Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
MC Pite
veterán
válasz MaddeNNNN #60238 üzenetére
Ha már hólánc, mit ajánlanátok alufelnihez? Mármint láncból, ami nem túl drága, de nem is csakndísz, és nem karcolja agyon az alufelnit? Erről valami frankó teszt valahol akad?
Igen, Sxhneeketten testre keressek, lassan át is rágom, de lesz vagy 2 óra[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
tibbike01
őstag
válasz MaddeNNNN #59010 üzenetére
A megállapítása az volt, hogy a közel azonos évjáratú és futásteljesítményű gumik közül messze a Continental nézett ki a legjobban. Kb 60 autójuk van a cégben, külön ember foglalkozik a szervízzel és a Michelint cserélik a legtöbbet mert szarul néz ki. Pontos adatok nincsenek, de ennyi autónál már jelenthet valamit.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz MaddeNNNN #59005 üzenetére
Igen, de a tesztekben pár napig használják, tesztelik. Aztán, hogy 2 év múlva hogy néz ki a gumi és hogyan teljesít azt már nem tudjuk meg. Itt a fórumban is sokan írták, hogy a Michelint kerülik személyes tapasztalat miatt. Egyébként fura, hogy az összes gumi közül pont a CC2 szinte a legkönnyebb.
saen: melyik az új Conti? Honnan lehet tudni? A nevében nem látok újdonságot.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
válasz MaddeNNNN #57150 üzenetére
Én megértem a spórolást, hiszen sok kicsi sokra megy, minden autónál plusz egy szett (200ezer ft) az már jelentős.
Engem az zavar, hogy sunyik. Az alap kiindulás az volt, hogy van nyári szett is, aztán jött a garasoskodás, hogy meg lehet tőlük venni akciós áron, majd kiderült, hogy alig stimmelt valami, amit emailben írtak. Nem válaszolnak, nem együttműködőek, láthatóan csalnak (a címkén szett mennyiségénél 4/4 szerepel).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
rbalint88
addikt
válasz MaddeNNNN #56977 üzenetére
Nekem inkabb az lenne a felelmem, hogy veszel barmilyen V-mintasat megint, nehogy az is elkezdjen suviteni… elvileg minden guminak van egy olyan tempoja, ahol kicsit jobban bug, a csodatesztgyoztes Bridgestone LM005 is csinalta 82-85 kozott, uj koratol kezdve, a Conti TS870-nel 110-120 kozott erzem ezt. Szvsz hasznalnam igy
-
Rick4
félisten
válasz MaddeNNNN #56879 üzenetére
Háát, ezek is annyiba voltak.
Ugyanettől az eladótól lett volna 18-as gyári Citroen 650 euróért, meg kellettek volna mellé a gumik, és akkor azzal árban is ugyanott lettem volna, azért esett a választás ezekre...
Egy normális szett, pláne 5x108-ban ennyibe kerül, használtan is borzalmas árak vannak, ami majd lekerül a kocsiról, az a gyári 17-es, azt 200-ért fogom feltenni gumistól, és az is nagyon jó ár érte...
A 480 euró még nem is rossz, de nálam ezeknek a felniknek a darabára több, mint 500 euró, legyalázottak voltak a német ebay-en 380 euróért. ..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz MaddeNNNN #56861 üzenetére
Anno a gp guminál vettem a gumikat és a felniket, össze is rakták volna, de szépen megköszöntem, és átvittem tápéra, utána ahogy a kolléga más helyre ment, még kimentem Domaszékre is, most a József Attila sgt-on van.
Pontosabban gondolom, de már két éve nem ott lakok. Most azon morfondírozok, Pesten vagy Budaörsön kihez tudnám elvinni.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MC Pite
veterán
válasz MaddeNNNN #56234 üzenetére
Ennyi előfordul, majd figyeld meg nyáron, egy intenzív fékezésnél. Két ilyennel szerelt autóban utaztam/vezetzem, azt mondtam volna mindkettőre hogy téli (asszem 2 és 3 évesek voltak).
Bár a Hankook 4S² is relatív gyorsan kezdett romlani, 2 év után csere lett, a harmadik telet nem mertem vele elkezdeni, még nejem is jelezte, hogy nem az igazi (hozzá van szokva hogy jó gumik vannak az autóinkon).
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
2ozzmexy
senior tag
válasz MaddeNNNN #55434 üzenetére
A Contik így öregszenek, olyan 5-6 éves korukra olyan ráncosak mint öreganyám...
Kuka, de ne aggódjatok, NKH pozitív, mert ők csak a mintamélységet nézik.
És abba is gondoljunk bele amit fant0mi megpöccintett, köztünk járnak, de ez teljesen rendben van így... vagy nem. És ha a jobbágy ilyen gumikon beléd száll az esőben, akkor az jogilag teljesen rendben van, neki joga van ilyen abroncsokon racsézni.[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Hachiko95
aktív tag
válasz MaddeNNNN #55434 üzenetére
Én tavaly vettem egy autót szintén 2009-es gumikkal kép , de azt csak utólag láttam, hogy 2009-es. Teljesen újszerű minta, a profil puha, simán hajlítható az éle.
Ilyen régi gumit (Firestone TZ200) még nem láttam ilyen szép állapotban. Valószinűleg az egész életét garázsban töltötte a gumi és az autó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Elemlámpa, zseblámpa
- LED világítás a lakásban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PlayStation 5
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest