- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Még nem gányolás, de az lesz a vége.. SEGÍTSÉG
Van egy beépített hűtőm, aminek az ajtaja előtt a szekrény ajtaja van, amivel egy sinen össze vannak kötve, tehát a klasszikus megoldás, ha nyitom a szekrényajtót, nyílik a hűtő ajtaja is.
Namost. Pár hete azt vettem észre, hogy a hűtő ajtaja nem zár be, ha csak űgy meglendítem az ajtót, hogy csukódjon be. Gyakorlatilag visszapattan, és emiatt nyitva marad egy centire. Eddig - meg szerintem más hűtő is - ha meglendíted az ajtót, akkor az nem nagyon pattan vissza, hanem becsukva marad, meg még jól rá is szívja magát, hogy alig lehessen kinyitni. A külső ajtó se ér hozzá a szekrényhez, tehát nem az akadályozza meg, hogy rendesen becsukódjon.. a hűtő oda van csavarozva a szekrény oldalához, tehát nem az van, hogy esetleg hátrébb mozdult vagy ilyesmi...
Van ötletetek mit nézzek meg, mi miatt lehet ez a jelenség? A hűtő amúgy jól hűt, más baj nincs vele.
Már ott tartok, hogy arduinóból barkácsolok egy hőmérőt meg egy zárás érzékelést, és ha nyitva marad 5 percig, akkor kapjak róla emailt
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest