- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Szeretnék egy stirling motort összerakni azt a típust, amelyik nem zajos,
ott vagyok elakadva, hogy dugattyút kellene készítenem szénporból, de azt mivel ragasztom össze, ami hőálló is, gipsz?! Ennél a motornál a dugattyú a lelke mindennek, Ere volnék kíváncsi, hogy ezt mivel rakta össze?
[link] Egy jól megépített halk és gyors fordulat számú stirling motorral, 7Voltot már ki lehet nyerni, ha összekötjük egy kismotorral ami pl 12Vos, és generátor módban használnám, arra meg egy töltés vezérlőt ennék és kész,ennyi.Egy példa: [link] a dolog működik, de a méretezés ami nagyon fontos.Én egy szén porosdugatyúra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest