Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
Tegnap reggel frankón jeget vakartam a szélvédőről hajnalban.. -2 fokot mutatott az ottó hőmérője. El is késtem miatta....
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #51780 üzenetére
Kicsit elkéstem
-
MR_Joe
senior tag
Tisztelt Vevőnk!
Sajnálattal közöljük Önnel, hogy a megrendelt Toshiba Portégé R700-110 típusú laptop leszállítását nem tudjuk teljesíteni azon az áron, mivel az importőr rossz áron közölte a terméket.
Őszintén reméljük, hogy a jövőben vásárlónk lesz!
-
MR_Joe
senior tag
Most néztem az oldalt... Liszt World Day.. A magyarul nem tudó nénikéjét annak, aki ezt kitalálta..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #51553 üzenetére
Birodalmi gumigyártó?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #51464 üzenetére
Beteg
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #51189 üzenetére
Ezdebeteg
-
MR_Joe
senior tag
Embörök! Akinek van kukába szánt szünetmentese, vagy bármilyen tápegysége, döglött alaplapja, bővítőkártyája, szóval bármilyen kidobásra szánt számítógépalkatrésze, gondoljon rám
Elhozom szívesen
-
MR_Joe
senior tag
Eladni akarod, vagy érdeklődnél?
Nekem Brazos konfigom van.
szerk.: a fentebb említett e-bay bazáros Lacazr93 emberke visszautalta a pénzt nagy nehezen, de közben felvette a kapcsolatot velem egy hasonló módon járt emberke, továbbítottam a megfelelő helyre, úgyhogy a tag még mindig nem hirdethet.. szarul járt...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sagesz93 #51025 üzenetére
Nem jutott eszembe, hogy Te is tudsz rendelni.
Utólag így már okosabb az ember, jobb lett volna, ha Neked szólok. Az ügy rendezéséig viszont zárolva az összes hirdetése a srácnak
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Kis Joe #51023 üzenetére
Nemnem.
Más: megszo*tam egy jómadárral itt a ph-n. Rendelni akartam e-bayről rajta keresztül, mostmár két hónapja se pénz, se termék. Az illető nicke Lacazr93, amúgy meg Stipsits Lászlóként mutatkozott be. Amennyiben véletlen összefutnátok vele, ne bízzatok meg benne.
-
MR_Joe
senior tag
Jazzos! Volt bent nálatok pár lapos dell gép. Bír valamelyik pci-e x16 hellyel? Ha igen, akkor hogyé' aggya?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #50694 üzenetére
Ehhez van egy frankó képsorozat is valahol
Korábban már volt linkelve
szerk.:
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
Embörök! Van egy eladó, vagy cserélhető 55mm-es 0,5x wide előtétlencse fényképezőhöz vagy videjókamerához. Vki?
-
MR_Joe
senior tag
Anglia legszebbjei.... basszus ezek még nem láttak szép nőt.
Baross utcán tíz perc alatt erősebb mezőnyt lehetne összeszedni
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #50611 üzenetére
Kézibeszélő vezeték a neve és az office depotban kapsz. Csak figyelj oda, hogy ne spirális telefonvezetéket vegyél, hanem tényleg kézibeszélőhöz valót
(Próbáld ki mondjuk egy ottani készülékben. Az eladó szívesen segít majd
)
Szerk.: ez nem egy ellenreklám Dryman kollegának
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #50608 üzenetére
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #50446 üzenetére
jó hogy nem kicsi és puha, mert az egész más program lenne
A régi topicra azért nem keresek rá, mert azóta ha jól tévedek, már változott némiképp a topicot látogatók összetétele -
-
MR_Joe
senior tag
válasz
sagesz93 #50346 üzenetére
ASROCK E350M1/USB3
CSX 4096Mb DDR3 1333MHz CL9 CSXA-LO-1333-4G
NEC AD-5260S Fekete
SPIRE PowerCube - SPM210B 300W
WD 1000GB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD10EARXA teljes lista. Ehhez még jött egy dlink n-es wifi adapter (bár ne ezt vettem vóna...bár a célnak megfelel)
Ha hozol vmi pici és extrém videjókarit, ki tudjuk rajta prószálni az említett progik valamelyikét. -
MR_Joe
senior tag
válasz
sagesz93 #50344 üzenetére
Figyi: netezésre, videózásra nekem tökéletesen bevállt. E-350 procis gépecske, 4gb ddr3, 1T/sata3/64m hdd, dvd író, 300w-os táppal szerelt Spire házikó. Pici, egész csendes, minden kielégítően fut. Kontersztrájk hibátlanul fut, majd egyszer teszek bele vmi értelmes videokarit ha szükségem lesz rá.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
zsigee #50315 üzenetére
Én kevésbé sajnálom. Utálom a pókokat. Nem zavar a kertben pár darab, de idén durva volt a felhozatal. A hátsó kis (kb 4x6m) kertben legalább 40-45 keresztest nyírtam ki, az első kis kertben volt a legdurvább, ott egy kb 1nm-es részen volt több mint 10 darab belőlük...
Más: van egy eladó audigy kártyám 2,5k-ért. Vki?
-
MR_Joe
senior tag
Embörök. Vkinek nincs egy eSata, vagy egy usb3.0-ás hdd házikója fölösben?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #49537 üzenetére
A gyárinál jobban? Max két napot bír így is.. kis szerencsével. Amúgy másfelet.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #49511 üzenetére
Kollega! Milyen a 2.3.4-el a tapasztalat? Bugok?
-
MR_Joe
senior tag
Androidra tőlem is egy savazat. Blade-el nekem is csak annyi bajom, hogy k hamar lemerül :p
-
MR_Joe
senior tag
Van egy Pioneer DVR-K17RS noti dvd íróm fölöslegben. 2000 hufért vihető
-
MR_Joe
senior tag
Nah.. uccsó napom a cégnél
Most reménykedem, hogy a leendő főnököm nem azzal fogad, hogy "bocs, mégsincs munka".
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Balinov #49333 üzenetére
nekem a második cd-m volt egy sony 4x-es olvasó. Az már ide csatis "pléy" gombos. Saját DOS-os SONY lejátszó program volt hozzá. Aztán kicsit később lett egy 486/DX4 (100MHZ!) gépem, abba került egy Creative által gyártott cd író gépezet. (talán vmi video blaster névre hallgatott) Bár ez már használtan került hozzám
Egy barátomnak volt GUs karija a gépében. Se kutyája se macskája nem volt, nem volt mire költeni a pénz
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Balinov #49331 üzenetére
Ahogy mondod
Bár én amit vettem nem ide csatis volt. Olyasmi csatija volt mint a nagyfloppynak, csak többlábú. Ide vezérlő is volt külön a gépben és arra nem tudtam rágyugni, erre emlékszem. Ez is vmi 2x sebességű csoda volt. Mellette meg figyelt a 8bites mono hangkártya, amin a hangerőt egy potival lehetett szabályozni. Vicces volt a gép háta mögé nyúlkálni és tekergetni a potit
Az ISA hangkari mi volt? Nem GUS véletlenül?vagy Adlib?
szerk.: Vaz.. most néztem. Alcor Poet tesztemet már több mint hatezerszer megnyitották
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Balinov #49329 üzenetére
Azaz..
de először még 3.1-es volt
Ilyen kari volt az említett
Mondjuk az se volt semmi mikor a cache memóriát kellett az alaplapon bővíteni ic berakosgatássalOlyan CD olvasód volt, aminek külön meghajtókártya kellett?
-
MR_Joe
senior tag
Van két eladó hűtőcském. Egy null kilóméteres AM3-as hűtő (X2 245-é volt), meg egy használt s775-ös hűtő (cel D 2,6-osé). Valakinek esetleg? Esetleg, ha nagyon szükséges, van egy két napot használt AM3-as is (x3 athloné). Egyben a 3db 2500 Ft-ért
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Balinov #49312 üzenetére
Dankesün!
Azért próbálkozom, most még beadtam a Zaudiba is a pályázatot, nátha bejön. Pénzben jobb lenne
Más: valaki aki jártas ilyenben : egy Ageia PhysX PCIe kártya vajon mennyit dobna a gép teljesítményén? Jelenleg egy GT240 van benne, e mellé kerülne segédnek. Sajnos ilyen téren nulla tapasztalatom van...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Balinov #49307 üzenetére
Hétfőn kezdek
Még péntekig húzom itt az igát, bár nagyon már nem erőltetem meg magam
Még itt bent írok egy tesztet (mire jó ha nincs vásárló...
), meg még lesem a csajokat a folyosón
nem, nem a takarító nő Maszatkát...
Amúgy már találtak másik "balekot" a helyemre. Kíváncsi leszek meddig bírja -
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Bobrooney #49146 üzenetére
A vizsga nálam is elég gyors volt... mire az utolsó emberke bevonult a terembe vizsgázni én már kész voltam
Csak lestek a többiek. És igen jó az a tesztprogi, bár mi csak órákon gyakoroltunk. (legalábbis én)
szerk.: hozzátenném, h kb 20-25 emberke volt és akadt értetlen közöttük, szóval 4-5 perc szintén...
-
MR_Joe
senior tag
Dune2
-
MR_Joe
senior tag
Gyerekek. Drukkoljatok
melóhelyváltás. Végre összejött egy más meló és elhagyom a boltoslétet
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #48950 üzenetére
Vágom
azért írtam, hogy linkeljen step by step leírást
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #48947 üzenetére
Detto... szeretek linuxozni, de bevallom őszintén nem olyan óriási a tudásom ez ügyben.
(mondjuk ha volna valahogy egy step-by-step leírás megpróbálnám
). Amúgy meg amikor próbálkoztam, akkor cscz elindult, de kib* lassan (15 fps?
) ment, meg kilépés után megzavarodott a video. Szó szerint futott a kép (már aki emlékszik még az ilyen hibajelenségekre a régi korokból
). Szóval ha tudsz vmi leírást szívesen fogadom
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest