Hirdetés

Aktív témák

  • tome.jr

    addikt

    válasz Ijk #4219 üzenetére

    Igen, napi 2-3 szilárd, a többi turmix, de mindig megvan a napi 7 kaja. Napi 3 étkezéssel szerintem bele sem érdemes kezdeni a gyúrásba. Illetve el lehet vele lötyögni, de komoly forma soha nem lesz belőle, sőt leginkább semmilyen. Igazából mindegy, hogy az ember profi vagy amatőr módon űzi ezt a sportot, az alapvető szabályok mindenkire érvényesek.

    Persze, aki azért jár kondiba, hogy mozogjon egy kicsit annak valószínű soha nem lesz szüksége fehérje turmixra. De nyilván te is látod, hogy a teremlátogatók 95 %-a 5 év alatt kb zéró fejlődésen megy keresztül. Gondolom ők az átlag, dolgozó, hobbi szinten edzők.

    Jojo5: Ha fogékony vagy az ilyenfajta tömegnövelőkre, akkor érdemes kipróbálnod a Dymatize - Elite Mass Gainert (0 gramm cukor), vagy a VPX - Stealth-et. Az Up Your Mass-t én azért nem szeretem mert tele van szójával. Mindhármat próbáltam, szerintem a VPX a legjobb. Dymatize a legolcsóbb.

    Ha gyorsan akarsz visszatölteni (és van rá zseton) akkor közvetlenül edzés után Cellmass + waxy maize. Utána 10 perc múlva mehet az UYM.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák