- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
beköszönök már, mert a végén azt hiszitek én adtam ki Myrának az ftp elérést, oszt eltüntem az országból.
God: jöhetne a link nekem is -
Woodslave
félisten
megjelenik pár kép oszt egyből kiemelt téma lesz. Vagy van némi moderátori protekció?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #3975 üzenetére
Rövidgatya stílusú. Na ennyit a gatyatémáról
-
Woodslave
félisten
Gondoltam már melegítőalsóra, mert most nem éppen streccs gatyában nyomom, aztán sokszor le kell vennem és alsógatyában guggolok, mert félek hogy szétreccsen és nincs kedvem még arra is figyelni.. Képzelhetitek a termet, hogyha nem szól be senki, amikor alsógatyában guggolok
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
Vagy ez tök természetes, hogy vki 1 év után 160-al szériázik, csak én vagyok gyenge mint a xar (mondjuk ez télleg igaz) és én járok olyan terembe, ahol az emberek annyival guggolnak, mint amennyivel bicepszeznek
(és nem a 160-al bicepszeznek
) Már ha guggolnak
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
[link]
Lee nem adja lejjebb karból. -
-
Woodslave
félisten
akkor már egy kidobó, meg egy pénzbehajtó már lesz.
Ha megyek akkor Pestről szívesen elviszek bárkit. De azé még mérget ne vegyetek rá.
Attilam, pedig el se olvastam a postod
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #3464 üzenetére
hát ja szobaantennán nem jön
-
Woodslave
félisten
válasz
Moddingfan #3449 üzenetére
csak azért mondod mert még nem láttad
-
Woodslave
félisten
válasz
Moddingfan #3439 üzenetére
tudom hogy vetted, de a második is poén volt. Amúgy megpróbálok menni, nehéz szívvel hagynám ki..
-
Woodslave
félisten
válasz
Moddingfan #3434 üzenetére
jól van csakk viccelődtem
-
Woodslave
félisten
válasz
Moddingfan #3428 üzenetére
biztos sokan bexarnának a szemüveges mimózafejedtől.
-
Woodslave
félisten
felteszem a 3 millás kérdést.
Adott Átlag Joe, akinke szintentartó kalóriamennyisége 3000kcal. Tömegel, Megfelelően magas legyen mondjuk 300g fehérje mellett elfogyaszt 3400kcalt. Alig zsírósodik, de fejlődik. Mi van akkor ha mondjuk 5000kcalt nyom be, ugyankkora fehérjemennyiség mellett? Több izmot fog építeni? Vagy tegyük fel 500g fehérjével több izmot építessz mint 300 mellett, minden egyéb paramétert változatlan? -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #3371 üzenetére
én meg felálltam egyszer 100-al.
Mostmár megvan az összetett 300. Mondjuk 90 kilómmal elég gyengus.
-
Woodslave
félisten
Az Isowheyre nincs ráírva hogy lenne benne aszpartam. Mondjuk ez nem jelent semmit...
-
Woodslave
félisten
Vettem Ginseng Royal Jelly 10ml-es ampullát, lehetett külön is gondoltam kipróbálom, edzés előtt benyomom, hátha felpörget egy kicsit..
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #3214 üzenetére
biztos kisebb van annak aki mesélte..
-
Woodslave
félisten
válasz
Moddingfan #3123 üzenetére
ez a kaja rendben van, csak annyira keményen nekiduráltad magad, hogy azt hittem 2 óránként eszel, napi 300g fehérjével, meg brokkoli hegyek stb.
-
Woodslave
félisten
válasz
Moddingfan #3116 üzenetére
ird már le hogyan csinálod..Legalábbis a napi kajádat.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
Aztán eldöntöttétek, hogy férfiak maradtok, nem váltok nővé. Janesz teste még vacillál.
-
-
Woodslave
félisten
Köszi mindenkinek
Itt egy nap alatt több jókívánságot kaptam, mint a való világban összesen. De aki ekkora seggfej, mint én, az ne csodálkozzon hogy csak a neten vannak haverjai
Hogy On is legyek, voltam ma gyúrni. -
Woodslave
félisten
Köszi God!
Hogy on is legyek, tudom nevetséges, de nekem elég nagy szám volt, hogy a hétvégén sikerült beletolnom egyet a 102kg-ba. A második már csak leengedés volt, de azé örültem. -
Woodslave
félisten
túlbeszéltük. Sztem a kemények nem hordanak kesztyűt, a buzi kondizók meg igen.
Ja én hordok.. -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #2274 üzenetére
na ez a nem gyenge..
Télleg durva ez a kokszolás dolog. engem nem érdekel különöskéépen, mindenki azt csinál amit akar, de azért elég elgondolkodtató, hogy a SB teenager kategória első 6 helyezettjéből legalább 3-nak látható gynoja van. És itt van az átb@szás a dologban, amikor scitekes vödrökkel vigyorognak. -
Woodslave
félisten
csak kérdeztem. Ha igaz amit irsz akkor azért az elég durva. Mondjuk én naívan nem tudom elképzelni, hogy ennyit költsön rá, amikor - mondjuk nem ismerem a pénzdíjakat - de nem hiszem hogy ez megérné, meg nem is lesz akkora sztár ezzel a dologgal. De legyen neked igazad, engem qrvára nem érdekel, mert 200-at soha büdös életbe nem nyomok ki, örülök ha a száz meglenne.
-
Woodslave
félisten
válasz
Hikvision #2262 üzenetére
adok egy tanácsot válts avatart, mert az hiszem hogy Mark kérdez hülyeségeket. Bár azon se lepődnék meg
Egyébként már sokszor leírtuk. Fehérjét vegyél, tejsavót, edzés után mehet bele egyszerű cukor, esetleg kreatin. Egyszerre a zsírégetés nem nagyon megy, legfeljebb úgy látszik majd mert izmosodsz és jobb lesz a testkompozíciód. (Ez csak Moddingnak megy kekszel meg gyümölcsjoghurttal) Meg menj terembe, szabad súlyos gyaksikat csinálni, meg kardiózzál.
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
sztem meg felejtsd el a számolgatást. Sztereo mondta vhol hogy az izom nem tus számolni. Mondjuk én nem értettem vele egyet, de mostmár hajlok rá. Ki véste kőbe ezeket a 3*10 v. 4*10 -et. Próbáld meg úgy csinálni, hogy érezd az izmot, próbáld meg bedurrantani. Lehet hogy kevesebb is elég v. több. De ha ragaszkodsz a számokhoz, akkor inkább 3*10 pláne 5 gyaksi mellé..
Biztos én vagyok fáradékony, de pl tegnap felhúzás után már nem volt sok kedvem edzeni. Meg egy kétkezes bicepsz után is már csak pöcsölök. Bár télleg gyengus vagyok..Sajna -
Woodslave
félisten
A kézisúlyzótól mindig tök lila lesz a combom. Én azt csináltam, hogy felvettem az övem (sima öv, súlyemelő övem nincs és a teremben sincs) aztán arra ''rákötöttem'' egy bőrszíjat, amit a lábra szoktak ált. a nők rakni a húzogatós gépnél, és abba akasztottam a kézisúlyzót. Ez elég jól bevált. Bár mostanában aránylag normálisabban kajálok ezért minden héten emelem a súlyt 1-1.5 kilóval (a sajátomat)
-
Woodslave
félisten
Sztem kötelet mindenkinek.
-
Woodslave
félisten
válasz
Markgx10 #2004 üzenetére
Sztem a lórugás pont nem tömegre megy. Ha szabályosan akarod csinálni, pont nem tudod nagy súllyal (legalábbis én) tehát tuti nem a legjobb tömegépítő, attól még biztos jó gyaksi, de ahol tricepszedzésről olvasol mindenhol megemlítik hogy nem ettől lesz nagy tricepszed...
De grat, ösztönösen jól választottál. -
Woodslave
félisten
válasz
Markgx10 #1994 üzenetére
sztem nem kell sokat variálni. Szűknyomás, homlokraengedés, meg mondjuk kábeles letolás, vagy ez a Johnny féle dolog.
Bár a legprofibb az lenne, mivel háromfejű izom, valszeg meg lehet találni azokat a gyxaksikat, amelyek az egyes részeket a legjobban igénybe veszik. Ezekből három oszt szeva. -
Woodslave
félisten
én meg egy irodában punnyadok és ahelyett hogy különféle szerződéseket irnék ph-zok. Pénzem meg onnan van, hogy egy irodában...ja ezt már mondtam. Amúgy meg nem költök sokat ''cuccokra'', a fecskendő meg ingyér van a drogambulancián
-
Woodslave
félisten
[link] ez az?
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest