Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz mayday00 #161608 üzenetére
Tonhalkrémet eszik és egyéb hidegen fogyasztható dolgokat. Ne kelljen főzni. Tegnap kipróbáltam én is. Csak hideget csomagoltam melóba. Camembert, túró, pufi rizs, teljes kiőrlésű toast, paradicsom. 1,5 órám felszabadult, amit aktív pihenéssel tudtam tölteni. Vagyis 1992-es évjáratú Flex magazinokat olvastam.
Mintha jobban is aludtam volna. Ki vagyok pihenve pedig már péntek van. 05.00-kor kelek minden hétköznap.
Egyébként ismerősöm mentségére szóljon, hogy mostanában kardiózik a súlyzós edzés előtt. Úgy érzi jobban bemelegszik. Végképp nincs ereje súlyokkal dolgozni. Én az ilyeneket már elengedem, nem adok tanácsot.
Nem vagyok az edzője csak egy helyen dolgozunk és ugyanott edzünk.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest