Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Speeedfire #34009 üzenetére
javascripthez nem értesz? Lightbox ingyenesen letölthető szkript ,meg van még pár ilyen, ami galéria, és csak meg kell fogni, és beilleszteni.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #34000 üzenetére
Mert venni szeretnék majd és hát nem elég a netes videó egy olyan döntésben,ahol 150-250k a tét! Ezért olyan fontos!
-
válasz
Speeedfire #33992 üzenetére
Csatlakozom... pedig Balinak "beszóltam" volna... a képek miatt!
-
válasz
Speeedfire #33967 üzenetére
sejtettem
-
válasz
Speeedfire #33962 üzenetére
nyalókás mi
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33962 üzenetére
Helyesen: merry xxx-mas
-
válasz
Speeedfire #33959 üzenetére
Hát azért ők sem rosszak
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33945 üzenetére
Nekem csak a másik bringa ismerős a GTA-ból (mármint a rózsaszínű).
Btw, ismeritek a jó öreg hi jack poént ugye? [link]
-
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #33940 üzenetére
Ma 6db ilyen főtt krumplit ettem meg, de azok rendesen le voltak borotválva.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #33934 üzenetére
Sajnos nincs nekem semmilyen,azért keresek valam egyszerűt!
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33931 üzenetére
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33924 üzenetére
-
ixtom
tag
válasz
Speeedfire #33893 üzenetére
Egészségetekre
mod: ez is egy avatar
-
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #33889 üzenetére
Bírom, ezeket az avatár-linkeléseidet.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33889 üzenetére
Nekem az maga a buli
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #33873 üzenetére
Ez inkább Clint Eastwood - nak néz ki.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Speeedfire #33853 üzenetére
teloszámát küldheted priviben
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33848 üzenetére
Egyébként 3. nőt írtál, az ugye nem lehet faszi semmiképp. De olyan szép magas volt az a laszti
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33845 üzenetére
A 3. az faszi
-
válasz
Speeedfire #33820 üzenetére
Jaja végül is igazad van, ennyiből ki lehet hozni, de én tök új termékekből nézegettem, a szereld magad akciósat is.
Mondjuk az Asrockban 2,5-es HDD van az drágább.meg slim DVD firka, azt se kapsz 3k-ért.
Nah jó nem hasogatok szőrszálakat.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33822 üzenetére
lehet vegignyomom az SP-t a hetvegen, igazabol meg az MW1-et sem toltam vegig....pedig az is megvan mar 2 eve,
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33820 üzenetére
single playert nem tudom, az az igazsag, abbol idaig csak a treninget csinaltam vegig. Pecsrol: csak amiota megvan, es figyelem a multi fomenujeben a verzioszamot mar 2 update volt, de elkepzelheto,hogy mar ennel tobbnel is jarnak
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33817 üzenetére
makom volt, mert mikor oktoberben elorendeltem a cdwow-nal volt egy akciojuk,hogy 32EUR hazhozszallitassal. az igaz, hogy masfel hetig jott, de sztem megerte.
-
válasz
Speeedfire #33817 üzenetére
Igen, ez a 95W-os tápos verzió, ha összeszedegeted PH!-ról, akkor lehet ugyanott vagy, és megmarad az élménye, hogy Te magad szerelted/válogattad össze, ezt teljesen megértem.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33809 üzenetére
youtube-hoz fel kell tenni a 10.1-es Flash betat-t ami tamogatja a flash GPU gyorsitasat is.
-
Balinov
titán
válasz
eerteeem....halistennek ez nem erint, megvettem eredetiben.
-
válasz
Speeedfire #33811 üzenetére
Nem mérvadó az én áram, nekem olyan 66 az Asrock, a zotac lap meg 31 körül.
-
válasz
Volt ilyesmi gépem...de az még az első szériákból, úgyhogy azokat tudom mennyire voltak gyengék, de talán ez már használhatóbb, mert ebben egy Dual Core 2.1Ghz-re húzható... van mellette egy értelmes nvidia chipset.
Ami nálam volt (kiverte a biztosítékot az agyamba, ment el a háztól a papírnehezék):
[link]
Atom 330
[link]
Igen, a Zotac is ugyanerre épül, csak kell hozzá ház, táp memória... hdd, optikai drive.
Összességében az sokkal testre szabhatóbb, de szvsz nem jön ki árban olcsóbban, ahogy nézegetem a dolgot, és nem feltétlenül tudsz jobbat összerakni azzal. -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33793 üzenetére
jaja, 2x aztan az marad orokre. Baar...egyes dvd-rwkhez az rpc1.org-on elerhetoek regiofuggetlen firmwarek is ugye..
azt hogy miert? hat hogy ne a vilag masik oldalarol, sokszor meg postaval is olcsobban vedd meg a lemezt...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33664 üzenetére
egyre jelentkeznek.
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #33656 üzenetére
Automatic acoustic management not supported
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #33656 üzenetére
a seatools csak diagnosztika cumo
-
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #33653 üzenetére
Mi a vinyód pontos típusa ?
Amúgy a Seatools - ban nem lehet állítani ? (elvileg ez a Seagate programja , de hogy ebben lehet - e az am - et állítani az passz ) -
Füleske
addikt
válasz
Speeedfire #33641 üzenetére
Az am - et nem szokás windows vagy linux alól állítani , bár egyes programokkal lehetséges lehet. (chipsetfüggő) . A gyártók oldalain van program , ami általában cd-ről bootolva működik , de ha letöltöd a hirens boot cd - t azon minden gyártónak rajta vannak az am állító meg buheráló programjai.
-
Borokafa
őstag
válasz
Speeedfire #33641 üzenetére
Sajnos linux terén nem vagyok képben, de win alatt sokféle acoustic manager használható
Sajátom is hang nélkül megy egy ilyen progi segítségével már jó régóta. -
Borokafa
őstag
válasz
Speeedfire #33638 üzenetére
Miért nem csendesíted le? Vannak hozzá jó kis progik.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33635 üzenetére
hubakker, ez nekem magas igy elsore atfutva. majd nyugodt kornyezetben atolvasom.Koszi a linket
-
jamba
aktív tag
válasz
Speeedfire #33616 üzenetére
Nincs lehetetlen csak tehetetlen
-
válasz
Speeedfire #33596 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33602 üzenetére
de,de, kicsit tegnap elszaladt velem az ido,hogy rohadjon meg.
most viszont, PotGeltNapt by DelArco
-
válasz
Speeedfire #33592 üzenetére
Akkor valaki szóljon Neki, hogy nem jó irányba indult el!!!!
-
válasz
Speeedfire #33590 üzenetére
Jazzos tuti azért nem ír, mert felpattant a bringára, és már teker is Pest fele a moncsiért...
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Speeedfire #33562 üzenetére
Akkor én is segítek a totyikot visszazökkenteni a rendes kerékvágásba
. A már unalomig ismert netbook tatyó mellett van egy 512-es DDR 2 noti RAM-om is. Aki mindkettőt viszi, nagyon jól jár!
-
ixtom
tag
válasz
Speeedfire #33551 üzenetére
Ha gyártanak meg is veheted, nem?
Lassan ez lesz a local military "adok-kapok-harcolgatok" topik -
sagesz93
addikt
válasz
Én árulok két telót
-
ftc
nagyúr
válasz
sszeesküvés elméleteket ?
-
válasz
Speeedfire #33508 üzenetére
Szerintem is zseniális!
-
VinoRosso
veterán
válasz
Speeedfire #33486 üzenetére
inkább a pszichiátriáról lépett ki a mimikája alapján.
Mondom én, hogy bejön a jó kis FPS összeeskülvéselméletes sztor
De majd amikor a főhős már majdnem felgöngyölítette az összes szálat hirtelen megszakad a történet, mert kell valami a második részbe is. Ott majd kiderül, hogy a nő volt a hunyó, mert azt akrta elérni, hogy az emberek ne oltassák be magukat, és így udott leterjedni a járvány.
Tényleg jó sztori lenne belőle
Amúgy nővérem mondta, hogy a médiában tényleg van valami folytás, mert semmit nem hallani az oltás veszéleiről, mivel bénulást is okozhat,mint ahogy az összes flu oltás, és már M.o-n is kerültek (többek közt Győrből is ) emiatt kórházba. A másik meg a kalici járvány amiről szintén nem hallani, pedig avval már rohadt sokan fertőzöttek szerinte. Mondjuk attól csak fosol meg max hánysz, illtve ki vagy száradva, de azért furcsa h említés szintjén sem szerepel a hírekben.
-
Thunder78
őstag
válasz
Speeedfire #33458 üzenetére
Végülis ... azon se nagyon láttuk a kék halált :-)
-
válasz
Speeedfire #33453 üzenetére
Ne harcoljatok, Nekem gépem sincsen. Ennyi. Én nyertem!
-
Thunder78
őstag
válasz
Speeedfire #33451 üzenetére
Ez a fícsört nekem már a Vista is tudta
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33431 üzenetére
van szerelt is, meg méterre is
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33426 üzenetére
Én lennék legjobban meglepődve, ha adnának is.
Na, az szép lenne. Fel is dobnám egyből apróra, bár lehet egy "tuningeredményt" (meddig lehet húzni) futtatnék rajta.
-
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #33422 üzenetére
Ukrajnában nem a H1N1-nek volt sok áldozata, hanem valami járványos tüdőgyulladásnak. Ami persze jó táptalaja volt a H1N1-nek is.
Két évvel ezelőtt a madárinfluenzával ugyanezt csinálták, akkor is elfelejtették közölni, hogy igen volt már ilyen pár éve, akkor pl. Hollandiában a csirkeállomány 70%-át elpusztították, hogy a járványt megfékezzék.
A múltkor egy vezércikk volt az Indexen, " Már 72 halálos áldozata van világszerte az újinfluenzának", vagy valami hasonló. Ez igaz, és a szezonálisnak? Több száz? Ja az nem hír. Így működik a média.
Ezzel nem azt mondom, hogy veszélytelen, vagy elhanyagolható, csak igyekezzen mindenki tisztán látni, mielőtt pánikolna.
(Speciel engem jobban aggaszt, hogy hogyan lehet mellékhatásokat tesztelni pár hét alatt egy oltóanyagnál. 100%-an, amikor bármilyen gyógyászati készítmény előállítását több hónap tesztelés előzi meg, hogy az engedélyeztetésről ne is beszéljünk. Nagyon hamar rábólintottak, hogy igen, nincs mellékhatás, kismamáknak sem.) -
Supr@
senior tag
válasz
Speeedfire #33274 üzenetére
nem nem, 1hónapos a kártya, 2év gari van rá, tehát 2év-1hónap gari
egyik db már elkelt, és úgy néz ki a másikat is viszik. sajna lementek az árak, vagyis hát most sajna, h eladok
pedig elég jó kis kártya, még 1-el is nagyon sok játék maxon fut, hát még a 2-vel h mentek
-
jamba
aktív tag
válasz
Speeedfire #33288 üzenetére
Hát igen Te vetted meg az egyik utolsó kicsit már csak a 3 db 64MB-van megszabadithatnál tőlük is
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Speeedfire #33282 üzenetére
A Dio 3 megjelenéséig hátralevő idő hasznos eltöltéséhez
ezt ajánlom. Szerintem nagyon jól sikerült kis gamma, a régi Diablo-k fejlesztőinek egy része is közreműködött a létrejötténél. Egy próbát mindenképpen megér.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33282 üzenetére
Nekem az összes Gothic csalódás volt. Bár mindegyik pozitív...
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33272 üzenetére
Ehh.
Játssz akkor a Risennel, és azt nyomom. Amíg nincs új Gothic...
-
Dorien
veterán
válasz
Speeedfire #33272 üzenetére
Ezt már láttam pár éve, de most jó volt megint. Köszi a linket!
Fantasztikus lelkierő van ezekben az emberekben... -
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33238 üzenetére
igennagyonzsír
-
Coyot
őstag
válasz
Speeedfire #33233 üzenetére
Én diplomaírás helyett toltam, csak kicsit ment a rovására, de időben lett kész, éppen
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33233 üzenetére
gugli gemcraft-ra. először gemcraft simát nyomd végig, utána a chapter 0-át, az a 2. rész
-
Dryman
őstag
válasz
Speeedfire #33222 üzenetére
Speedfire PÜ-ztem
-
jamba
aktív tag
válasz
Speeedfire #33203 üzenetére
Nekem ne lenne Dry
Hibátlan hangtalan JNC 350W-os 1k-ért
Egyéb extrákkal szinte súlytalan,kikönnyitett vékonyfalú lemezboritással
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Speeedfire #33209 üzenetére
Szerintem én meg tudom oldani, de természetesen Dryman-é az elsőbbség, nem szeretnék a dologba belekavarni
.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Egy 350-es Mercury-t én is fel tudok ajánlani, szintén 1k-ért, ha esetleg az előttem szólóval nem jön össze a dolog.
Közbe frissítettem a hsz-eket, szóval a kettővel(v. hárommal) előttem szólóra gondoltam...
-
Dryman
őstag
válasz
ha Jambának nincs, akkor elvihetnéd tőlem a mercury-mat 1000Ft-ért
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #33143 üzenetére
vaklárma volt
-
Weaver
senior tag
válasz
Speeedfire #33140 üzenetére
na igen, ezért mondom h utaljon előre aki tényleg komoly szándékú. nem vagyok újonc, nem baxtam át senkit, van vagy 12 pozitiv ajánlásom 0 negatív mellett. aki postán akar venni, legyen neki ennyi elég garanciának , és utaljon előre. vagy nincs bót.
de mondjuk én senkinek nem utalnék előre egy vasat sem. hehe , vagyis egyszer igen, akkor se lett belőle semmi. 2000ft-os vinyóhűtőről volt szó, gondoltam ha levesznek akkor sincs nagy gáz. le nem vett az illető, csak az életbe nem ért ide a cucc pedig állítja h feladta. persze feladószelvény nyista. mákom volt, mert visszautalta a lóvét, így csak a +ban betejelt postapénz buktam el.
-
Weaver
senior tag
válasz
Speeedfire #33126 üzenetére
gondolhatod h nálam is a személyes átadás az elsődleges, de hiába Győr és BP ahol hírdetek, mindig Yászkarafaszáról, meg Bivalybasznádról vinnék. aztán vázolom a postás lebonyolítási rendszerem és nagy százalékban nem írnak vissza. mit gondolnak ? beülök a kocsiba és házhoz viszem ? nem vágom... akkor meg a ráknak ír, aki nem helyi !?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #33131 üzenetére
ugyugy
-
jamba
aktív tag
válasz
Speeedfire #33098 üzenetére
Itt a remek alkalom hogy legyen egy ilyen kis procid
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #33083 üzenetére
Avira és AVG sztem a két legjobb..
Más : találkozott már vki normális win7 torrenttel? Le kéne szednem h tesztelgessem kicsit a végleges verziót, mielőtt megveszem. -
Dryman
őstag
válasz
Speeedfire #33016 üzenetére
igen!
de ez szerintem teljesen magánügy,
majd Balinov legközelebb privátban próbálkozik
és így nem kerget téged ilyen ismeretlenül ismeretlen helyzetbe... -
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #33014 üzenetére
Én nem értem, mit nem értetek.
-
ixtom
tag
válasz
Speeedfire #32977 üzenetére
Jól látod az összefüggéseket
Ma meg is vettem a vinyót
Plusz egy rack-et, mert kell egy hurcolászós HDD is (a badsectoros 320-as Seagate megfelel erre a célra). THX Jazzos!
Egyébként ez a Samsung F3 egész halk lett, egy picit rezonál és hűtés nélkül meleg is, de még csak a külső rackben próbáltam ki. Majd megy be a gépbe és megnézem mennyi idő alatt telik meg.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #32977 üzenetére
Nah ha jövőhéttől kapok normálisabb netet, akkor én is töltődök majd...
bár az igazi szélessáv még innen is messze van, pedig elvileg én győri (csanaki?!) vagyok...
-
Rómeó
aktív tag
válasz
Speeedfire #32953 üzenetére
A városban sem könnyű,egy kísérleti teszt team tagjaként,havi 180K-ért elvárják,hogy éjjel nappal nyomassam!
-
ixtom
tag
válasz
Speeedfire #32963 üzenetére
Ezt a kiszolgálást... Fél órát vártam egy Becherovkára és egy sörre, pff
. Na jólvan megyek is.
mod:
Csak neked Speedfire, torrent nélkül hajnalban: [link]mod2:
Esetleg valakinek terás vinyó eladó? Jazzos nálad mi a kínálat? -
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #32959 üzenetére
Jaja, az erdei út elég rázós, de ha Olaszfalu felől megyünk akkor elég jól lejt. 40-50-nek már át lehet zúzni a gödrök felett. Vagy hatalmas perec.
Kedvenc útunk Győr-Csót-Zirc-Bakonynána-Bakonyszentlászló, nem olyan sok, kb 150 km-s karika, ha jó formában vagyunk 5 órán belül meg lehet fordulni.Én a helyedben tuti bringáznék Győrbe, meg vissza.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #32955 üzenetére
Vááá, te vagy az én emberem. Netben nem tudok persze segíteni, csak kérdeznék.
Bodajk és Dudar között milyen az út? Már többször akartam arra bringázni, arra még nem voltam. Dudar, Bakonynána, Olaszfalu ezek már megvoltak.
Jah, egyébként bejársz Győrbe minden nap? -
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #32953 üzenetére
Melyik falu ez egyébként?
-
jamba
aktív tag
válasz
Speeedfire #32950 üzenetére
Upp az invitelnek hogy ezt az óriási sebességet sikerül kiizzadniuk
-
Supr@
senior tag
válasz
Speeedfire #32871 üzenetére
hali!
én megyek bp-re a héten, bár szombaton mjad csak -
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #32893 üzenetére
A matrica Xp prof. Akkor lehet, hogy a szervíz pack miatt csinálja. Mindegy,marad az "okos2 Xp.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.Keresek Győrben 2x512MB 266MHz DDR notebook RAM-ot. Lehetőleg Hinyx-et.
-
tserrof77
őstag
válasz
Speeedfire #32893 üzenetére
Szerintem meg az a baj, hogy a rajta levő matrinca az SP nélküli XP-hez van
Azaz kell egy "régi" lemez...
Ezt már asztali gépnél is tapasztaltam sajnos. Anno fősulisok igényelhettek Campus csomagba XP-t (is) na, az SP nélküli volt. Azt hiszem kell olyanomnak lennie. Előkotrom, mert úgyis szükségem lesz rá pont ugyanilyen probléma miatt.
-
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #32891 üzenetére
És mi van akkor ha nem fogadja el? (Nincs elgépelve, stb.) Az lehet baj, hogy moddolt telepítő (SATA driverek integrálva, SP2 integrálva)?
-
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #32889 üzenetére
Remek.
Akkor jöhet a 40 Ft-os kérdés.
Adott egy Win Xp, telepítve, gépre rá van ragasztva hologramos matrica, rajta product key. Viszont nincs Windows telepítő CD. Telepítek "okos" CD-ről Windows-t, meg tudom neki adni az "okos" kód helyett az eredeti legálisat? -
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #32884 üzenetére
Na akkor még valami.
Lehet különbség két DDR 266-os RAM között fizikailag? Mondjuk olyan szinten, hogy megveszem, azt nem megy bele a slotba? Vagy ez szabvány, mint a desktop RAM-oknál? -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #32884 üzenetére
egyre kevésbé gondolom azt h megküzd többel is
szerintem vedd meg az 1024-es modult aztán lehet h találsz hozzá vmi új bios-t ami támogatja az 1gb+ memóriákat
vagy ha van valaki itt a ph!-n akinek van ilyen noti ramja akkor kitudod esetleg próbálni h kezeli-e 2 gb-ot
persze, ha van rá igényed -
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #32881 üzenetére
Köszi
Marad a 266.
Egy modul 1024 vagy két modul 512-es legyen? Vagy mindegy? -
Ukraan
aktív tag
válasz
Speeedfire #32868 üzenetére
Sajna nem. Viszont itt vannak olyan gammák(pl.: King's Bounty), amik hosszútávú szórakozást biztosítanak és elég röviddel a megjelenés után olcsón beszerezhetőek. Én speciell a fent említett játékot az egyik hazai játékmagazin mellékleteként vettem meg, alig 2k-ért. Előtte a másik magazin mellékleteként az UT3-hoz és a Gears of War-hoz lehetett ennyiért hozzájutni. Ezen felül PC-s játékok ára gyorsabban lemegy elfogadható szintre, mint a konzolosoké. De mindezek ellenére a konzolnak is megvan a maga varázsa.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Speeedfire #32864 üzenetére
Nekem volt anno egy Box-om, számítógép(főleg noti) mellé szvsz a legjobb választás, ha az embernek játszogatni támad kedve és esetleg egy jó TV vagy monitor is kéznél van. Az egyedüli problémát nálam a játékok ára okozta, bár itt, Győrben egy helyen cserélgetni is lehet őket némi pénzmagért. Ez sem volt elég.
Sok sikert az eladáshoz!
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Speeedfire #32862 üzenetére
Én notiról váltottam asztali PC + netbook kombóra, időközben rájöttem a kis gép szinte felesleges, alig használom, pedig jó. Így csak a pénzem áll benne, ami sajna egyre inkább fogy(úgy értem csökken a gépecske értéke
).
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Speeedfire #32860 üzenetére
Együtt viszont megérné megvenned. Hozzájutnál egy minőségi tokhoz a belevaló géppel egyetemben
.
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Speeedfire #32858 üzenetére
Én tudok egy tokot, ami eladó, de ahhoz jár egy netbook is
... Bocs
.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #32842 üzenetére
senki?
[link] -
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #32769 üzenetére
jelenleg magamnak nem tudok talalni orarend vegett
lehet mek kamionbol rakodni
-
VinoRosso
veterán
válasz
Speeedfire #32584 üzenetére
vazz dehogynem.
csak nem esett le
Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest