Hirdetés
Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz God Vazzeg #12328 üzenetére
azért azt ne felejtsük el, hogy Janesz jópár kilóval kevesebbel indult a tervezetnél, nemis tudom hány kilót csökkent a súlya, amikor utolsó este kifosott magából mindent
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #12328 üzenetére
ettol fuggetlenul meg ez az elvaras itt
de meg szerencse h nem a coleman mint amire a zoldfej celzott
szerintem azert egy atlag sb szintet el lehet erni, most nem a bajnoki szintre gondolok de mondjuk ilyen 5-6ik helyezett szintjet, persze levonva a genetikai hibakat belole, pl izomtapadas stb. inkabb az izomminosegre szarazsagra ertem. csak az a nagy kerdes h van-e ertelme olyan szintre ledietazni mikor eselye sincs h fenntartsd azt, meg egypar hetig is igen nehez..
szal amit kiakartam hozni belole h szerintem ez kb 250-300k ft-bol kihozhato koksszal(de lehet kevesebb es tobb is persze, attol fugg honnan indulsz), a kaja mar mas tema. meg nyilvan nem gp szintre ertve.
csak ujra es ujra abba botlana az ember h minek... pl az ahova Bubbi ledietazott az nagyjabol tarthato kategoria hosszabb tavon. nyilvan jon neki vissza suly mivel a szervezete mashoz volt szokva sokaig, de a kovetkezo dieta utan szerintem ha odafigyel egesz jo szinten lesz akar egesz even at!vagy nem
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest