Van Győrben kézműves söröket forgalmazó bolt? Nem beülősre gondolok, hanem ahonnan el lehet hozni.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
Van Győrben kézműves söröket forgalmazó bolt? Nem beülősre gondolok, hanem ahonnan el lehet hozni.
Szintén Győrújbarát :/
Vaskakas
https://vaskakas-sorfozde.business.site/
Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!
Mindenképp győri kéne, mert nincs kocsim.
gyalog is ugyanannyi a távolság..
tudom erős volt
ON : érdekelne valakit egy olcsó telefon ? / nektek kedvezménnyel adom \Redmi Note 5A Prime
Ha nem lennék dögrováson, akkor kitekernék érte.
De akkor bővítem a kérdést: asszony főnökének kéne valami különlegesebb sör, azért kérdeztem. Esetleg olyan bolt, ahol vannak ilyenek?
Itt kapható Egyebek mellett a [Borháló] is forgalmazza, de ma nincs nyitva. Talán a Földes Gábor 16, a Másik itallerakat.
Köszi, ez jónak tűnik!
Lima. És itt nem 3-4 féléből kell választanod, hanem mondjuk 90-100-ból. 8-ig nyitva vannak ma is. Az intersparnak is elég jó a kisüzemi sörválasztéka egyébként.
[ Szerkesztve ]
A Lima nem beülős? El is lehet hozni?
Szerk: nem jó, holnap kéne, és úgy nézem, pont nincs nyitva.
Viszont az Interspar is jó ötlet, kösz!
[ Szerkesztve ]
El is lehet, igen. Még a csapon lévőkből is töltenek neked literes palackba, ha épp azok közül szimpatikus valami. Hétfőn viszont tényleg zárva...
Akkor marad a többi, mindenképp holnap kéne.
4 vagy 2 hangszórós rádióerősítője van valakinek eladó?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
Üdv All
Lenne két db lapos eladó:
Nagyon szép állapot
Dell inspiron 15
15.6" HD-led matt slim kijelző hibátlan
Intel Core i3 4030u proci
8GB DDR3 1600Mhz
Intel HD graf 4400
500GB sata3 hibátlan
usb 3.0,HDMI,Bluetooth,dvd író van.
Akku kb 5-6 óra üzemidő
Saját win 10 pro 64 bit rendszer
Hálózati töltőadapter jár hozzá természetesen
ára: 55k
Lenovo G500
Nagyon szép állapot
15.6" HD-led kijelző hibátlan
Intel core i5-3230m 2.6Ghz@3.2Ghz
2X4GB DDR3 1600Mhz
WD black 500GB Hibátlan
Intel HD graf 4000
USB 3.0,HDMI,dvd-ram, van
Akku kb 2-3 óra
saját win 10 pro 64 bit rendszer
Hálózati töltőadapter jár hozzá
ára: 50k
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
Skacok Győrben hol lehet kapni nyomtató tinta utántöltőt ? HP nyomtatóhoz kellene.
Köszi!
Valakinek elfekvoben gigabites switch? Halas lennek erte... elore is koszi!
– Csak te halsz meg – közölte az alkimista. – Én tudok viharrá változni.
Nálam van. 8portos TP-Link
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
Keresek 2db 12V / 1.5A körüli tápegységet. Lenne valakinél?
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
EMAG-on vettem utoljára ilyet 1000Ft/db környékén...
Somogyiban, Varga Tibinél az impulzusban, vagy medamarkt-ban ha már Győr kell...
sziasztok! megkérdezem hátha tud valaki itt segíteni, költöztünk a napokban, az új helyen ugyan az a netszolgáltató csak ugye egy faluval odébb, és folyamatosan megszakad a net, a windows hibajavító meg tudja javítani azt írja hogy "az alapértelmezett átjáró nem érhető el" mi lehet erre a megoldás? telepítsem újra a win-t az új netmodem miatt?
[ Szerkesztve ]
Mid van falunet?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
Micro wave 50 megás csomagja
Keresek vmi legolcsóbb 4.generációs processzort
És Samsung Galaxy S7 Edge-be szeretnék akkut cseréltetni.
Tudtok valakit, aki emberi áron megcsinálja?
[ Szerkesztve ]
Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!
Pingeld hosszan a www.blikk.hu-t, vagy bármit 8.8.8.8.és nézd meg hogy milyenek az időzítések...
hoszon-harminc ms-nek kell lennie, aztán ha tartósan 400-500, vagy felette, akkor ott gond van a routered és a szolgáltató közti vonalon...
cmd parancssorba (fekete ablak) beírni: ping 8.8.8.8 -t
ctrl+c-vel tudsz belőle kilépni
Nincs még router se egyből a gépembe megy a net a modemről. Meg próbálom amit írtál köszi a speedtest.net oldal mér pinget is az jó? Ezt a cmd-s dolgot annyira nem vágom
[ Szerkesztve ]
tudtok valami jó mesterembert palatetők javítására ? ez a rohadt szél megkezdte a háztetőt családi ház, 2 emeletes..
Pedig jó dolog a cmd, esetleg egy ipconfig /release majd /renew parancs sem árthat
Vagy szolgáltató dnse helyett google DNS alkalmazása
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
megcsináltam, ha van net akkor 10ms a ping ha elmegy akkor timed out :/
mindegy nem fárasztok senkit holnap felhívom őket hogy valami nem fasza :/
Ha direktbe router nélkül csatlakozol, akkor szinten cmd ablak és ipconfig /all paranccsal listázd ki a paramétereket, alapértelmezett átjáró és DNS kiszolgáló a lényeg, win 10 esetén katt az alsó tálcán jobb egérgombbal a hálózati ikonra, majd válaszd a hálózat és internetbeállítások megnyitását. a megnyiló ablakban lentről kb 4. sor hálózati tulajdonságok megtekintése, ->katt, felírod vagy az alsó másolás gombbal kimásolod az adatokat a dns kiszolgálót és az alapértelmezett átjárót érdemes megjegyezned.
ezután nyomsz egy vissza nyilat fent, majd bal oldalon választod az ethernet-et majd jobb oldalon adapterbeállítások módosítása.
feljön egy ablak a hálókártyáddal....ezt fogjuk módosítani...katt a hálókártya ikonra jobb egérgombbal, majd tulajdonságok...ott választ a TCP/IP protokoll 4-es verzioja...cuccost, majd tulajdonságok gomb...
felugró ablakban IP cím automatikus kérése...mivel nincs routered, így ezt inkább nem piszkálnám...a franc se tudja ki osztja neked a végponti IP-t, lehet hogy központi, de lehet a végponti modemed adja...viszont ami alatta van DNS kiszolgáló automatikus kérése, itt átállítanám a jelölést az alsóra. és a DNS1-re beírnám fixen az előbbi kiszolgálót amit felírtál a lekérdezéskor...
Azt is lehet próbálni hogy fix IP-t állítasz be magadnak azaz a lekérdezéskori adatokkal kitöltöd a fenti mezőket, azonban ha központi DHCP van, akkor előfordulhat hogy ez a címed időszakonként más és más, és így hiába veszed fixre ha az már ki van osztva másnak...
Jó kis próbálkozás ez, legtöbbször a szolgálltatói hálózatban van a hiba, ugyanígy leszórná a routeredet is, de lehet hogy csak DNS probléma van...
lehet az is, hogy a géped IPV4-es beállításai alapértelmezetten nem automatikusak, és bizony az előző lakhelyhez, azon régi kapcsolat modeméhez voltak beállítva!
[ Szerkesztve ]
azt hiszem megoldódott: [link]
közben még annyi jött hozzá info hogy Abdán ahonnan költöztünk ugyan ez a helyzet volt napok óta, folyamatosan elment a net aztán visszajött és újra, csak itt az új helyen közbejött az is hogy frissen bekötött hálózat nem-e nálunk van a baj
[ Szerkesztve ]
Abdán? Merre laktatok? Ott nőttem fel (sokak szerint látszik is )
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Híd utca
Szt Imre
A Szt. Imrében lakik az autóvillamossági szerelő Vili bácsi is ha jól emlékszem.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
Jól, szembeszomszéd
Szia! i3 4160 van, hardverre csere érdekel.
+36308666842
Lenovo B50-70 laptop gyári dobozával töltőjével eladó.
Core i3 4005u proci
8GB DDR3-1600
Radeon HD 8500M 2GB VGA (+Intel HD Graphics 4400)
SSD
15.6 1366*768 monitor
Wi-Fi/Bluetooth/USB3/HDMI
Magyar billentyűzet
70%-os akku
39999Ft
sajtos croissant-t hol érdemes venni? hol van tutira valami fini?
Vérboci
Érdekel valakit 2003-as 1,6benzin Meriva A?
Üdv! Valakit érdekel ps4 konzol,esetleg csere iphone x?
Kerti faház padlóval 2,5x2,5-ös kb 4 éves, egy festés már ráférne..
Szétszedve szállítható, ár 110e
Van valakinek m2sata gépe Győrben vagy Győrújbaráton?
Egy m2sata ssd-t szeretnék leklónozni sata ssd-re, csak most nincs mivel
MSI Krait x370 megfelelő?
Biztosan
S8 független üveg törött új képernyővédő üveg elöl hátul 40e ért valakit érdekel?
Nem tudtok olyan oldalt, ahol meg lehet nézni a Tihanyi úti aluljárót, hogy előtte hogy nézett ki? Mármint amikor még nem aluljáró volt.
Egyik kolléga kíváncsi rá, de nem találok képeket.
Lehet, hogy átsiklottam fölötte, de olyan nincs, ahol a Szent István út felől van fotózva, illetve a Tihanyi Árpád út felől? Tehát maga a kereszteződés érdekelne, hogyan is volt.
[ Szerkesztve ]
Régi Győr FB csoportban érdeklődnék. Esetleg ugyanerre a szavakra google kepkereso
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.