Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32982) Dryman válasza sladka_pani (#32981) üzenetére


Dryman
aktív tag

Nálam a jobbhátsó ajtózár produkálta, nem csak a távirányítóval történő nyitás-zárás során rendetlenkedett, hanem akkor is amikor manuálisan próbáltam én magam zárni a kulccsal.
márkaszerviz 50000Ft+munkadíj......bontott hazai alkatrész 32000Ft+munkadíj.....angliából ebay-en rendelve bontott zárszerkezet, kilinccsel együtt (mert csak így volt) 12000Ft szállítási költségestől, aztán meg egy napos vasárnapi délután 3-4 óra csináld magad, amiben benne volt egy extraszopás is, mert gyárilag megtépték a kilincsmű "háromszögének" egyetlen csavarját, ezzel okozva meglepetést a késöbbiekben szervizelőnek...
"háromszög" a kilincs végén lévő műanyag blokk, ennek eltávolításával lehet a kilincset oldalra húzó mozdulattal kiszedni az ajtóból, egy db csavar rögzíti az ajtó éle felől, ezt meg egy műanyag kupak takarja.
lásd youtube.
szervizköltség alakulása, ha elsőre bontható akkor az 1,5 óra munkadíj, ha szivatós akkor náluk is ketyeg az óra...
csináld magad nehézségi fok: elektromos ablakemelő mechanikus szerkezetéről leszerelni az ajtóüveget, azt felhúzni és felkötni az ajtó felső kávájára, ezután a teljes ajtópanel eltávolítható, rajta az ablakemelő motorjával...felnőttlego az egész :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.