Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #41500 üzenetére
De 1-2k-ért megvenném az eredetit! -
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #41495 üzenetére
Örülök, hogy ennyire örülsz neki ahhoz képest, hogy én ettem.
penene
Bűnöző lettél. -
Boxer001
veterán
-
God Vazzeg
veterán
Hummergyíknak boldog szülcsinapcsit
-
Boxer001
veterán
válasz God Vazzeg #41506 üzenetére
Úgy érted te kívánsz neki ilyeneket, másokat úgy se érdekel. Ide se szokta tolni azt a rusnya képét hála a jó égnek...
-
-
Vandit.
addikt
Tegnap qrva jót hátaztam fasza izomláz van benne, ma meg remélem egy jót fogok lábazni, bár szar időben az edzés is szarabbul megy.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Atomgeszi
veterán
válasz Vandit. #41510 üzenetére
Nekem meg pont szar időbe megy szarul. Lehet kéne kicsit hangolni a karbimon. Hideg levegőre van belőve.
Mindjárt indulok mell bicepszezni. Remélem jól fog menni a mellezés... mert ha nem akk elmegy megint minden önbizalmam és az egész edzés el van baszva.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Atomgeszi #41511 üzenetére
"szar időbe megy szarul"
Te se tudsz írni, látom én a gyúrás elveszi az eszedetAmúgy én a közteset szeretem, mert nincs se fűtés, se hűtés a teremben, így hidegben lefagy a f@szom, melegben, meg megrohad.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
-
God Vazzeg
veterán
Sziasztok
Ma lábazok egy lájtosat, de addig is az első benyomások: valami van a methyl 1-D-ben, mert a "diéta" ellenére feszül mindenem, libidó az egekben ( ), és a derekam se fáj most annyira, ez viszont vízvisszatartást jelez. Mivel ez a cucc tömegeléshez ajánlott, ezért a vizesedés megbocsájtható, a testkompozíciómon már nem tud rontani Az edzések jól mennek, gyengülés minimális van csak, igaz a CH is csak mérsékelten van elvéve, 200g felett van még.. Kardió nix, egyelőre, próbálom magam rábeszélni futásra, de most épp a szarfos idővel nyugtatom magam
A mérleg egyre kevesebbet mutat, már csak 96kg vagyok, azaz a heti 1kg teljesítve. Hétvégére 95 szeretnék lenni. Kaptam múlt héten több dícséretet is a kinézetemmel kapcsolatban, nagyon jólestek, köszönöm ezúton is őket Természetesen szarul nézek ki, csak magammal tudok versenyezni, másnak nincs ilyen hombár teste mint nekem
Ha értékelhetőnek (láthatónak) ítélem meg a változásomat, lesznek képek is
-
Zin
őstag
sziasztok.kezdo tomegeleskor milyen vitaminokat kell hasznalni?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #41515 üzenetére
Hajrá hajrá!!
-
penene
őstag
Nagy dilemmában vagyok.
Táncot pihentetem, így felszabadul idő.Hétfőnként van foci... De valahogy most a gyúráshoz több kedvem van, főleg, hogy 4 napos lett az edzésterv (és szombaton is van foci, amire megyek).
Nagyon gondolkodom, hogy ma melyik terembe menjek le...Mindkettő jó lenne.
De egyértelműen csak akkor fejlődnék normálisan, ha gyúrni mennék és rendesen végignyomnám a 4 napos edzéstervet +1 foci max. és akkor van 2 nap pihi.[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
válasz penene #41518 üzenetére
Mennyél edzeni bammeg...én nem olyan rég szólok hozzá a topikhoz, de régóta olvasom és mostmár ránk férne, hogy tőled is azt halljuk, hogy "Bazze...lenyomtam a 100-at" vagy mittomén.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
marcus.fenix
aktív tag
Hogy áll a derék? Én még mindíg azzal küszködöm, hogy 90 alá menjen, de még nem jött össze... most 90-en stagnál. A mostani diéta alatt 88-at szeretnék... de lehet mire ezt elérem, akkorra a vállam is 88-as lesz... az pedig hogy milyen csicska súlyokra vagyok kényszerülve még magamhoz képest is, külön hajmeresztő...
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
God Vazzeg
veterán
válasz marcus.fenix #41520 üzenetére
Nem érdekelnek a centik, de majd megmérem a kedvedért Szerk: ha az én derkam 90 körülre lemenne, abba is hagynám a diétát, addigra elég jó lenne a hasam. Most van vagy 100-102cm szerintem
[ Szerkesztve ]
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz God Vazzeg #41522 üzenetére
Én most már inkább azt nézem, mert a kilók megálltak...
Megkerestem a legszélesebb részt, és úgy méricskéltem, és mióta 85kg-on stagnálok, lement 92-ről 90-re, úgyhogy ennek akár még örülhetek is...Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
penene
őstag
válasz marcus.fenix #41523 üzenetére
Nekem 81-es a legvastagabb helyen a hasam lentebbi részénél.
Derék persze valamelyest keskenyebb.Szóval, ha lenne 50es karom, meg 120-as mellbőség, még jó is lenne.
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #41521 üzenetére
Gyógyszertáriak felejtősek! miért?
-
LOTR
addikt
válasz penene #41524 üzenetére
hmm, érdekes, lehet, hogy akkor nekem elég vékony derekam (medencecsontom vagy mi) van, anno 2 éve diétámkor 80 alatt volt a legkeskenyebb ponton, de szerintem 81nél nem volt nagyobb a hasam sem, most fejből nem emlékszem
brownus
mert ahhoz képest ami bennük van nagyon drágák, pl a gyógyszertári béres c vitamin vagy 3-4-5x drágább, mint a sciteces legolcsóbb - egységre nézve
többinél ugyan ez[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
God Vazzeg
veterán
válasz marcus.fenix #41523 üzenetére
85-ig nem nagyon szeretnék lemenni
-
penene
őstag
Lehet. Megmérem a legkeskenyebb ponton is magam, bár most tömegeléskor direkt a legvasatagabb pontot alsóhas tájékán akarom mérni, hogy lássam, mennyire szarom el.
A derekamnál "jóval" vékonyabb vagyok.
Bár a sok kajálástól a bél az eléggé megnőtt, de nem számít, csak hozzá kell növeszteni a cicit, vállat, kart, stb.De 64 kilóval nem nagy dolog.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #41532 üzenetére
tegyük fel, nem járnál le minden héten többször a vasak közé, de persze rendszeresen sportolnál valamit. és nem ennél kiegészítő cuccokat, hanem csak rendesen kajálnál azért odafigyelve, mit mivel mikor... mennyire mennél vissza?
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #41532 üzenetére
Alig várom már a kreatin kúrát, valahogy ha ideiglenesen is, de ki akarok robbanni.
A nyárra már maradok így, majd szeptembertől. Addig is még sok munka van hátra.Asszem majd vennem kell új monot, a decemberben lejárt kreatinom lehet nem kéne már használni.
-
God Vazzeg
veterán
válasz brownus #41533 üzenetére
Tegyük fel, rendszeresen futsz, és X idő alatt futsz Y távot. Ha nem edzenél sokáig, akkor le tudnád-e futni ugyanezt a távot ugyanennyi idő alatt?
Nyilván nem.
Én nem sportolok mást, csak testépítek. Ha elkezdenék mondjuk futni, akkor kezdetben lemenne a testsúlyom, hogy mennyivel nem tudom. Ha az edzéseket abbahagynám, akkor mivel nem használom az izmokat, a test leépítené, így lemenne az izom is rendesen, így még lejjebb menne a súlyom. Szerintem olyan 78-80kg körül realizálódna, de ehhez kellene vagy 2 év.
A hipotézised úgy ahogy van hüJeség amúgy
Ja és ha a kajára odafigyelnék NAGYON, akkor lehet hogy sehova nem menne a testsúlyom, csak a kompozíció változna meg. De pár hónap alatt vissza is tudnám szedni magam ugyanoda ahonnan indultam
-
penene
őstag
válasz God Vazzeg #41536 üzenetére
Ezt azért olyan szépen írtad le, komolyan, tetszett!
Ennek örömére betoltam a csirkerizsadagom kb. fullon, és betöltve a testépítés eszményképével indulok is mell-bicepszre.
Nem szöszölök itt a focival, gyúrni kell, keményen![ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #41536 üzenetére
csak a test súlyra értettem. tehát az alap 64 kg felment (nem tudom hogy fogalmazzak) nettó, valódi 80 kg-ra. és feltételezzük, hogy a gyúrás után is mozogsz. tehát nem lustulsz be akkor tartod is. ez nem rossz sztem.
én 4 év alatt kábé 16 kg szedtem fel, most vagyok 72kg. de én nem vagyok elkötelezett híve a testépítésnek én csak úgy csinálgatom mikor kedvem van. ami rendszeres edzés maradt az az úszás.azért kérdeztem, mert azt számolgatom, hogy kiegek nélkül mire jutna az ember, de fizikai képtelenség lenne annyit kajálni, hogy ne kelljen valami plusz. meg mennyi az a tömeg veszteség ha abba hagyja az ember.
meg mostanában néha szédelgek, szerintem nem elég a kajabevitel.... kéne legalább volumass20 vagy 30 vagy mi is a neve... vagy valami fehérje cucc
anyám, ezt láttátok már? barbie guerra csekkoljátok a képeket is
[ Szerkesztve ]
-
penene
őstag
válasz brownus #41539 üzenetére
Sokan nem is sportolnak, nem is esznek annyit, mégis elhíznak, mint a disznó.
A "ha abbahagyja az ember" kérdésre nehéz válaszolni. De az biztos, hogy az izomtömeged szépen lassan el kezd fogyni. Az, hogy mellette pl. kajálsz ugyanúgy a TV előtt, nem jelenti azt, hogy a testtömeged is csökkenni fog.Ha rendszeresen úszol, az már jó sport. Azt nem tudom, hogy a kieg feltétlenül fontos-e, sokan nem használnak kieget, mégis jó formában vannak csak úszással is.
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
Hülyeség az, hogy nem lehet eleget enni, lásd a fél ország túlsúlyos!!!
És nem, avval, hogy 3szor lejárnának azok az emberek edzeni nem fogynának el.Rizsből nehéz megenni 400g ch-t ez tény, de próbáld meg lekváros tésztával, csúszik mint állat
Azért kíváncsi lennék mi neked az extrém sok. Dobjál már egy étrendet, hadd lássuk. Ha napi 3 kaja lesz benne, akkor azonnali ugrást fogok javasolni -
brownus
veterán
válasz penene #41540 üzenetére
ha vki elhízik mint disznó tuti, hogy sokat kajál.
a héten eldöntöttem, hogy elkezdek megint súlyzózni. már amennyibe kerül amiatt is bűn lenne nem lejárni a helyre sőt már az év elején elkezdtem járni, aztán a április-május kimaradt mert fájt a hátam...
nem röhög! -> mióta fittball-van a seggem alatt a melóhelyen nem fáj
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz brownus #41543 üzenetére
Ja az olyan cucc, hogy mindig egyenesen tartod a gerinced ugye? .. Hát ezért vettem én 20 ezerért bőr főnöki széket? Mégis fáj a derekam egy idő után.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
brownus
veterán
válasz dunkel #41541 üzenetére
félreértettél, én jól kajálok. bár sztem néha kevés, mint írtam néha szédelgek... de nekem nem célom egy 50es kar mondjuk. más a cél. én a formára megyek
Nektek viszont kell a kieg, mert megisztok egy turmixot ami felér 20 grill csirkével így értettem, kicsit sarkítva a dolgot.
(#41544) Atomgeszi, igen. kicsit furcsa volt az elején de már megszoktam
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Jól bekellet ma melegíteni!
Lábaztam, mert fájt reggel a bal könyököm és fosós vagyok -
God Vazzeg
veterán
Nem, ha nem eszek semmi tápkieget, akkor is ugyanennyi a súlyom, csak a forma megy el rossz iránya. Itt sokan tudják rólam, hogy az étkezésem korán sincs rendben, gyakorlatilag napi pár szendviccsel is tartom a súlyom, röhögve.. Szóval nekem nagyon csoffadni kellene a 80kg-hoz, de én már 9 éve űzöm ezt a sportot, és még növésben vagyok, majd tömegeléskor meglátod
Tápkiegek nélkül is tudsz lenni 100kg színizom, csak kiegekkel egyszerűbb/olcsóbb
-
P00By
nagyúr
Faxa, kár, h már számomra nem érdekes. Nem lesz itt tömegelés meg diéta semmisenem...
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik