Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30321) frankstork válasza G@ben (#30318) üzenetére


frankstork
aktív tag

Ahogy a kolléga írta, tényleg nincs értelme kihagyni. Wifi mindenképp kell bele. Szerintem ha wifis akkor smart is. Talán lehet turni smart nélkülit, de ki tudja. 3D elég jól feldobja a filmeket. Mi szeretjük. De ki lehet kapcsolni. Ha nincs akkor be nem. Én nem akarlak meggyőzni semmiről.
Csak ezek jó ha vannak. És annyival nem olcsóbb ha nincs. Az újabb modellekben ráadásul jobb a hardver, youtube, meg a többi is gördülékenyen fut. Nekem 2012es modell van, de még azon is elviselhető, és elég gyakran használjuk is. Telefonról, laptopról, gépről "átdobom" a cuccot, és megy. De mint írták lentebb, innen már a te dolgod.
A routert amit linkeltem 2 éve használjuk, semmi gond vele, ha kint vagyunk sütögetni oda is elér, megy a youtube, sül a hús, elég korrekt gép.
Szerintem innen már csak ismételni tudom magam.
De ha van kérdésed, tedd fel nyugodtan!

Szerk. Most látom írtál. Hidd el ha valaki akkor én fillér***ó vagyok. Mivel hagyományos tv-t néztek gondolom nem 140 cm-est akarsz venni. Nekünk is elég a 106. Nem ívelt. Nem felső kategóriás, csak tudja az említetteker. Ezek most olyan 150 körül mennek, okossagok nélkül 140. Nálunk is megy a gép. De nem mindegy a fogyasztás, hogy azon nézel filmet, vagy monitor kikapcs, és alapjáraton streamelek tv-re. Összességében nem kerül többe ...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.