- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan #599 üzenetére
-
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg #591 üzenetére
Nagyon súlyos!
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
-
Bubee82
őstag
To y'all:
Köszöntem az elismeréstA kérdésekre a választ nem tudom, mert nem méricskélem. De 45-nél biztos nem nagyobb
Amúgy a tricepszem sokat dob a dolgon. A hátulsó rész elég jól fejlett, hál' égnek
A vállam és úgy általában a karom a büszkeségem, a kedvencem és talán a legjobban fejlődő részem. A másik a hátam talán. A többi gagyi
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #591 üzenetére
hehe!
amúgy pl nekem sem tünik ettől nagyobbnak csak akkor nemtom hol nagyobb??szemből lenne vastagabb
-
myrra
senior tag
én max 42re tippelek
??? mekkora??? -
Bubee82
őstag
Fel
-
Janesz
őstag
egy kis on...
ma elkezdet újból a nyakmögülnyomást és nagyon meglepődtem...
kicsit többet vártam de azért nem vagyok elégedetlen...
szal tavasszal nyakmögül rúddal 90kg ment maxra (1ism) és amikor átnyergeltem egykezesekre akkor max 24kg-mal tudtam 8-at nyomni(24-es egykezesekkel)..Mostanság egykezesekkel 43kg-ossal ment 6-8ism de 42-vel ment a 10ism így arra következtettem 100kg-mal menni fog nyakmögül vagy 6-8ism ...de sajnálattal könyveltem el,hogy 100kg-mal épphogy ment 2ismétlés...amivel biztonságosan ment a 8ismétlés az 80kg volt (amibe tavasszal 2ment) most örülök is mert azért jó sokat erősödtem meg nem is mert többre számítottam... -
God Vazzeg
veterán
válasz
GodHeart #578 üzenetére
Jóvan, nagyon örülök, csak a faxom kivan má, hogy jövök a gyúrós topikba, és örömködés folyik hogy ki kit ismer/mittomén... Ez nem ide való, beszéljétek meg priviben. Azért van
Teljesen elmegy a topik az off felé, főleg az olyan off sz@hr, ami csak 2 embert érdekel.
Köszöntem a megértésed, látszik hogy rögtön tudtad miért szólok és elnézést kértél. -
GodHeart
senior tag
válasz
God Vazzeg #577 üzenetére
Mér? Megvagy hívva Kapuvárra!
Nehogy már ezért mérges legyél... Én is örülnék, ha pesten járok, ami nekem van idegen, és összefutok egy ismerőssel, és megennénk egy pizzát... Attól, hogy este van vagy rosz napod, nem kell máris így nézni.. relax...
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
GodHeart #522 üzenetére
én nem szedek multivitamint...elfogyott és észre sem vettem,hogy nem szedem már 1 hónapja (daily one)
amit szedek: c-vitamin (napi 4-5g de por formában amit a gyógyszertárban lehet kapni)
cink: napi 2x50mg plussza ami még van a tribulusban 30mg=130mg
B-komplex (de ez fogyóban van...vagy 4-5db van még belőle...
ennyi... -
GodHeart
senior tag
ó nini egy ember a nyugaton
Kapuvári vagyok, gondolom vágod holvan!
uhh lesem hogy Tata-n laksz.. múltkor mentem IC-vel pestre asszem szerdán... egy ember Tatan kiugrott az IC elé öngyilkos lett.. vonatot meg állították, mi meg fél óráig néztük az állomáson a tetemét, mire jött egy vonat és mehettünk tovább pestig.. nem volt egy szép látvány.. szegény ember.. -
tütüke
tag
na elég volt visszaolvasnom...
Aktival Max-ot szedek kétnaponta egy szemet. Szerintetek több kellene, ha heti 3-5 ször járok edzőterembe? -
Fricó
aktív tag
Melyik fajta multivitamin tablettát ajánlotok kezdő gyúrósnak?
-
zerus
csendes tag
igaz, en is ilyen 25 ismetlessel dolgozok, vagy több, ameddig birom addig szetszedem de ugy a 30 az minimum, utana persze mar majd belehalok, de vhogy elvezem ezt a fajdalmas edzest, sot ilyenkor erzem igazan hogy tudok fejlodni
amugy ugy altalaban a labam az amivel nem vagyok elegedetlen, tobbi reszem szar a labamhoz kepest, pl vadlim 41-42 centi hidegen, jo nemsok telleg, de jol birja, 4 evig teniszeztem, aztan kosarlabda, ez a sok ugralas megedzette, meg pattogas ide oda
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
A vádlinál az a lényeg, hogy sok ismétlést csinálj. Én 20-25-öket szoktam legalább. Amikor a felső holtponti helyzetben vagy, akkor jól feszítsd meg a vádlidat. Ez többnyire vörös izom, és ezért talán nem is olyan egyszerű izomlázat okozni benne. De nem az izomláz a lényeg.
-
GodHeart
senior tag
ez az.. semmit.. kalkulálni abból ami van.. most lenne pénzem DO-ra, de nem fogom kiadni, ha megtudom oldani máshogy, vagy picit máshogy... Úgyis msot lett Joint-X, ami nekem olyan közepes kiadás volt, meg msot legalább eddzés után nyomatok egy turmixot.. szal nekem ez is nagy fejlődés. Itthon persze megy túró meg rizs+csirkemellel+pufirizs ezerrel. meg a gyümölcsök.
-
zerus
csendes tag
ez igaz, bar en most nem elek ilyenekkel, jol megvagyok a baratnommel
on: miert lehet az hogy a jobb vadlim jobban bedurran es nagyobb az izomlaz is mint a balban ? siman ferde lehet az ulovadli vagy mi :\ mondjuk most inkabb azt hasznalom mert állóvadlit nem ereztem annyira, hiaba emeltem a sulyon, ereztem hogy nehezen megy stb. de nem volt tole izomlaz, meg lepcson nem tudok felmenni szituacio..
mondjuk valszeg azert erzem jobban ulovadlinal, mert a talpam itt nem a vizszintesig tudom leengedi hanem tovabb es igy jobban meg tudom dolgoztatni
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
zerus! Nézd meg brownus linkjét
A lányokra gondolok
-
brownus
veterán
bocs ha már láttátok: [link]
hány kilóval nyomja?
[Szerkesztve] -
zerus
csendes tag
ja neztem mondom hu mik vannak benne, karnitin is
vmi 60 mg
sokat ér na mind1 lehet elneztem de vmi h asonloan kicsi mennyisegre emlexem
attilam: ja igaz, de en azert szoktam, nem is olyan rossz az ize sem szval, meg mindig azzal inditok, egy ampulla, aztan tabik aztan kaja igy szoktam meg, lehet ha nem tolnék ampullat akkor elfelejtenem -
zerus
csendes tag
amugy ha mar itt tartunk, kinek mi a velemenye az egyeb csodaszerekrol , gondolok itt pl a ginzengre, mondjuk en is betolok minden reggel egyet, hátha segit vmit a koncentracioban ilyesmi, ti hogy alltok ezzel?
-
zerus
csendes tag
ja mondjuk en még 1000es c vitamint eszek, egybol edzés utan, regeneralodas miatt
[link]
most igy nezegettem a vitaminokat megakadt a szemem ezen a csodalatos néven, micsoda név, okoska 5
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
látom nagyon pörög a topic, hát beszállok
Én meg a FullSpectrum-ot /vagy hogy írjákot/ szedem. Plusz szedek hozzá napi 15mg Cink-et és 500vagy1000mg C vitamint!Elvagyok vele.
-
fLeSs
nagyúr
én dyno vite-ot szedtem az iss előtt, plusz az ásványi anyagokat külön-külön, és azért veszem mostmár helyette az iss-t, mert így egy kis csomagban bennevan minden egyszerre és így olcsóbban is jön ki.
amúgy vmiből a dyno viteban van több, vmiből meg az iss-ben (mármint vitamin), szóval dózisban igazából nincs különbség, csak a dyno sima multivitamin az iss pack meg egy pack ásványi anyagokkal együtt. -
attilam
őstag
Jó az amit Tütüke belinkelt, de azért azt ne hagyjuk figyelmen kivül, hogy a testépítés az intenzív fizikai mozgáson kívül izomépítést is jelent. Itt jelentős szerepe van a B vitaminoknak (több kell belőle).
Ráadásul az A, D, E, K vitaminon kívül a többi vízoldható, és így nehéz túladagolást elérni ezeknél. Egyszerűen kihugyozza az ember a felesleget. A vízoldható vitaminoknál éppen ezért az inkább a több alapelv érvényesül. Van amikor több kell a szervezetnek, és van amikor kevesebb, de csak egy meghatározott összetétele van a tablettának. A Daily One valóban nem egy ütős multivitamin, bárki nyugodtan eheti szerintem.
zerus: Ha kezdő vagy, bőven elég lesz egy egytabis is.
[Szerkesztve] -
zerus
csendes tag
persze csak h oztam peldat pak-ra, en igazabol most arra gondoltam, hogy egy ilyen actival szintu bohockodasos dolog nem eleg, egy pakot pedig mar feleslegesnek tartok sajat magamnak, ezert kb az arany kozeputra gondolva egy daily one-al, vagy dyno vite-al kiegyezek az en esetemben, ilyen egytabis vitaminbol
de persze késobb, ha magasabb szferakba jutokakkor en is lehet inkabb valasztok majd pakot, ha lesz rá keretem
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Figy, én nem mondtam, hogy a déliván durva. Ami viszont tényleg durva, hogy a hárdkór arcok szerint ebből napi 4-6 db-ot kellene beszedni, sőt legjobb, ha nem is ezt szeded, hanem valami sokkal keményebbet. Mert a több mindig jobb. Hát ez így nem igaz. Csak ennyit akartam mondani.
-
zerus
csendes tag
az RDA tényleg kevés, de sztem egy daily one még nem lehet egy átlagembernek sem megterhelő, azt hiszem, ami mar felesleges kategoriaba menne azok a pakok, iss meg animal stb. hiszen tenyleg csak hobbigyurosokrol van szo, bar aki komolyan veszi, hobbi szinten is annak talan nem arthat, de azert ebben a sportban sokszor tulzasokba esik az ember, sok feherje, stb. persze ha odafigyel vki akkor nincs gond, de sztem egy daily one-tol talan meg nem kell felnie egy atlagembernek
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest