Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52969) Lord Dragon


Lord Dragon
senior tag

Hali mindenkinek!

Egyszerű kérdésem lenne bárkitől aki tud segíteni. Minél több vélemény jöhet nyugodtan!

Mosogató gépet szeretnék vásárolni. Milyet vegyek? :)

Itthonra kéne. Jelenleg nincs és soha nem is volt. Egyáltalán nem értek hozzájuk így fogalmam nincs mit vegyek, hogy jó legyen, csak egyet tudok biztosan: ebben a házban mindenki utál mosogatni. :D Úgyhogy áthárítanánk ezt a feladatot valami szorgos kis gépre! :)

Legfontosabb szempontjaim: Jó minőségű, tartós, időtálló legyen.

Igazából valamelyest nézelődtem már és láttam, hogy a Miele gyárt mosogatókat is. Ennek örültem, mert eddig kifejezetten jó tapasztalatom van velük, így kicsit elfogult vagyok a gyártóval kapcsolatban. Persze ha mosogatóból épp nem ajánljátok a Miele-t, akkor az is hasznos infó. De 6 évvel ezelőtt vettünk egy Miele mosógépet és azóta hibátlanul teszi a dolgát, továbbá amióta megvettük 2 éve a Miele porszívót, azóta a porszívó gondunk is megszűnt. Egyszerűen öröm vele porszívózni annyival jobb mint bármelyik másik ami korábban volt. Szóval szeretem nagyon ezt a gyártót és szívesen vásárolnék ismét tőlük, ha ti is ajánljátok. Mosógép 250K volt, porszívó 90K, valami hasonló kategóriát keresek mosogatógépben is. Fél millát nem tudok fizetni, az már túl drága nekem, de:

Max 250K még nagyduzzogva beleférhet egy minőségi, időtálló termékért. Persze ha olcsóbban is van olyan ami ajánlott, az nyilván nem hiba.

Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek! :R

Üdv! L.D.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.