Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz Lokids #49155 üzenetére
Én a tapasztalataim alapján annyit ajánlanék, hogy indukciósat nézzél. Ennél inkább csak az edény melegedik nem a konyha mint az izzó kerámiásnál meg a gázosnál. És igen praktikus is. Csak bekapcsolod is melegszik is az edény, ha lehúzod magától lekapcsol mert érzékeli.. 3100W-tal lehet forralni vizet a mi tűzhelyünkön. (Mondjuk két zónásban ilyen fokozatot még nem láttam)
Elvileg hatékonyabb is. -
mzso
veterán
válasz Lokids #49183 üzenetére
Sajna többet nem tudok mondani. Nekem csak ezzel az egy electrolux tűzhellyel (nem főzőlappal) van tapasztalatom.
Az indukciós része jó. Amúgy nem valami híres. Körbe a peremnél lötyög már az üveg, gondolom be is szivárognak dolgok amikor kifut valami. Valami furcsaság van az elektronikával is (lehet összefügg) mert volt hogy lezárta magát, meg a bal hátsó folyton olyan állapotba kerül mint amikor automatikusan lekapcsol az edény lehúzása után egy idővel. Valemelyik forgógomb is valahogy megolvadt egyszer egy kicsit.
Meg elég primitív is. Csak fokozatot lehet kapcsolni. Szerintem a spirál sem több elemes belül, mint ahogy láttam pár szétszedős videóban.De a beépíthető főzőlapok lehet sokkal igényesebbek. Gyanítom, hogy csak a tűzhelynél olcsóskodják el ennyire mert így is el tudják adni.
A java probléma nem is jelentkezhet. Az érintővezérléssel meg gondolom jön az időzítés is meg a hőfokra beállítás is.Candy-ből csak mikróm volt. Na az gagyi... Minőségre meg design-ra is. Egy éven belül rozsdásodni kezdett körben a nyílásnál. A forgógomb meg össze-vissza érzékelt. A designja meg olyan béna volt, hogy mindig az üvegen vastagon lecsapódott a víz. (A gyorsmelegítés funkció meg visszatekeréssel volt elérhet. Előre tekeréssel a hülye programokat választotta ki amit soha nem használtam.)
-
BBéci
legenda
válasz Lokids #50662 üzenetére
Annyiból Electroluxot érdemes venni. Azt, amelyik éppen belefér a keretbe. Felejtsd el a porzsák nélküliket, olyat ebben a topikban senki nem fog ajánlani! Hacsak nem Dyson gyártmányút, de azok 100000 forintnál kezdődnek.
Vagy laminált padlóburkoló, vagy parketta, a kettőnek nem sok köze van egymáshoz. A lamináltat fahulladékból készítik, a tetejére műanyag fóliát kasíroznak, a parketta színtiszta fa.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
asdf_
veterán
válasz Lokids #51313 üzenetére
Lényegtelen mit mind az Aldi, jogszabály szerint 10 kilónál nagyobb tartós fogyasztási cikket a szerviz javít az üzemelés helyén, vagy onnan az eladó/szerviz szállítja el. Bármely ettől eltérő kikötés automatikusan semmis, a jogszabály erősebb, nem az Aldi.
[ Szerkesztve ]
-
peppe79
senior tag
válasz Lokids #51313 üzenetére
Ne foglalkozz azzal, amit az Aldiban mondtak, sok dolgozó sajnos teljesen felkészületlen. Lehet, hogy az illető előtte évekig a paprikaföldeken dolgozott, és lövése nincs a jogszabályokról. Nem bántásból írom, sajnos ez a valóság (épp elég hosszú időt eltöltöttem a multiknál, hogy tudjam, kiket alkalmaznak, és mire számíthat az ember).
Egyébként, az Aldi jótállási jegyében is fel van tüntetve:
"A jogszabály alapján kötelező jótállás alá eső fogyasztási cikkek esetén, ha az adott fogyasztási cikk rögzített bekötésű, ill. 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható, a fogyasztási cikket az üzemeltetés helyén kell megjavítani. Ha a kijavítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról vállalkozásunk, vagy - a javítószolgálatnál közvetlenül érvényesített kijavítás iránti igény esetén - a javítószolgálat gondoskodik"
-
farkas-j
őstag
válasz Lokids #51329 üzenetére
Jesszus, mi a fenét tud ez ennyiért?
Kitűnően szívja a port, koszt, még a szőnyegekből is olyan szinten, amit kevés porszívó tud.
Már ipari porszívót is kapni bőven ennyiért.
Ez majdhogynem az a kategória.
Egy szaros magánlakásba minek?
Azt nem tudom hogy szaros lakásba minek mert oda inkább vasvilla és lapát kell, de nálunk arra kell, hogy pl. a szőnyegeket is kifogástalan tisztaságúra kiporszívózza.
valahogy még a 40 ezret is sajnálom egy szaros porszívóra.
Szaros porszívóra még 5Ft-ot is sajnálnék! Autóból is olyat vettem ami az igényeimet minimális kompromisszummal de kielégíti és jóval 5 milla alatt volt. A 2,5 millás fapados Dacia tényleg nagyon jó, ugyanoda elvisz mint bármelyik drágább típus, de az én igényeimnek mégsem felelt meg. Az ízlések, pofonok és az igények különbözőek!Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
MODERÁTOR
válasz Lokids #51333 üzenetére
4ezres kavefozo, na az pont nem jo semmire. De izlesek es pofonok. Nem mindenki igenyes ezekre a dolgokra, van akinek megfelel a 120 forintos sarkany sor is masnak meg a 2000 forintos.
Gondolom az autodra is 20ezer km-t futott gumikat veszel mert olcsobb.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Vesa
veterán
válasz Lokids #51335 üzenetére
AKkor számodra ezek a fontosak, értjük, de mások számára pedig éppen olyan marhaságnak tűnhet, hogy minek egy PC házra 60k-t költeni! Meg kéne már érteni, hogy ne magunkból képezzük le a világot és elfogadni azt, hogy a másik embernek mások a prioritásai!
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
ribarszki
őstag
válasz Lokids #51333 üzenetére
Te porszívózol otthon? Te vasalsz? Mert ha te csinálnád, megértenéd, hogy minőségi műszaki ezközzel a munka is kényelmesebben, jobban megy.
Vettem egy X25ös Fiskars fejszét. Szívtam a fogam az ára miatt. Pedig sokkal régebb óta ilyet kellett volna venni, mert nem anyázás és idegeskedés a hasogatás vele. Na pont ilyen a drágább porszívó, vagy vasaló. -
pjen
félisten
válasz Lokids #51346 üzenetére
Szia,az a Quelle porszívó mostani áron hazai boltban 60K lenne.Az 1600W nem jelent semmit.Volt egy 15 éves Philips porszívonk,szintén 1600W.Pár hónapja meghalt.Vettünk egy Elux super silencet.700W és sokkal jobban szív.A tartályos porszívó szerintem azért nem terjedt el,mert jó poózsákost gyártani egyszerűbb,olcsóbb.Nekem van egy kb 15 éves anti allergén vízszűrős Samu porszívom.Akkor került annyiba,mint most egy alap Miele.
-
peppe79
senior tag
válasz Lokids #51329 üzenetére
"...valahogy még a 40 ezret is sajnálom egy szaros porszívóra. "
Korábban én is így voltam vele... Kb. 1 évig tépelődtem egy robotporszívón, mert egyszerűen sajnáltam rá a pénzt (pedig simán megtehettem volna, hogy megvegyem). Aztán rá kellett jöjjek, hogy az egyik legjobb vétel volt. "Normál" porszívóból is megéri egy drágább, ha az könnyebbséget jelent a munkában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik