- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
VoidXs #138350 üzenetére
Kicsit lejárt a szerkesztési időm, de hozzáfűznék még annyit, hogy szerintem nem probléma, ha ebben a topikban tárgyaljuk meg, jelenlegi körülhatárolása szerint pláne nem. A probléma az, hogy nagyon nem ott kezeljük rétegében őket, ahol a helyük van. Szerintem egy új belépő topik kellene, ahol nem szólnak be olyanokat, hogy "meglehetősen visszataszító minőségű, nem belépő rendszerhez méltó az összeállításod, majd gyere vissza, ha egy milliónál többet szánsz rá".
Más házimozis csevegőfelületen (nem magyaron) simán el tudnak menni olyan DIY megvalósításokig, amik abszolút kimaxolják az akár 100000 forint alatti rászánásokat. Ha ide olyanokat írnék, megkeresnének és felkötnének a legközelebbi hídra elrettentő példaként. Holott én például szívesen segítek nekik is, ezért inkább privátban keresem meg, akin látom, hogy el van keseredve az itteni helyzeten, de nagyon szeretne valamit egész szerény összegből.
A jelenlegi haladó topik házimozis szinten inkább profi, amilyen dolgok megfordulnak itt az aktív tagok házában. Nyilván nem luxus kategória, nem Palladiummal vagy valódi mozis cuccokkal dobálóznak (bár volt, aki igen, és én is olyan berendezésektől hallottam eddig az abszolút legjobb hangokat). A belépőben pedig, bár néha tényleg előfordul belépő, én nem mondanám, hogy többségében az a szint. Van egy teljesen másik világ. Nyilván nem a bögreszett, de van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!