- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg #2291 üzenetére
engem érdekel, méretek, megmozgatott súlyok, saját sújod, st.b
agresszió -
Janesz
őstag
válasz
persze itt sztem mindenki tudja majd,hogy mialatt koxolsz sokkal nagyobb önfegyelemre és munkára kell,hogy elszánnod magad...ha mán eccer megvetted lássuk télleg mire képes...
-
Boxer001
veterán
válasz
Sztem itt a ''mag'' hozzáállásával nem lesz gond, én biztos nem szóllak le, sőt hajrá májsztró!
Jó az ötlet!Olvasód leszek rendszeresen.
Később majd hasznát veszem.
-
myrra
senior tag
válasz
attól még úgyanolyan ember maradsz vaze.
ha belülsz egy szögbe és kapsz tetanuszt akkor se nevez senki nyápic injekciós köcsögnek. -
God Vazzeg
veterán
Azé nemsemmi lesz, ha elnyomom a qrámat, oszt itt mindenki koxos köcsögnek fog tartani, és amit most elismernek munkát ami ez mögött van, hirtelen semmivé foszlik, mert hát ''koxolt'' és úgy könnyű...
Remélem ebben a topikban azért nem ilyen korlátoltak az emberek
Figyelem, mindenki!
Fogok egy oldalt nyitni egyfajta blog szerűen, hogy lássátok mi hogy alakul a qra közben, feljegyezve az induló méreteket stb.. Szépen nyomon lehet majd követni a balfaxságaimat. Nem ide rakom majd a blogoszférába, mert a szellemisége nem ide való, de elkészítem és majd linkelemPersze csak ha érdekel egyáltalán valakit
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #2287 üzenetére
én minimum ennyit várok el a tavaszi megmozdulásomtól...
bár legalább annyira ha nem jobban beleélem magam mint Márk az attackba...szal biztos jó lesz... -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #2287 üzenetére
látod nekem 1,6 jött 2és fél hét alatt ettől a sok kakitól amit eszek
drága is volt a végén 2,5 centivelmár boldog lennék -
God Vazzeg
veterán
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #2284 üzenetére
na akkor így elhiszem a 200at
-
God Vazzeg
veterán
Persze hogy nem ezt. Csak hihetetlen hogy mindent elhisznek emberek.
200 kilót kinyomni fekve, ahhoz őstehetségnek kell lenni, olyan izületekkel mint a csuklósbusz-pánt
Meg 15 év edzésmúlttal minimum. Egyébként meg minden tiszteletem azoké, akik ennyire felfejlesztik magukat, akár koxxal, akár anélkül. A munka ugyanúgy mögötte van, annyi a különbség hogy naturálba csak 160-ig jutna el, addigra koxxal 220 is megvan
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #2279 üzenetére
Hát az én agyam az ilyen magasságú gondolatokba bele sem gondolhat, amúgy se engedem neki, ne fantáziálgasson feleslegesen.
Jaja, én is nézegettem régebbi képeket, és megdöbbentő...milyen kis csírák azok a mostaniakhoz képest.Vajon miért.
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #2279 üzenetére
ja ha úgy beszélünk róla hogy koksz utánni naturál időszakban. akkor elhiszem.
de szerintem ők nem ezt mondják -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #2274 üzenetére
na ez a nem gyenge..
Télleg durva ez a kokszolás dolog. engem nem érdekel különöskéépen, mindenki azt csinál amit akar, de azért elég elgondolkodtató, hogy a SB teenager kategória első 6 helyezettjéből legalább 3-nak látható gynoja van. És itt van az átb@szás a dologban, amikor scitekes vödrökkel vigyorognak. -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #2276 üzenetére
De van olyan, ez a lényeg.
Azt én is tudom, hogy nem sokan járkálgatnak ilyenek.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #2273 üzenetére
Ez okés, de én nem arról dumáltam, hogy ''kis'' 80-90 kg-os emberek dobálják a 200at, csak úgy simán állítottam, hogy van olyan, aki kox nélkül ki bírja, a súlyát nem határoztam meg.
-
Woodslave
félisten
csak kérdeztem. Ha igaz amit irsz akkor azért az elég durva. Mondjuk én naívan nem tudom elképzelni, hogy ennyit költsön rá, amikor - mondjuk nem ismerem a pénzdíjakat - de nem hiszem hogy ez megérné, meg nem is lesz akkora sztár ezzel a dologgal. De legyen neked igazad, engem qrvára nem érdekel, mert 200-at soha büdös életbe nem nyomok ki, örülök ha a száz meglenne.
-
Boxer001
veterán
Bazze ki mondta, hogy rólam van szó??
Jóhogy megölne...én se vagyok kivétel.
Tudtam, hogy elmegyünk arra, mintha magamról dumálnék...Ennyire hülyének azé ne nézzél már...
Nem tudom felfogni, hogy miért hiszed azt, hogy csak anyaggal lehet valaki erős. Nem minden ember egyforma. Vannak szívósabbak, meg vannak nyomingerebbek.
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
Hikvision #2262 üzenetére
adok egy tanácsot válts avatart, mert az hiszem hogy Mark kérdez hülyeségeket. Bár azon se lepődnék meg
Egyébként már sokszor leírtuk. Fehérjét vegyél, tejsavót, edzés után mehet bele egyszerű cukor, esetleg kreatin. Egyszerre a zsírégetés nem nagyon megy, legfeljebb úgy látszik majd mert izmosodsz és jobb lesz a testkompozíciód. (Ez csak Moddingnak megy kekszel meg gyümölcsjoghurttal) Meg menj terembe, szabad súlyos gyaksikat csinálni, meg kardiózzál.
[Szerkesztve] -
Hikvision
senior tag
Szép napot. Nemrég elhatároztam, h Elkezdek gyúrni ugyanis 17,5 éves vagyok 185/85 kg vagyok ami majdnem jó is lenne csak az izom helyett zsír van....Namost Addig jutottam el, hogy már lassan 3hete mindennap kínzom magam az itthoni kondigépen,de eddig csak ''szárazon''.Namost itt lenen a kérdésem lényege.: Mien Táplálék kiegészítőt ajánlototok, amitől zsírosodni már nem de szálkásodni részben fogok...Mert halottam,hogy Kéne szedjek kreatint,Fehérjét,Szénhidrátot csak azt senki nem mondta el h Pontosan milyet,hogy,meddig,mikor szedjek h legyen is valami hatása a dolgoknak. ezért szeretném ha írnátok pár jó tanácsot kezdő gyúrós honfitársatoknak...
-
tütüke
tag
Voltam tegnap edzeni, de sajna nem volt lehetőségem kipróbálni a fekvenyomást
Viszont a párom rávilágitott, hogy van ilyen gép teremben [link] (egy picit másabb csak: alulról jön ki a kar, nem felülről), és azt szoktam használni. A 20 kg simán megy 5*12-szer. Persze ez azért biztosan más, mint a fekvenyomás. -
myrra
senior tag
azért mert azt nem magának adja be!!!
a maradandó meg úgy maradandó ha edzel is mellette.
pl ha tisztán már nem tudsz sehogy sem fejlődni és megállsz mondjuk 120 kilós fekvenyomásnál, akkor nyom egy kúrát és 140-150 kiló is kimegy neki, de utánna ha csak tápkieggel is készül már akkor is ki fog neki menni. mert egyrészt az izomnak van úgynevezett emlékező képessége.
de úgy is meg lehet közelíteni hogy a sejtek kitágultak egyszer arra a méretre, amit máshogy nem tudott volna elérni. ezért legközelebb már sokkal könnyebben tágul ki ugyanarra a mértere, és lesz képes ugyanarra a teljesítményre, immár koksz nélkül.
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
God Vazzeg #2250 üzenetére
A szilikontól én is agylobbot kapok, a gyanta persze más eset.De azt a pasik is csinálják, és ma már alapkövetelmény egy nőnél, hogy csak a fején lehet szőr...
Ha ez maradandó, akkor miért kell újra és újra ismételni a kúrát? Lásd: ötven tűt készik a srácnak a patikában...Tuti, hogy nem egészséges dolog ez (igaz a gyanta sem, és ráadásul fájdalmas is). A tű szerintem akkor is durva, de lehet, hogy egyedül maradok a véleményemmel. -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #2250 üzenetére
szilikon mell rulez
-
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
1 disznó 1 hónap alatt mennyi trágyát csinál? - a kérdés komoly, nincs itt valami vidéki jómunkásember?
-
Mizo
tag
Persze ezt itt senki nem tudja saját tapasztalatból, csak hallotta/olvasta, de max. másnál látta
Hogy on is legyek és kapcsolódjak Janesz szuris sztorijához: egyik unokatesóm kapott a szíve miatt hasonló szurit és 2 centit vastagodott tőle a karja. Na akkor hagyta abba a gyúrást -
tütüke
tag
Nem igazán értem, mire jó szurkálni magatokat, hogy pár hónapig jobban nézzetek ki. Magatok miatt csináljátok, vagy a csajok miatt?
én tutira nem csinálnék hasonlókat. Bár anyukám szerint én nem is ezen a Földön élek... -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #2238 üzenetére
én is annyit írtam nem?
-
DLDKox
aktív tag
Szép reggelt mindenkinek !
Látom kezd a naturál topikból szteroidos topik lenni -
attilam
őstag
Mindgyárt megyek aerobozni. Lassan tele a faszom vele, de mindegy. Majd olvasok közben valamit.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #2234 üzenetére
UP bizony
-
God Vazzeg
veterán
Up
-
Bubee82
őstag
Na csá!
Ma reggel én nyitom a boltotÉppen most tolom a reggelimet (Anab Whey 2 adag + Attack! + malto
)
Aztán meg mehetek vizsgázniBrühüke...
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #2230 üzenetére
Bizazvagyok
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #2227 üzenetére
Kemény csávó ám!
Csak h büszke lehessek rá: ő most ORFK Kutyakiképzőjének egyik alvezetője és ha jól tévedek akkor már ezredes, vagy az alatt egy fokozattal (nem ismerem a fokozatokat)
Sokszor szerepelt már TV-ben is bibííííííííííííí
Szal látod hova vezet ha valaki előhozza magából a vadállatot?
Ja és már nemzetközileg elismert szakember, bibííííííííí
Szokott világbajnokságra is járni, bibííííííííí
Na, jóvan böfejeztem
[Szerkesztve] -
-
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #2176 üzenetére
látom elrejtetted az igazi csodafegyvereket...ecet és kecsap..
odaért a cucc főnök?
basszátok meg ezekhez képest én nem nagyon tudok ilyen képeket felmutatni...
jelenleg csak cinket és fehérjét nyomatok...nameg a arginine fx-et de mivel olyan mintha a fejem mellett górnám el..próbáltam már 2tasakosával is de úgy sem dobott az edzésemen semmit...bár valszeg jó a keringésem meg rugalmaak az érfalaim így ezért nem durranok tőle...remélem azért a gh szintet baszkurálja ettől függetlenül.. -
Janesz
őstag
figyu már...kreatint evés előtt kell tolni tesókám...
utána 20 percig nem is szabad enni...
szal szerintem a vacsi / ebéd /reggeli előtt told és csak 20-30 perccel utána egyél...és a kreatint rakd bele a turmixba és rakjál minden turmix mellé vagy 50g szőlőcukrot és legalább 1 liter vízzel idd meg... -
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #2209 üzenetére
Ez rossz válasz volt, azt hittem megnyugtatsz, hogy á dehogy hülyeség, erre tessék...
A csomós az mit is jelent egész pontosan?
Janesz: Te sem vagy már naturál akkorLóvét megkaptad?
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #2208 üzenetére
engem egyszer nyaraláson megcsípett valami köcsög bogár és kaptam az ottani dokitól 2 szurit mindkét seggfelembe...barátnőmmel dumáltak és annyit értettem az egészből,hogy szteroid tartalmú injekciót kaptam (de gondolom gyulladáscsökkentő)...de a másodiknál reflexből ráfeszítettem és vagy 3 napig olyan szinten sántítottam,hogy kész...
-
Markgx10
őstag
válasz
attilam #2204 üzenetére
Az jobb?
Meg ha jól tudom az még csak nem is 2 ft 20 fillér egy kúra ára
Hülye kérdés: Emlékeztek még kisebbek voltunk aztán adtak oltást, utána egy napig fájt a seggem
Ahogy olvasom a bb.hu-n egy csomó olyan szteroid van ami a legjobb hatás érdekében naponta vagy kétnaponta kellene beadni (Winstrol, Trenbolon stb.) Akkor a bodysoknak egy kúra alatt 8-10 hétig fáj? Meg amúgy is 8-10 hét alatt 20-40 szúrás az nem sok egy kicsit? Hogy viseli ezt el az ember bőre? Tudom ezt ti sem tudjátok, de hátha hallott már erről valaki. Kíváncsi vagyok
-
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest