- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Mélyláda témában kérnék tanácsot. Pár hónapja szereztem egy újabb TAGA TSW-120 sub-ot a már meglévő mellé. Egyrészt nem igazán tudom eldönteni, hogy a hang előnyére vált-e, változott-e valami, lehet hogy csak én vagyok hozzá botfülű. SZemben, szimmetrikusan voltak elhelyezve. Persze tudom, olvastam hogy 2 sub-ot megfelelő akusztikai mérésekkel lehet elhelyzeni a jó eredmény érdekében. A másik meg, hogy időközben megjött a rég megrendelt nappali bútorunk, és most az egyik sub-ot csak szorosan (passzentosan) a bal front és a szekrény között tudom elhelyezni (a front meg így szinte teljelsen oldalra van tolva a falhoz). Úgyhogy arra gondoltam, mégis maradna egy sub. A kérdés, hogy szimplán csak adjam el az egyiket, vagy pedig mindkettőt, és vegyek valami jobbat. Ebben kérnék tanácsot, hogy ha mindkettőt eladnám, olyan 100e körül (max.150) mit lenne érdemes venni? Használt is OK, sőt! ~30nm-es nappaliban lesz, Denon S950H-val.
Gyors keresés után pl. EZ tetszik (amúgy is részben fehér a bútor, emiatt később majd az egész hangrendszert szeretném fehérre cserélni). Jónak számít? Mennyire lenne előrelépés a TAGA-hoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest