Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #5030 üzenetére
Én már nyitottam a bokszolós topicot, meg amúgy sem tudnék most mert már régen alszom
Ha nem léptek, meglesz a 6000 hsz lassacskán
-
GodHeart
senior tag
ha jól értelmezem.. a hst egy olyan cucc, amitől a szervezet jobban elviseli a nagyobb súlyokat. Így ha normálisan nem érhető el fejlődés akkor azzal igen. Talán..
ügyi wok?
Sőt kérjek meg, hogy álljon felém, hogy magam felé tudjam tenni a súlyt, de utána nehogy segítsen, mert úgy is felnyomom!ha már a nyakamon van, az sem probléma, hisz csak pihentetem a kezeimet! Ha hörgök, az az erőlködés jele, és csak nagyobb erőm lesz tőle, koncentrálok!
nah jo8 -
Markgx10
őstag
válasz
GodHeart #5015 üzenetére
Inkább próbáld ki, hogy nem edzel egy hétig, aztán van-e valami pozitív változás.
Vagy a másik megoldás (ez sokkal jobb), ha nagy a nyomás akkor emeljél a súlyokon, de ne 5kg-ot hanem 100-150kg-ot és olyankor ne kérjél segítséget, csak nyomjál bele hatokat, heteket. Egészen biztosan végleg el fog múlni -
GodHeart
senior tag
válasz
Moddingfan #5011 üzenetére
egyértelmű.. és ha érzem a fejemben a nyomást, abba is hagyom, hogy lemenjen ''normális'' szintre a vérnyomás!
Minek is az a HST? hogy megőrizze az eddigi izomtömeget!? -
-
Manitou
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #5009 üzenetére
Nem győzlek meg, mert ígazad van 100 kiló esetén tényleg ~70 kiló
ha 45 fokos a gép Minél meredekebb annál közelebb esik a 100-hoz. Hülyeséget számoltam.
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
A ''See Arnold Run'' Nincs meg valakinek vagy nem tudjátok hol lehet megvenni?
Üdv -
Markgx10
őstag
válasz
Manitou #5000 üzenetére
Ja Ronnie meg 1000 kiló körül lábtolózik, mégsem guggol 700kg-mal szóval ez így hülyeség.
Szerintem...
A Bibliában (mármint az új Extremefites újságban) most olvastam a Jay Cutler interjút, ott megkérdezték, hogy hát elég sokat eszik, mennyibe fáj ez neki egy héten? Azt mondta, hogy CSAK kajára egy héten 1000 dollár megy el
Az kemény
-
GodHeart
senior tag
válasz
Moddingfan #4999 üzenetére
most mondja egyik haverom lehet, hogy agyérgörcs.. mondom az akkor jobb? erre elkezdi a másik, hogy nagyapjának az volt, és most tetülassan csoszogva jár.. hááá ez sem bíztató! Jó de érted Moddingfan és nem kreatinozok, semmi ilyet nem szedek.. fehérje port is csak most kezdtem el napi max 1 adaggal.. pénzhiány miatt, ugye nem vagyok milliomos. Most melyik a jobb, meg most mi is az a határ, ami felett ne cisnáljak? meg hogy az orvos fog e hozzá érteni.. mert itt sportorvost találni.. az lehetetlen.. nah majd holnap azért írok mivolt.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- Nintendo Switch 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steam Deck
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPad topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- EAFC 25
- További aktív témák...
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- Vadiúj SSD-k!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest