- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Markgx10 #198 üzenetére
a kreatinin a kreatin miatt megnő.
a karbamid és az albumin pedig a sok fehérjétől.
esetleg az SGPT és az SGOT is megnőhet az edzés miatt (az izom sérülése során beleenged egy olyan enzimet a vérbe, amit a máj is szokott és emiatt az orvosok azonnal beutalnak májvizsgálatra(rólam azt hitték, hogy alkoholizálok) de ha az SGGT jó, akkor no para).
-
Markgx10
őstag
És milyen értéken látszik meg? Ezt komolyan kérdezem csak, hogy tudjam melyiket figyeljem. Vagy mindegy mert úgyis meglesz csillagozva mindegyik?
Mod: a Pronutritionos kreatin után (ahogy a nyáron írtam) nem nőttem egy kg-ot sem, de legalább a vérképem közelített a tökéleteshez
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Na bazz, olyan történt ma délután, hogy örültem is meg nem is
Egyik haver, aki 1 hónapja látott, azt mondja, hogy látszik hogy kokszolok
Mondom neki, hogy nem, erre mondja, hogy dehogynem különben hogy híztam volna kevesebb mint 3 hét alatt most már több mint 4 kilót (reggel éhogyomorra már 89kg voltam
)? Magyarázom neki, hogy ez nem izom, hanem a kreatin vizet köt meg és azt látja rajtam. Aszongy nem hiszi el. A végén annyiban maradtunk (már amúgy is készültem a jövő héten) hogy csináltatok teljes vérképet, ott ugyanis a májértékekből meg lehet mondani nagy valószínűséggel az ilyet
Szóval, holnap csináltatok egy ilyet az orvossal. Egyrészről jól esett mert azt jelenti, hogy látni is az Attack hatását, másrészről meg elmegy a faszba, hogy nem hisz el amit mondok.
Ezzel az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy jó az Attack nagyonTöbbet ilyet nem írok
-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan #185 üzenetére
Már akinek, aki esik kel annak szerintem nem olyan élvezetes
-
Woodslave
félisten
On kérdés.
Az edzés előtti kajálásról kéne tipp. Én úgy csinálom (bár most inkább csinálnám) hogy edzés előtt két órával rizscsirke, 1 órával előtte fehérje (kérdés ebbe kell vajon fehérje? Ezt is azt is olvasni) fél órával előtte vmilyen gyorsító (arginin, attak (a mákosoknak) G-kick stb.) ez igy jó?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg #147 üzenetére
de ők szálkásan rendelkeznek azokkal a méretekkel.
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #147 üzenetére
mi bajod a Gaszt Ákossal?
-
Bubee82
őstag
Nem az a célom
Csak nem értem miért kell parázni annyira. Nyilvánvaló a dolog.
A másik amit imádok az olyanok mint pl ez:
Itt olvastam h valaki használta a Trans-X-et. És 4-5 deci vízben oldotta fel aztán meg volt lepődve h ihatatlan. A dobozra és a katalógusban is világosan le van írva h mennyibe KELL feloldani. De ha nem is lenne leírva, józan paraszti ésszel is ki lehet találni, hogy ha ennyire édes akkor talán kéne még bele egy kis víz... Bahhh...
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
jobbra fel!
-
Geli
senior tag
hu,egy nagyon láma kérdés
HOL kapok dextrozt,meg maltodextrint?bb-n kivul...mert a bodyboltban nem volt
-
Geli
senior tag
válasz
God Vazzeg #163 üzenetére
JAA, mostmar ertek mindent
én voltam,és eddig ugy is használtam(máskép nem is ment volna
)...viszont tegnap kezdtem el enni a ''fehér-attackot'',edddig rozsaszin volt(ha visszaolvasol meglatod,markkal kitargyaltuk...),és ma hideg teaval vettem be és nem volt semmi bajom!
-
attilam
őstag
Mennyi hozzászólás vazze
.
Lesz mit olvasnom.
Right Up, and Up! -
Geli
senior tag
válasz
God Vazzeg #148 üzenetére
na ezt nem ertem
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Markgx10 #156 üzenetére
De komoly, az felpörgeti annyira a szívet, hogy már idle állapotban is zsírt éget a szervezeted nulla vagy minimális mozgás során. És ugye mivel antikatab is, ezért az izom helyett is zsírt éget a szervezeted, szóval duplán jó a hatásmechanizmus.
Aztán mondjuk az már más kérdés, hogy az állandó magas pulzust (megerőltetést) a szíved hogyan tolerálja ha nem is a qra ideje alatt, akkor majd pár évvel később... -
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #149 üzenetére
vazzeg. Nem arra gondoltam, hogyan lehet lejutni egy emeletes ház 11 emeletéről.
Hanem pont arra hogy nem nagy kiesés-e a lefelé jövet, ami azért annyira nem megeröltető. MOndjuk jobban mint a liftezés. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Woodslave #145 üzenetére
Nem rohanásra kell gondolni. A 120-as pulzus eléréséhez elég qrva lassan is lépcsőzni, szóval amíg felérek, az majdnem 5 perc (talán még több is van), szóval egyáltalán nem fulladok ki vagy ilyesmi és a lábam sem durran be. Lefelé már rohanni kell, mert az kevésbé terheli meg a szervezetet, de ott is simán tartom a 120-as pulzust. Amúgy próbáltam már azt is, hogy felmentem, és lefelé lifttel jöttem
és a pulzus maradt 110-120. Semmi más lényeg nincs, csak az, hogy a szíved hogy ver. Ezért jó a spiro.
-
fLeSs
nagyúr
Persze megy zsír is, de a magas intenzitású munkával először a könnyen elérhető izmot fogja a szervezet elhasználni (a szénhidrát után). Ha gyorsan csökken a súlyod, akkor az rössz, ott tuti izmot veszítesz. Vegyél egy olcsó pulzuszámlálót, és 120 körüli pulzussal csináld ezt a mozgást, vagy bármilyen más mozgást, ami folyamatos, monoton és legalább 35 perces.
-
-
fLeSs
nagyúr
Gőzerővel taposva izmot fox vele veszíteni, főleg hogy alig eszel húst. Egy ilyen gép kalóriaszámolójával sem érdemes foglalkozni, mert ki tudja, hogy valójában mennyi kalóriát égetsz el? Senki, egy gép meg pláne, az egy csomó dologtól függ (intenzitás, testsúly, izomtömeg, időtartam, stb).
-
tütüke
tag
ezek sokkal komolyabb gépek: vannak programok rajta, de lehet manuálisan is nehézséget állitani. kiirja lépések számát, kalóriát, időt, pulzust mér, meg még egy csomó dolgot tud. 20-25 percet szoktam taposni gőzerővel. Állitása szerint 20 perc alatt tegnap 500 kalóriát égettem el. Gyanús ez nekem. KIcsit sokallom.
-
fLeSs
nagyúr
Igazából a lényeg, hogy a felkaroddal minél nagyobb összehúzódást érjél el a válladban, és ezt az alkarod és a csuklód különböző szögekbe állításával tudod kikísérletezni. Sztem az a lényeg, hogy a súlyt max vízszintesen tartsad, de inkább a hüvelykujj lefelé nézzen, akkor tuti az oldalsó váll dolgozik.
-
LOTR
addikt
nekem van lépcsőzőgépem, az a fajta ami kb annyiból áll, hogy ráállsz és egy helyben lépegetsz, nincs ilyen kézzel megfogható izéje, volt idő amikor ilyan 30-60 perceket toltam rajta, és csak akkor volt vmi hatása ha nagyon nagy intenzitással csináltam, de akkor meg nyikorgott meg recsegett, tehát nem volt vmi nagy szám gép, azóta csak porfogó
viszont egy ilyen döntött, hegyi menetet imitáló gép biztos jó lehet, csak hát az meg mennyibe kerül -
tütüke
tag
lehet, hogy uj topikot nyitottatok megint, csak nem tudok róla?
Az ON kedvéért:
Ma futópad lesz, lépcsőzőgép és mindenféle a lábra+fenékre. Nem ismerem a szakszavakat, ugyhogy nem is kinozlak benneteket ezzel... -
Mizo
tag
válasz
Markgx10 #126 üzenetére
De bizony én kérdeztem. Így utólag elárulhatom, hogy mindig is behajlított karral csináltam, de tegnap a teremben mondta egy srác, hogy áttért a nyújtott kézre és az neki sokkal jobban bevált (persze nyilvánvaló, hogy ekkor csak kisebb súllyal tud dolgozni az ember).
Ez a kép ötlet nem is rossz, lehetne pl. bicepsz póz. Vagy mindenki olyat adjon, amit a legjobbnak érez (mármint azok közül az izmok közül, amelyekre terembe gyúr).
-
tütüke
tag
mostmár komolyan aggódom értetek...Na srácok, ne vicceljetek már....
-
tütüke
tag
mi a fene: 4 perc telt el, és senki nem irt semmit. Haldoklik a topik?
-
Bubee82
őstag
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #124 üzenetére
Ja, nem valószínű
De azért jó tudni róla
-
Markgx10
őstag
Én azt vettem ki a válaszokból, hgy kicsit behajlított karral, hogy ne kapjon a könyök akkora terhelést
Vagy azt nem is te kérdezted?
Mod: Arra gondoltam, hogy a nyitó hsz-ban legyen mindenkiről egy kép is, hogy tudjuk nagyjából ki hogy néz ki (nem fejre mert az ebben a topicban nem lényeg) Szerintetek?
Ha valaki meg jvaul és tesz be újabbat akor megkérjük Flesst vagy I am-et, hogycserélje ki.
[Szerkesztve] -
Mizo
tag
Délelőtt beírók, délutánra meg majdnem 100 hsz... Pörög a topic rendesen.
Köszi mindenkinek a segítséget, a lényeg, hogy úgy csináljam, ahogy nekem a legjobb -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #122 üzenetére
Ez is jó
Csak mondjuk ha fejjel lefelé függeszkedsz és úgy fogsz meg egy súlyzót akkor tökéletesen egyenes az egész tested és a súly is pont teljesen egyenesen húzza a gerincedet, meg minden mást.
Nem tudom ezt láttam -e valaki:
[link]
Tanulságos olvasmány.
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #120 üzenetére
Én is ott lógok. Bár az említett gép jobb. Azon szoktam megfogni egy 30 kilás egykezest h még legyen súly ami széthúzza a csigolyákat. És utána sokkal jobb is.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #117 üzenetére
Nekem is gondjaim vannak a derekammal. Most is, de most pl nem is a derekam hanem jobb oldalon a seggem fölött egy izom lehet a gond... Vmiért kurvára tud fájni, úgy hogy alig tudok felkelni. De ha pl járok egyet és bemelegszik vagy mi akkor meg alig érzem. Nem tudom mi ez de qrván zavar. Amiatt hagytam ki a keddi edzést is.
A derekam nekem is be tud durrani guggolás után rendesen.
Ajánlom h lógjál pár percig guggolás / felhúzás után. Vagy ha van ilyen bekötöm-a-lábam-és-lógok-fejjel-lefelé gép akkor azonTényleg nagyon jó és fontos is. Gondolom nem kell megmagyarázni miért.
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #91 üzenetére
Sztem most már menne a 200-205kg.
Erre az eredményemre vok a legbüszkébb. Minden másban gyenge vok, de ebben nemEgyik kedvenc gyaksim is
-
Thom!
veterán
válasz
God Vazzeg #110 üzenetére
kabbe
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #110 üzenetére
Na ez ütött
Mindjárt küldök valamit privátba (nem sütit
)
-
Thom!
veterán
Nyárra úgy kileszek combosodva, mint a mocsári szúnyog monszun után.
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
sztem az se lenne egészséges ha bekapkodnál 25 db megacarnix tabit..
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest