- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-02 10:31 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
-
jézusom
addikt
-
Kornel
veterán
-
Sanki
addikt
-
Kornel
veterán
-
Pityu.
nagyúr
-
focvis
veterán
-
Alpachino
veterán
-
norrberth
addikt
-
Csabroncka
addikt
-
Kornel
veterán
-
kisza25
félisten
-
tboldi
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
-
Cyrin
addikt
-
blakey
titán
Quadraxer2 helyett Quatrac5-t vettem, nem állíthatom, hogy egyik vagy másik jobb mivel nem használtam ugyanazon az autón azt viszont igen, hogy most még a Quatrac5-t választanám a Quadraxer2 ellenében, de 2 év múlva lehet, hogy másképp lesz. Eddig minden évszakban nagyon jónak éreztem.
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
-
rellif
senior tag
-
rellif
senior tag
-
rellif
senior tag
-
fagylalt
senior tag
-
JHONNY 79
aktív tag
-
Directors
senior tag
-
Directors
senior tag
-
kiki22
senior tag
-
bbubby00
őstag
-
bröton
csendes tag
-
bröton
csendes tag
-
Hachiko95
aktív tag
-
Kornel
veterán
-
Stylewars_kp
őstag
-
HussarF
addikt
-
Reggie0
titán
-
takacsbotond
őstag
-
Süvi
őstag
-
Motion_Blur
félisten
-
Doki16
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
TFSi
őstag
-
alázógyík
addikt
-
alázógyík
addikt
Összetett ez a dolog.
Ezen a télen volt fent a télim 2 hétig(1 évesek voltak), csak eladtam, és visszaraktam a nyáriakat ameddig a Nexenek meg nem jöttek. A télihez képest is sokkal halkabb ez a gumi, amit a tesztek is igazoltak.
Az már az én szerencsém, hogy az autón is hasonlóan viselkedik.
Illetve tudom hasonlítani a családban lévő BF goodrich g grip all season 2 gumihoz is, ami igaz hogy 205/55 r16, nem az én méretem, de attól is halkabb. Ami ugyanaz a gumi, mint amit te mutattál. -
athomi
veterán
Az autónavigátor hibás tesztmetódussal dolgozik, amivel hamis, félrevezető eredményeket szolgáltatnak. Pont úgy találták ki, hogy a 4 évszakosok le vannak pontozva. A 4 évszakos gumik ugyanis maximum 5 pontot kaphatnak kopási képre, míg a téliek 10-et. Emellett a kopásvizsgálatot nem úgy végzik, hogy az abroncsok újkori mért profilmélységét hasonlítják a teszt végén mért profilmélységéhez.
Kicsit játszottam a saját kalkulátorukkal, a kopási képük mivel értékelhetetlen azt 0%-ra állítottam, a nedves fékutat pedig 20-ról 30%-ra. Így a Goodyer négyévszakosa nagyon jó
kielégítő helyett, a Bridgestone négyévszakosa pedig jórossz helyettminősítést kapna náluk.Amíg nem tesztel korrekten az autónavigátor, addig hagyjuk őket, mert félrevezetőek.
Itt az átvariált, korrektebb kalkulátoruk által hozott eredmény:

-
Qru
MODERÁTOR
-
boogie84
veterán
-
Kornel
veterán
-
Doki16
addikt
-
szőröscica
addikt
-
Süvi
őstag
-
SeatZola
őstag
-
nesa
veterán
Egyébként szerintem teljesen jó erre az égövre is, ezt a gumit nem kereskedő hozta be, hanem én rendeltem pár ezer km-el északabbról, de pl Ausztriában is kapható.
Szóval csak annyi hogy én megvenném újra ha szűkségem lenne rá, 2 éve 3 gumi közt őrlődtem
Michelin x ice xi 3,
Nokian Hakkapeliitta (talán r2 már nem emlékszem)
Continental ContiVikingContact 6
Azért adtam jelentést róla hátha más ilyesmin gondolkodik.
(#28753) Kornel
Nem az a lényeg hogy hányszor, de nekem menni kell nincs más opció, szóval ha 2 évente csak 1x lenne nekem már akkor is megéri...
-
rbalint88
veterán
-
Mr X
veterán
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
-
Tom1939
őstag
Vajon összkeréknél is az első kopik jobban? Bár auto-ban használom, így csak szükség esetén megy hátra hajtás, úgyhogy gondolom nekem is elől kéne jól kopnia. Bár semmit nem látok még rajta, biztos túl tutyimutyi vagyok
Eddig minden gumim hamarabb elöregedett (szerintem 400-500k kilométerhez közelítek)... -
Qru
MODERÁTOR
-
Hachiko95
aktív tag
-
Tom1939
őstag
Friss gumit mondjuk kicsit be is kell koptatni hogy az első védő vagy mi réteg lejöjjön. Én nyáron kezdtem el használni a CC+-t, télen nem volt vele panaszom. Megjött a nexen a jazz-re szóval már nincs variálás, kár hogy csak 30-án van időpontom, bekoptattam volna egy kicsit a jó időben (ma akartam menni de tele vannak, mondjuk érthető, mindenkinek jobb a hétvége).
-
alázógyík
addikt
-
Peter.70
addikt
-
spiky03
veterán
-
spiky03
veterán
Ez mas meretre is igaz?
Eddig nem nagyon hallottam errol a markarol, de itt sok jot olvastam rola.
Lehet en is ezt valasztom majd a Stilora...Hoban milyen? Mert itt ahol most lakunk (Halasztelek) nem tudom mennyire fogjak majd takaritani a mellek utakat, sot az utcankban csak fold meg ko van az uton.

Koszonom elore is az infokat.
-
Peter.70
addikt
-
TheProb
veterán
-
alázógyík
addikt
-
alázógyík
addikt
-
Hachiko95
aktív tag
Mindig ezt "a magyar telekre" mondatok látom, én magamnak ide az észak-magyarországi részre egy nyárias négyévszakosat nem vállalnék be a tavalyi tél alapján. Már december 3.-án olyan esett, ami meg is maradt, hetekig hó volt. A legutolsó amiről van képem az január 21., de szerintem februárban is esett.
Úgysem a száraz teljesítmény lesz a lényeg, úgysem ott dobod el a kocsit. Vízes, havas, jeges úton szokott meglepetés lenni.
Egyik este olyan hó/jég volt tavaly, hogy Goodyear UG8-cal simán a szembe sávba csúsztam, örültem, hogy annak a sávnak a széléig összeszedtem, és hogy szembe nem jött senki. Hátra raktam a "jobban" tapadó gumikat, utálom az alul kormányozottságot. -
Qru
MODERÁTOR
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
hacki87
senior tag
-
BigBlackDog
veterán
-
bibi55
tag
-
Speeedfire
félisten
-
Kornel
veterán
-
grabber
addikt
-
focvis
veterán
-
bucc
csendes tag
-
bucc
csendes tag
a 15 -ös felnin nem szeretnék túladni illetve árulgatni. az 50 es gumi meg egy kicsit ráz rossz úton.
gondoltam a gyári értékek azok nincsenek kőbe vésve és néhány %-ot el lehet térni tőle. De mondjuk ha a váltó méret futómű hangoláshoz kötött akkor nincs mit keresnem. -
Nordik
addikt
-
athomi
veterán
Ahogy elnézem a CC+ -t is vették célba.

Igen, a Bridgestone is a V mintázatot választotta, de szélesebb és több a vízelvezető csatornája a CC+ -hoz képest. Valószínűleg vizes körülmények között jól fog szerepelni. Ez az abroncstesztek végelszámolásánál jól fog nekik jönni, mert a vizes eredményeket elég súlyozottan veszik mindenhol. A lamellái viszont nem szélesednek ki kopás során úgy, mint a CC+ -nak. Megnéztem volna a kis összehasonlításukat 4 mm-es profilmélységgel is, de olyat nyilván nem akartak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qru
MODERÁTOR
-
Levmen
tag
-
Levmen
tag
-
grabber
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
-
choco01
addikt
-
grabber
addikt
-
Skynet258
veterán
& Qru & klambi
Ez a szekér az konkrétan, sosem vettem alufelnit így hülye vagyok az egészhez.
Arra gondoltam a rajta lévőt elpasszolom így annak az árát be lehetne forgatni a kisebb szettbe. Körülnézek jófogáson meg társain mit találok. A most meglévő nyomásmérő rendszer gondolom átszerelhető bármelyik felnire (?).Most hirtelen ezt találtam, ez a kategória jó lehet, vagy valami gagyi cucc?
-
Skynet258
veterán
-
TaliGa
aktív tag
-
trialboj
őstag
-
GLOCK34
aktív tag
-
ftc
nagyúr
-
ra^ven
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
adp
őstag
-
raziel01
veterán
Max városban 30-al döcögve esetleg ha 5 km-re van az otthon de minden más esetben azonnal felrakni a pótkereket. Én is a megpadkázott kereket rögtön cseréltem pedig nem eresztett le csak a gumi pereme is bentebb ment mivel a felni pereme benyomódott. Egyszerűbb felrakni a pótkereket, max 10 perc mint később mesélni a rendőröknek a baleset körülményeit.
-
Pzoli2
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi lenne a legköltséghatékonyabb? Mondjuk azért nézzen is ki valahogy.