- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendeske
tag
válasz
Sz.Miki #7894 üzenetére
Akkor a Heco Victa Prime 702-t leveszem a kívánság listámról szerintem. Csak el kell battyognom valami bemutató terembe ahol meghallgathatok egy-két rendszert.
Szegeden tudtok ilyen helyeket?A zene terén meg minden evő vagyok. Hallgatok elektronikus, rock, jazz, hip-hop-on keresztül mindent. Koncert film gyűjteményem is van. Szóval a zene nagyobb prioritást élvez úgy döntöttem most.
Bár a JVC hifi után a legalja belépő szint is megváltás lenne!
-
Rendeske
tag
válasz
Sz.Miki #7888 üzenetére
Szia!
Részleteznéd, hogy a Heco Victa prime 702 miért esett ki! Milyen zenéket szoktál hallgatni?
Én pont a Heco Victa prime 702-t néztem ki magamnak első hangfalnak, annyira jókat írtak róla a tesztekben és árban is megfelelő lenne számomra úgy gondolom. Bár én még Hi-Fi téren szűz vagyok és úgymond a fülem is az, mert eddig csak kompakt hifi-n hallgattam zenét ( JVC ).
Milyen erősítőre volt kötve?
Más: Szerintetek nagy állatság lenne, ha elsőnek csak erősítőt vennék és front hangfalakat? Azért, hogy legalább zenét tudjak hallgatni és ne kelljen kompromisszumokat kötnöm az összetevők vásárlásakor.
Kb 300K-t költenék első körben a cuccokra, utána venném a center-t, hátsókat, és végül a sub-ot.
Az egész rendszert összerakni kábelezéssel együtt nagyon sok lenne egyszerre nekem.Hülyeség így csinálni?
Egyébként ezek az erősítők tetszenek eddig a legjobban: [link]
vagy ez [link]Csak azt nem tudom, hogy inkább a zenei teljesítményre figyeljek vagy a házimozira. Ezért baj, hogy még soha nem hallottam normális Hi-Fi cuccot.
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
Sz.Miki #7770 üzenetére
Hello! Én azt mondom HECO mert nekem is az van.
Kinézetre is jobban tettszik és állítólag mások szerint is jó [link] Bár miértis írnának rosszat.
Ahogy barátkozom saját Heco victa prime 502esemmel. Nagyon dinamikus, hangszeres zene nagyon jó rajta tehát Rock, Jazz. Dinamikája révén techno műfajban és filmekhez is jó választás lehet, bár sehol se kell félteni. Mindenképp füleld meg ha lehetőséged van.
-
Nemir Ombe
addikt
-
Joshi
titán
válasz
Sz.Miki #5250 üzenetére
Az én Onkyo TX-NR636 erősítőmnél külön is lehet állítani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- A rend őrei
- Elite: Dangerous
- Path of Exile (ARPG)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest