- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
God Vazzeg #3797 üzenetére
Egy isten hova fejlődjön?
A lámák istene mielőtt még valaki beszól, hogy nyalizok. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #3794 üzenetére
Ráérsz 2-3 havonta csúcsot nézni, inkább általánosságban addig nyomd a piramist, amibe még megy 3-4 ism. Ha már megy belőle 6-7, akkor emelj 5 kilót
Szerintem
Szerk: Janesz bazze, mi mindig ugyanazt írjukHa mindketten ennyire tudjuk miért van az hogy te fejlődsz én meg nem?
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #3794 üzenetére
én szerintem ez nem sok ha fekvenyomással kezdesz mert szerintem még ettől több is kell egy 120-as max nyomásnál a bemelegítéshez...
én nyomok rúddal aztán 40kg aztán 60kg aztán 100kg sztem azon ne múljon a sérülés,hogy nem melegítesz be normálisan mert sok lenne...
én úgy csinálnám,hogy egyik edzésen nézz maxot utána 2 edzésnyit szüneteltesd és próbálj meg a max alatti sorozatban jobb eredményeket elérni...
tehát 120-ba ment most 1ism akkor most ne nézz maxot 2 edzésig és addig próbálj meg 110-be fejlődni...ezt úgy tudod a legkönyebben elérni,hogy csinálsz egy olyan edzést amikor nem nyomsz csak leengedsz és miután leengedtél a végén nyomsz egy sorozatot a te esetedben olyan 90-100kg környékén...de előtte basszál oda keményen és próbálj meg 125kg-ig felmenni leengedésben...lassan le és legyen valaki mögötted aki legalább 80-90kg-ot segít kinyomásnál...tehát az egyik edzés olyan legyen ami a negatív szakaszra koncentrál...a másik meg az amit írtam...max alatti súlyokban próbálj meg fejlődni... -
Markgx10
őstag
Akkor ez a terv is eddig tartott (fél óra)
Egyébként pontosan ilyen terveim vannak, menjen csak egyel több stb.
Amúgy meg nem egészen 9 hónapja amikor először lementem az edzőterembe, 35-tel nyomtam fekve, aztán egy hétig olyan izomlázam volt, hogy majd beszartamHa akkor azt mondják 120-ba belenyomsz egyet kevesebb mint egy év alatt, akkor kiegyezem simán vele, de most így elég fosak tűnik. Inkább most az lett a cél, hogy mikor egy éve fogok edzeni (június 1-én) 130-ba egy belemenjen.
Nekem sokkal nagyobb örömet okoz, ha erősödök mint ha izmosodok
Mod: Ma úgy csináltam, hogy rúddal bemelegítés, aztán 80-ba 1*8, 90 1*8, 100 1*8, 105 1*7 és utána csúcs. Aztán vissza 80-ra és amennyi megy. Mondjuk lehet ez már sok, ha következőnek csinálom, Te mit javasolsz, hogyan csináljam?
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
elárulok egy titkot...
ami úgy néz ki csak neked az...ha válaszolsz egy hozzászólásomra akkor ahol írod az üzenetet alatta megjelenik az én hozzászólásom is amiből pontos adatokat tudsz meríteni ha esetleg nem sikerült megjegyezni...szal ha csak nem 640x480-ba kukkolod a képernyőt akkor alul megtalálható a válaszra váró hsz. (ha 640x480ba kűdöd akkor is csak akkor görgetni kell..)
hát én nemtom...ha én 190-et nyomnék akkor már csak a bemelegítés miatt is belenyomnék legalább 16-18-at a 130-ba...
ha 140-et tolok maxra akkor 100-ba 12, 120-ba 8 , 130-ba 4 és 140-be 1ismétlés az amit tolok..ha 150-160 körül nyomok akkor 120-ba 10 ism és onnan egyből 140-145-re ugrok és csak utána jön a csúcs... -
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #3790 üzenetére
sztem hülyeség minden edzésen csúcsot nyomni...
arra törekedj,hogy minden edzésen picit jobb legyél mint előtte...ami nem feltétlenül a maxban kell,hogy jelentkezzen...elég ha úgy érzed,hogy a végén az utolsó picit könnyebben ment ki vagy akármelyik súlyba 1ismétléssel többet nyomsz vagy ilyesmi... -
myrra
senior tag
na jó azért lehet hogy 10nél többet nyomnék bele
de nem visz rá a lélek
azt meg te is tudhatnág hogy a max pl a 190 nem állandó. az Ónozó se tudja egész évben minden pillanatban kinyomni 280 kilós maxát
én se ezt. bár azért igyekszek
az állóképességet persze lehet fejleszteni de nem nyomok semmiképp 24et a 140be. asszem annyit mondtál, ha nem bocs
130ba se, nem célom, max 8
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
válasz
Markgx10 #3787 üzenetére
jó, jó. csak ha gyakrabban felmennél akora súlyra amiből csak 1-3 at tudsz nyomni akkor hamar elérnéd a 130at szerintem
nekem volt olyan amiből csak egyet tudtam és utánna 10 kilóval többe is nyomtam egyet.
ha megnézed a fekvenyomók is felmennek nagysúlyra gyakran(persze nem biztos hogy mind) pl nyomnak 200ba 4et 220ba 1et, 230ba 1et, 240be egyet. de már a 220ba sem tudna 2nél többet nyomni.
én azt vettem észre hogy mióta elkezdtem hogy bemelegítésen kívül mindenbe max 8at nyomok (mikor megyek felfelé a piramisban) és azóta a 100 kilóba is elgyengültem. tehát nem tudok beletolni mondjuk 20at csak 10, (persze csak 8at nyomok de most csak 10 tudnék) de a 140be is megy nyolc ha nem vagyok betega lényeg hogy veszítek az állóképességemből, viszon erősebb vagyok.
szóval ha jobban erőlteted a nagy súlyokat akkor arra áll át az izmod. de nem tom mi a célod.
ez kérdés volt
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #3784 üzenetére
addigra itt lesz mert rendeltem most egy szemcsit is ami haverhoz megy és ha az odaér akkor már megéri ems-sel küldetni ami 3-5nap alatt itt van tutira...
(a héten odaér a szemcsi hozzá jövőhét közepe fele meg ideér hozzám a cucc...)
feltéve ha a retain megérkezik...
bár az is lehet,hogy ha nem érkezik meg a cuccot akkor is elküldetem mert a retain nekem még ráér (kúra 6. hetében kezdem majd ami igencsak odébb van még és addig úgy is rendelek még pár kört és akkor legfeljebb azokkal elküldi majd..) -
etilin
aktív tag
válasz
God Vazzeg #3780 üzenetére
Csak nehogy azalatt a 2-3 hónap alatt összeszakadj
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3780 üzenetére
Sajnálom, hogy neked sem jött be
Küld tovább valakinek
Etilin: az tényleg de kemény lenne, nem hozott sem erőt sem tömeget, de abbahagyja és összeszakadna 5kg-ot, meg erőben visszamenne 10-15kg
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3774 üzenetére
Én sem hiszem, hogy a hátralévő pár hétben úgy le tudnék gyengülni
(lekopogtam
) Maximum veszek mégegyszer G-kicket, oszt 12%-kal többet nyomok
tényleg te megetted már az egészet? A vége felé sem hatott, vagy valamit azért éreztél tőle?
-
Markgx10
őstag
Na jó reggelt!
Megnéztem ma reggel, hogyan is mennek a dolgok. 105-be sajna most sem ment a 8 csak 7, a 8-ikba egy nagyon minimálisat kellett segíteni, de ez nem zavar.
Maxra megpróbáltam a 120-at egyet bele is tudtam nyomni (többször meg sem próbáltam, de úgy éreztem nem menne még egy, meg ma az volt a cél, hogy egy menne-e), most már nem félek, hogy ha jöttök akkor beégekMég ha gyengülök is valamennyit (még 10 napig megy a kreatin, de már csak fél adag megy egy nap), nem hiszem hogy olyan jelentős lenne.
Na kb. ennyi így reggelre -
God Vazzeg
veterán
Hev ö brék, hev a kitket
-
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #3754 üzenetére
sajnos ez a számítósdi nem jön be mindenkinél...amikor anno én 90-be 6-ot beletoltam simán nem ment ki a 100kg...teljesen addig amíg nem eröltettem azt is...
haver is belenyom 12-t a 60-ba de a 70 épphogy kiment neki (sőt eddig még csak 1x sikerült kinyomnia..a háziversenyen..)
mostmár nekem bejön de anno nekem sem lehetett így számolgatni...
elvileg ha 105-be nyomsz 8-at akkor vagy 125 megy 1x vagy a 120 megy 2-3x
de a 105-höz képest nem 15-20kg-mal fogod nehezebbek érezni hanem vagy 50-nel...
de azért asszondom kérj meg valakit ,hogy álljon mögéd és miután nyomtál amennyit bírsz (1-2ism) még vagy 3-4x engedd le..ő meg lerántja rólad.. -
Zomb€€
őstag
válasz
God Vazzeg #3762 üzenetére
Akkor azt mondjátok hogy ha eszek ilyenkor egy adag tonhalat az nemárt?De ha felesleg lesz miatta akor ti dolgozzátok le
-
GodHeart
senior tag
válasz
God Vazzeg #3762 üzenetére
sztem én is betolok majd lassan egy adag Whey pro-t.. figyelek rá, hogy ha köv nap eddzés nap, akkor előtte tutira 100%-os legyen a fehérje bevitel, meg azon a napon amikor eddezttem. a többin próbálom a 70-80%-ot tartani. Tőlem ez telik...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #3754 üzenetére
Jaja, tessék holnap megnézni, kiváncsi vagyok
Én szurkolok!
Segítséged legyen, arra figyelj! Nyomj bele 1-et vagy 2-őt, és csinálj leengedéseket, szal felfelé segítenek picit, és leengedést csináld magadtól. Így legyen összesen 6-7 nyomás! Megtudod hol lakik az Atyaúristen
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #3753 üzenetére
Szted nem ezt pampogom neki már mióta?
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3750 üzenetére
Jájjnemongyadmáneztetnekemhe!
El vagyok én rendesen, de majd úgyis minden kiderül
120-ba meg csak szeretnék 1-et nyomni, nemtom menni fog-e, de most már lehet holnap megnézem nehogy valami baromságot beszéljek
Mod: Ja, amúgy azt néztem, ha valamibe megy 4, akkor 10kg-mal többe megy 1. nálam kb így van, tehát 2-3 biztos nem menne 120-ba, de 1 talán, mostmár azt mondom, hogy hlnap megnézem fixen.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #3750 üzenetére
Azt se tudja milyen ereje van, csak nyomkodja a 7-8akat...hagyjuk má.
-
Agyzuzo
addikt
Discovery-n megy épp egy műsor a gyno-ról... Digizem befele, majd feltolom.
-
-
GodHeart
senior tag
-
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001 #3729 üzenetére
Mivel már csak egy adaggal megy az Attack, plussz a chból is visszavettem ahogy írtam így gondolom a további erősödés nem lesz nagyarányú már ha egyáltalán lesz valami. Emiatt úgy gondoltam, hogy holnap reggel mell-tricepsz edzésen megnézem mi a betű.
105-be mindenképpen akarok nyomni 8-at (eddig hét a rekord) meg megnézem 110-be mennyi megy.
Azért komolyan mondom, már rendes rituálé lett nálam ez az esti PH-zás. Csinálok egy dupla adag fehérjeturmixot, leülök a gép elé aztán eliszogatom, eloffolgatok -
Zomb€€
őstag
Milyen kép?Egy linket szúrnátok?
-
Markgx10
őstag
Attól függ milyen tápkieg.
Ha a fehérje megy rendszertelenül, az mivel csak a kajából bevitt mennyiség kiegészítője, nem akkor nagy gáz.
Ha kreatin vagy olyasvalami ami meghatározott ideig kúra szerűen kellene szedni megy rendszertelenül, az akkor nem fog sokat érni.
Szerintem...
Más: Dorian Yates meg Arnold példája mutatja, hogy mennyire ideiglenesek ezek a testépítő eredmények. Arnoldról is volt mostanában olyan kép (és az tényleg ő volt) mint aki életében nem járt edzőteremben. Ez azért elszomorító, pedig ők elértek komoly dolgokat, de pl. én ha abbahagynám akkor 2 év múlva már semmi sem látszana az egészből, hogy én valaha is konditerem környékén voltam. (Mondjuk az a baj, hogy most sem látszik)
[Szerkesztve] -
Fricó
aktív tag
valaki tudna nekem mondani egy jó zsírégető edzés programot?
2x2nap/hét csinálnám -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #3722 üzenetére
Nem kell folyton okoskodni, néha felesleges.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #3711 üzenetére
Én még ettől az elhagyástól is fényévnyire járok.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg #3717 üzenetére
Hát eltom róla képzelni, hogy x év óraműpontosságú kajálás/edzés után kienged...
-
God Vazzeg
veterán
Nem, természetesen nem gondolom ezt, sőt hülyeség is volna tőlem nem? Csak azt gondoltam hogyha normálisan edz és kajál, akkor nem esik ennyire össze a felszedett tömeg. Főleg nem ilyen rövid idő alatt (2-3 év) Dehát ez csak az én naivitásom
Szerk: most néztem hogy má 2002-ben is sz@hrul nézett ki, szal 96-97 körül leáldozott a csillaga
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Érdekelne a véleményetek/válaszotok arra a kérdésre, hogy ezek a tápkiegek érnek-e valamit, ha rendszertelenül fogyasztják őket? Tudom hogy a kaja a legfontosabb, de van olyan aki ezt nem tudja betartani akármilyen okokból kifolyólag..
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg #3711 üzenetére
Miért, szted 80 éves nagypapiként is majd úgy néz ki, mint amikor Mr.O volt?
Mivel nem versenyzik valszeg nem annyira nyomja komolyan, és szintén mivel nem versenyzik, valszeg nem kokszol. -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #3708 üzenetére
Így is 90kg felett leszek mire jöttök, nem kell aggódni
Utoljára meg 83kg-osan láttál, szóval mindenképpen lesz valami változás
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #3709 üzenetére
Egy szakértő.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg #3708 üzenetére
Ezt egy aláírásban találtam:
''Amugy en nem hasznalok semmilyen szert. se feherjet, se kreatint. En faszsagnak tartom. Untermészetes dolog. Feherje is azért van annyi amennyi egynormalis adag kajaban, h a szervezet normálisan tudja kezelni és ne bolygassa fel az emésztési configot!'' -
Markgx10
őstag
válasz
attilam #3706 üzenetére
Nincs itthon olyan pontos mérlegem, ami muternál van az meg max 100gr-ig mér, szóval ezt kihagyom.
Ja egyébént meg úgy döntöttem, hogy mivel már csak egy adag Attackot iszok, visszavettem a ch-ból is. Ezennel hivatalosan is a tömegelés végéhez értem, mert a kondícióm a 6 hét alatt feljött 9 kilóra úgy reagált, hogy ha futok 200m-t elkezdek lihegni.Ez már engem zavar és mivel én nem vagyok igazi testépítő, csak hobbigyúrós ezért megtehetem, hogy nem hízlalom magam tovább annál amennyi jólesik.
-
Janesz
őstag
-
Markgx10
őstag
Nem is úgy gondoltam, hogy a napon kiszárad
Na megnéztem, egészen precízen, minden adagnál késsel lehúzva a tetejét + azt a 7 adagot is hozzászámítva amit tegnap és ma reggel megettem pontosan 177 adag lett.
200 van a dobozra írva, tehát minden vödörnél kb 2000 Ft-tal basznak át
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest