Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Norbi 72 #73755 üzenetére
Terveztem de Béci lebeszélt azzal az indokkal hogy aki már felső kategórián gondolkodik az nem kezdő, így nem szorul az 1 sz hsz olvasására, pedig menyi anyagot gyüjtögettem arról is; izzadt a gogle forditó.. és tudásom is van/volt akor róla nem is csekély... bár néhány fórumtag jobb ebben sejtésem szerint (XT, Bajokpityu) jobb és magasabb tudású nálam, de ha több felkérés jön fórumtagok részéről megirom, bár hiányosabb lesz a készüklékismertető de sztem aki abban gondolkodik képben fog lenni.
Hangfal ismertető a bőség zavara, sok átfedő kategóriázás és az erősitőve való viselkedésmódjuk esetleges különbözősége miatt nem került leközlésre (Bécihez se jutot el) egy ideig várt átirásra utána mindkettőt -hangfal és felsőb kategóriák+ elő végfok rendszerek ismerttetője+néhány ismertebb tipusfelsorolás- kitöröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Kompakt vízhűtés
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Android másképp: Lineage OS és társai
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan vehetsz használt okostelefont rizikó nélkül?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest