Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Nem infos téma, de sok itt a kreatív ember, így megkérdem:
Adott egy 60 mm átmérőjű 1,5m hosszú cső.
Erre kellene felszerelnem középre egy fogantyút.2 dolog fontos csak:
- középen legyen
- a csövön belül lehetőleg ne vagy minimális teret foglaljon a rögzítés módja (szegecs, stb)Ha kívülről fogatom csak meg mondjuk valami pánttal, akkor az elfordulhat és elcsúszhat.
Ötlet?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Ed3r_X_ #49902 üzenetére
Nem tudom mivel lehetne összeragasztani rendesen.
Az kimaradt,hogy a henger az PVC, tehát PVC ragasztón kívül más nem nagyon fogja, a PVC ragasztó meg mást nem nagyon fog meg
Pántot sem tudom mivel lehetne igényesen megoldaniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #49912 üzenetére
oké
voltam méteráruban de nem volt szalagjuk csak marha vastagMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
nyitnék egy kis brainsztormingot
Edzőtárs nélkül edzek konditeremben és őszintén szólva ritkán van olyan éppen körülöttem, akiben eléggé megbíznék mint segítő, ezért akarok csinálni egy safety cuccot.
Ez lenne a koncepció: ilyesmi , annyi kiegészítéssel, hogy a súlyzókat fel kellene tudjam akasztani a kampókra.
Milyen, a súlyzó fogantyújára ideiglenes rögzíthető, stabil, de gyorsan eltávolítható eszközzel tudnám ezt megoldani?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Elnézést, ha félreérthető volt.
Tehát a súlyzókat fel kellene tudjam akasztani a kampókra, de nem a fekete hevedernél fogva, azzal már oda van fogatva a karabinerrel
Hanem egy második ponttal, hogy az legyen a felső pozíció.
Majd miután levettem a kampóról és letudtam a sorozatot, akkor le tudjam engedni és a fekete heveder hossza adja az alsó pontotMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
mert a heveder hossza (= alsó pont) az ideális mozgástartomány alá van beállítva
Azért kell, hogy ennél fentebb legyen induláskor, mert az fölöslegesen terhelné a vállat és pont a lényegét veszti el az egész dolog.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Jól összefoglaltad, kb erről van szó.
Arra gondoltam, hogy a hevederbe kötnék egy kampót és a súlyzót tartó fülre meg egy karikát, így saját magába vissza tudnám akasztani a hevedert.
Viszont sehol nem találok ilyen kampót: [link](#51113) macilaci78: tök egyszerű, már csak egy külön hátizsák kell neki
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Akinek van szegecsnyomó fogója, érdemes az alsót (drágábbik) venni?
700 Ft ↔ 2000 Ft[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Köszöntem Atesz és T_chris.
Akkor veszek egy rendeset. Ritkán kell, de akkor senkinek nincs vagy b.szik ideadni.
Mondjuk így épült ki a szerszámos ládám jelentős része, csak költői kérdés, hogy megtérülnek-e ezek valaha[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
fémhez filcet (fém talp alá védőnek) mivel ragasszak?
-
Zola007
veterán
Keresnék normális minőségű ,de nem túlárazott minőségi műszerész/órás csavarhúzó készletet.
Tudtok ajánlani egyet?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #53210 üzenetére
most épp óra kapcsán merült fel, mert a gagyi 600 Ft-os Spar-os készlettel nem tudtam kicsavarni az óra hátlapjából elemcseréhez a csavart, múltkor olyan jól meghúzták a szervizben
-
Zola007
veterán
válasz trialboj #53217 üzenetére
nézd meg van-e rajta valamilyen címke vagy az oldalán gumi/műanyag gomb/patent.
illetve szereld le afejét, mert a kés alatt is van csavarMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz trialboj #53222 üzenetére
A sérült rész kivágása nélkül sose lesz az igazi, ha szétszedni nem sikerült, akkor feltételezem forrasztással sincs kedved bíbelődni.
szigszalagozd meg a vezetéket, rakd fel a jófogásra egy ezresért (írd bele, hogy vezeték sérült)
szórakozzon vele, aki akar.Vegyél egy ilyet 5500-ért: [link]
évek óta megvan, teljesen jó
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Külső 12V DC tápegységről szeretnék hajtani egy 12V-os PC ventilátort Zalman Fan Mate fordulatszámszabályzóval
molex végű 12V tápot tudok szerezni, de létezik vajon olyan is, amin 3/4 pin csatlakozó van gyárilag?
minél kevesebb adapterrel és fölös kábellel szeretném megoldhani, hogy igényesen el lehessen rejteni a drótokat.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz creation #53495 üzenetére
nem szeretném forrasztani, mert nincs mivel
(#53494) shteer : tudnál ilyet linkelni? hogy keressem?
(#53496) Kernel: ezt a felsőt hol lehet itthon kapni vagy mi a neve?
van egy pár 12V tápegységem 2A kimenettel, aminek a csatlakozóa 5.5mm külső és 2.2mm belső átmérőjű
Ezt szeretném használni gyári állapotban[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Kernel #53498 üzenetére
köszi
lőttem a kábelesből 2db-ot 200 pénzértmondjuk még ki kell mérni a szabályzót, hogy hova forrasszam, mert nem a rendes Zalmant szánom rá próbának, hanem egy ebayes koppintást
Azonban az alaplapjára az van írva a forrasztási helyekhez sorba, hogy Y / R / B
Ehhez képes a beforrasztott kábelek sorrendhe black-red-yellowMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Uraim!
valaki tudna ajánlani házi használatra való szerszámos táskát, amiben azért van legalább 30-40 férőhely/rekesz/tárolózseb, de külsőleg aktatáskának vagy notebook táskának néz ki?Értem ezalatt, hogy zárható (lehetőleg kulcsos) és nem lóg ki nagyon, ha leteszem egy irodában?
Főleg kábeleket, adaptereket, töltőket, powerbankot, mini pc-t, egeret, elemeket, multiméter stb tárolnék benne
Valami ilyesmit keresnék, csak nem 30-40 ezer forintos áron, hanem mondjuk max 10-15-ért
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz draco31 #61557 üzenetére
draco31: googlen már túl vagyok párszor Ahogy nézem Kínából se sokkal olcsóbbak, de cserébe lutri
Egyelőre a C.K Magma táskák tetszenek, sok rekesz, de azok is 20-25ezer. Bár azt írják, hogy ipari használatban kibír 3 évet, akkor nekem 10+
pl ilyesmi:[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
(#61559) emre: Én a gepdepo.hu és netszerszam.hu-n nézegetem most őket, szerintem a vége egy CK Magma lesz egyébként. Nézz körül itt, hátha találsz magadnak CK táskák közt megfelelőt. Youtubeon nagyon dicsérik
https://www.netszerszam.hu/shop/szerszamtarto-taska/
Ezt találom még szimpatikusabbnak:
A fekete 19, a barna-fekete már kapható 10ezerért, ha nem lenne olyan ronda színe, tennék egy próbát.A fekete elvileg ez, Hepco& Becker Polytex 5852 ► [link]
Az írja, hogy 3.5 kg maga a táska, gondolom olyan gyenge nem lehetMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AliExpress tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest