna - ott lett volna +gari +szállítási költség is. Elég hamar ki is szállították, kibontották bedugtuk, csomagolóanyagot meg el is vitték.
Keress egy boltot esetleg, ahol ki van állítva mind a kettő mert maximum az anyagban lehet különbség.
Szűrő takarítás nem macerás, csak legyen folyamatos
-
Zoona
aktív tag
válasz
blizzrd #73591 üzenetére
Bosc-t nem ismerem, Aeg és Electrolux kb ugyan az - a szériák tulajdonságai megegyeznek, egy szérián belül néha az ajtó színe és a kijelző típusa különbözik. Én az elmúlt hetekben az electrolux.hu-ról vettem meg az EW8H458B-t - ott ingyenes a szállítás és 5 év a gyári garancia + volt rá 10% kupon.
Aeg/Electrolux gépek hőcserélője előtt nincs szűrő ezért van aki bevág oda egy G4-es szűrőpaplant. Árukeresőn ha rákeresel 1-1 típusra akkor az árgrafikonból meglehet tudni mióta van piacon a gép.
Electroluxban még azt vettem észre, hogy a drágábbakban már van olyan, hogy "reverse" mód - ami elvileg több dobváltást eredményez a szárítás közben - illetve a drágábbak szebbek a kijelző miatt de a belseje és a szárítási tulajdonság mindegyiknél ugyanaz - ezt a márkaboltosok irták.
-
Hauptmann
veterán
válasz
blizzrd #73507 üzenetére
Ezt így senki sem fogja megmondani, ki kell tapasztalnod, mi mehet a címke ellenére a gépbe, és mi nem,. Nekem még egy ruhám sem ment össze (és kerül be olyan is, amit elvileg nem lehetne szárítózni), de a kényesebbeket nem szárítózom.
Van valami olasz univerzális keret, ami elég tág tartományban jó, nemrég ajánlotta itt egy kolléga, keres rá.
MaxxDamage,
Csak melegítésre a létező legolcsóhbbat venném, ami tetszik, és befér az adott helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest