- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Aktív témák
-
tütüke
tag
Ha valamélyikőtök esetleg kenyérsütővel süti a kenyeret házilag, akkor abba is lehet tenni egy kanál őrölt lenmagot. Jot tesz a kenyérnek is
-
tütüke
tag
Nagyon fincsi lett a hal. Bedörzsöltem Kotányi sült halak fűszerrel, kevés olaj alá, és be a sütőbe. Hamar kész van, és kár, hogy nem sütöttem meg mindet
-
tütüke
tag
vettem halat a profiban. fél kg filézett halacska 415 Ft, lemértem fagyosan 550 g
Már bent van a sütőben. Nagyon várom hogy elkészüljön.
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #4327 üzenetére
hehe, jó poén
Kismérték volt csak, ha ugy nézzük orvosság. Az arcpir meg a melegtől van
szerk.: ettem hozzá korpovitkekszet. Rontottam vagy javitottam a helyzetemen?
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
attilam #4307 üzenetére
szétnézek már én is a tescoban, olyan lelkesek lettetek a haltól, hogy én is ráhangolódom. Legalábbis igyekszem. Bár lehet venni a piacon is, és az már meg is van sütve, nagyon fini.
A hal elkészitését pedig leirhatnátok a megfelelő topikba, mert én csak a paprikás lisztbe forgat, majd süt variációt ismerem...elég szegényes.
pohár bor elfogyott -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #4282 üzenetére
biztam benned
Csak Fless meg ne lássa, ad majd nekem kólát...
-
tütüke
tag
Szakmai kérdés: mennyire vetné vissza a diétámat egy pohár boroskóla?
-
tütüke
tag
Mitől lesz valami kiemelt téma?
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
látom ma ''képes nap'' van
amugy jó lehet majd várni 8-an egy fekpadraDe azért megnézném én is ...
-
tütüke
tag
4 nap távol a topiktól, és már kemény elvonási tüneteim vannak
Rendjén van ez igy?
Csaló napon belefér a diétába a gesztenyepüré? -
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #3217 üzenetére
Kamillatea, krumplipüré, háztartási keksz, és piritós. Ha szénsavmentes ásványvizet iszol, attól nem leszel jobban. A tea tesz csak csodákat. Azt a vackot meg vidd vissza annak, akitől vetted: ha nagyobb darab nálad add vissza, ha kisebb tőled: húzd a fejébe.
Jobbulást -
tütüke
tag
válasz
God Vazzeg #3150 üzenetére
mindenképpen, de ne felejtsd el, hogy kit kell verni
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #3135 üzenetére
Szóval igy állunk? Gyere ki a hóra! Keresek pár verőlegényt
ui: most nézem a képet. Több legény kell... -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #3123 üzenetére
nem akarok beleszólni (de mégis megteszem
) A borsónak és a kukoricának nem tul sok a cukortartalma? Én azt hittem ezek feketelistán vannak...
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #3119 üzenetére
Nekem is, és a páromnak is van edzéshez méltó kesztyűnk. Ő használja is minden alkalommal. Én még egy lányon sem láttam, ugyhogy még egyszer sem volt a kezemen...
De azt hiszem most eljött az ideje, és holnap felveszem. Persze csak akkor, ha egyátalán el birok vánszorogni a terembe a fene nagy izomlázamtól...
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #3114 üzenetére
jaja, akkor rendben is vagyunk
Nincs erő a tenyeremben-ujjaimban. Sok lett volna a súly, amit megfogtam? mert bizti nem a krumplipucolástól van... -
tütüke
tag
kezdetben megteszi egy msn cim is, aztán már küldöm is
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #3082 üzenetére
''ha kedvesem véletlen olvassa a fórumot, akkor győzök magyarázkodni ''
Ugyan minek annyit magyarázkodni? Bizalom kérdése az egész. Nem hinném, hogy olyan könnyen elcsábulós alak lennél. Nem?
Márk: hová küldjem a vetkőzős csajokat? -
tütüke
tag
-
tütüke
tag
Woodslave : igy utólag is nagyon boldog szülinapot Neked!
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #2900 üzenetére
ejha, nem gondoltam, hogy ez ilyen komoly. Felejtős egy megoldás akkor. Jobb ötletem nincs...
-
tütüke
tag
válasz
Moddingfan #2884 üzenetére
mail ment
-
tütüke
tag
10-15-20 kg-val csináljátok ti is? uhh, én meg azt hittem itt is megy a 60-80 kg.
Az a baj, hogy a gép súly nélkül is 10 kg-os. csináljak amennyit birok? 2-3, aztan majd fejlődök,és megy több is? Nagyon remélem, hogy ettől nem fog nőni a vádlim, mert azt nagyon nem szeretném növelni. Azzal pont elégedett vagyok -
tütüke
tag
na azért nem elfelejteni, hogy 5 hónapja járok terembe, + előtte még két hónapot itthon ugrabugráltam. Csak a súlyom nem mozdul sehová...
Köszi mindenkinek a lelkesitést
Én azonban tragikusabban látom a helyzetet, mint ti
Már nagyon várom, hogy jóidő legyen, mert akkor ujra tudok járni reggelnete futni, és előszedhetem a rendes bicajomat. Az sokat fog számitani
Sajna a reggeli lépcsőzés, bicaj addig nem megy. Max csak a twister, meg a lábemelgetések. -
tütüke
tag
Szoktam csinálni kitörést is, kézi súlyzókkal. A lábhajlitásra 2 tippem van: hason fekve beakaszt-felhúz, A másik: [link]. Szoktam egyébként más gyakszikat is csinálni: láb beakaszt, hátrafelé kitol; lefekszem, és az egész testemet tologatom; Futópad 20-30 perc, attol függ, hogy birom.
Van még egy gép, de azt nem találtam meg a bb.-n: lóg egy rud, és azt lehet minden irányból tologatni a lábbal. NEm tudom mi a neve...
Hirtelen más nem jut eszembe, amiket még szoktam csinálni lábra-fenékre.
Én ugy tudtam, hogy kevés súllyal, sok gyakszit kell csinálni, ezért volt 100-as ismétlésszám, de csak ennél a két gyakszinál csináltam ilyen sokat. a többinél olyan 30-akat. 3-5-ször -
tütüke
tag
ma 20 percet lépcsőztem, 45 percet bicajoztam (4-es fokozatban), a kettő között volt külső- és belső combra is 20 kg-mal 3*100 tárogatás.(lehet, hogy nem ez a neve...). Ilyesmire gondoltatok?
-
tütüke
tag
2616-os hsz-emre semmi reakció?
-
tütüke
tag
Márk: Isten éltessen sokáig:
-
tütüke
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Nemrégiben vettünk pattogatott amaránt magot, amiben nagyon sok kalcium, magnézium és vas van..Kóstólta már valamélyikőtök? Izre jó, a véleményetekre vagyok kivancsi.
Ja van róla leiras is:
[link] -
tütüke
tag
válasz
Manitou #2546 üzenetére
Kimerítő volt a válasz
A hűtőben nádudvari van, de magában nem nyerő. Joghurtba belekeverve fincsi, de az izesitett joghurt felejtős, a többit meg gyorsan kell letömködni, kár belepocsékolni a túrót...
A szőlőcukor jó ötlet, tetszik. Milyen formában veszitek?Én csak korong alakut láttam eddig, 100 g-os talán -
tütüke
tag
válasz
Boxer001 #2415 üzenetére
Most már nincs kibúvó, ugy látom tényleg meg kell csinálni azokat a képeket...De ugye egyedül nem megy, kell hozzá a párom, megfelelő fényviszony (koromsötét
), na meg kedv is. De ha elkészülnek a képek felrakom, aztán várom a konkrét tanácsokat: mit és hogy csináljak, hogy jobb legyen. Időnként jöhet az ujabb kép, a változást mutatva.
-
tütüke
tag
Tele volt ma a terem ismeretlen arcokkal. Ilyen sok ember talán még nem is láttam itt, nem is tudom, hogy fért be mindenki
A bicaj volt szabad egyedül, tehát arra csaptam le. Tekertem 40 percet, aztán elég is volt, hazajöttem. Nem valami sok, lehet, hogy még felpattanok a twisterre. Bár már nincs sok kedvem hozzá. Inkább holnap reggel... -
tütüke
tag
Lehet, hogy a pörgő anyagcserémet hazavágtam, de palacsintát nem ettem már kb egy éve...A mérleg elbillent az édesség irányába. Van ez igy. És biztos vagyok benne, hogy máskor is el fogok csábulni valami finomságra. Amugy nagyon sok mindent nem eszek , amit korábban ettem, pl a hétfői pizzából sem ettem, és a kenyér is kimarad már. Nagyon nehéz megállnom, hogy a hét minden napján tartsam azt a fajta diétát, ami mellőz mindenféle szemetet. S ha néha nem csábulok el, akkor morcossá, ingerlékennyé, és savanyúvá válok. Annak pedig semmi, de semmi értelme nincs a világon. Nem kell egyszerre megváltanom a világot, elég részletekben is. Lassan, de biztosan kell haladnom abba az irányba, amit kijelöltem magamnak. Még ha néha meg is botlok, akkor is tudom, hogy jó irányba haladok. Ne kelljen már rosszul éreznem magam egy palacsinta miatt, pláne, ha heti 5-ször járok edzeni.
Egyébként is az édesség boldogsághormont szabadit fel -
tütüke
tag
-
tütüke
tag
Bekavartam a palacsintatésztát, daráltam diót. Nem vagytok rám jó hatással, fogynom kellene, nem palacsintát sütnöm
-
tütüke
tag
Sajna nem az a fajta ember vagyok, aki mindetől fogy, inkább az ellenkezője.
Palacsintaügyben megkérdem a páromat, szeretne-e enni. Ha ő is kér, az már elég indok a sütésre
Boxer001: ha megcsinálom, küldök fénypostán
mod: addig is marad a lencse főtt tojással ebédre..
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
God Vazzeg #2318 üzenetére
Elég gázos, hogy csak csirke van a főételek között, és tonhal.
Az összes itt felsorolt kaja ehető amugy a diéta alatt? Csak mert látok ilyet, hogy túrógombóc, palacsinta...Ezekkel mi a helyzet?
Jól gondold meg a választ, mert lehet hogy fél óra múlva már palacsintát fogok sütni -
tütüke
tag
Voltam tegnap edzeni, de sajna nem volt lehetőségem kipróbálni a fekvenyomást
Viszont a párom rávilágitott, hogy van ilyen gép teremben [link] (egy picit másabb csak: alulról jön ki a kar, nem felülről), és azt szoktam használni. A 20 kg simán megy 5*12-szer. Persze ez azért biztosan más, mint a fekvenyomás. -
tütüke
tag
válasz
God Vazzeg #2250 üzenetére
A szilikontól én is agylobbot kapok, a gyanta persze más eset.De azt a pasik is csinálják, és ma már alapkövetelmény egy nőnél, hogy csak a fején lehet szőr...
Ha ez maradandó, akkor miért kell újra és újra ismételni a kúrát? Lásd: ötven tűt készik a srácnak a patikában...Tuti, hogy nem egészséges dolog ez (igaz a gyanta sem, és ráadásul fájdalmas is). A tű szerintem akkor is durva, de lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel. -
tütüke
tag
Nem igazán értem, mire jó szurkálni magatokat, hogy pár hónapig jobban nézzetek ki. Magatok miatt csináljátok, vagy a csajok miatt?
én tutira nem csinálnék hasonlókat. Bár anyukám szerint én nem is ezen a Földön élek... -
tütüke
tag
válasz
Boxer001 #2060 üzenetére
fél 5 körül megyek terembe, kipróbálom
Most beszéltem a párommal. Szerinte a 20 simán menni fog nekem, de nagyobbat ne próbáljak, hogy ne húzzam meg magam.
''a ph-n ez a legjobb topic''-sztem is.
annyit off-olok, hogy lassan kiteszik a szűröm..
Márk: ma meglátom, majd elmesélem mi történt, vagy elbujdosok...
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Boxer001 #2056 üzenetére
5 hónapja járok terembe, de én fogyózok, nem hizni akarok. A fekvenyomást még nem próbáltam ki, attól nem lehet fogyni... De nagyon fellelkesültem a gondolattól, hogy kipróbálom a 10 kg-ost. Majd mögém állitok valakit, hogy segitsen.
Én csak ide tévedtem, mert a fogyjunk le topik nem pörög, és nem is olyan izgis... -
tütüke
tag
válasz
Boxer001 #2050 üzenetére
10 kg. Kipróbálom. Van egyátalán ilyen rúd? Vagy ne is égessem magam a teremben az izomkolosszusok között?
Majd megkérem valamelyik ''kétajtos szekrényt'', hogy felváltva csináljuk a gyakszikat. Persze azt a plusz 100 kg-ot szedje le nekem, mert a tárcsákat sem birnám el. Biztos csúnyán néznének rám. Februárban már bérletet sem vehetnék
''A ph látogatást hagytam ki kényszeresen 1 hónapig, de már remegtem. ''-azt hiszem egy hónap alatt én is függő lettem... -
tütüke
tag
válasz
Markgx10 #2044 üzenetére
jól értettem
A kreatin+vizes dologrol nem tudtam semmit. Nagyon elcsodálkoztam ezen.. Fura, hogy vissza lehet esni, ha edz az ember rendesen.
A hiú ábrándokat én a fogyjunk le topikban dédelgetem...
Ma kiprobálom mennyit birok kinyomni fekveSzeintetek az üres rudat elbirom?
-
-
tütüke
tag
-
tütüke
tag
félmesztelenül én sem szivesen edzenék, még nyáron sem
lehet páran eldobnák a vasat. Amugy nálunk van 1-2 figura, akinek ilyenkor is melege van, és ledobja. Sexisebb egy izmos csillogo test, mint egy agyonizzadt trikó
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest