- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Thulcandra #4799 üzenetére
tömegeloszlás átrendezés
? ilyen nincs... -
myrra
senior tag
még mindig sz@r de legalább erős vagyok
[link] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Thulcandra #4796 üzenetére
ettől nem fogsz lefogyni.
-
Thulcandra
senior tag
-
etilin
aktív tag
válasz
God Vazzeg #4793 üzenetére
Valószínű
Olyan hasad lehet mint Ronnie-nak (nagy hordó) -
Janesz
őstag
sztem a Lidl-ben vett tejtermékekkel és felvágottakkal semmi gond nincs...sokkal igényesebben vannak egyrészt csomagolva másrészt maga felvágott sokkal bizalomgerjesztőbb mint máshol...
sztem a lidl-ben a fagyasztott hústermékekkel kell vigyázni...(csirkehús,sertés stb...)
mert ha leolvad a hűtő és megromlik a hús akkor bizony az üzletvezető kiadja a tutti parancsot:
-megmosni ! újra kirakni ! -
Janesz
őstag
válasz
Thulcandra #4777 üzenetére
a felüléstől a hasizmod fog megvastagodni ami nem rossz dolog csak ha elhagyod magad akkor nagyobb izomra több zsír tapad így még nagyobb lesz a bojler ha pöcsverés és zabálás lesz...
nagytempójú 40-50 perces séták (esetleg pulzusmérő órával megtámogatva) a reggeli előtt vagy a késő esti órákban az utolsó étkezés után kb 2órával... -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4784 üzenetére
jah
de legalább építő jellegű kritika akart lenni
szándék a lényeg -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4781 üzenetére
hi. a weboldalra rakhatnál egy linket a kezdőoldalhoz. de végülis vissza lehet menni a a vissza gombbal is.
csak javaslat -
etilin
aktív tag
válasz
God Vazzeg #4781 üzenetére
Lehet egyenes karral mérte
És akkor bedurranva van neki 45-ös is
-
Boglya
senior tag
Na jó kicsit részeg voltam és elnéztem
. Az agyam 50nek vette... Nekem 38, de bicepszre alig gyúrok. Egyébként ezt befeszítve kell lemérni vagy elernyesztve??
-
God Vazzeg
veterán
Weblap update volt.... T-1 nap
-
Janesz
őstag
válasz
Thulcandra #4775 üzenetére
étrend változtatás (diéta) és komplettebb mozgás nem felülés mert attól úgysem megy le a hasadról a zsír..
ennyi a teendő! de ennek a kivitelezésén múlik,hogy lesz-e bojler a jövőben vagy sem.. -
Thulcandra
senior tag
Egy kis segítségre lenne szükségem, illetve tanácsokra, hogy mit tudnék kezdeni a hasammal - itthon... (Kondi terem nem bejövős.)
Helyzet az hogy 185-6 cm vagyok, mindehez 72-75 kg, ami elvileg nem sok a magasságomhoz - ha minden igaz
A gond viszont az, hogy sétáláson (meg ágytornán) kívül semmilyen mozgást nem végzek, és napi átlag 11 órám üléssel, 8-9 meg fekvéssel telik el...
Gondolom ennek eredménye, hogy a kezem és a lábaim elég vékonyak, viszont van egy szép kis lötyögős hasacskám, ami ugyan még nem túl nagy, de úgy érzem, ha nem kezdek vele valamit, előbb - utóbb átmegy undorítóba...
Valójában kigyúrni nem akarom magam, csak ezt a löttyedt hasat szeretném eltüntetni, és feszes hassá változtatni...
Milyen tornát ajánlotok ehhez? Gondolom felülés az alap. Azon kívül? Étrendemen is lehet változtatni kéne, sok kenyeret, tésztát és húst eszek... Azon gondolkozom elkezdek több zöldséget és gyümölcsöt enni, és egy jó ideig csak csirkét és halat eszem.
Szóval várom ötleteiteket és a tanácsokat.
Most jutott eszembe, hogy van fogyókúrás topik is, de végülis nem fogyni akarok, hanem feszes hasat csinálni a pocimból... remélem nem baj, hogy ide írtam -
Janesz
őstag
az a lényeg:
-egyél sok virslit (de ne genyózz műbeles oszt fasza lesz az)
-minél több kenőmájas és felvágottak mert az is fasza..(főleg amiből olcsóbb 1kg mint a legolcsóbb sertéshús ami ugye a comb és az is 800-900ft kilója)
-sok reggeli tejital mert az fasza (fehérjementes nehogy valaki allergiás legyen)
-chips-kóla kombó észnélkül
-és meki
amit messziről kerülj el:
-marhahús
-csirkemell
-rizs,krumpli,zabpehely,tojás,túró,zöldségek,gyümülcsök....
nekem ennyi a titkom...de majd jönnek mások és megmondják a faszát..
de egy biztos tápkieget még csak ki se próbáld...felesleges..40-es kar másfél év után elérhetetlennek tűnik akkor ott valami ütős kajálás lehet a háttérben.. -
God Vazzeg
veterán
Azért csökkent a súlyod, mert a mozgás hatására lement egy kis zsír rólad. Majd ha hozzászokik a szervezeted az edzéshez, jobban jön a tömeg is. Egyél húst sokat, marha, csirke, pulyka jó, sok rizs vagy krumpli hozzá, illetve mindenből sokat ami eléd kerül
Ha naponta csak 3x eszel, de akkor nagyon sokat, lelassul az anyagcseréd, ha soxor eszel keveset, akkor meg felgyorsul. Eszerint gondolkozz. -
Boglya
senior tag
Vazze 40es bicepsz??? Én 1,5 éve gyúrok, de sokra nem jutottam. Kockás lett a hasam, meg jobban bírom a gyűrődést. Mondjuk táplálékkiegészítőt nem nyomok. Nemtom az használna-e, de egy biztos: egészségtelen. Szal ti hogy gyúrjátok ki magatokat ennyire?
-
deniro2
senior tag
67 kilóval 40 cm-es kar?
Az nem rossz. Otthonra, ha terem totál kilőve, akkor vegyél 2 db 40kg-os kézisúlyzót, a karod, vállad (esetedben a melled is, mivel 50 kg körűl nyomogatsz fekve) megoldható velük. Karedzést én is itthon csinálom 2 db 42,5 kg-os kézivel (persze nem bicepszezek 85 kg-mal, mielött valaki megkérdezi).
-
Comm
senior tag
válasz
deniro2 #4767 üzenetére
Nem 2hét alatt gondoltam én sem.Gyúrótárs is 67kg és elég szép 40-es karja van.De másik Gyúrótárs 78kg és neki 41-es karja van.Júniusig tudok keményen edzeni, utánna nem tudom mi lesz, mert suliban van a terem, és nyáron nem lehet bejárni.A környékemen sajna nincs terem.Valszeg veszek k.gépet vagy valami szettet.
-
deniro2
senior tag
2 hét alatt ne akarj 5 kg-ot felszedni. Minek? Szenvedni akarsz a diétával fél év múlva?
Havi 1,5-2 kg, de így is jön a zsír rendesen. Örülj, ha 3 havonta 1 kg izmot összehozol...
Mondjuk ezt is csak rendes kajával és edzéssel...
Mindenesetre a te szinteden még gyorsan lehet fejlődni, ha picit odafigyelsz... -
Agyzuzo
addikt
Mi a tökömnek Creatine meg Arginine ilyen halvány kezdő szinten? Ahelyett hogy ennél rendesen...
Néha nem értem az embereket... Ma is bejött pár totál kezdő és igaz hogy napi 2 szendvicset eszik és fingja nincs a testépítésről, de már kreatint akar vinni. Az ilyeneket leoltom mindig a gecibe, kajáljon rendesen, nyomja az arcába a fehérjét, aztán majd jó fél év múlva beszélhetünk a többiről. Mindennek eljön a maga ideje. -
deniro2
senior tag
Én sem vágom miért vagy könnyebb, az izom nehezebb, mint a zsír, magyarúl vagy gyorsabban megy le a zsír, mint ahogy az izom jön, vagy simán fogysz. Kezdjél tömegelni.
60 kg-osan legalább a saját testsúlyoddal kellene fekvenyomnod...
Hagyd a f@szba a tribulust meg a társait, egyél rendesen, nyomj normális fehérjét, ennyi. -
Comm
senior tag
Hali mindenkinek!
Egy hónapja kezdtem el a gyúrást és szerintem elég szépen fejlődöm.Egy qrva vézna gyerek vagyok és erő 0.Vettem Kefehu-tól 1db Crea FX-et,1db Arginine FX-et,1db MRP Extreme-t.Adagolás MarkGX10 javaslata alapján történt.Mikor elkezdtem voltam 63kg és fekvenyomás 30kg-val ment(5x8-as széria).Most 61kg vagyok(nemtudom miért fogytam) és 50kg-ba belenyomok 2x.A 3. héten piramisba kezdtem el a fekvenyomást és látványos erősödést vettem észre.Most így épül fel a piramis szériám: 35-40-45-40-35.Március elejére szeretnék olyan 65-70 környékére felmenni.Remélem a Tribulus segít benne.Köszönöm az eddigi tanácsokat!!! -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4735 üzenetére
Árpi nagybátyja egyébként
pff. most aztán ki lett teljesítve a tudásod
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
basszus... rohadtul fáj a fejem.. ma eddzés közben egy másik gyakorlatnál megin megfájdult a fejem ugyanazon a ponton ahol a múltkor.. alig bírok meglenni.. már egy algopirint is bevettem, de így is rohadt rosz... egy rohadt ponton folytonosan nyílal a fejem... wááááá MEGŐRÜLÖK
-
efektiv
tag
Teccik az aláírásod
Gíroszt lehet enni? vagy az is túl szíros? ( mondjuk nekem csak jót tenne 1 kis zsír)
apámmal lakom és itthon csak vacsorázom, inkább pénzt ad és eszek máshol pld kínai, regeli a suli büfében stb....(hétvégen meg go to nagymama és ott) Ha pld turmixba nyomatom a VM35-t tejjel- rakhatok hozzá 1 banánt? érdemes? És mi a hejzet a szőlő cukorral? van vmi értelme edzés közben ropogtatni?
Bocsi ha tul sokat kérdezek
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
Manitou #4746 üzenetére
Nekem az eredeti tervem volt a 90 kg tisztán, de nem tudom mi lesz belőle.
Most, hogy feljött kb. 8 kg, azon kívűl, hogy nőtt a karom, mellem, hasam (rossz a sorrend, volumen szerint fordítva lenne), olyan sok különbséget nem látok...
Szal, lehet, hogy 100 kg lesz, de a tököm se tudja. Igazából simán csak jól kéne kinézni végre. -
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #4741 üzenetére
Esetleg úgy el tudom képzelni hogy lesz egy 70-es combom meg egy 45-ös vádlim és ehhez fog társulni egy max 42-es kar
[Szerkesztve] -
efektiv
tag
válasz
God Vazzeg #4733 üzenetére
Általában kínai étteremben ebédelek (útba esik a kondi terem felé
) az jó? ilyen sok húsos, rizses cuccok? Kis Narancs Juicce-al öblítve
vagy ásványvíz, edzés közben meg Multivitaminos pezsgőtablettát iszok!
ezek megfelelnek?
Baj az hogy ha nem turmixolom a port hanem vettem iylen scitec-es ''kualcsot'' az a neve hogy Turmix shaker, hanem abba bele teszem a tejet, port és összerázom? ( a tetejee és a uveg közt van ilyen rácstalán amiatt rázza fel jobban)
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #4741 üzenetére
Csontozat nagyon sokat számít. Haverral mi ugyanolyan magasak vagyunk, súly dettó, viszont neki 2x olyan vastagok a csontjai, 46-os lába van, nekem 42-es, csuklója kis túlzással duplája az enyémnek. Ennek megfelelően teljesen más a felépítésünk. Rajtam több az izom, mégsem nézek ki jobban, sőt. Egyszer megnéztük, hogy kinek mennyi izom van a mellén, nekem legalább 1,5x vastagabb köteg volt, mégis én szinte horpadt vagyok, neki meg dagad kifele rendesen.
Na, sírtam egy jót, hüp-hüp. -
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #4736 üzenetére
A bbtv-ben azt mondta, hogy 90 kg-ig fogyaszt vissza a versenyig, az eddigi 80-82 helyett, tekintettel arra, hogy a profi versenyeken a tömeg a lényeg.
Háát, 168 cm-hez a 90 kg már rohadt sok szvsz, főleg ilyen 6-7%-os testzsírral.
Ennyi zsírral én kb. 65 kg lennék 182 centihez.Nálam a végső cél a szálkás 90 kg, de abból se lesz semmi, ahogy elnézem.
Mondjuk a súly már lassan megvan, de, ha így folytatom, akkor a derékbőségem nagyobb lesz, mint a mellbőségem.
Az ám a szép látvány...
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #4738 üzenetére
Nekem nem olyan a csontozatom, főleg a karomnak, a lábam még csak csak. De karom csontozata nagyon gyíkfing.
Az meg egy másik dolog hogy nekem kisebb célok vannak kitűzve
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #4736 üzenetére
Én meg sose leszek még a közelében sem, hiába vagyok magasabb
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #4701 üzenetére
lauter volt...bőrdzsekiben volt és jó nagy kopasz kerek feje volt....a krisnás gyúrós csávót kritizálta,hogy hogy behúzza a hasát..
-
God Vazzeg
veterán
-
efektiv
tag
válasz
God Vazzeg #4731 üzenetére
vékony vagyok....
akkor lehet MYoMax lesz.....bár kissé drága, de inkább ezt veszem mint a cigit/piát/füvet, uygan is ez az elterjedteb a kosrosztályomban
szal akkor volumass35 + daiilyOne, vagy ha van + $ akkor MyOmax + daily one ? menynivel jobb a MyOmax?
[Szerkesztve] -
-
efektiv
tag
köszi a helpet! Akkormár csak 1 kérdésem van...
melyik szedjem?
folytassam még a volumasst?
esetleg Trans-X
vagy MyOmaX
vagy anima pak -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4726 üzenetére
egész héten edzettem mint állat, most meg végigfekszem a hétvégét
jól fel akarok töltődni hétfőre, csak aggaszt hogy eléggé megcsappant a kreatin készletem:asszem hétfőre már nem is marad. úgyhogy be kénne mennem győrbe a plázába
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4721 üzenetére
tom én poénból mondtam a Mol-t!
-
etilin
aktív tag
válasz
God Vazzeg #4722 üzenetére
Húzódszkodásnál szoktatok olyat csinálni, hogy a keretet fogjátok meg, hogy a fogás merőleges legyen a testetekre. Csigás lehúzáshoz is van ilyen rúd a terenbe. Érdemes ezt csinálni? Illetve van a csigás lehúzás szüken ilyet csináltok?
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg #4721 üzenetére
kUPfejek
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4716 üzenetére
ezért tart itt a MOL
leugatja a Club petrolt, meg a Tesco-s benzint
pedig alig raknak literenként egy 1 deci vizet a benzinhez -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4716 üzenetére
most mondok valamit
Tegyük fel Janesz elindul ősszel versenyen. kiáll mellé egy Tóth Dani kinézetű srác aztán elkezdi fikázni. biztos nagyon boldog lenne tőle.
erről van szó, nem arról hogy mi a véleménye.
ha paraszt, tartsa meg magának
az is más ha valaki a közönségben ül is esetleg a haverjával megbeszéli hogy szerinte szarabb valaki. de színpadon ezt nem kéne csinálni. -
myrra
senior tag
elkezdtem töltögetni meg nézegetni a bbtvket.
húde fos vagyok hozzájuk képest
van még mit fejlődni bőven.
Lantos 107 kg és 168 cm
akko nekem lenni kéne van 160 kg-nak olyan arányokhoz.
uhhogy feladom
mondjuk lábra nem is kéne nekem akkora. így elég lesz a 150 kg is.
hú mennyit fogok akkor már fekvenyomni
250 kilót?
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
deniro2 #4712 üzenetére
Természetesen mindenki mondja ki amit gondol, akkor lesz ''jófej'' a szememben, bár a kritikát nehezen viselem
Amúgy meg semmi gond sincs ezzel, de hogy valaki köpködni meg beugatni jöjjön el egy versenyre, hááát ne haragudj... myrra jól mondta: sportemberi magatartás is van, én is segítek a kisebbeknek, nem csak leugatom őket. Ettől nem érzem kevesebbenk magam
Attól hogy valaki feljebb van esetleg a szamárlétrán nem kell lenéznie az alatta állókat, ezért is tart itt MO ahol tart -
deniro2
senior tag
válasz
Boxer001 #4710 üzenetére
Kivételesen most veled értek egyet.
Miért baj az, ha valaki kimondja a véleményét? Ti sem gondoljátok komolyan, hogy mindenkinek mindenkiről pozitív véleménye kell, hogy legyen. Nincs is. Ha ezt valaki ki is mondja az köcsög. Aki kussol, vagy jópofizik az esetleges negatív véleménye ellenére, az jófej.
Meg egyébként is. -
fLeSs
nagyúr
Sztem egyikőjük sem hazudtolja meg önmagát, vagyis azt, hogy Magyar. Gondolom mindenki ismeri a Magyar mentalitást, nem kell bemutatni.
-
Boxer001
veterán
Jajj mindjárt sírva fakadok...
Látom mindenki drámát csinál ebből.
Biztos az a helyzet, hogy Dzsoni ill. Pisti folyamatosan köpködi, alázza a népet...na a témát én befejezem, lehet most nem vagyok ilyen lelki állapotban, hogy sírva fakadjak.
myrra
Igazad van. Szoktak néha olyat tenni az emberek, ami nem helyes. Hűha.
Biztos rossz passzban voltak, vagy rájuk jött a degec fíling, amit komolyabban vettek(nem raktak vigyort a mondat végére)én azért nem írom le őket még, engedjétek meg.
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #4704 üzenetére
Én sem bírom a nagyképű embereket, na mindegy...én ennyire drámaian nem látom a helyzetet, hogy most fikázódott...
Amúgy tényleg érdekes szösszenet volt, csak sztem semmi értelme, mert nem rólam volt szó.Ok, hoztál egy példát...
myrra
Nem méltó a bajnoki címéhez...na ennek mi köze van az egészhez...Tozo-nak meg akkor ennyi esze van.
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
válasz
ja majd ha nyer mr olympiát akkor talán pofázhatna. addig kuss.
de pont az hogy akkor mégnormálisabbnak kéne lenni neki.
ezért mondta Tozó hogy nem méltó a bajnoki címéhez -
GodHeart
senior tag
válasz
Megin verekedés?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Boxer001 #4702 üzenetére
Attól hogy valaki elér valamit nem kell neki köcsögnek lenni. Gondolom ha te is 100kg-os Boxer leszel, akkor beugathatsz mindenkinek, meg kötsögölhetsz, de elárulom nem így van, mert véletlen valaki belever a bucidba, oszt karonfogva jönnek ki a fogaid
Ez csak kis szösszenet volt
(Nem bírom a nagyképű embereket)
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4699 üzenetére
hát nem véletlenül paraszt a német pisti is
kicsit köcsög volt a Tozóval szemben. mutogat hogy e mellé álljak e? mijen hát ez?
nevetséges
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #4699 üzenetére
Nem tudom, így a múltkori bbtv alatt nekem az jött le, hogy egy qva jófej ember.
Meg ha fikázódott is, kit érdekel.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest