- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #5030 üzenetére
Én már nyitottam a bokszolós topicot, meg amúgy sem tudnék most mert már régen alszom
Ha nem léptek, meglesz a 6000 hsz lassacskán
-
GodHeart
senior tag
ha jól értelmezem.. a hst egy olyan cucc, amitől a szervezet jobban elviseli a nagyobb súlyokat. Így ha normálisan nem érhető el fejlődés akkor azzal igen. Talán..
ügyi wok?
Sőt kérjek meg, hogy álljon felém, hogy magam felé tudjam tenni a súlyt, de utána nehogy segítsen, mert úgy is felnyomom!ha már a nyakamon van, az sem probléma, hisz csak pihentetem a kezeimet! Ha hörgök, az az erőlködés jele, és csak nagyobb erőm lesz tőle, koncentrálok!
nah jo8 -
Markgx10
őstag
válasz
GodHeart #5015 üzenetére
Inkább próbáld ki, hogy nem edzel egy hétig, aztán van-e valami pozitív változás.
Vagy a másik megoldás (ez sokkal jobb), ha nagy a nyomás akkor emeljél a súlyokon, de ne 5kg-ot hanem 100-150kg-ot és olyankor ne kérjél segítséget, csak nyomjál bele hatokat, heteket. Egészen biztosan végleg el fog múlni -
GodHeart
senior tag
válasz
Moddingfan #5011 üzenetére
egyértelmű.. és ha érzem a fejemben a nyomást, abba is hagyom, hogy lemenjen ''normális'' szintre a vérnyomás!
Minek is az a HST? hogy megőrizze az eddigi izomtömeget!? -
-
Manitou
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #5009 üzenetére
Nem győzlek meg, mert ígazad van 100 kiló esetén tényleg ~70 kiló
ha 45 fokos a gép Minél meredekebb annál közelebb esik a 100-hoz. Hülyeséget számoltam.
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
A ''See Arnold Run'' Nincs meg valakinek vagy nem tudjátok hol lehet megvenni?
Üdv -
Markgx10
őstag
válasz
Manitou #5000 üzenetére
Ja Ronnie meg 1000 kiló körül lábtolózik, mégsem guggol 700kg-mal szóval ez így hülyeség.
Szerintem...
A Bibliában (mármint az új Extremefites újságban) most olvastam a Jay Cutler interjút, ott megkérdezték, hogy hát elég sokat eszik, mennyibe fáj ez neki egy héten? Azt mondta, hogy CSAK kajára egy héten 1000 dollár megy el
Az kemény
-
GodHeart
senior tag
válasz
Moddingfan #4999 üzenetére
most mondja egyik haverom lehet, hogy agyérgörcs.. mondom az akkor jobb? erre elkezdi a másik, hogy nagyapjának az volt, és most tetülassan csoszogva jár.. hááá ez sem bíztató! Jó de érted Moddingfan és nem kreatinozok, semmi ilyet nem szedek.. fehérje port is csak most kezdtem el napi max 1 adaggal.. pénzhiány miatt, ugye nem vagyok milliomos. Most melyik a jobb, meg most mi is az a határ, ami felett ne cisnáljak? meg hogy az orvos fog e hozzá érteni.. mert itt sportorvost találni.. az lehetetlen.. nah majd holnap azért írok mivolt.
Aktív témák
- Projektor topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Call of Duty: Black Ops 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest