- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I'am Dony
őstag
A sub LFE bemenetét használom, így a poti is maxon van azon. Szerettem volna megnézni, hogy a Yamin mennyi ez az érték, de sehol nem jelzi ki. Kipróbaltam volna a 100 vs. 120 Hz et.
Bár jobban belegondolva csak a 80 Hz alattiakat kapja meg, mert ott vágok ill. az LFE ami max. 120 Hz ig tartalmaz információt. Lehet ezért nincs benne és max 120 Hz van beállítva fixen. -
Tukolp
aktív tag
Igazából komolyan gondoltam 😁
Mert ennyi pénzért használtan mit kapok ?
Bocsi ha laikus vagyok,
Igazából barátnőmmel gondoltuk hogy veszünk valamit használtan ilyesmi áron.Nem tudom mit kaphatunk érte
Esetleg tudtok valami boltot ahol megmutathatnám neki a cuccokat ?
Esetleg meglágyítaná a szívét 😁😁 -
BBéci
legenda
Ezzel egyetértek, de a jól elkészített reflexes szubládánál általában jobb egy ugyanolyan jól elkészített zárt.
SZVSZ.(#159357) Khaosz55
Ezeknek a 90 százalékát én teszteltem, és csak az utóbbi 8 év termése, a megelőző 12 évben is volt ugyanennyi - ha nem több - a kezeim között.(#159363) Tukolp
50000 forintért jó képminőséget adó full HD vetítőt? -
Lite
őstag
Ez a mozis rendszer. Zenére van másik, szubot csak kocsiban használok zenehallgatásra. Itt bekerülne a hangszóró a ládába, kapna rendes kábeleket, aztán olyan 60-70 Hz körül el lenne vágva.
Az autóhifis cuccokat nem zárom ki, mert pl. a JL cuccok hangja valami fantasztikus, csak itt az erősítő nem elég a kihajtáshoz. -
BBéci
legenda
Jól gondolod, a minőséget mindenhol meg kell fizetni. Sőt, az autóhifis hangszóróknak el kell viselniük -20 fokos hideget és +60 fokos hőséget is, ilyesmivel a szobaiak nem találkoznak.
Itt egy igazi vadállat, a kedvencem: [link]
Nem azt akarom sugallni, hogy bárki autóhifi hangszóróval házimozizzon, de nem ördögtől való ötlet és akár nagyon jó is lehet.(#159055) renatto
Olyan kábelre rá sem néznék, ami valamelyik hatalmas kínai OEM gyártó terméke. Nincs mögötte semmiféle kutatás, fejlesztés, tervezés.
A Roline talán nem ilyen, de a nagy, ismert, neves gyártókban (AudioQuest, Harmonic Technology, HiDiamond, Kimber, Kubala Sosna, Mogami, Nordost, van den Hul, Oehlbach, QED, Siltech, Supra, Transparent Audio, Viablue, WireWorld, és még tucatnyi másik) jobban bízom. -
BBéci
legenda
"Én az autóhifis vonalat úgy ahogy van, elfelejteném. Ott sose a minőség a fő szempont."
Ebben még nyomokban sincs igazság!
Az olcsó autóhifis hangszórók pont annyit tudnak, mint a hasonló árkategóriába tartozó szobaiak. Viszont a csúcskategóriásak ugyanúgy feszesek, gyorsak, pontosak, részletezők, mint amikkel a házimoziban élvezkedünk. Például Focal és JL Audio. Autóhifiben is van igény audiofil hangra, ezt a gyártók kiszolgálják.
Újságírói pályafutásomat az Autóhifi magazinnál kezdtem, részt vettem hazai versenyeken bíróként, a legnagyobb európai szakkiállításokon látogatóként. Utóbbiakon a nyakamban lógó Press igazolvánnyal azt hallgathattam meg, amire kedvem támadt és bizony volt részem olyan élményekben, amik a mai napig erősen élnek bennem. -
renatto
őstag
55"-nál kb 1 méterről játszok, ott azért eléggé látszik a részletesség.
Terelve a témát az SVS feltolt egy DTS:X - Dolby Atmos komolyabb cikket.
-
Most ezzel a kérdéssel kiraktad a medvecsapdát, kis gonosz.
Egyébként egyetértünk, semmi értelme a 4K-nak. Én 2,8 méterről nézem a 60-as tévét, de nem látnék különbséget ilyen távolról, ha 4K lenne. Most egy 70-esben gondolkozom, de még ott sem látszik a táblázat szerint. Nem baj, legalább olcsón tudok fullHD 70-est venni majd használtan, ha valaki eladja.Devil-k: Szerintem zenéknénél azért kijön az. De igazad van, nem próbáltam, nem hallottam.
-
renatto
őstag
Azért mert felesleges plusz eszköznek érzi (és + pénz), hisz a tévé is le tudja játszani, amit kifizetett... és ha szinkronosan nézi, az 5.1 hang is kijön simán. Amíg nem lát/hall egy jobb képet/hangot addig nincs viszonyítási alapja, így elégedett ezzel (ami azért nem feltétlen baj). A jól megszokott tévéadás képénél/hangjánál ez így is nagyságrendekkel jobb. Szóval van ok az örömre.
Láttam 2-3 DolbyVision filmet, amit ugye csak a tévé tud és ott DD+ 7.1 hang volt mellé. Teljesen meg voltam vele elégedve.
-
Callisto
őstag
Én tőlük rendeltem egy 1000KV audio célra gyártott trafóval: Toroidy
Leleveleztem velük mire lenne szükségem és legyártották, elküldték.
Azért kértem audio toroid trafóval, mert reménykedtem, ha pl. az AV procit választom le, akkor is megszűnik a földhurok és még jót is tesz a procinak a tiszta áram.
Sajnos csak a PC leválasztása oldotta meg a gondot. Semmi más. Próbáltam mindent. -
törölt tag
-
BBéci
legenda
Valóban nem pro és nem kontra, mert a belső kábelezés sokkal kisebb mértékben szól bele a hangzásba, mint a külső 2-3 méter. Könnyen lehet, hogy másfajta belső dróttal még jobb lenne a hangja, ezt csak kipróbálással lehetne eldönteni. Tudtommal semelyik gyártó nem alkalmaz high end belső vezetékezést, meghagyja azt a leendő tulajdonosoknak. Tutira nem hagynám benne a gyárit, ha kívülre 1-2 milliós kábeleket csatlakoztatnék.
Ez olyan, mint a készülékekhez mellékelt tápkábel. Valamit kell adni, majd a tulaj vesz hozzá olyat, ami neki tetszik.(#158632) fehér_ember
Ár/érték arányban biztosan kiemelkedő, de valami 2-3-4 milliós hangdobozpárhoz olyat használni csacskaság lenne, vagy sz.rrágás, netán mindkettő.
Kipróbáltam a Triangle Signature Delta és a Thiel T1 hangdobozokat olcsóbb, 50-100000 forintos és 600000+-os kábelekkel, utóbbiakkal annyival jobban szóltak, hogy ha a különbséget zongorázni tudnám... -
powerup2
addikt
nem az hogy fontos inkább kényelmi szempont bár én nem szoktam állutani egyszer kell jól beállitani és ennyi
de nagyon kiváncsi vagyok az arendal sub2-re mert azért elég méretesek benne a hangszórok és amit mutattál nekem mérési eredmények igen meggyözőek voltak
azt hittem lesz változás a 1723 subok terén is pl valami mobil app ilyesmi
-
BBéci
legenda
Rengeteg szubládát használtam, teszteltem, sajnos Arendal nem volt köztük, de REL igen és nagyon várom a következőt, ami alighanem a jövő héten érkezik. Ha igaz, az új S széria egyik darabját kapom.
Miért baj, hogy majdnem egy árban van az SB-2000-rel, amikor legalább olyan, vagy még jobb a hangja? "Fantastic bass performance." -
fehér_ember
addikt
Nem tudom a mostaniak milyenek úgyhogy azokat nem védem, de nálam egy Q200E jobb volt mint a hájpolt sb12-nsd.
(#158463) exception
A 20cm-es mélysugárzóról jut eszembe: Rel Stampede - (hiába fizettem volna érte 140£ + postaköltséget; kitart a személyes átvétel mellett)
hihetetlen specifikáció amúgy 550£ volt akkor amikor a strata5 800£ -
ctrlaltdel13
őstag
Ennyi tőlem is telik hogy rákeressek😉.
Arról viszont nem találtam semmit, ha csillapítom a mögöttes falat, ezáltal durván 300 hz-től felfelé, mennyire változik a freki menet.
A hallgatási pozícióba levő 100hz környéki kioltást akarom valahogy kompenzálni, vagyis megszüntetni.
Mivel annak helye nagyjából adott+-30cm előre hátra irányba.
Így a hangdoboz elhelyezésével próbálnám adott frekvencia kioltását arrébb tolni a hallagátási pozícióból. -
törölt tag
Arra gondoltam, hogy valamelyest konyítani kell a számítástechnikához, hogy valaki házimozi forrásnak tudja használni, na nálam ezek szerint hiányzik ez a tudás, mert az esetek 90%-ban mindig volt valami geb@sz.
Egyéb iránt Te magad is láthatod, hogy napi szinten téved ide valaki, akinek hasonló a problémája.
A céleszköz ezzel szemben: Berakod a lemezt, vagy csatlakoztatod a vinyót, oszt csókolom!Lehet, hogy maga a Prohardver pc-s felület, de ha jól olvastam házimozis topikban vagyunk.
Viszont a lehetőség adott: Segíts a kérdezőnek, mert én bd lejátszón még nem tapasztaltam olyat, hogy ne mentem volna át a 24p
-
Dorian
félisten
Amennyiben user error az, ha nem akar vki időt fordítani arra hogy megtanulja az összes hard- és szoftver, beállítását, problémáit, lelkivilágát, és még így is lesznek megoldhatatlan dolgok.
Nálam pl. a Kodit olyasvalaki állította be, aki aztán tényleg ért hozzá, mégis minden indítást a menüben kezdek, mert random visszaáll a hang directsoundra wasapiról. -
Mosqu!to
addikt
Se az erősítő se a PC nem földelt, valamint ha jól rémlik akkor azonos fázison is vannak.
Nem vagyok egy villanyász zseni, de ha jól rémlik, ilyen körülmények között nem kéne földhuroknak létrejönnie.Van amúgy ahogy nézem jobb áron is, pl aliról official Ugreen (mobilos körökben az egyik legjobb kínai márka) storeból 10 méteres hdmi2.0 optic fibre kábel $93-25% akció -$6 kupon = 19300 Forint. Ha HDMI 2.1 lenne, akkor instant ugranék rá.
Tudunk arról valamit, hogy ez az optikai cucc képes-e a 2.1 szabvány szerint is jelet továbbítani? -
Mosqu!to
addikt
Szerverről jön az anyag etherneten a tv-be, és az küldi le ARC-on a hangot az erősítőnek.
Btw, HDMI 1.4 tudja egyszerre küldeni a 4k 24Hz anyagot ÉS HD hangot, vagy a 4k kép elviszi a sávszélet?
Valamint meg tudom azt tenni, hogy az erősítő az adatot egy random HDMI porton megkapja, és ebből a forrásból a HDMI ARC-on pedig kiküldi a képet a tv-nek? Mert így már reálisabbnak tűnik, hogy a nem HD hanganyagú dolgokat továbbra is Plexen nézem, a HD hangosat pedig a PC->erősítő HDMI in->erősítő HDMI ARC->TV HDMI ARC.
Amúgy a múltkor ki kellett húznom a pc-t és erősítőt összekötő hdmi kábelt, mert ahogy a gép terhelést kapott, úgy egyre magasabb frekvencián elkezdte a hangfalaimat búgatni. Ebben amúgy csak az a fura, hogy semmit nem dugtam át máshová, és ilyen jelenség az elmúlt években egyáltalán nem történt.
-
BBéci
legenda
Melyik szubládára gondolsz? A T12 akciósan volt 180, teljes áron, ha jól emlékszem, 210000-ért adták.
Az általad leírt számok valóban nagyon nem arányosak.
De ne azt nézd, hogy mennyibe került a T-12, mert nem az a lényeg, hanem a tudása, a hangja. Ha érdemben lehet rajta javítani Boxer helyett Huskyval, akkor miért ne tennénk meg? Inkább adjuk el? Az lenne az igazi böszmeség.
Pityu remekül megfogalmazta, idézem: "És ki a tökömet érdekel, h 250bol mennyi a kábel és mennyi az aktív cucc, ha ebből a summabol nem fogsz jobbat venni?" -
bajnokpityu
félisten
Mondjuk az akkoriban 45rugos husky vásárlásánál már tudtam h nem a t12, ami akkor 200 körül volt, az utolsó subom. És ki a tökömet érdekel, h 250bol mennyi a kábel és mennyi az aktív cucc, ha ebből a summabol nem fogsz jobbat venni?
Nem egyszer tortent már olyan h a kábel többet ért mint elektronika, és így volt kerek...
-
BBéci
legenda
Szerinted mit jelent a saccra?
Párszor megkérdeztem, de sosem kaptam választ arra: miféle olyan funkciója van még a nappalinak, amihez csupasz falak kellenek és gátolják az akusztikát javító idomok?
Nálunk a kb. 2000 könyvet befogadó polcrendszer csak pozitív hatásokat okozott, nem csak a visszhangot drámaian csökkentve javította az akusztikát, nagyságrenddel kellemesebbé tette a bent tartózkodást. Az itt-ott elhelyezett akusztikai panelek sem zavaróak, ahogy a teraszajtó/ablak elé hamarosan felkerülő vastag sötétítőfüggönynek (van alumínium redőny is) is kizárólag javító hatásai lesznek. Alighanem a bejárati ajtó belső felére is tennem kell valami csillapítást, mert pont visszaverő helyen van. -
bajnokpityu
félisten
-
Dorian
félisten
Igen, nálam is kellenek panelok, mert a helyiség nem hagyományos értelemben vett nappali, hanem házimozizenenappali (tehát tévézésen, filmezésen, zenehallgatáson kívül nincs más funkciója) így nekem is csak kanapé, függöny, szőnyeg van a szobában. Mivel fél éve költöztünk, könyvespolcok gyártatása még mindig legutolsó prioritás, majd két év múlva, ha a többi fontosabb dolog megvan.
Viszont a korábbi fele akkora helyiségben lévő panelek megfelelnek, és mennyiségre sem kell több, hiába sokkal nagyobb a helyiség. -
BBéci
legenda
Az Anthem Room Correction valóban remekül teszi a dolgát, annál csak a Dirac Live jobb.
Ettől függetlenül az Anthem MRX500 engem nem nyűgözött le.
Jó, de semmi különös, ez leszűrhető volt a róla írt cikkemből. A véleményemmel nem volt elégedett a forgalmazó, ezért az volt az első és eddig az egyetlen Anthem, ami nálunk vendégeskedett., Így legyen őszinte a tesztelő. -
ctrlaltdel13
őstag
Ezért is írtam hogy környezet függő.
Nálam pocsék volt, nem volt meg az összhang.
Sztereón semmi mély, ezáltal a közép és magas túlságosan dominált.(igaz a hallgatási pózicióba mély kioltást véltünk felfedezni)
Denonnal sokkal lágyabb volt a hangzás, több mélyet hallatott, viszont ezáltal jobb volt az összkép, igaz olyan volt az Anthem-hez képest mintha fátyolosabb lenne.
Az Anthem egy igazi nyers erő, részletező de számomra érces hanggal.( Saját környezet). -
Dorian
félisten
A "fő gondok szinte minden szobában" pont a mély-tartományban vannak (itt simán előfordul 10-20-30 dB-es frekimenet hullámzás), ugyanis felette az akusztikát nagyjából kezeli egy normál lakberendezés, a szőnyeg, függönyök, kárpitok, könyvespolc, ilyesmi, ami minden élhető, otthonos lakószoba része. Persze feltételezem, hogy kevesen szeretnek csupasz kriptában élni.
-
Sza_Sa
senior tag
Megerősítettetek abban amit én is gondoltam, túlárazott gyenge hangminőségű cuccok, ami meg jó lenne, horror áron vehető meg. Meg ahogy nézem, mindegyik tisztára mint egy soundbar. Akkor már tényleg egy jó soundbar.
Az a helyzet, hogy a sub nem maradhat, az első áldozata lesz a gyereknek, ha elkezd majd mászni - még nem született meg, de hamarosan érkezik -, így valamilyen mélyhanggal bíró szettet kellene vennem. -
Sza_Sa
senior tag
Feladtam, nem veszek falra szerelhető vékony hangfalat, marad a polcsugárzó. Megyek valahová fülelni, addig is, tudnátok ajánlani márkát amit érdemes lenne meghallgatni? A keretet 500e körül fixálnám, hacsak nem van jobb ajánlat
Nekem a Monitor Audio Silver szériája mindig is tetszett, egy Silver 100 jó lehetne? -
exception
aktív tag
Mindenképp hallgatózás lesz, tényleg ahogy írtad, oldalra szeretnék menni, egy más hangot keresek, más karaktert, a feljebb lépéshez sokkal többet kéne rááldozni, amihez már lehet, hogy az erősítőm lesz kevés és akkor megint ott leszek, ahol a part szakad. Meglátom, mi rejlik ezekben az apró dobozokban.
-
exception
aktív tag
Nekem alapvetően a térábrázolása nem tetszik annyira a Dalinak, olyan "sehogy sem szól" hangja van, csak ezt az előző erősítőmnél nem vettem észre. Igazából egy másik irányt keresnék, más hangot. Zenében nincs nagy hangerőigényem, moziban pedig úgyis segít neki a mélyláda.
Megkeresem, köszi a tippet! -
Mankó
veterán
Megtörtént. A lejátszó beállításaival sikerült finomítani a jelenségen, de még mindig látom az anomáliát és már a tv adásokon is. Meg nézek egy mostani Sony-t, hogy ott is látni e, aztán ha ott minden ok, akkor csere lesz.
Bár abban az ársávban már akkor lehet Oled C8 lesz a befutó. -
-
python1
veterán
Open baffle,diy megoldás 30cm-es átmérőjű szélessávú hangszórók,ribbon magasnyomók.
Régebbi kép,de azóta sincs kezelve a nappali,majd jövőre lesz tervbe,addig pattgtatom a hangot,mint eddig.Dorian
Eddig bejött,már annyira megszoktam,hogy kezeleztlen,lehet ha kezelem,már nem is fog tetszeni.Tesztelem majd azt is,hogy kezelés után tetszik-e a hang,vagy csak placebó.
-
tomyka74
senior tag
3 m-re vannak egymástól a frontok és 3-ra a hátterek is és 3m-re vannak a hátterek a frontoktól is tehát a hangsugárzók egy 3 x 3-as négyzet négy sarkában helyezkednek el.
én a hátterek közt ülök falra tolt kanapén ( tudom,hogy ez így szar de panelban ennyi van)a hátterek mélyközepe 95 cm-re van a földtől ez kb. 20 cm-re a fejem fölött ha filmezek és döglök.
-
tomyka74
senior tag
értem én ezt, csak úgy álltalánosságban kérdezem,hogy jobb e ha távolítom is őket egymástól nem csak feljebb rakom.
mert ugye ha távolítom is akkor már kintebb lesznek a képzeletbeli "körből" ahogy ugye el kéne helyezni őket.
most kb. ugyan olyan távol vannak egymástól mint a frontok. egy + 20-30 cm. távolítást képzeltem el oldalanként a háttereknek, frontok maradnak helyükön. -
agentJ
tag
Értem köszi,nem tudtam belőni a topikot,azthittem egy 150 ezres rendszer már nem a belépőszintet képviseli.
Akkor szerintem végül maradok 100 körül egy a mostanihoz hasonló dvd lejátszós rendszernél,nincs túl sok kedvem használthoz illletve összeválogatáshoz.
A HTZ-315 hangzásával és teljesítményével abszolút elégedett vagyok,csupán koros már szegény,meg nem lehet kikapcsolni,mert akkor baromi hangos benne valami tekercs -
-
Soha nem tolom falra vagy nyomorgatom be bárhová is a hangfalaimat!
Teljesen szabadon szellősen állnak, plusz szeretek bennük gyönyörködni!
Amúgy azt hiszem megvan a kiválasztott, igaz egy 100K-val több lesz mint amit terveztem, de sebaj!
Quadral Platinum M lett a kiszemelt, AVX-en találtam, remélem még megvan neki, a hirdetés még aktív🙂 Bízok benne, hogy ezzel már nem nyúlok mellé, vagy inkább a Jamo legyen, szerintetek🙄😀
Még nézegettem Dali dobozokat, van egy Concept 8 , csak egyáltalán nem ismerem a márkát csak hallomásból! Az még jó vétel lehet 140-ért? Van ebből a márkából annyi féle fajta, hogy nem is tudok rajta kiigazodni😁 Zensor Ikon Concept Vokal meg mit tudom én még milyenek... -
BBéci
legenda
"a Quadral meg ha befér, el tudod helyezni normálisan szerintem jó vétel lehet"
Mit értesz normális elhelyezés alatt?
(#157148) mettek
Az 5-600000-rel még keveset is mondtál. Elég megnézni a mostani Aurumok árait. Hangminőségben, megépítésben nem fejlődtek akkorát, mint amennyivel drágábbak lettek.
Hasonlítottam sajátjaimat Orkan VIII-hoz, utóbbit nem találtam jobbnak, csak kicsit másnak. -
-
-
Azt néztem én is, talán még az az egy ami tényleg jó ajánlat!
Mosqu!to- Nem keserítesz el mivel pont ezért van a fórum és ez a topik, hogy mindenki elmondhassa a véleményét👍
Sokak által az AVX-en és máshol is lefikázott CAV és Hivi Swans ,sz@rnak titulált kínai "gagyikból" is volt nekem több tipus, és amikor ezek a "fikázók" eljöttek meghallgatni, érdemes lett volna az arcukat lefotózni, igencsak tátották a szájukat🤣 Hozzáteszem utána én is elmentem hozzájuk , és a magasra emelt Martin Logen másfél millás szettje nem szólt úgy mint az én CAV/Swans szettem ami 130000ft volt, erről ennyit👍Én még mindig kitartok az mellett, hogy egy 50 éves régre visszanyúló Dán cég 260000ft-ért annyira belépő sz@rt nem csinálhat és Magnat szint, és nem hiszem el, hogy csak külalakban jók és szépek ezek...
-
fehér_ember
addikt
Hát lehet hogy valahol annyi. Én viszont pl. 80km-re lakok a fővárostól és nekem bő egy évvel ezelőtt fapaci azt mondta: a mérés 15e + a kiszállás 17e. Mindez úgy, hogy össze lettem volna vonva egy ebbe az irányba de messzebbre történő kiszállással.
Persze nincs ezzel semmi baj, itt a haladóban ez bőven belefér. Csak azért szóltam, mert biztos van akit eléggé tudna zavarni az, hogy kedvezőbb árral kalkulál és valójában mégse annyi. Ezek után viszont remélhetőleg ilyen már nem fog előfordulni. -
arcitec
addikt
5cm az azért lehet, mert tégy egy próbát 10cm-re és egy nappaliban már lehet nem túl szépen adja ki magát.Nálam rá van téve a falra,még az 5cm sem jól jönne ki. Ha nem direkte moziszoba, sok minden kompromisszumos. De csak, hogy konkrétat is mondjak pl. nálam szinte üres(akusztikailag kongó nappali) mérése ha nem is volt jó(azért rossz volt
)), de nem is volt kritikus. Az ment az akusztikai elemek beszerzéséig. Sokkal jobb lett, de egy ponton túl már csak az unalom kergetése és a kákán is csomó keresése mehet.Tudni kell megállni,persze ha nem, lehet azt is,csak a helyén kell kezelni és érteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest