Hirdetés
Aktív témák
-
tütüke
tag
mi a fene: 4 perc telt el, és senki nem irt semmit. Haldoklik a topik?
Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
mostmár komolyan aggódom értetek...Na srácok, ne vicceljetek már....
Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
lehet, hogy uj topikot nyitottatok megint, csak nem tudok róla?
Az ON kedvéért:
Ma futópad lesz, lépcsőzőgép és mindenféle a lábra+fenékre. Nem ismerem a szakszavakat, ugyhogy nem is kinozlak benneteket ezzel...Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
ezek sokkal komolyabb gépek: vannak programok rajta, de lehet manuálisan is nehézséget állitani. kiirja lépések számát, kalóriát, időt, pulzust mér, meg még egy csomó dolgot tud. 20-25 percet szoktam taposni gőzerővel. Állitása szerint 20 perc alatt tegnap 500 kalóriát égettem el. Gyanús ez nekem. KIcsit sokallom.
-
tütüke
tag
én is igy gondoltam, hogy nem valós a számláló.
''Gőzerővel taposva izmot fox vele veszíteni, főleg hogy alig eszel húst.''-ejha, akkor nem a zsir ég? A fenekem kisebb lett: izom megy, zsir marad? Hát micsoda egy világban élünk?Mit javasolsz, mit csináljak?Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
a súlyom nem csökken, csak nagyon-nagyon lassan, vagy éppen semennyire.
A twister is jó? Az nem magas pulzusszámal megy, viszont egy óráig is jol birom (vagy ameddig jo a műsor a tv-ben) Persze ezt tudom otthon is csinálni. Mellette megy az edzőterem.Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
-
tütüke
tag
Sziasztok! Kicsit belelapozgattam ez egyik könyvembe, ami mindenféle jót tartalmaz. Van benne napi vitamin- és ásványianyag-szükséglet sportolók számára. Fotóztam, felraktam. Ime az eredmény, hátha tudok vele segiteni:
[link]
[link]Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
ha tudok, segitek. Amúgy remélem, hogy nemcsak szép a kép, de hasznos is
Mikor leszek már végre lelkes újonc??Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
na elég volt visszaolvasnom...
Aktival Max-ot szedek kétnaponta egy szemet. Szerintetek több kellene, ha heti 3-5 ször járok edzőterembe?Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz Moddingfan #597 üzenetére
Napi 1500 mg?? Igaz,hogy a C vitamin nagyon sokmindenre jó, de ez egy egész ménesnek is baromi sok lenne! Szóval egy jótanács: ha nem akarod, hogy a veséd idő előtt köveket hányjon ki magából (azon a pici résen keresztül), akkor minél hamarabb harmadold le ezt a napi mennyiséget. Tudom, hogy vizben oldodó vitamin, és kiürül, de a vesédnek egyátanúlán nem jó ez.
Én heti pár alaklommal eszek még krómtablettát, és magnéziumot.
A vitaminmennyiségemet pedig növelem.Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
Na egy kicsit kutakodtam, és ezt találtam:
''Korábban úgy vélték, hogy az aszkorbinsav bármilyen mennyiségben fogyasztható, az újabb vizsgálatok azonban rámutattak, hogy túlzott bevitele alimentáris eredetű cukorbetegséghez és vesekőképződéshez vezethet''
Sok könyvben néztem most hirtelen utána, és a hipervitaminózis létezik a C viatminnál is. Szerintem nem használ annyit a túlzott bevitel, mint amennyit árt,és ezt mondják a könyveim is. Én hiszek nekik...Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz Moddingfan #1082 üzenetére
izomveszteség? Hát nem csak a zsir ég?
-
tütüke
tag
válasz Moddingfan #1273 üzenetére
''Nálunk a műmályer fütyibogarak fittiznek ilyennel '' -
-
tütüke
tag
félmesztelenül én sem szivesen edzenék, még nyáron sem
lehet páran eldobnák a vasat. Amugy nálunk van 1-2 figura, akinek ilyenkor is melege van, és ledobja. Sexisebb egy izmos csillogo test, mint egy agyonizzadt trikó
[Szerkesztve]Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz Markgx10 #2035 üzenetére
diétázni tényleg szar dolog...
karácsony? nincs az nagyon messze? 110 a cél. Most mennyinél tartasz?
a multkor figyeltem az egyik sracot a teremben. Épphogy nem görbült el a rud,annyi súly volt rajta. Legközelebb, ha látom megszámolom mennyit tologat. Kiváncsiság...Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz Markgx10 #2039 üzenetére
Akkor már nem is jarsz messze. Rájöttem amugy, hogy mi is a baj: kis súllyal kezdtek, és mire eléritek a jó nagy súlyt, addigra kifáradtok, és nincs elég erő kinyomni. Kis bemelegités aztán jöhet a nagy
-
tütüke
tag
válasz Markgx10 #2042 üzenetére
Márk: az erő veled van
lehet hülyeség, de ha egyszer már eljutottál izomzatban is a 110 kg-ig, és csinálod rendszeresen az edzéseket, akkor nem kellene hogy visszaess, nem? még akkor sem, ha elfogy a varázscucc.
ui: csak finoman hurrogjatok leEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz Markgx10 #2044 üzenetére
jól értettem
A kreatin+vizes dologrol nem tudtam semmit. Nagyon elcsodálkoztam ezen. . Fura, hogy vissza lehet esni, ha edz az ember rendesen.
A hiú ábrándokat én a fogyjunk le topikban dédelgetem...
Ma kiprobálom mennyit birok kinyomni fekve Szeintetek az üres rudat elbirom?Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
-
tütüke
tag
válasz Boxer001 #2050 üzenetére
10 kg. Kipróbálom. Van egyátalán ilyen rúd? Vagy ne is égessem magam a teremben az izomkolosszusok között? Majd megkérem valamelyik ''kétajtos szekrényt'', hogy felváltva csináljuk a gyakszikat. Persze azt a plusz 100 kg-ot szedje le nekem, mert a tárcsákat sem birnám el. Biztos csúnyán néznének rám. Februárban már bérletet sem vehetnék
''A ph látogatást hagytam ki kényszeresen 1 hónapig, de már remegtem. ''-azt hiszem egy hónap alatt én is függő lettem...Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz Boxer001 #2056 üzenetére
5 hónapja járok terembe, de én fogyózok, nem hizni akarok. A fekvenyomást még nem próbáltam ki, attól nem lehet fogyni... De nagyon fellelkesültem a gondolattól, hogy kipróbálom a 10 kg-ost. Majd mögém állitok valakit, hogy segitsen.
Én csak ide tévedtem, mert a fogyjunk le topik nem pörög, és nem is olyan izgis...Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz Boxer001 #2060 üzenetére
fél 5 körül megyek terembe, kipróbálom Most beszéltem a párommal. Szerinte a 20 simán menni fog nekem, de nagyobbat ne próbáljak, hogy ne húzzam meg magam.
''a ph-n ez a legjobb topic''-sztem is.
annyit off-olok, hogy lassan kiteszik a szűröm..
Márk: ma meglátom, majd elmesélem mi történt, vagy elbujdosok...
[Szerkesztve]Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
Nem igazán értem, mire jó szurkálni magatokat, hogy pár hónapig jobban nézzetek ki. Magatok miatt csináljátok, vagy a csajok miatt?
én tutira nem csinálnék hasonlókat. Bár anyukám szerint én nem is ezen a Földön élek...Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz God Vazzeg #2250 üzenetére
A szilikontól én is agylobbot kapok, a gyanta persze más eset.De azt a pasik is csinálják, és ma már alapkövetelmény egy nőnél, hogy csak a fején lehet szőr...
Ha ez maradandó, akkor miért kell újra és újra ismételni a kúrát? Lásd: ötven tűt készik a srácnak a patikában...Tuti, hogy nem egészséges dolog ez (igaz a gyanta sem, és ráadásul fájdalmas is). A tű szerintem akkor is durva, de lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel.Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
Voltam tegnap edzeni, de sajna nem volt lehetőségem kipróbálni a fekvenyomást
Viszont a párom rávilágitott, hogy van ilyen gép teremben [link] (egy picit másabb csak: alulról jön ki a kar, nem felülről), és azt szoktam használni. A 20 kg simán megy 5*12-szer. Persze ez azért biztosan más, mint a fekvenyomás.Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
NA igy már értem, miért van rá szükség. Én azt tartom rossznak, ha valaki türelmetlen, és gyorsan akar sokat, azért használja. Az biztos nem jó. De a te szemszögedből más lett a megvilágitás.
-
tütüke
tag
válasz Manitou #2256 üzenetére
na megtaláltam, amit én használok[link] .Nekem azt mondtak, hogy a könyököm a vállammal egy magasságban legyen, ugy is csinálom, viszont a képen nem úgy van...Szóval kicsit segithetnétek
Gondoltam, hogy könnyebb...Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz God Vazzeg #2318 üzenetére
Elég gázos, hogy csak csirke van a főételek között, és tonhal.
Az összes itt felsorolt kaja ehető amugy a diéta alatt? Csak mert látok ilyet, hogy túrógombóc, palacsinta...Ezekkel mi a helyzet?
Jól gondold meg a választ, mert lehet hogy fél óra múlva már palacsintát fogok sütniEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
Sajna nem az a fajta ember vagyok, aki mindetől fogy, inkább az ellenkezője.
Palacsintaügyben megkérdem a páromat, szeretne-e enni. Ha ő is kér, az már elég indok a sütésre
Boxer001: ha megcsinálom, küldök fénypostán
mod: addig is marad a lencse főtt tojással ebédre..
-
tütüke
tag
válasz attilam #2327 üzenetére
ha csinálok, mindenképpen kapsz képet
Megcsináltad már a paradicsomos, csirkehúsos kajcsit? Kiváncsi vagyok milyen lett.
Szegény párom a fórumon keresztül értesül a vacsinkról. Rendjén van ez igyEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
Bekavartam a palacsintatésztát, daráltam diót. Nem vagytok rám jó hatással, fogynom kellene, nem palacsintát sütnöm
-
tütüke
tag
-
tütüke
tag
zsirszegény tejből készült, és csak egy kiskanál cukor van benne.
még szép, hogy ettem belőle. Ez nem a kisértés c. műsor... De nem sokat
Mark: egy nap meg lehet szegni a diétát, este majd többet edzemEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
Lehet, hogy a pörgő anyagcserémet hazavágtam, de palacsintát nem ettem már kb egy éve...A mérleg elbillent az édesség irányába. Van ez igy. És biztos vagyok benne, hogy máskor is el fogok csábulni valami finomságra. Amugy nagyon sok mindent nem eszek , amit korábban ettem, pl a hétfői pizzából sem ettem, és a kenyér is kimarad már. Nagyon nehéz megállnom, hogy a hét minden napján tartsam azt a fajta diétát, ami mellőz mindenféle szemetet. S ha néha nem csábulok el, akkor morcossá, ingerlékennyé, és savanyúvá válok. Annak pedig semmi, de semmi értelme nincs a világon. Nem kell egyszerre megváltanom a világot, elég részletekben is. Lassan, de biztosan kell haladnom abba az irányba, amit kijelöltem magamnak. Még ha néha meg is botlok, akkor is tudom, hogy jó irányba haladok. Ne kelljen már rosszul éreznem magam egy palacsinta miatt, pláne, ha heti 5-ször járok edzeni.
Egyébként is az édesség boldogsághormont szabadit felEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
Tele volt ma a terem ismeretlen arcokkal. Ilyen sok ember talán még nem is láttam itt, nem is tudom, hogy fért be mindenki
A bicaj volt szabad egyedül, tehát arra csaptam le. Tekertem 40 percet, aztán elég is volt, hazajöttem. Nem valami sok, lehet, hogy még felpattanok a twisterre. Bár már nincs sok kedvem hozzá. Inkább holnap reggel...Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz Boxer001 #2409 üzenetére
ok, lelkesedem
Nem emlékszel véletlenül, hogy ki akart a palacsintáról képet látni?? Ha jól emlékszem nem az én ötletem volt... Nincs több palacsinta-kép. Igérem rendes csaj leszekEljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
tütüke
tag
válasz Boxer001 #2415 üzenetére
Most már nincs kibúvó, ugy látom tényleg meg kell csinálni azokat a képeket...De ugye egyedül nem megy, kell hozzá a párom, megfelelő fényviszony (koromsötét ), na meg kedv is. De ha elkészülnek a képek felrakom, aztán várom a konkrét tanácsokat: mit és hogy csináljak, hogy jobb legyen. Időnként jöhet az ujabb kép, a változást mutatva.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest