Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• VoidXs

nagyúr

válasz VoidXs #138350 üzenetére

Kicsit lejárt a szerkesztési időm, de hozzáfűznék még annyit, hogy szerintem nem probléma, ha ebben a topikban tárgyaljuk meg, jelenlegi körülhatárolása szerint pláne nem. A probléma az, hogy nagyon nem ott kezeljük rétegében őket, ahol a helyük van. Szerintem egy új belépő topik kellene, ahol nem szólnak be olyanokat, hogy "meglehetősen visszataszító minőségű, nem belépő rendszerhez méltó az összeállításod, majd gyere vissza, ha egy milliónál többet szánsz rá".

Más házimozis csevegőfelületen (nem magyaron) simán el tudnak menni olyan DIY megvalósításokig, amik abszolút kimaxolják az akár 100000 forint alatti rászánásokat. Ha ide olyanokat írnék, megkeresnének és felkötnének a legközelebbi hídra elrettentő példaként. Holott én például szívesen segítek nekik is, ezért inkább privátban keresem meg, akin látom, hogy el van keseredve az itteni helyzeten, de nagyon szeretne valamit egész szerény összegből.

A jelenlegi haladó topik házimozis szinten inkább profi, amilyen dolgok megfordulnak itt az aktív tagok házában. Nyilván nem luxus kategória, nem Palladiummal vagy valódi mozis cuccokkal dobálóznak (bár volt, aki igen, és én is olyan berendezésektől hallottam eddig az abszolút legjobb hangokat). A belépőben pedig, bár néha tényleg előfordul belépő, én nem mondanám, hogy többségében az a szint. Van egy teljesen másik világ. Nyilván nem a bögreszett, de van.

Új hozzászólás Aktív témák