- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
Thulcandra #4799 üzenetére
tömegeloszlás átrendezés
ez nagyon jó -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #4601 üzenetére
a weblapodra
sok sikert hozzá -
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #4142 üzenetére
nálam nem kiemelt a gyúrós topik
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #3952 üzenetére
nem csak te
meg azé van egy kérdésem is:
nem találom a tesztoszteron nemzetes játékot, ebben a hónapban nincs?
segítsetek, mert a mai váll+láb+has edzés után meghaltam-ja és 20:30 tól van egy röpi edzés is
köszi -
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #3839 üzenetére
én ezeken kívül még elmentem röpi edzésre is, az felér egy jó erős kardióval -így diéta idején jól jön-, és utána 1 órát(5-6km bizti megvolt) gyalogoltam a kb -10 fokba 23:15re értem haza (ja és a taknyos pzs megfagyott a kabátom zsebében
holnap ha nem alszok el 10 vagy 10:30-tól váll+láb+has, ma elaludtam, és lemondtam
vagyis ez már tegnap volt, és ma lesz láb -
LOTR
addikt
hehe, megjött extremfites újság, pedig asszem pénteken rendeltem meg
, vagy csüt este
télleg jó csajok vanak benne
annyira bírom az olyan hirdetéseket, hogy 3 hónap +8kg, és egy sörhasú ürgéből egy kockáshasú gyúrós képét mutatják, kíváncsi lennék, hogy valójában mennyi idő kellett neki, egyáltalán azt szedte e kizárólag, vagy nyomattak neki seggbe is........ -
LOTR
addikt
válasz
Manitou #3660 üzenetére
a 2,6 Ghz-s gépen is megy az 1 perc
de most nem tudom megnézni, hogy ott mennyi idő múlva ér a bal felső sarokba a négyzet
de most megyek csoffadni, majd holnap délután még firkálok, meg egy-két óráig még itthon úgyis leszek
mod
Janesz:
tápot keresek
jelige: zabkaja kizárva
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
én furcsállom, amikor vmi meccs előtt voltunk szokták nekünk mondani, hogy jó enni szőlőcukrot, mert az feldobja vércukrot, meg kicsit élénkít
lehet, ha tésztát eszel (ilyen zsír+ch) az rossz, viszont a sima szénhidrátot az meg jó
de az energiaitalok, is szénhidrátot tartalmaznak(koffein mellett), tehát sztem a ch az élénkít inkább
mondjuk rám amúgy nem hatnak az ilyen szerek -
LOTR
addikt
válasz
Manitou #3648 üzenetére
kb 20.65 kor fog neked ütközni a nagy négyzet (win98ban nincs jpg tömörítő, nem akarok bitképet töltögetni, úgyhogy most nem mutatok
)
jó persze az első 2-3 mp-ben ki kell kerülnöd őket, de utána csak ott kell maradnod
más:
a hiperhajlítástól izomláz van a combfeszítőmbe is(vagy hol
)
és még kicsit fáj a derekam, jó hogy csak hipert csináltam felhúzás helyett a múlt heti esetem után -
LOTR
addikt
ez a link már az off topikban meg a viccrovatban is kb 5x volt
én elsőre 1 perc fölé mentem
kis gyakorlás, és megtanulod, hogy mikor hova mennek a síkidomok
amúgy ha bal felső sarokba mész, akkor ott kb 20sec-ig mozdulatlanul maradhatsz
indítsz lemeztöredezettségmentesítőt, vagy mittom én és akkor belassul, vagy olvass vissza off topikban, Panther leírta mi a titka az akár 5-10-20.... percesnek
mod: közbe olvasom, hogy Mark lelőtte a poént
mod2: deniro: ez még paintbe is gyenge
ui:
csináltam tegnap hiperhajlítást
1x12, 3x12 10kg-s súllyal (egy hát, bic, has edzés legutolsó gyakorlataként, volt még időm és gondoltam alsó hátra is tolok vmit, most még nem mertem a felhúzást)
izomláz van a seggemben, qva jó érzés-már régen volt
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Boxer001 #2962 üzenetére
igazából én sem vágom, de ha összecsípem a bőrt akkor az ugyan annyi mint előtte, viszont a körmérete nőtt, ez tuti
na jó azért nem volt olyan drasztikus a kihagyás, mert a heti 3x-i edzést kb dec első hetében hagytam abba, és decemberben kb még 2 vagy 3x voltam, aztán januárba voltam kb 5-7x edzeni a múlt hétig, így tehét a 2 hónap 1,5-re csökkent, és kb 10 edzés tehát akkor majdnem heti 2re jön ki
na de még van 2 vizsgám, sajna nincs időm ilyeneken agyalni
Geli
vhogy mindig úgy jött ki, hogy karedzésem volt, vállazni nem vállaztam csak 1x, meg 1 láb, a többi kar meg mell meg hát volt
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Manitou #2956 üzenetére
sajna december óta elég keveset volt időm edzeni, de majd köv héttől újra nagyüzembe tolom
és sztem akkor ez a kajamennyiség amit most eszek ahhoz lesz elég, hogy stagnáljak súlyban, tehát most kell kihasználnom még, ebben a 2 hónapban nőtt 1-2 cm-t a karom, meg melkasom is (jó mondjuk derék meg fenék is), úgyhogy ennek ellenére most örülök, tzs csak 1 %ot nőtt, tehát nem igazán zsírosodtam (ahhoz képest, hogy nem edzettem, csak átlag heti 1-et), azt hittem sokkal rosszabb lesz (meglátszik, normális kajától nehezebb hízni)
és pont ezért gondolom azt, hogy a diétához elegendő lesz a mostani kajámat csökkentenem, ugyan úgy mint ahogy a nyáron csináltam
tehát a februárt végigedzem semmi kaja változtatással, és utána meglátom min kellene (ha kell, bár fog kelleni) változtatni, aztán a kockahas meglesz nyárra/nyáron, mondjuk 40-es kar csak lehet jövőre lesz meg, de majd alakul
ja és neked?
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
attilam #2920 üzenetére
jó persze nem is úgy értettem
sztem a kajáláson nem sokat fogok változtatni, csak mondjuk 2-3 naponta szoktam vmi szemetet enni, azt is elfelejtem, meg töbször fogok enni, most olyan 3-5 átlag, de felvinném 5-6-ra
leírom miket szoktam enni
hús+rizs+zöldség (van, hogy nem natúr csmellet, hanem rántott avgy párizsi zselet formájában, de heti 1-2x max)
ha otthon vagyok, és már hús felé sem bírnak nézni, akkor meg túrógombóc, nagyon ritkán túrós tészta, és kb 2 hetente 1x palacsinta
ennél jobban nem tudom betartani
reggelim halrúd vagy tojás vagy heti max 1x mogyorókrémes gofri
és heti 1-2x eszek csokit, ja és kb heti 3-4x 2 deci kakaó
sztem kajálásom kezd rendben lenni egy tömegelő étrendhez képest(van is eredmény), csak a diétához kell megreformálni ezt is -
LOTR
addikt
diétával kapcsolatban lenne kérdésem:
egy nem túl kemény (értsd csak hobbigyúrós) diéta 15% tzs-ról 9-10% körülire szerintetek mennyi idő alatt kivitelezhető?
igen tudom, elég hülye kérdés, de Ti többet olvastatok a témával kapcsolatban, és sztem én annyira nem lógok ki az átlagból
tehát ha mondjuk 4-5 kg-t szeretnék leadni heti átlag fél kilóval számolva akkor maximum 2,5-3 hónap kb elég rá?
jó, tudom, hogy talán meg is válaszoltam a kérdést, de vmit írjatok
mert most éppen olyan szakaszban vagyok, hogy igaz elkezdett nőni derékméretem, de felkar és mell is megindult(kis idő alatt viszonylag sokat nőtt), most a lehető legkésőbb szeretnék diétázni, addig ütném a vasat amíg forró -
LOTR
addikt
válasz
kicsiTomi #2867 üzenetére
üdv
köszi a válaszokat, de múltkor God éppen azt mondta, hogy ne együnk edzés előtt, mert a vércukornak alacsonynak kell lennie, mivel egyre jobban konvergálunk a 2 órával edzés előtti evéses dologhoz, sokkal szélsőségesebben kell újra feltennem a kérdést
edzés előtt 4 óra vagy fél óra?
mielőtt vki megkérdezné, én nem így csinálom, de sajnos van, hogy így jön ki
nekem ugyan úgy megy az edzés bármelyik variációt is javasoljátok, tehát azzal nincs gond, itt inkább a biológiai hatások érdekelnének (leépítem az izmot edzés közben ha nem ettem előtte, vagy a magas vércukor/emésztési folyamatok miatt lesz roszabb a fejlődés ha közvetlen előtte eszek)
tapasztalatokat is szívesen veszek
köszi -
LOTR
addikt
igazából általában tudok rendesen enni, de vizsgaidőszak van, és ilyenkor borul minden
reggel felkelek kaja, aztán irány vizsgázni, aztán (most mehetnék enni) utána meg irány edzés és ez után megint tudok enni (így 4 óra amíg nem ettem)
a 6 az, hogy jött ki ?-na jó értem én (4 vagy 5 órat kibírok, csak utána dupla adagot eszek - edzést kibírom, van erő, van bedurranás, nincs vuk
)
-
LOTR
addikt
válasz
deniro2 #2854 üzenetére
gondoltam ha van egy téma és az több száz/ezer hszben le van írva vagy tárgyalva van, és ha én leírom válaszban ugyan azt 2-3 szóval, akkor az vicces
más - kérdés mindenkitől:
ugye edzés előtt 2 órával kell enni, de ha csak kettő választásom van akkor szerintetek, melyik a kevésbé rossz?
vagy 3-4 órával tudok enni edzés előtt, vagy 0,5-1 órával
melyik a jobb?
nehogy azt írjátok, hogy 2 óra
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
na háthelyzet-jelentés:
3 nap alatt kb fél tubus ben gay és folyamatosan használt elektromos melegítőpárna használata meghoztza a hatását, tegnap este ''simán'' khmm.... tudtam már hajolni, ennek örömére mentem szülinapi zsúrra
és persze előadtam csajozós dumámat, hogy menniyre fájt a hátam, meg mik voltakD
és a csajok megjegyezték, hogy azért a kezemen, meg a vállamon látszik, hogy nem a szél fújta oda-mondjuk sztem csak azért mondták, mert nem akartak beégetni, na mindegy néznek majd 1 év múlva
ha már Boxinak is 2007-es tervei vannak, talán az nekem is megvalósítható
mod: 3333. hozzászólásom
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
én meg hasazni szeretek a legjobban
a többi egyforma, van amikor több, máskor kicsit kevesebb kedvem van az edzéshez
mert sportolni jóóóó
háthelyzet-jelentés:
már le tudok hajolni is muahahahaha
izomlázam múlik el, ha így folytatom, akkor szerdán megint felhúzás lesz-na jó azért nem biztos
-
LOTR
addikt
válasz
Santses #2740 üzenetére
elnézést, félre ne érts, nem lehurrogás volt, de még csak a közelébe sem járt annak (látod többet kéne ide járnod akkor megtudnád mia a lehurrogás
)
csak olyanokat írtál ami nem egészen úgy van, mint ahogy leírtad -szerintem.......
etilin:
1. Janesz nem számít, meg lett ebszélve, hogy ő még a lószartól is nőne
2. Fless valóban nagyon sokat fejlődött(nem is tudom, hogy bír ennyire pontosan betartani mindent), de azért nem marad fent ez a tendencia, ezzel ő is tisztában van -ez nem rosszindulatú megjegyzés volt
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Santses #2729 üzenetére
na várj egy kicsit
itt nekem nem tiszta, hogy szerek alatt mit értesz
én úgy veszem észre, hogy egyenlőre még Te is kevered a koxot(dopping szer meg társai) a táplálékkiegészítőkkel (fehérje, szénhidrát, kreatin ....)
kreatin meg ilyen hülyeségeket se akarnék szedni
(itt legyen a kreatin, a ch, meg a fehérje a példa) és ha azt mondaná neked egy olyan orvos aki teljesen hozzáértő, hogy ezeket folyamatosan szeded, meglepődnél?
mert ezek benne vannak a húsban, a plusz ch meg a rizsből jön meg kumpiból
A srác nem tudom mit szed de most november óta megin kondizik és most megin ugyanakkora
izommemória, ha egyszer elértél egy bizonyos méretet, és onnan leépültél vmi miatt, akkor sokkal gyorsabban nyered vissza régi formád mintha akkor kezdted volna, lehet, hogy neki elég volt az a 2-3 hónap vagy kevesebb (erről pár napja volt szó itt topikban)
3 év alatt olyan nagy csodát ne is várj ha full naturálba nyomod, itt természetesen a koxos 3 év és a naturál 3 év közötti különbségről beszélek
de aztán ki tudja sok errefelé az UFÓ -
LOTR
addikt
ja, mindig úgy csinálom utolsó 2 szériát, hogy a végére kész legyek, pl tegnap a 3. sorozat imádkozást
70kgból 30at csináltam csak úgy próbaképp, de a 80ból 15 (mindig így szoktam, ez a max) sztem odabszósabb volt, a 70et már alig éreztem, mondjuk ez ugye ilyen 2 csigás gép az sokat levesz a súlyból, meg az utolsó ilyen lábemelgetést is addig csinálom amíg megy uccsó sorozat, tehát felmegyek 30-35re is, aztán utána győzők nyújtani
ja az 1000 / 500 -ra meg:
há mondtam én hogy állat vagy
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
én is gondoltam rá(már a több ismétlésszámra), de leírom hogy csinálom:
15 ezt az imádkozást állva szoktam csinálni(csak ha itthon vagyok akkor az edzőtársak mindig megszólnak, hogy miért állva csinálom, úgy senki nem csinálja csak én, na akkor ott letéredelek, de bp-n állva nyomom)
30 hasprés jobbra, majd 30 balra dőlve
és 20 ilyesmi [link] csak vízszintes helyzetig lemegyek és felülök, meg a térdem is felhúzom, és ugye keresztbe fekszek egy fekvenyomópadon
nem pihenek közötte, csak annyit amíg nyújtok kicsit
na akkor mit javasolsz, hogy lenne jobb a hasprogim?
ja, és hogy rohaggyá meg
én ha 2x ennyit hasaznék, akkor is kéne 2 év mire olyan lenne
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
ha minden jól megy kipróbálom
Gelinek meg:
[link]
ezt csináltam hiperhajlítással szuperszettben, hipernél 15ös tárcsa, kábeles hasnál meg testsúllyal imádkozás, 4 sorozat 15ös ismétlésszám, nekem nagyon bejött így
tényleg, hipert lehet minden nap csinálni vagy akkor túledzem? -
LOTR
addikt
mondjuk úgy, hogy a megreformált edzéstervem elkezdtem már szerdán, de nem fogok guggolni még sztem 2 hétig, mert had pihenjen a hátam most kicsit, inkább többet pihentetem, mint hogy vmi nagyobb baj legyen (szintén saját hibámból tanultam, még aktív röplabdás koromból), a jobb vállam azért szokott fájni mert egyszer lendítettem kézzel és kiugrott, majd egyből vissza, ráedzettem, majd megint majdnem kiugrott, és azóta nem tökéletes, pedig ha csak 2 hetet várok, akkor lehet semmi baja nem lenne, és a sérülések után többet kellett kihagyni mint 2 hét, hát ez van)
mod:
ja, hehe 2 mázsa, nekem a 80 killától fáj ennyire
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
a vágós féle iq játék egy vicc volt
na de télleg félre oz offal
nézzétek a LOTR -t a tvbe
az övhöz meg, persze igazad van bele kell erősödnie, de amit Fless is írt korábban, nagyobb súlynál már nem fogod tudni a derekadat egyenesen tartani, és akkor kell az öv
lehet az lesz, hogy heti 1x hiperhajlítok is, vagy felváltva 1x ez, 1x felhúzás, sajnos az a legnagyobb gond, hogy a derék ha megsérül akkor vége mindennek, az mindenhez kell -
LOTR
addikt
tudom túlerőltettem, de én sajna nem vagyok zseni, csak a saját hibámból tanulok, egyenlőre
, viszont ilyen sz@r éjszakát, mint amilyen nekem volt tegnap senkinek nem kívánok
nem is gondolnám, hogy ennyi mindenhez kell használni az alsó hátizmot(vagy derék izom) vagy mi a neve, de rájöttem, csak ha nagyom picit hátradőlve ülök akkor van elernyedt állapotban, különben mindig feszül
ezért volt az, hogy csak ülve tudtam aludni
én nyáron a hasazással szuperszettben csináltam hipert, nekem tetszik, csak kell hozzá olyan pad amire rá lehet normálisan feküdni, az meg sajna bp-n ahova járok nincs -
LOTR
addikt
tombolnak benne a hormonok, na hagyjátok már szegényt
majd rájön magától úgyis......
az okos ember tanul a hibáiból, a zseni meg máséból -nem tudom ezt most miért írtam ide, de van benne igazság
és egy gyors helyzetjelentés:
lehajolni még nem tudok, de az izomlázam kezd csökkenni, már tök jól tudok bicegni, sztem este még aludni is fogok tudni, persze fekve, majd 2 hét múlva újra próbálom felhúzást, de vhol veszek majd egy övet, addig csak iylen 50kg-val csinálom
a hiperhajlítás hogyha ilyen nagy tárcsát veszek még a kezembe, nem jó ilyen ''felhúzás alapozáshoz'' -mert az is a hát alsó részére deréktája megy, ugye? -
LOTR
addikt
mind így van ezzel aki hasonló időket megélt (jaj ez nem az a rész
) még nagyon kezdő gyúrós, lehet még nem foglalkozott a témával olyan sokat, az elején még én is csak olvastgattam, most már be merek szólogatni is
jaj várj van egy kivétel: BOXI, ő már sztem a legelső hsz-ében beszólt vkinek
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
hát akkor elnézést kérek kedves Geli
de azt tanácsolom, hogy állj neki tanulni egy kis kreszt, mert a 16 hibapont elég sok
ha jól tudom a műszaki rész csak 5 pontos, legalábbis pár éve még annyi volt
tudod ha nem lesz jogsi akkor nem lesz olyan sem, hogy nagydarab gyúrós kopasz állat kiszáll merdzsó/bömbi-ből és ott feszít ezerrel -
LOTR
addikt
válasz
Santses #2650 üzenetére
a táplálékkieglészítőkbe NEM CSAK fehérjét tesznek.. -persze ch, meg kreatin, meg talán kicsit vitamin is van benne -biztod van olyan is amiben van szteriod, de whey pro vagy anab whey-be tuti nincs
30e ft volt 1 doboz -át akartak bszni, a feléért már jó fehérjét lehet venni
növésben meg lehet állni -ehhez semmi köze nincs a táplálékiegeknek, mivel azok csak kiegészítók sima fehérje meg szénhidrát, tudod por formában husi meg rizs, persze ez csak hasonlat, valójában malto, meg dextróz van benne mint ch, fehérjéből meg tejsavó talán, vagy ilyesmi -na majd az okosok megmondják
Az se utolsó, hogy ha abbahagyom a szer szedését visszaesek a régi állapotba -hát ha edzel rendesen és abbahagyod akkor az izomnak nincs miért megmaradnia tehát leépíti magát vmennyire, szintén semmi köze nincs a tápkiegekhez
De azért zavar a dolog mert ha szedtem volna ilyen xarokat akkor már nem férnék be az ajtón... 3 év barátok közt is 3 év.. -ismét egy genetikai csodával van dolgunk
na tehát ha vmiben hülyeséget mondtam akkor elnézést, lécci javítsatok ki, felelősséget nem vállalok az általam leírtakra
mivel most betegszabin vagyoknincs jobb dolgom mint ide írkálni, meg nézni tvbe a LOTR -t
-
LOTR
addikt
nem, itt qvára a tudás számít, és bocs, de ha 16 hibád lett ott sok 3 pontos képes feladatot is ronthattál, tehát tanulj csak szépen, mert nem tudod a kreszt
más:
úgy néz ki csak g*c* nagy izomlázam van a derakamban, mert már elég sokat enyhült, habár egész nap raja volt egy elektromos melegítőpárna, és már bicegni is tök jól tudok
lehajolás még nem megy
na majd holnap
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Boyfish #2629 üzenetére
ja elég sok ben gayt rátoltam este, a takarómnak olyan szaga volt, hogy csípte a szememet
be kellett mennem a városba, aztán az övem 2 vagy 3 lyukkal szorosabbra húztam, így azért kicsit könnyebb volt menni, de az autóba beülni, na az kész -remélem nem figyeltek sokan
igen, tuti nem edzek legalább 1 hétig
tütüke
az igazság az, hogy a fekvéshez képest sokkal jobb volt, kényelmesebbnek éreztem, mint feküdni, aludtam vagy 3 órát -
LOTR
addikt
kösz a válaszokat, még kell pár nap mire kiderül, hogy tényleg csak izomlázról van e szó, de olyan mértékű, hogy zsibbad a seggem
, ilyen kegyetlen izomlázam(remélem az csak) még nem volt alig aludtam vmit az este, mert nem tudtam, hogy fordulni, mindig fájt, majd beleütem a székembe, az asztalra raktam a párnát, és úgy aludtam, de most tényleg
asszem pár hétig mellőzöm felhúzást -
LOTR
addikt
van pár kérdésem, vmit válaszoljatok rá lécci
felhúzáshoz használtok övet?
és ha igen, akkor miért ajánlott?
egyáltalán mikortól kell -tehát ha mondjuk 80kg vagyok akkor 80 fölötti felhúzásnál már használjak-, vagy hogy?
nem igazán hozzáértők, vagy nem tudom, hogy mondjam csodálkoztak, hogy 80kgs felhúzásnál nem használtam övet, mert oda kell, de nem tudtak konkrét indokot mondani
habár nem tudom, hogy mi a baj velem, de a derekam annyira fáj, hogy ülni is nehéz, menni meg alig tudok, lehajolni egyáltalán nem, fél tubus ben gayt rátoltam már
addig semmi baj nincs amíg csak izomláz, de félek nehogy vmi komolyabb legyen a hirtelen megerőltetéstől -
-
LOTR
addikt
tegnap megkezdtem a megreformált hátedzésem
vehhhh, ez a felhúzás g*c*mód nehéz, és fárasztó
szerintem egyből kicsit nagy súllyal csináltam, mert mára annyira megfájdult a hátam, főleg a derekam tájában (sztem izomláz csak, de majd kiderül pár napon belül), ülni is alig tudok
10x20kg, 10x60, majd 3x8x80-al csináltam, öv nélkül, az szerintetek kellene hozzá?, hiszen én kicsit keveseb vagyok 80kg-nél
utána annyira elfáradtam, hogy nem az evezést csináltam, mert nem bírtam volna el a 20 kg-s rudat, hanem a csigás lehúzásokat, majd evezés, de az is kemény(viszont sztem nem tudom szabályosan csinálni, csigás evezéstől jobban megfájdult hátam, az vhogy jobban tetszik)
ma alig bírtam edzésen hasazni, meg amúgy mozogni, kész a törzsem
most meg elfogyott a piám hoznom kéne, de nem megy, nem tok felkelni a székből
vááh
na jó abbahagyom -
LOTR
addikt
válasz
Moddingfan #1922 üzenetére
azért mert Te 95kg vagy Boxer meg 70 körül, érted ?????
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #1895 üzenetére
köszönöm szépen öcsipók, hogy leírtad 88. alkalommal is
ezentúl megpróbálok 2 órával előtte enni, de akkor a következő kajálásig 4 óra el fog telni (kb 1,5 óra az edzés, meg azért kell idő amíg újra kajához jutok)
az akkor nem baj?
ui:
bocsi, de ez a Boxi mester féle öcsipók nagyon jó duma
na többet nem írom öcsipók -ez volt az uccsó
még 1x köszi
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #1891 üzenetére
jaj de vicces kedvében van az öcsipók
na akkor egy kicsit komlyabb választ kérnék
köszönöm -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #1875 üzenetére
ez miért fontos?
amikor én így mentem edzeni, akkor edzés végére volt, hogy annyira fájt a hasam, azért mert éhes lettem, hogy mozognom nehéz volt, azóta ha nem tudok mást csinálni edzés előtt úgy 30-50 perccel eszek 1-2 falatot, vagy úgy kb 70-90 perccel előtte eszek - attól függ, hogy előtte mikor ettem -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #1714 üzenetére
ja, akko szia!!
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Bubee82 #1674 üzenetére
én sokkal könnyebben lemondok a pizzáról, meg az ilyen kajákról, mint az édeségről, van olyan, hogy érzem ennem kell vmi édességet, mert egyből rosszul leszek
majdnem minden nap (persze azért nem minden nap) eszek vmi kis édességet, legtöbbször túrórudit -az a kedvencem- de van amikor csak 1-2 kocka csokit, ezektől és ennyitől tuti nem fogok elhízni -csak a karom nő tőlük
-
LOTR
addikt
gesztenyepürét eszek sok tejszínhabbal
gondoltam szólok
csak azért, mert sztem esik le a vércukrom
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
erősemberek vb a tv2-n remélem nézitek
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #1463 üzenetére
akkor rendelj Janesztól, novodex után még brummogni is fogsz talán
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #1420 üzenetére
de gondold végig, ha Janesznak adnánk egy doboz szárított lószart (mondjuk cukormázas bevonattal), és ráírnánk, hogy novodex eXTreme, attól is nőne bicepszre 2centit
-
LOTR
addikt
igen, közben olvastam, bocsi bicepsz okés B, a tricepsz tűnik soknak sztem
az én bicepsz edzésem a köv:
2kezes scott pad
álló 1 kezes beforgatás (ezt írtad Te is, nem tom a nevét)
álló kalapács
én koncentráltat nem csinálok, többeltől is azt hallottam, hogy az ilyen ''csucsosításra'' való, nem növeli annyira a bicepsz nagyságát -erre vélemény?
-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82 #1394 üzenetére
a lábat komplett lábra értettem, és ha maradt időm akkor egy állóvádlit mindig csináltam
sajnos december óta elég keveset voltam edzeni, nincs rá idő -viszont szerdán hát+bic volt a soron, sajnos hasra nem maradt idő, még mindig fáj minenem, tök jó érzés- , majd februártól egy új edzésmódszerrel, csak jutok vmire
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #1395 üzenetére
az a baj, hogy 13-15%tzs mellett nekem nem tetszik
de majd nyárra tuti jó lesz, ha minden összejön, ha meg nem akkor
Janeszé azért jobb, nekem keskenyebb vagy nem tudom, egyszer régen említettem, hogy az ilyen hardkór gyúrosoknál majdnem egyik oldaltól a másikig ér, nekem nincs olyan széles, azzal kéne csinálni vmit
Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest