- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Geli
senior tag
válasz
Moddingfan #999 üzenetére
biztos a szemüvegtől parázott be
-
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg #995 üzenetére
A minap este randiztunk kedvesemmel és estefelé pécsen nagyon nehéz parkolóhelyet taláni. Láttam, hogy egy pár srác éppen menni készül, gondoltam addig járó motorral várok. Tököltek össze-vissza, mondom addig leállítom a motort. Mikor már majdnem kiálltak, behajtott mellém a Daewoo, benne egy 40 körüli nővel és egy 15 év körüli lánnyal. Mikor kiállt az autó, amire vártam én beáltam a helyére, mire a nő elkezdett ezerrel dudálni, villogni és hadonászni. Én kiszálltam az autóból és elindultam felé, hogy elmondjam, már percek óta várok a helyre és már jóval előtte itt voltam. Nagyon ijesztő lehettem, mert a néni amint meglátott lesápadt és ahogy megindultam felé elkezdte ezerrel feltekerni az ablakot és egyre riadtabban nézett. Mikor odaértem az autójához egy pillantást sem vetett rám pár másodpercig, majd félve rám nézett, mire én mutattam, hogy tekerje le az ablakot. Na erre teljesen úrrá lett rajta a pánik, vagy egy percig vetítettem neki, hogy tekerje már le, mert kezdek megfagyni. Végül nagy nehezen letekerte mire én elmondtam, hogy már jóval előtte itt voltam és ne haragudjon, de nagyon sietek és sajnos nem tudom átengedni neki a helyet. Erre mondta, hogy sajnálja, de nem vett észre és amúgy is csak a lányát teszi ki, akinek valami negyed órás elintézni valója van, szal nem gond, mert akkor megáll egy üzlet rakódóhelyén és ott vár. De nagyon zavaros volt a szituáció, sztem nem vagyok ilyen agresszív kinézetű, lásd avatarom
-
Geli
senior tag
válasz
God Vazzeg #995 üzenetére
LoL
ezen beszartam
csak keményen
#977-re vki?malto,dextroz mikor mennyi menjen,mivel?és hany kanal 10g?
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #994 üzenetére
Nem baj ha jössz Egerbe, akkor elmegyünk valami késdobálóba aztán mint a Trainspottingban Begbie hátrahajítjuk a korsót.
Legfeljebb összevernek
Ezzel én is befejeztem a témát, sorry
Geli: Na végre egy újabb megerősítés, csak nem vagyok akkora hülye, mint amilyennek látszom
[Szerkesztve] -
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan #994 üzenetére
Sehogy. Általában. Jól le kell gépelni és elkerülni az ütéseket, illetve nem hagyni időt hogy visszaüssön
De ez nem a ''boxtopik'' így erről ennyit
Amúgy nem leng túl a teszto, csak tegnap is majdnem volt egy pofonkiosztás, mert szántszándékkal rá akart tolatni egy barom az autómra mert beálltam a kapubejárójába
De kiszálltam oszt elmagyaráztam neki, szerintem most is ott áll
ON: fasza volt a lábedzésem -
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg #993 üzenetére
Kicsit túlteng a tesztó szintetek
Agressön rulez
Nyissatok egy ''Hogyan kerülhetjük el a sérüléseket, miközben megborítunk valakit'' topicot
-
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #991 üzenetére
Ezt pont te kérdezed?
A versírós topic után?
ON: Az első nagy doboz Attackom a végét kezdi járni pedig kb. negyvenvalahány adagnál tartok(72 kellene hogy legyen de kb 60 lesz
) Pedig rendesen kimértem az elején mennyi egy evőkanálban a 10g és ugyanazzal az evőkanállal, kb ugyanannyit rakok bele mindig
Szóval nem értem én a Sciteces adagokat meg a Whey Proteinem is nagyon fogy, pedig annyira durván most nem tolom
Na mindegy csak leírtam, de már vége is van, nem is írok erről többet
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #958 üzenetére
A középső csont, ha nem jól tartod a kezed, vagy visszább csúszik, úgy törik vagy a gyengesége miatt (jelen esetben nem hiszem, hogy ez volt
)
Itt még írtam egy csomó fasságot, de inkább töröltem, mert ez nem a boksz topic -
Woodslave
félisten
Sikerült végre másfél hét után elmennem edzeni. Nem tudom hogy az arginintől vagy a kihagyásnak köszönhető, de úgy bedurrantam mint az állat.
Rájöttem hol a helyem. Rájöttem, hogy az izom és a vas szerelmese vagyok. Igaz ebből az egyik csak plátói.. -
Manitou
veterán
Én itt már láttam mást is hogy ezt csinálta, pl első edzésnapomon volt egy fickó az csinálta 30 kilásokkal
(nagyobb nincs nálunk) Amúgy azt vettem észre hogy kurva sokan járnak oda ahova én, pl az edzésem végén velem együtt 5-en voltunk összesen(mikor bementem voltunk vagy 12-en, nem olyan nagy a hely), megyek be az öltözőbe, aztán alig fértem be, voltak vagy 10-12-en
, és van egy két elég megtermett emberke is.
Mikor az oldalemelést csináltam akkor is nézték, hogy én meg mért úgy csinálom, biztos azért mert én pl 2 alkalommal amikor láttam valakit is oldalemelést csinálni, úgy vettem észre mindenki ezzel a derékszöges karteknikával csinálja, én meg a kicsit behajlított kart preferálom, törzs kicsit előredöntve , valamibe megkapaszkodva,egyszerre csak egy karral végezve.
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Ma megvolt a trickó+váll edzsem+ beraktam a vállvonogatást is a végére+ egy kis vádli
Vállvonogatásnál felkaptam két 20 kilóst, erre mindenki úgy elkezte nézni mit csinálok, mintha meg akartak volna ölni -
Bubee82
őstag
-
attilam
őstag
Nagyon egyszerű, és egyből divx-et csinál.:
1. [link]. Innen mplayer leszed, felinstallál.
2. Bemész a könyvtárba, ahova felrakta, ott lesz egy mencoder.exe nevű fájl
3. Itt beírod a parancssorba:
mencoder -dvd-device e:\ dvd://1 -oac copy -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:vbitrate=800:vhq:v4mv:keyint=600:vb_strategy=1 -o filmneve.avi
A dvd-device után egyértelműen a neked megfelelő betűt kell beírni.
A dvd://1 pedig azt jelenti, hogy az 1-es title. Remélem nálad is ott van a film, ha nem akkor 2, 3 stb. De ezt egy lejátszóprogival meg lehet nézni.
A vbitrate után pedig én 800-at írtam be, de ez is szabadon változtatható.
Ja és egy sorba kell írni, csak itt nem fért ki. És 1 space van mindenhol, csak PH valami miatt széthúzta.
Nagyon gyorsan meglesz így.
Ja és köszönjük a filmet, ha megosztod majd.
Mod.: Semmi más program nekem kell hozzá, se kodek, se semmi.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
nah,ma sikerult etilinnek hála maltot,és szőlőcukit venni
mikor és hány grammot egyek belőlük?edzés utan malto-szőlő 20-20 gramm az jo,egybe keverve a fehérjével?és reggel-este 20g malto?vagy mehet nagyobb adag is?tömegelek...
ma a hát-váll új edzésem is megvolt...jol sikerult nagyon,rendesen fáj mindenema gyaksikat helyesen hajottam végre...kivéve az oldalemelést
az nem nagyon jött össze...egyszeruen amikor én oldalra kitartom a kezem,van benne legalabb 3kanyar
-
Janesz
őstag
én úgy készítem el,hogy vettem 60 csomag házi arany fűszerkeveréket (fokhagymás,gyros,szárnyas steak,grill,borsos...) ami kb 120kg húsra elég és 62ft egy csomaggal (vagyis mostmár 90 de én még 62-ért vettem)
na egy fél csomit ráöntök a húsra meg rávágok egy fej hagymát és hagyom állni egy órát és kb 4cl olajon megvárom míg kifehéredik majd kicsit megpirul na ekkor ráöntök annyi vizet,hogy ellepje majdnem és hagyom kb 20 percig főni-párolódni ezután ha elfőtt a víz a húson maradó kevés olajjal még pont meg tudom pirítani szép barnásra...ennyi...
én minden nap ezt eszem...annyi változatosság van benne,hogy más fűszerrel nyomom..de ez épp elég mert ugye 2kg hús az majdnem 4 napra elég és mire mondjuk megint a gyros fűszerkeverékkel csinálom meg addigra szinte új ízként érzem... -
Geli
senior tag
válasz
Moddingfan #973 üzenetére
fehérje siman nem nagyon hoz eröt, szoval valszeg izmosodtál
[Szerkesztve] -
-
Moddingfan
senior tag
Én pár éve voltam egy kispályás foci bajnokságon, akkor még mint kapus, egyesek kicsit túlértékelték a játék fontosságát, a bal kézközépcsontom bánta. Azóta is sokszor nehezebben fogom a bal kezemmel a súlyt. Mitóa szedem a fehérjét minden gyakorlatban emeltem a súlyokon, nem is kevéssel. Ez pusztán a fehérjétől lehet, vagy a vele járó izomtömeg növekedés miatt jön ennyire az erő?
-
deniro2
senior tag
Váá, azt hittem van valami alapod, azért nem részleteztem tovább.
Szal, divx-ben nem vagyok nagyon otthon, van olyan program, hogy divx creator, gondolom az jó.
Mpeg-et sok féleképpen lehet csinálni, én a Tmpegnc dvd author-nak azt a mellékfunkcióját szoktam használni, hogy dvd betallózásnál felajánlja, hogy winyóra csinál egy mpeg-et, ezt bepipa, és ennyi.
Na, ez elég zavaros volt. Van egy k*rvajó oldal, mindent megtalálsz rajta, ami filmszerkesztéssel kapcsolatos, programok, tippek, tanácsok:[link] -
Geli
senior tag
válasz
nekem a mutatóujjam csontja tört el, a porc fölött kb 3centivel,vagyis a kezem fonákján
rohadt kemény orra volt...de azért betört
-
Bubee82
őstag
válasz
Latissimus Dorsi #929 üzenetére
Aprópecsenye:
Rövidebb csíkokra vágd fel a húst. Edényben (nagyobb teflon, lábas) hevíts olajat (nagyjából 1,5-2 decit, 1 kilóhoz azért kell már a 2 deci). Tegyél bele fokhagymakrémet, vagy reszelt fokhagymát, futtasd meg a forró olajon egy kicsit. Mikor ez megvan tedd bele a húst és párold át annyira, hogy egyenletesen átfehéredjen. Közben sózd meg, tegyél hozzá Mé(dzs)ör Annát(majoranna gyk
), borsot (ebből többet, mert ez adja a fő izét az ételnek). Keverd össze jól és után öntsd fel vízzel, de ne sokkal, ne lepje el a húst.
Arra figyelj h a fokhagymakrém is elég sós! Ha már jól összeforrtak az ízek tehetsz még bele egy kis pirospaprikát vagy pirosaranyat (szintén sós), de ne sokat. Aztán főzd még egy kicsit tovább és kész! Hagyományosan nem kell pirospaprika bele.
Ja és arra figyelj h a hús előbb főlje el a levét és után tegyél hozzá vizet. És még annyi h jól főzd ki belőle a vizet, mert végülis alapjába véve az olaj a szaftja. Ha kevésnek találod akkor maradhat benne víz is.
Cigánypecsenye:
A szeletelt húst sütés előtt dörzsöld be egy kis fokhagymás sóval, süsd ki, majd mielőtt nekiesnél a tetejére kenjél fokhagymakrémet - ízlés szerinti mennyiséget -, és hints meg egy kis pirospaprikával. Ha akarsz süthetsz rá egy kis szalonnát (az lenne az igazi amúgy)
NOTE: Egyik sem diétás táplálék! Konzultáljon személyi edzőjével fogyasztás előtt
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
vki megtuggya mondani, hogy egy DVD-n található VOB fileokból hogy lesz normális divx film? ittvan a ronnie coleman on the road, és ha sikerül betömörítenem, akkor felteszem az ftp-re.
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #961 üzenetére
ez már volt vagy 14-15 éve
azóta pontosítottam a technikátnem tört el semmim
-
myrra
senior tag
válasz
pontosítok az ujjam tört el amikor bebasztam neki egyet.
vágod? ökölbe szorítottam és a középső(csajozós)ujjam tört el
tipikus bokszólós eset
de majd Márk mesél, ő volt bokszoló asszem
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Markgx10 #940 üzenetére
A diéta szerintem a lelkierőn múlik. Ha kevesebb ch-ot eszek, és abból is csak összetetteket (mint ahogy most), akkor estefelé nagyon beüt valami: tegnap pl. ölni tudtam volna a mákos palacsintáért. Valaki fel is ajánlotta, hogy megsüti nekem. És ilyenkor kell nemet mondani, amikor folyik a nyál az ember szájából. Ez a nehéz csak benne. Tömegelés esetén néha megengedheted magadnak, de a diéta alatt nem.
-
Janesz
őstag
jaja általános szilárdságtan avagy másnéven rugalmasságtan tételeket tanulok...én ki s naív kiszámoltam,hogy kb fél óra kell egy minimumtétel megtanulására és mivel 36db van belőle így 18 óra tanulással meglesz...ehhez képest szombattól ezt tanulom és a felét tudom csak kb...egy tételt most tanulok 3 órája (na jó néha felnéztem ide de addig érett bennem az anyag..
) és még nem tudom...
elvileg 3 tételt kérdeznek (3 témakör és mindegyikből 1) de ismerek olyat aki a 29. tétel után kapott egyest...és nagyon genyók ám a tételek... egy geometriailag lehetséges helyett elsütsz egy statikailag lehetségest oszt már mehetsz is isten hírével..esély nincs,hogy megremegjen a kezed...
és még van ezenkívül 3 vizsgám...az elkövetkezendő 2 hétre...
na jó rinya off...csak annyira nyomaszt ez a szar,hogy a karom egyik pillanatról a másikra megy össze...bár állítólag a stressz jót tesz a GH kibocsátásnak én eddig nem úgy vettem észre... -
DLDKox
aktív tag
Sziasztok gyúrósok !
Üdvözlök minden újarcot és régi motorost.
Végre visszatértem énis az edzéshez és hatalmas erőkkel rontok neki a teremnek.
Sajna csuklósérülésem miatt majdnem 3 hónap kényszerpihenőt kellett tartanom mert a garázsszomszédommal afférom támadt és a feje keményebnek bizonyult a csuklómnál ;-)
Úghogy kezdődhet e tömegelés, készüljünk a nyárra.
Mindenkinek jó gyúrást. -
etilin
aktív tag
válasz
Woodslave #949 üzenetére
Ennyi ráérő hülyét egy rakáson.
Ma a hálálomon vagyok úgy néz ki túl jól sikerült a tegnapi gugolás. De igazából nem csak a combom fáj hanem mindenem mint akin átment egy úthenger.
Sok múlik a sikerélményen tenap a tervezett 5 helyett 8 sikerült a súlyba örültem is nagyon.
Valószínűleg Rugalmasságtan vizsgáról van szó, szerintem.
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #948 üzenetére
vagy focisuliba jár.
-
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #944 üzenetére
úgy hallottama scitec (mellesleg aki a NASA-nak is gyártja a kiváló minőségű ürkaját) leállította a gyártását...
iszonyat mennyiségű izomzat halmozható fel vele...
valaki szimatot kapott és kivizsgálták az összetételét...és bár a benne található szénhidrátmátrix még átment a rostán de a proteinmátrixxal már megbukott a teszteken így kivonták a forgalomból...a kereskedők fejvesztve rohantak a nagykerekbe,hogy megkaparintsák még a kinntmaradó árukészletet...szal még itt-ott fellelhető..
na asszem mai agymenésem tükrözi milyen labilis a lelkiállapotom a rugtan vizsga miatt.. -
Markgx10
őstag
100%-ig igaz, most, hogy nekem is valami minimális fejlődés látszik, legalább a súlyokon amivel dolgozok, így most minden gyakorlatot, pihenőidőt stb. betartva edzek és napközben sem okoz gondot, az étkezés betartása. De...
Idáig ez nem így voltebből is gondolom, hogy ha vége a kreaatinnak, akkor sem így lesz
addig meg kiélvezem az ATTACK minden cseppjét
-
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #940 üzenetére
sztem ez az egész kedv dolog azedzésintenzitáson múlik...ha jól megy azedzés emelődnek a súlyok sokkal lelkesebb vagy...ha meg nem akkor szarsz az egészbe és még szarabbul fog menni...
elég volt tegnap egy hurkalé edzés máris nem vagyok olyan lelkes és sokkal fosabbnak látom magam.. -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #937 üzenetére
Nos én arra gondoltam, hogy nálam, ahogyan magamat ismerem, nem a kétfajta rizs közötti különbségen fog múlni a diétám, hanem azon, hogy mennyire leszek lelkes, mert pl. most, hogy lelkes vagyok az ATTACK miatt, most iszonyatosan betartok mindent, még magam is meglepődök magamon
De ha elmegy a kedvem akkor (mint tavaly egy párszor), este 11-kor is le-lecsúszik egy pizza a haverokkal, két pohár borral, utána még rá is gyújtok
Szóval nálam nagyban hangulatfüggő mindenDe hát többet nem is tervezek, csak amennyi jólesik. Úgy hosszútávú lesz a dolog. Remélem...
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
Woodslave #931 üzenetére
a tecsós rizs karcagi rizs amúgy...a zacsi tetejére rá van nyomtatva,hogy hosszú vagy rövidszemű...mindig feltúrom a polcot,hogy hoszúszemű legyen...mostanában már rá van nyomtatva,hogy karcagi hosszúszemű...
a karcagi szép műanyag zacsiban meg majdnem 2x annyiba kerül.. -
Markgx10
őstag
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Nekem pl nincs igényem a változatosságra, simán megsütöm lassan fedő alatt, rádarabolom a rizsre, tetejére rakok vegyes savanyút és kanállal belapátolom. Csak sok legyen
Asszony mondta is, hogy inkább ruház mint etet
-
-
Manitou
veterán
válasz
Igen gázon, mikro nem lenni itthon , de nem is kell
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Edénybe gázon főzitek?
Tegnap mikró-jénai párost választottam. Igen fincsi lett
Bár ennek az égvilágon semmi köze a gyúráshoz
Szerk: Amúgy én is most tettem oda
Szerk 2: Fincsi receptekkel a husikra bombázhatnátok, kezdek kifogyni az ötletekből.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg #924 üzenetére
Hehe én már megfőztem. 2 tasak a napi adag belőle. Diéta alatt csak barnát eszem.
-
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #924 üzenetére
Multkor nem arról beszélt itt valaki, hogy a barna savas? Vagy rosszúl emlékszem?
-
Latissimus Dorsi
senior tag
köszi mindenkinek!
-
Manitou
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #918 üzenetére
Én 80 %-ban barnát szoktam enni, de pl most éppen fehéret toltam be
-
Janesz
őstag
válasz
én jelenleg sima rizst nyomatok...a barnából ha nem főzőtasakosat csináltam azt mindig elkúrtam...
de tavasszal-nyáron csak barnát fogok nyomatni...(valamivel azért csak jobb...és ha már diéta lesz akkor rendesen odafigyelek..) -
attilam
őstag
válasz
Mehet a sima is.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Igyekszem elkerülni a szemét kajákat.
Erre értettem hogy ok.
Elkezdtem rizst enni csirkével, pulykával, hallal. Nem eszem cukros dolgokat egyáltalán. Max a mi a multivitamin pezsgőtablettában van, bár szerintem abban sem cukor van...
A kávéról 8édesítőszerrel) eddig még nem mondtam le, de elvileg az jó zsírégető, nem tom szabad-e.
Tömören ennyi.
Ja tényleg a rizs! Barna rizs, vagy mehet a sima is? -
Janesz
őstag
válasz
Latissimus Dorsi #911 üzenetére
erről van szó...
azért a kaja része ok sztem sántít picit ...majd megírhatnád priviben mire mondod azt,hogy ok...
csináld úgy ahogy én és meglátod fejlődni fogsz...csak a súlyokat lődd be magadnak úgy hogy ennyiket tudj nyomni... -
attilam
őstag
válasz
Latissimus Dorsi #911 üzenetére
Pontoszán!
-
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #909 üzenetére
én így nyomom...
-bemelegítés 40kg kb 20-25ism
-60kg 10-15ism
-100kg 12ism
-120kg 8ism (ebből már látom mennyibe fog menni max)
-140-145kg 4-6ism
-és nézek egy maxot amibe 1 megy magamtól vagy egy kis segítséggel
- majd visszateszem 120-130-ra és amennyi megy...
nálam így néz ki a fekvenyomás...
utána negatívpad..itt is piramisban megyek fel de úgy,hogy csak 3 sorozatot csinálok 12-8-6 ismétlésszámokkal
ezután 30 fokos pad és ott 4 sorozatot nyomok...12-8-4-12 ismétlésszámokkal -
Latissimus Dorsi
senior tag
A kaja része az ok.
De ha én 6-8 akat csinálok azzal a súlyal amivel franci, akkor edzés végére semmit sem érzek.
Szal pakoljam fel nyugodtan a nagyobb súlyokat és ugynúgy 6-8 akat nyomjak mint ő?
Hát az önbecsülésemnek kétségkívül jót tenne, ha nem 60-70 kg bohóckodnék a fekpadon -
Markgx10
őstag
Mert hülye vagyok, nem értek hozzá, stb.
Azért kérdezem, hogy ezentúl hogyan legyen, talán még nem késő
Akkor ezentúl piramis lesz. A 8 ismétlés rendben van? A rúddal való bemelegítésen kívül mennyi széria legyen? 3 vagy 4 esetleg több? Köszi:
Márk
Mod God: Köszi, erre voltam kíváncsi amit írtál
[Szerkesztve] -
-
Janesz
őstag
válasz
Latissimus Dorsi #894 üzenetére
nem az ismétlésszámon múlik,hogy ki tömegel meg ki nem...a kajáláson...
ha nem kajálsz akkor is tudsz akkora súllyal nyomni amibe csak 2 megy magadtól és 4 segítséggel még de attól nem tömegelsz,hogy ennyiket nyomkodsz....
a kajáláson múlik ki diétázik és ki tömegel... -
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10 #898 üzenetére
Én sima fekve nyomásból négyet nyomok, 12,10,10, + megy még ugye a csúnyomás, abból 2-3, közben pihinés alatt alsó mellre egykézzel a spec gyaksim, aminek nincs neve, majd tárogatás ferdepadon 2 szögben, + mellről nyomás szintén 2-3 szögben (csak pár hetente megy a 3), tolódzkodás és néha tárogatás gépen az extra bedurrantás végett. Mindenből négy sorozatot tolok. Ezen felül tartok ún. nehéz napokat is, akkor bemelegítés után mindneből majdnem max súllyal nyomok kisebb sorozatokat.
-
Markgx10
őstag
3 sorozat elég?
Mert nem gond annyit csinálni, csak eddig 5*8-at csináltam fekvenyomásból ami úgy nézett ki, hogy bemelegítés 20kg-os rúddal (ez nincs benne
), aztán 1*8 60-nal és 4*8 mostmár megint 90-nel, aminek azutolsó sorozatában már kell segíteni rendesen
De ha csak 3*8-at kell akkor szerintem tudnám feljebb is raknilegalábbis így elsőre úgy gondolom.
Szóval biztos, hogy elég 3*8?
Köszi:
Márk
Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest