Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1732) Bencom ™ válasza TheReMiXeR (#1731) üzenetére


Bencom ™
őstag

nem sértődtem, a helyzet az, hogy nem az hogy nem vok pénzes, de csóró vagyok, és a mai magyarországon ezzel sztem nem vagyok egyedül, ezért ajánlom mindenkinek a lehető legolcsóbb megoldást. elhiheted, hogy ha megtehetném, akkor én is valami drágábbat vennék a cuccba, épp ezért vannak úgy kialakítva, hogy ha egyszer meggazdagodnék, akkor minden probléma nélkül ki tudjam cserélni a mostanit.

de most őszintén: ha kezdő lennél, egyből egy 20onvalahányezerforintos hangszórót tennél a legelső cuccodba?
ismerős a ''közmondás'', hogy jól csak rossz autón lehet megtanulni vezetni? kitapasztalod a ládák trükkjeit, és majd mikor ez már megvan, akkor ölsz bele nagy összeget a hangszórókba.

és ugye, hogy nem olyan rossz a vidi? és szerintem az orion sem, ezért ''háborított fel'' amikor jól lefikázták... csak mert magyar... a Suzuki nem magyar, csak itt gyártják, uh nem minden magyar terméket kéne hozzá hasonlítani.

remélem jól összefoglaltam, és le tudom állítani a kötekedéshullámot, amitől atán úgysem halad előlrébb a topic, csak majd meglátja egy moderátor, és kitörli egyből kb a felét... kell az bárkinek is? :F

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.