Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

Én arra vonatkozóan várom köszönettel a véleményeket, hogy ez a Yamaha HTR-2067 bemutató darab, megéri-e 50.000 forintért?

Egyrészt van-e kockázata egy bolti demo példányt megvásárolni? (Széthajthatták azt a boltban?)

Mivel rég óta egy felső kategóriás, nagy képernyős televízióra gyűjtök, és a "finisben" van a dolog, így egyelőre egy komoly, középkategóriás hangrendszert nem tudok megvásárolni. Most sem prioritás vennem bármit is, csak a márkára és a viszonylag alacsony árra figyeltem fel.

A jelenlegi, Cambridge Soundworks DTT-2500 rendszerem "csak" Dolby Digital hangot tud lejátszani, így sajnos az egyre több, DTS-HD szabványokat tartalmazó BD filmemet nem tudom megnézni. (A TV beépített hangszórójával pedig nem akarom.)

Szükségem volna egy 3D jelet is átengedő, DTS-HD szabványokat ismerő erősítőre.

Bevállalható a fenti Yamaha a DTT-2500 hangszóróival? (Azok 8, vagy 10 Ohm-osok, ha jól tudom... a neten eltérő források eltérő információkat írnak erről. Egy helyen egy hasonló, de másik Creative/Cambridge Soundworks szett tulajdonosa 4 Ohm-osként írja a sajátjait, de ő szétszedte, és megnézte őket...)

Ha azt mondjátok, hogy nem, és/vagy ezt a típust, illetve ezt a bemutató példányt nem szabad megvenni, akkor kihagyom. Mert erősítő + hangfalszett kombóra most nem lesz pénzem.

"Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés