- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
t_ferenc #387 üzenetére
tipus? én egyébként gigabyte flashprogival (gvc11.exe) csináltam anno, a cikk nem tudom mit említ, de nálam ez jött be, ill a gigabytnak van egy olyan x800pro-ja ami gyárilag 16p-os, ezzel flasheltem először, utána a gyári asus x800xtpe-bios már működött is. ha csak az utóbbival próbáltam úgymond ''direktbe'' úgy nem ment. sokak szerint valamiféle pipe-lock van a karikban, amit a giga-bios felold.. ezt el tudom küldeni, de ez már legalább 1-1.3éves kari, természetesen AGP-s.
-
helkis
veterán
válasz
t_ferenc #373 üzenetére
nekem az van sikerült is megoperálni, de rögtön felmerül egy kérdés : AGP-s vagy PCIE-s karid van?
a moddolás első látható jele a GPU sarkán található pár forrponthoz közel található fólia megléte, ha át van vágva akkor nem lehet megcsinálni akármilyen bios is megy bele.. késöbb 2005 második fele (erre még nem jött rá senki), pl HIS kariknál ha nem volt átvágva akkor sem lehetett aktiválni a +4pipe-ot..
itt találsz egy jó kis leírást én is ze alapján csináltam : [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest