Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
Archanon
üzenetére
Az de allat lenne, ha lehetne harom kivansagom nem is tudom mit valasztanak, ezt vagy hogy repulni tudjak.

Amugy a mountokat bele kell rakniuk elobb-utobb, eleinte azt mondom van ertelme, hogy maszkaljon az ember, megismerje a vilagot, de a 3. karakternel mar nagyon unalmas lesz a kutyagolas.
Tudom, hogy az egesz game end game, nincs hova sietni, de ez akkor is zavaro lesz nagyon sok embernek, meg annak azert van egy hatalmas feelingje, hogy repulhet az ember, meg ha csak jatekban is, en legalabbis imadtam WoW-ban, ezt nem lehetett megunni, igy en ezt nem vennem el a gamerektol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs