Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
0519
senior tag
Hello,
Lehet 2 tűs helyre 3 tűs ventit kötni?
Mi marad így el? -
Lamellus
tag
Sziasztok,
10 cm-es ventillátorok közül tudnátok ajánlani halkabbat, ugyanolyan vagy nagyobb légszállítással ennél?
Scythe "KAZE JYU SLIM" (2000rpm, 29.2dBA, 27.60CFM)Néztem esetleg ezt:
Scythe KAZE-JYU SY1025SLN12L (1000rpm, 14.0dBA, 28.20CFM) -
b1sti
senior tag
válasz
Oibacsi
üzenetére
Jelenleg, csak 2! Elol es hatul! De nem igazan ertek hozza! Csak az uj geppem az erosebb lesz a mostani P4-nel, es tuning is lesz, szovl biztos nagyobb lesz a ho!! Nem tudom leirni a hangot betukkel, de a procihuto az max teljesitmenyen 19db! Szoval nem tudom! Mennyit szanok ra?? Fogalmam sincs, ez nagybn fugg attol, hogy hany venti kene, milyen tipusbol! Akkor lehetne gondolkozni, hogy olcsobb legyen vagy draga!
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Egy CM 690-et szeretnek behuteni! Phenom II 810, HD4870 Vapor-x van benne... gondolom ez a ketto eleg info! Milyet es hany ventit kell vegyek, hogy jo hutesem legyen! A csendesseg csak a jatekon kivuli orakban lenne fontos!! Elore is koszonom!
-
Peti78
őstag
A szabályzó használatával nincs hangjuk. Ez kb 5 V-ot jelent a ventiknek. Minden ventim rá van kötve.Ha pedig játszok, nem hallom a ventiket. A nagy légkavarás pedig sajnos nem jár együtt a csenddel. Ha feltekerem, akkor csak a 2 zalmannak van kiemelkedő hangja, de fújja is a levegőt rendesen. Kb annyival jobban, mint amennyivel nagyobb hangja van

-
Peti78
őstag
Ja a házadat azóta már megnéztem az adatlapodon, és a neten is.Milyen hőmérséklet volt a szobában? Én majd ha valami állat meleg lesz, akkor fogom tesztelni a dolgokat. Bár tavaly is egész jó volt, de azóta a házat lecseréltem, ahogy a légkavarókat is. Most felül van 2 db 14 es revoltec, a DVD író alatt és a kártyán egy-egy 12 es Zalman, elöl és hátul egy egy P12 Noctua és a vinyótartók bal oldalán egy 14 es sharkoon. Mindez szabályozva van egy 6 csatornás zalmannal. Alaphangon is messze jó a hőmérséklet, persze az izgalom 40 fokos szobában kezdődik

-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Van haszna az oldalsónak is
.Peti78
A házam le van írva a konfigomnál / egyébként Sharkoon Rebel 9 Value /, elől és hátul is 1-1 Noctua teljesít szolgálatot / kb. 800-as fordulaton /. Ezen kívül van még a tápom ventije, ami közrejátszik a ház szellőzésében. A Mugen2-ön a sajátja van, a videokaresz hűtőmön pedig egy 12 cm-es 1000 rpm-es AC venti van még.
-
Peti78
őstag
Na most bejöttek a képek. ha nem lenne tapasztalatom az oldalventi alkalmazásával, akkor nagyon meglepődtem volna milyen apró eltérések vannak. Azt mond már el léccci, hogy milyen házad van, és az egyéb ventik hogy helyezkednek el benne, mert az is jó lenne az értékelésnél.

-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igazán nincs mit köszönni, már régen terveztem, csak mindig lusta voltam hozzá
. Kíváncsi voltam én is, hogy mennyit számít. -
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hali
Megcsináltam a tesztet :
leállított ventivel
leállított és letakart ventivelés végül újraindított ventivel.
Igaz kisebb az eltérés mint gondoltam, de azért jól látható, az oldalsó venti "áldásos" hatása / kisebb hőfokok, alacsonyabb prociventi fordulat /. A képek elkészítése között kb. 15 percet hagytam, hogy beálljanak a hőmérsékletek, természetesen mindegyik azonos feszekkel és idle-ban készült.
-
- = Zk = -
félisten
igen erre gondoltam énis, de alapon vannak a ventik. (revoltec szabályzóval használom őket)
arra gondolok még, hogy a vga ventije dolgozik. nem pörög hatalmas sebességel idle-ben, de az van hozzá a legközelebb....
ha feltekerem csutkára a ventiket, akkor már jobban szipkázza a hűsi levegőt az oldalrésen. ergo nem tűnne rossz megoldásnak egy oldalventi.(sry, de azért vok ilyen értetlen, tanácstalan, csakmert szeretném kiküszöbölni, h melyik lenne a legjobb megoldás számomra
lehet mind2...
) -
Henk
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem ha a kifújó ventik nagyobb teljesítményűek a házban mint amik befújják a levegőt akkor a réseken,jelen esetben az oldallapodon befele fogja szívni a levegőt.
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A vákuum dolgot viccnek szántam.Azt,hogy a nagy venti mennyire kever be azt nem tudom,de nálam az oldallapon a 12-es venti ha be volt kapcsolva akkor 1-2 fokkal rosszabb értékek voltak mint nélküle.
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha szívna egy ekkora venti vákuumot csinálna a házba és összehorpadna.

Amúgy teljesen jó az elöl beszív,hátul kifúj szisztéma.Sokszor egy oldalsó venti ront a helyzeten mert megtöri a légáramlatot. -
- = Zk = -
félisten
hm. ez nekem új

nálam úgyvan kialakítva, hogy orron be, hátul ki. sajna a házam kiképzése ilyen. igaz vannak LÉGBEÖMLŐK az oldallapokon, plusz egy nagyobbacska méhecskerács, de nemsok semmit ér. remélem a nagy 225-ös venti majd segít átvészelni a nyarat. ha nem, jöhet az auras

-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Frisset befelé. Szívni hátra és felfelé kell / legalábbis így alakulna ki légcsatorna /.
-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Befelé nyom

-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem fújja be,az a gyakoribb megoldás.
-
Sdi
addikt
ok

-
- = Zk = -
félisten
okés. várom az eredményt.

de sztem lesz változás. elenyésző, mivel gondolom neked nem zárt a házad azon része, hanem a venti lévén van ott egy 225mm-es kráter. az, hogy leállítod a venti, a levegő ugyanúgy szabadabban fog áramlani, mintha zárt lenne az oldallapod. sztem legalábbis....tehát ha megoldható lenne a teszt, akkor ink állítsd le, és takard le a ventit. ne nagyon legyen levegőztetési lehetősége. mert ugyebár igyderül ki, mennyit ér. ezálltal lesz zártabb!!

szerk :csini az a sharkoon rebel kaloda

-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sokszor gondoltam már rá, hogy egyszer kipróbálom anélkül / leállítva / milyenek a hőmérsékletek, de még nem vettem rá erőt
. Ígérem a közeljövőben megnézem. De szemben mások véleményével, szerintem biztos, hogy nem lehet rossz
. -
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Bármilyen Zalmid van a V8 biztosan jobban hűt
. Nekem van 225-ös oldalsó ventim
, bár sokak szerint hülyeség / alapban a házban volt /. -
- = Zk = -
félisten
egyedül a procihűtőm zalni, de akk nem számított az ára. most ha tehetném, és szükséges lenne CM V8. mert batár jólnézki, és jólis hűt. hanem jobban, mint a jelenlegi zalmim.
és azis lehet, hogy csak a ház oldalába kell egy nagyobbacska (225mm) ventit beépíteni, és máris lelenne a gond a nyári melegről....! ezen is nagyon filózok....
-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem is kicsit

-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez a hűtő egy 1000-es AC ventivel, szinte hangtalan és hozza egy Zalmi VF1000-es hűtési szintjét / talán még jobb is egy kicsit /, ami ugye a 4850-en nagyobb terhelésnél már ki-be baxott hangos volt / legalábbis nekem
, a gyárit még így is verte a zalmi /. -
- = Zk = -
félisten
ezen részéhez nemértek
de a 6,5k nem drága sztem. ahoz képest, hogy zalman párti vok/voltam. és az nem olcsó. nagyon nem. ink elpártoltam tőlük, hisz válságvan. és picit sokallom azt a majd 10-12k-t egy olyan hűtőért, amit kétszer leelőz egy olyan, ami kb a felannyiba kerül
a 3870 X2 óta még allergiásabb lettem a hangra és a hőre.

-
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az árához képest az egyik legjobb hűtő. Ár-érték arányban talán csak az AC S1 előzi meg, de az sem biztos.
-
- = Zk = -
félisten
ha keret lesz rá, valszeg belugrom. anno mikor volt az X800 GTO2-m azonnal vettem rá egy VF700-at
ami volt régen 3870 X2, ahhoz nem találtam semmit
de most, hogy van a 4870, már könnyebben tudok mozgolódni 
(#2648) Henk igen valszeg az kavarhatott be, de előfordul. hisz emberek vagyunk
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen 2 féle képpen lehet felrakni.Nálam egy 800-as s-flex volt rajt(ami ugye max 800-at pörög) és úgy sem ment 80 fokig fel a 260.Jó hűtő volt,meg jó nagy is.

simii16: hát ilyen árban nézd meg az AC 12-es ventijeit.Az olcsó és elfogadható a hangja. -
Sdi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az X2 nem két gpu-s ? Ezek a hűtők 1 gpu-ra vannak készítve, ill. csak arra szerelhetőek fel. Nekem is Fridge van, 1 db. 12-es AC ventivel és nagyon jó a hűtése.
Hoppá látom, hogy szóló 4870-ről van szó, úgy már ok hűtés.
-
Henk
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Látom aggódsz a görbület miatt.Nekem a 260-on egy HR-03 gtx volt és az alatt sokkal jobban hajlott a nyák.Ha a kártyára ránéztél merőlegesen a vége 1/2cm-t logott az elejéhez képest,de nem okozott semmi problémát szerencsére.
simii16: én akartam egy időben ilyen Xilence ventit,de mocskos hangos volt így inkább letettem róla. -
Oibacsi
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
simii16
aktív tag
Hello mindenki!
Ismeri valaki a Xilence ventiket? Elvileg 21.2dB a zajszintjük. Valakinek esetleg tapasztalat, vélemény?
Előre is köszi!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Oibacsi
üzenetére
hm. elgondolkodtató.
linket tudnál adni a két venti típusról, elég kép is, max majd tovább nyomozok azokból kiindulva.
csakhogy képben légy, ilyen vgat kaptam a 3870 X2 helyett, és gondoltam lecserélem a hűtését. ellenben a kártya topikjában épp lebeszélnének róla.mondván nagyonis jó.
egyelőre még nemtudok fixet, csak kapkodom körbe a fejem, és érdeklődök.
-
Oibacsi
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
attól még lehet nehéz, hogy vékony...
én 2db folyadékcsapágyas, 1500rpm-es ac 8 centiset vettem, darabját 480!! forintért, újonnan, boltból, számlával. nagyon meggyőzőtt, jobban bejön mint a noctua 1800-as 8 centise...nagyon halk, piszok olcsó, és a csapágy miatt várhatóan sokáig fogja bírni...ja és tűrhetően fúj -
- = Zk = -
félisten
válasz
Oibacsi
üzenetére
[link]
a linken egy auras fridge teszt van. ott kétféle ventivel tesztelik. 2*80as és 1*120 ha jól láttam. nah engem a 2*80as vonzana a leginkább, csak ilyesztő, hogy az utolsó képeken nagyon észrevehetően meghajlik
ezért gondoltam 2,5mm-nél vékonyabb ventikre....
demivel a teszten egy 19xtx látható, remélem a 4870-emen nem hajlik meg. állítolag, egy nagyonkedves ismimnek a 4850-esén nem hajlott meg... -
Oibacsi
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
milyen méretűt szeretnél és mire használnád?
-
Oibacsi
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
mindegy, csak ne siklócsapágyast....folyadék, golyós, mágneses, hótmindegy
-
- = Zk = -
félisten
Á hoy!
ismét itt.
csak most afelől érdeklődnék, hogy olvastam vmeik nálam jóval okosabb fórumtársam hsz-ében, hogy nemegy ventije adta meg magát, csakmert fejjel lefelé volt beépítve.
nah innen felbuzdulva kérdezném azt, hogy milyen ventit javasolnátok ilyen használathoz?
( azlenne a legjobb, ha minél vékonyabb lenne. egyéb méret egyelőre nem ismert még számomra, csak a termék, ahova kerülne ) -
phanzetomox
őstag
valaki Győr környéki innen? ha igen, van eladó ventije kékledes?
-
Peti78
őstag
Nem rossz[link]
-
canniball
nagyúr
Engedd meg hogy bemutassam a gyorskötözőt, így néz ki akció közben; biztosan láttál már ilyet, lehet van is elfekvőben a sufniban.

-
celf
őstag
szerintetek a ventik elotti meg mogotti grill (rács) mennyire noveli a zajt ? vegulis elfutyul a racsok kozott a szel, ha belegondolunk..
ja, es nincs valami jo rogzitesi forma? (fan-t VGA-hoz) nincsen se damilom, se hosszu szilikonzsinorom itthon amivel oda tudnam erositeni a ventillatort a kartyahoz.
olyan muanyaggal bevont drotom sincs amivel altalaban osszekotozik a kabeleket.otlet ?
-
canniball
nagyúr
válasz
englide
üzenetére
"Beszéltünk már a Silentpc vel, lesz ott is teszt."
Remélem benyomod ide a linket!
"Jöttek visszajelzések...nem egyszerű"
Szerintem elég egyszerű: ki kell dobni a jelenlegi ventiket 4 pines verzióban is, aztán ha beválik lehet olyan "extrákat" is piacra vinni mint 1300rpm (mi értelme?) és LED-es darabok."...van aki kábelharisnyát szeretne..."
Támogatom, ha nem dobja meg nagyon a költségeket. Bár nálam a design a mellékes, zárt házam van, mégis teljesen "más érzés" egy harisnyázott kábellel szerelt ventit kézhez venni, szvsz 1-200Ft pluszt megér.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
englide
üzenetére
Az tény, hogy jó venti. E felől még a megjelenéskor sem volt kétségem. A kérdés a csapágyazás végett merült fel. A sleeve bearing csak függőlegesen lehet használni, ugye?
Az a baj, hogy teljesítményben nekem kicsi az Englide, legalább NF-P12 vagy S-FLEX 1200 telj. venti kéne.

-
englide
csendes tag
válasz
kircipeti
üzenetére
Ezek a számok a zajszintnél viszonyításhoz vannak, CFM nél pedig benne lehet a mérő pontatlansága is, ahogy a teszt is írja.
2 Englide között a különbség egyrészt design másrészt a gumi rezgéscsillapító.
Vannak, akiket nem érdekel a design, csak legyen egy jó venti, jó áron. Nekik készült a Classic verzió. Vannak, akiket érdekel, hogy néz ki a gépük, szeretik az extra dolgokat pl, rezgéscsillapítót, nekik pedig a másik verzió.Beszéltünk már a Silentpc vel, lesz ott is teszt. Sajnos csak az Englide miatt nem állnak le tesztelni, de egy nagyobb tesztben majd benne leszünk.
Nézd meg az oldalunkat, több helyen volt már teszt, Gold Award, Recommended Awardokkal. Francia, spanyol stb oldalak is tesztelték, most kértek mintákat Oroszországból, Olaszországból is.
Dolgozunk az ügyön, illetve apró módosításokon is.
Jöttek visszajelzések Spanyolországból, USA-ból. Van akinek csak 3 pines kábel kéne, van akinek csak 4, van aki kábelharisnyát szeretne és 3 pines csatit, van aki 1300rpm-et, van ahol a LED-es verzió lenne a tuti befutó, nem egyszerű
-
englide
csendes tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ahogy a teszt is írja, mérésben lehet némi eltérés, tűréshatár, mérőműszer pontatlansága, ezért írtam az 1200-t, de írhatnám az 1300-at is.
Elfogulatlanul?
Ilyet nem tudok, saját termékről van szó.
Zaj/teljesítményben ott vagyunk ahol az S-Flex. S-Flex csapágyazása többet bír, ez nem kérdés, viszont drágább is. A többet bír, nem azt jelenti, hogy a mienk elromlik egy hét múlva az S-flex pedig 10 év. 3 év garanciát adunk rá. Neked kell eldönteni, hogy mi éri meg neked. Amúgy a kérdésre a válasz: igen, tényleg jó.
Külföldi oldalakon mindenhol Gold Awardot nyertünk. Francia tesztben is hasonló adatok jöttek ki. -
celf
őstag
most amugy Lian Li ventik vannak a hazban, es sztem eleg hangosak.
egy s-flex vagy egy noctua sem lenne halkabb sztetek ?mas: menet kozben mennyire szabad radugni 12-es ventit a tapra. veszelyes ?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
englide
üzenetére
Jó ábrát nézel te? Én úgy látom, hogy az Engliede a Noctua 1300 RPM-vel azonos teljesítménnyel és hangban is sokkal halkabb az ábra szerint.
Valóban ilyen jó lenne az az englide? Ha választani kéne az Englide és az S-FLEX 1200 között te melyiket ajánlanád? (teljes elfogultság nélkül)
-
kircipeti
senior tag
válasz
englide
üzenetére
Behuzigaltam nagyjabol a vonalakat, ezeket olvastam le:
Scythe S-Flex 1200RPM 15dB(A) 44CFM
Noctua NF-P12 1300RPM 14dB(A) 30CFM
Noctua NF-S12 1200RPM 14dB(A) 25CFM
Englide 120 980RPM 9dB(A) 30CFM
Scythe S-Flex 800RPM 6dB(A) 30CFM
Noctua NF-S12 800RPM 5dB(A) 15CFMA ket englide kozott csak dizajnbeli elteres van? Nem kuldtok ventit kulfoldi tesztoldalaknak?
http://www.silenthardware.de/
http://www.silentpcreview.com/ -
vPhis
tag
S-Flex:
800 rpm Version:
33.5 CFM = 58 m³/h | 8.7 dBA | DC 12 V | 0.10 A1,200 rpm Version:
49.0 CFM = 83 m³/h | 20.1 dBA | DC 12 V | 0.15 A1,600 rpm Version:
63.7 CFM = 109 m³/h | 28.0 dBA | DC 12 V | 0.20 A1,900 rpm Version:
75.0 CFM = 127 m³/h | 35.0 dBA | DC 12 V | 0.24 A
Kama Flex:
1,000 rpm Version: 38.9 CFM = 66 m³/h / 15,8 dBA / DC12V / 0.13 A
1,500 rpm Version: 56.3 CFM = 95 m³/h / 24,7 dBA / DC12V / 0.24 A
1,900 rpm Version: 75.0 CFM = 127 m³/h / 34,8 dBA / DC12V / 0.24 Aa csapágyazás S-FDB mindkettőnél
-
celf
őstag
scyte s-flex es kama flex kozott mi akulonbseg ?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Van nekem most itt Noctuám is meg Scytheom is. Noctua hosszútávra max fordulaton jó hang szempontjából, bár teljesítménye nem a legkiemelkedőbb.
A scythe max fordulaton mind2 hangos nekem, de szabályozva tökéletesek.
Youtube-on van egy csákesz aki felveszi a ventik hangját, de az is annyira csalóka, hogy nem tudok dönteni. :\Majd meglátom mi legyen. Talán az egyik ventit kicserélem 1200-as S-Flexre, ha bejön akkor cserélem a többit is.

-
canniball
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
"...az se mind1, hogy milyen a hangszíne."
Na itt jön be a fent említett szubjektivitás - ha már te is "eljutottál erre a szintre" szvsz hiába kérsz tanácsot másoktól, lehet neked pont az lesz zavaró ami másnak nem, illetve fordítva.
Nem kell leírni a Noctuat, sokan esküsznek rá, biztosan jó is, de pl. az NF-P12-mnek van egy zavaró hangja, amit az S-Flexnél nem tapasztaltam, így nálam utóbbi lett a befutó.
Ha van már Scythe ventid és elégedett vagy vele szerintem továbbra sem fogsz csalódni benne, de ha tutira akarsz menni és meg tudod tenni valahol hallgasd meg a venti(ke)t és az alapján dönts. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Hát igen, evvel én is tisztában vagyok, hogy nagy telj.-hez nagy hang is járul, de az se mind1, hogy milyen a hangszíne.
Én nagyot csalódtam a Noctuában, van 2 Scythe ventim is ami sokkal messzebre viszi el a levegőt erősebben és talán azonos zajszinten a kisebbik fajta.

-
-
Mauzes
addikt
válasz
kircipeti
üzenetére
Természetesen olvastam, de szeretnék még egyéb ajánlatokat is kapni, elsősorban konkrét típusra vonatkozóan.
Az említett Noctua nekem már nem biztos, hogy megéri, ráadásul a sok pozitív vélemény mellett olvastam negatív kritikájú tesztet is róla. A SWiF-cuccok árban elég jók, nem tudom, hangban és minőségben hogyan muzsikálnak (illetve erről is eltérő véleményeket lehet hallani). Amit még sokan dicsérnek, az az Arctic Cooling, legalábbis ár/érték arányban nagyon jónak tartják, majd utánanézek.
-
vPhis
tag

-10 years of manufacturer warranty
-150,000 h service life
-Nanotechnology Bearing
-ECO traction
-hi-tech material Bayer Makrolon® fans and frame
-waterproof
List of contents:
1x Nanoxia FX fan
1x Nanoxia FCX fan controller
4x Nanoxia Vibekiller Boltsaz 1250 RPM-es modell 47,39CFM légszállítású 17dBA mellett
linknemtudom hogy linkelték-e már de nekem ez egy elég új termék
subcooling.hu-n már lehet kapni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Lian Li Uni Fan TL ventilátorok --- (Update 04.19.)
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- LianLi TL Led és TL LCD 120/140 Wireless fekete és fehér eladó (Update: 04.10)
- Lian Li UNI FAN TL Wireless ventilátor, ARGB, PWM, 3 darab - 120 mm, fekete (12TL1W3B)
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/.

. Kíváncsi voltam én is, hogy mennyit számít.
tényleg megcsináltad, köszönöm

. Ígérem a közeljövőben megnézem. De szemben mások véleményével, szerintem biztos, hogy nem lehet rossz
, bár sokak szerint hülyeség / alapban a házban volt /.
de most, hogy van a 4870, már könnyebben tudok mozgolódni
Grózi