Hirdetés
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz vedini #12301 üzenetére
hát sztem nem a centit kell nézni, hanem azt, hogy a többi izomhoz hogyan viszonyul.
a 42-es vádli igen gyengus a 70-es combhoz.
most 61 a combom, sokkal kevesebb rajta a zsír, ehhez 40 a vádlim, és még ez is elég vékonyka, de én nem is edzek rá rendszeresen, csak az utóbbi 2 hétben amióta megváltozott az edzésbeli felfogásom, kíváncsi vagyok a vádlim reakciójára is."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Vandit.
addikt
Én a futópadot, úgy értettem, hogy futsz rajta és nem sétálsz.
Futópadon tudok intervallum edzést is csinálni és az állóképességem is jobb lesz tőle, mint az ellipszis trénertől.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
fLeSs
nagyúr
válasz Vandit. #12304 üzenetére
Az ellipszis tréneren is van fokozat állítás, meg azt is lehet gyenge fokozaton gyorsan tekerni, az nem igaz, hogy az magától pörög, ha vki ilyet ír, az még nem ellipszis trénerezett.
szerk: vagy én használtam olyat, ami még elavultabb.
[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Vandit.
addikt
Azért ezt belinkelem. Legyen miről vitatkozni.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
LOTR
addikt
decemberig kb minden edzésnap edzetem vádlira, jó 1,5-2 éven keresztül (azért kisebb kihagyásokkal), igaz, hogy egy 0 a vádlim így is, de szerintem jobb ha többet van edzve, mintha csak heti 1x, persze próbáld ki te is, hogy többet pihenteted, de szeirntem nem fog használni, sajnos ha rossz az ember vádlija alapból, akkor megszakadhat, csak nagyon nehezen fog fejlődni...
One Ring to rule them all
-
fLeSs
nagyúr
válasz Vandit. #12306 üzenetére
olvastam már.
a teszto.hu-n rengeteg mindenről írnak, attól hogy ott leírják, az még nem szentírás.
az egy újság, és abban az újságban az a lényeg, hogy 2 hetente legyen vmi amiről utána lehet beszélni további 2 hétig.
biztos te is tudod, hogy rengeteg egymásnak ellentmondó cikk jelenik meg náluk, szóval ez is csak egy a sok közül."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Vandit.
addikt
-
-
LOTR
addikt
arra már az elmúlt időkben rájöttem, hogy nekem az tuti beválik, hogy minden nap edzem, csak így 2 év után kicsit unom, se időm, se kedvem már edzés végén még vádlizni is, hasazással ugyan így, talán ha 5-10x hasaztam idén összesen
mi is volt a bubi-módszer?
kipróbálnám haátha beválik nekem isOne Ring to rule them all
-
Vandit.
addikt
Ez az én meglátásom. Ennyi. Próbáld inkább ki, aztán számolj be az eredményről, ha negatív, ha pozitív. Nem fogom minden mondat elejére odaírni, hogy "nekem az a véleményem", mert gondoltam ez lejön belőle. Úgy látszik nem.
Jó mosolygást. Én diétázni sem fogok a nyári jó formámhoz, aztán lehet mosolyogni rajtam. Igaz nem is lesz 45-ös karom sem, de pont leszarom.[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
fLeSs
nagyúr
fú, már nem is emléxem pontosan.
az biztos, hogy súlycsökkentő sorozatok vannak benne.
én azt csináltam, hogy pl. álló vádli
x kilóval amennyi megy, utána x/2 kg-val amennyi megy, aztán súly nélkül még amennyi megy. így kijöttek ilyen 40-50 ismétléses sorozatok.
és ezt 3 sorozatban, nekem elég volt 1 gyaksi is.
álló vádlit váltogattam a lábtoló vádlival.
ez egyébként elég fájdalmas megoldás, brutálisan fáj a vádli, amikor szenved vele az ember. legalábbis az enyém fáj, remeg.csináltam olyat is, hogy a cél a 20 ismétlés, és ezt 2 vagy 3 felé elosztva nyomtam ki, tehát pl. 80 kg-val 12 ismétlés, a maradék 8-at meg pl. 60 kg-val.
szal nálam az jött be, amikor fájt mint állat.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
ToxLee
őstag
Hello! Volumass 35+Attack!+Greens[link] mehet együtt?
-
BÁ Nutrition
addikt
az hogy kersz ferotol egy kis feherjet edzes vegen, neked kulonosen ajanlott.
es a kettlebell topic lakoinak szinten, akik mar megint itt osztjak az eszt...
attol h nincs konkret izommunka meg lehet zsirt egetni, a pulzusra kell figyelni, es h meglegyen az adott idotartam.
de ha szar a kaja akkor nem sokat segit.
a semminel jobb mondjuk. fogyni lehet, csak az a nem mindegy honnan hova. itt altalaban a versenyszinthez viszonyitunk, ezert is szar mindenki senkinem nem sikerul rendesen se a dietaja se a tomegelese.. de ettol meg le lehet fogyni 30 kilokat, csak az testepito szempontbol meg nem sokat eryoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Quan-Chi
őstag
válasz BÁ Nutrition #12320 üzenetére
ja a versenyszint kicsit más! olvastam hogy Jay-re egy 10en valahány fős orvos csoport és táőlálkozás szakértő vigyáz! nézegetik a vizeletét meg a székletét! és ebből következtetenek h mennyit egyen még és miből, meg folyamatosan nézik a szervei állapotát is! elég komoly!
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Bibby
addikt
Én heti kétszer edzem, hétfőn és pénteken. Egy sorozat nagy súllyal, 15, aztán rögtön leveszem a súly felére, és azzal is 15. Így is bőven ég meg fáj, izomlázas is több napig.
Én is tudom hogy genetika, sajnos nekem ilyen elnyújtott, hosszú, lapos, jobban bírnám ha kis gömböc formája lenne.Ελευθερια η θανατος
-
BÁ Nutrition
addikt
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #12320 üzenetére
Legalább egyvalaki reálisan gondolkodik
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #12326 üzenetére
SB szintre Janesz a csodagenetikájával kevés volt, szóval ezen el lehet gondolkodni itt egyeseknek. Maradjunk szvsz a saját "kis" céljainknál és nem kell itt viszonyítgatni senkit se versenyzőkhöz, mert se az ambició, se az eszköz nincs meg itt senkinek ahhoz hogy labdába rúghasson. Addig meg egymás baxogatása felettébb uncsi
Ez konkrétan nem neked ment BÁ
-
bandus
veterán
válasz God Vazzeg #12328 üzenetére
azért azt ne felejtsük el, hogy Janesz jópár kilóval kevesebbel indult a tervezetnél, nemis tudom hány kilót csökkent a súlya, amikor utolsó este kifosott magából mindent
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
God Vazzeg
veterán
válasz bandus #12329 üzenetére
Én ezt tudom, és ezen sok testépítő átesik, ennyi.. Az én szememben nem lett kevesebb, sőt, több lett vele hogy így is kiállt. De nem nyert vele semmit. Én folytattam volna a helyében, és akármi is lehetett volna a vége, lehet mára már ismert versenyző lenne
Ja és az is genetika hogy mennyire tolerálod az utolsó napokat..
-
God Vazzeg
veterán
válasz Foglalt név #12330 üzenetére
Neked viszont 43-as alkarod lett amíg ezt beírtad
-
Quan-Chi
őstag
válasz hummerdikk #12325 üzenetére
naja, de teccenek a képek mikor mutatják hogy eszik valamit... de az nincs ott hogy előtte egy orvoscsoprot mcg pontos mérleggel lemérte!
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Foglalt név
addikt
válasz God Vazzeg #12332 üzenetére
Az a spenót fiam
-
God Vazzeg
veterán
válasz Foglalt név #12334 üzenetére
A "fiam" megszólításért másnak már ütnék, de neked elnézem egy csendes félmosoly kíséretében, gondolom a többiek értik majd miért írom ezt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #12328 üzenetére
ettol fuggetlenul meg ez az elvaras itt
de meg szerencse h nem a coleman mint amire a zoldfej celzott
szerintem azert egy atlag sb szintet el lehet erni, most nem a bajnoki szintre gondolok de mondjuk ilyen 5-6ik helyezett szintjet, persze levonva a genetikai hibakat belole, pl izomtapadas stb. inkabb az izomminosegre szarazsagra ertem. csak az a nagy kerdes h van-e ertelme olyan szintre ledietazni mikor eselye sincs h fenntartsd azt, meg egypar hetig is igen nehez..
szal amit kiakartam hozni belole h szerintem ez kb 250-300k ft-bol kihozhato koksszal(de lehet kevesebb es tobb is persze, attol fugg honnan indulsz), a kaja mar mas tema. meg nyilvan nem gp szintre ertve.
csak ujra es ujra abba botlana az ember h minek... pl az ahova Bubbi ledietazott az nagyjabol tarthato kategoria hosszabb tavon. nyilvan jon neki vissza suly mivel a szervezete mashoz volt szokva sokaig, de a kovetkezo dieta utan szerintem ha odafigyel egesz jo szinten lesz akar egesz even at!vagy nem
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
pcdep
újonc
Hali, BIOTECHest postán tudom küldeni ha kell valakinek:
HyperMass 5000 5000 g 10.000Ft
Tribulus Maximus 1500 90 tabl. 3 000 Ft
No1 Protein 3000 g 11.000 Ft
Nitrox Pump & Burn 112 tabl. 7.500 Ft -
L|zsidoboz
őstag
Extremefiten féláron van a 4,5 kilós vaníliás ON fehérje: [link]
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
Vandit.
addikt
válasz L|zsidoboz #12338 üzenetére
-
Lavves
tag
válasz L|zsidoboz #12338 üzenetére
-
vedini
őstag
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #12336 üzenetére
Itt én ilyeneket szoktam olvasni: "jajj nem bírom reggel megcsinálni a teát a kreatinhoz mert macerás.." Szerinted ez SB szint? Haggyámá..
-
L|zsidoboz
őstag
Megjött a csomagom Nutraplanetről.
Akinek kérdése volt ezzel kapcsolatban, most már kérdezhet msnen és priviben.De ha van rá igény, ide is beírhatom a tapasztalatokat a szállítással és fizetéssel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
vedini
őstag
-
bandus
veterán
sparban van szeletelt csm falatok, 450g 600 pénzért. amúgy meg 1800 a csm de rég is volt, amikor a buni a bbtv-ben 500 pénzből kihozott egy napi kaját..
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
vedini
őstag
válasz bandus #12346 üzenetére
nah, azon mennyit röhögtem 500ft egy napra, mostmeg minden sciteces cuccra rádumál a greens-től a liver aid-ig
meg egyszer mondta, hogy nem kellenek ilyen bedurrantós f*szságok, persze attack-ba nincs is amit nyomott
sokszor mond sztem ellent magának az öreg, de lagalább példaértékűen ki van gyúrvalehet elugrok sparba, bar veszprém az eléggé gyengén ellátott
workworkwork...
-
vedini
őstag
válasz D4rkm4n #12348 üzenetére
nem hát
bb shopban a leges legjobb márkának van kikiáltva, toronymagasan vezet
sztem a scitec a marketingje felét magyarországra költibandus voltam spárba, egy ilyen 60x60cm es box volt kijelölve a csirkefalatkáknak, mondanom se kell egy darab se volt
[ Szerkesztve ]
workworkwork...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest