Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Naaaaagyon jó volt. Szinte jobban élveztem, mint múltkor az egész hétvégét. Ha a többi terület is ilyen jól áll, akkor optimalizálás, overflow fix és jöhet a release! Legalábbis nekem már meg is felelne

-
3 órát játszottam, kb. az első öt percben voltak belépési gondok, azután vígan lehetett tesztelni, kár hogy csak a hálózatra gyúrtak az elmúlt napokban, kíváncsi lennék az optimalizált verzió sebességére a gépemen
látható a fejlődés, biztató a megjelenésre nézve

-
Asbee
veterán
Én csak egy fél órára léptem fel. Szerintem ma már nem is fogok. Ennyi időre nincs is sok értelme.

-
Haart
addikt
Stress test on the go

-
Lmh
őstag
Szerintetek ez a stress test utalhat vmilyen szinten a következő béta hétvége dátumára? Talán nem is lesz olyan sokára? Miért csinálnának 3 héttel ( gondolok itt pl juni 2-3 hétvégére ) a kövi béta hétvége elött már stress testet?
Szerintetek lesz ebből még ebben a hónapban így béta weekend? -
Lmh
őstag
Továbbá a bétán húzott karakterek megmaradtak, lehet azokat folytatni!
-
M3oH
addikt
Majus 14-en, hetfon este 8tol hajnal 3ig stresstest a prepurchases tulajoknak. Elvileg jo az elozo kliens, de ajanlot mar naponta frissitgetni hetfo elott, mert hetvegen, mar lesznek javitasok.
-
Asbee
veterán
Az mondjuk tény hogy grafika levétellel nem igazán javult a sebesség. Ezért it toltam fel maxba azt megy ahogy megy .

-
galaxyS
csendes tag
jaja azzal
, én sem értettem. de igazábol még BÉTA tehát.. elfogadom
a teljesnél viszont már nem
rem megoldják..
a GPU nálam néha felment 50-re de átlagosan 30%-on pörgött,3-4 embernél megvolt a 30-35-40FPS, de ahogy többen lettünk gyorsan lement 15-20-ra..
de mikor Lions Arch-ban voltam hát ott 1-12FPS-volt.. megnéztem FULL HD-ban illetve ULTRÁN
az FPS nem változott
...... -
Asbee
veterán
Érdekes. Nálam fullHD max minden olyan 10 fps alá nem ment amúgy meg 50+. Bár másnál is olvastam akinek sokkal jobb gépe van mint nekem hogy rosszabbul futott. De ha azt nézed hogy vga nálam 30%-ban volt használva és úgy futott így, akkor nem hiszem hogy gond lesz. Írták is hogy semmit nem csináltak vele.

-
galaxyS
csendes tag
"A gépigény szerintem nagyon rendben lesz" ...... nagyon keményen rá kell feküdjenek.

én 1024x768-ban toltam (lowon, kioffolva mindent: árnyék, vsync,)de teljesen elvette a kedvemet a 10fps (csatákban) illetve a 3FPS- Lions Arch-ban
Amugy semmi más gond nem volt a játékkal. nálam *5
Csak jelenjen meg és mehet a kockulás
-
Asbee
veterán
Én is annak örülnék ha nyár lenne,de a nagyon úgy tűnik a hogy szeptember lesz. Kb a béta állapotából, a csapat írásaiból én is arra következtetek.
A gépigény szerintem nagyon rendben lesz. Én full grafon toltam és nagy csatákban volt csak kevés fps meg Lions Arch-ban. Főeg hogy ga-t szinte nem is használta. -
Lmh
őstag
válasz
nosferatue
üzenetére
Az a baj, hogy a szívem mondja a nyár eleji dátumot :S mondjuk azt a júni 28-at. Az eszem, inkább augusztus környékét ( szeptember körül gáz lenne kiadni a suli miatt szerintem ).
Megcsinálnák az overflowt - ami gyerekjáték szerintem - meg az optimalizálást, aztán felőlem jöhetne is a game
-
nosferatue
tag
A béta alapján jómagam egy szeptember-október környéki megjelenést tartanék reálisnak. A fejlesztők sem erősítették meg a havi rendszerességű bétát, tehát lesz még mit tesztelni a megjelenésig. Gondolom most ráfekszenek a kliens optimalizálására és remélem az overflow szerver hibákon is javítanak a következő alkalomig.
-
Lmh
őstag
Hi all! ( Örömmel látom, h Asbee itt is jelen van. Legalább már biztos lesz vki, akivel megvitathatjuk a vga-beállításokat
Csak gw2 miatt vettem a 6850-et. Kicsit sajnáltam, hogy mostani béta csak a cpu-t használta
)
Becsatlakozom most már én is, mert 2 éve csak a gw2 jár a fejemben és a variance már kevés fórumterület a számomra
Nyáron ki fog jönni a játék, ne aggódjatok! Nincsenek akkora bibik a játékban ami nagyon komoly átdolgozást igényelne. Legalábbis egyelőre nagyon úgy tűnik.
Bétán voltatok a hétvégén? -
blackydan
senior tag
Szerintem sem baj
Én anno nagyon nem szerettem a WoWos raideket, heti 5x4-5 esetleg több órám ment rá... így visszagondolva elég kis botor voltam.
Ezzel szemben a Anet hozzáállása nagyon tetszik dungeon-ök többféleképpen takaríthatóak ki, hatalmas eventek szintén hatalmas bossokkal amik betöltik a raidelők igényeit, mindezt kötelezettség és lootéhség nélkül.Ami a megjelenést illeti én is nagyon örülnék egy nyári kezdésnek, bár egyre reálisabbnak látom az őszi nyitást (bár remélem nektek lesz igazatok)

-
birno
addikt
válasz
blackydan
üzenetére
Lehet nem is baj, WoW-ba se szerettem a raideket, csak az 5 foseket, ha ez lesz az endgame es elegge valtozatos lesz, akkor meg lehet orulni is fogok neki.

HS 2142: En is azt remelem, hogy nyaron kijon, mert ha elkezdodik a suli, akkor mar nem lehet olyan nyugodt szivvel tolni, ha legalabb augusztusban megjelenne, akkor lenne egy honap, hogy a kezdeti "jatszani akarok de egyfolytaba!!!" felindulas lecsillapuljon s tudjon az ember tanulni is mellette.
-
Asbee
veterán
Én nagyon bízom a nyári megjelenésben.
Hátha -
birno
addikt
Mondjuk arra azert kivancsi leszek, hogy csak a kezdo teruletek masak, mint pl. WoW-ban vagy egesz 80-as szintig azert nagyreszt kulonbozni fognak, mert akkor aztan tenyleg nem lesz unalmas egyik faj kiprobalasa sem.
Meg az jutott eszembe, hogy itt lesznek egyebkent raidek?
Vagy valami 5+ fos endgame tevekenyseg? -
Asbee
veterán
Ha az újabb magasabb szintű területeket nem nyitják meg akkor nem is baj ha törlik őket.
-
Asbee
veterán
Elvileg minden betára törlik én azt hallottam.
-
Haart
addikt
Kövi gw2 beta mikor lesz?
-
blackydan
senior tag
Skacok a racial skillek használhatóak voltak a hétvégén vagy még nem rakták bele őket ?
-
M3oH
addikt
Jol belekockultal
En sajna nem tudtam annyi idot beletolni, mint terveztem. De azt tudom mondani, hogy en sem bantam meg, hogy megvettem. Anet ugyesen osszerakott egy jo mmot, es mivel havi dij sincs, biztos, hogy eletkepes lesz jo ideig. Kisse meg csiszolatlan a gyemant, de hat ezert beta. Szoval kapott egy eros tetszett pleccsnit 
-
Asbee
veterán
Én lvl 27 ig mentem el, holnap reggel még a végére felnézek, hátha valami nagy event lesz. Human guardiant csináltam nagyon erős szerintem, jók a támadásai és folyamatosan healel.
Maga a játék nagyon tetszik, nem bírtam abbahagyni.
.
Sokan írták, hogy nagyon rosszul fut a játék. Én mindent maxra toltam, nagy csatákban leesett fps 20 körülire amúgy 45-60 megvolt. Mindez úgy hogy cpu-t és vga-t se nagyon terhelte. Megjelenésre szerintem ez teljesen rendben lesz.
Főleg PvE-t játszottam. Skillekből egy picit többet el tudnék viselni később, bár a külön fegyverekhez tartozókkal azért nem rossz. Víz alatti harc nagyon hangulatos, főleg hogy ott is más a fegyver. Ami nem tetszett, hogy a fejlődés a storyval, meg az adott pályával nincs teljesen összhangban. A kezdő helyet kimaxoltam( szívek, waypontok, skill, stb), de még a soron következő story színt alatt voltam. Sok eventet újra kell csinálni sokszor a fejlődés érdekében, főleg lvl 15-től. Összességében, leszámítv, hogy béta és voltak login gondok (főleg este amikor leterhelt), trade nem nagyon ment
(gem store se mindig) ,pozitív az összkép. -
birno
addikt
Ez nagyon jo volt, bele kell jonni az elejen, kb. az elso 8 szint ami nehezebb, amig nincsenek meg a normalis cuccok, meg skillek, de utana nagyon jo.
Persze voltak benne hibak, rangernel a pet viselkedese pl. katasztrofalis jelenleg, de egyebkent nagyon hangulatos.
A toltokepernyonel a rajzok iszonyat jol neznek, azok tenyleg mestermunkak, komolyan ez az elso game ahol nem zavar ha tolt a jatek, pedig a personal story-nal a fura instance-ba valo be/kilepegetos megoldas miatt eleg sok toltes van, de a kepek feledtetik, mar csak amiatt megeri komolyan.Nagyon kivancsi leszek mennyit valtozik a vegleges verzioig.
-
Asbee
veterán
Na külditek a bétát?

-
birno
addikt
Nekem most siman megy, reggel 6-kor beengedett, azota se dobott ki, de az teny, hogy sok ember van, az eventek kaotikusak, meg az optimalizalatlansag is eleg gaz.
A varosban, ahol csak par NPC van, max grafon 25 FPS, leveszem minimumra 35 FPS.
Ez azert eleg gaz, ahogy mozgatom a kamerat kicsit darabos az egesz, ezt nagyon remelem javitjak mire kijon, mert ha nem akkor vagy erogep kell hozza vagy nem lesz jatekos taboruk.
Egyebkent eleg pofas a game, csak WoW utan nekem mondjuk az nagyon fura, hogy alig lehet kizoomolni s nem latom rendesen a korulottem levo dolgokat, ezt a legnehezebb megszoknom.
-
M3oH
addikt
HAt kb 15percet tudtamonline lenni, azt is 9 elott :9 Vegig neztem legalabb a karigeneralast. Aztan 5perc jatek es vege lett a jonak, azota nem tudok belogolni. Kicsit csalodas ez igy nekem, Anettol pottyet tobbet vartam volna. Ok, hogy beta, de vmit elszurtak. Mindegy, ez persze nem veszi kedvem, holnap ios lesz nap. 1-2ora csak jut ingame

-
Asbee
veterán
Már engem is ledobott 3 szor és vissza alig enged. Ha login megy is 10 perc után ott fagy.

-
HS 2142
őstag
Én bejutottam kb egy órára, de kétszer már kidobott, a második után pedig már nem sikerült visszalépni. Nekem elég kaotikusnak tűnt a helyzet, egyes eventek annyira teli voltak feltűnt a boss, két másodperc múlva meg is ölték, én meg csak pislogni tudtam. A városban pedig még megszokásból kerestem is a districtváltás lehetőségét.

-
grafika eddig nagyon tetszik, igaz elég lassúcska, bár csak HD4830-am van tuningolva, de hiába állítok bármit, veszek le minimumra nem lesz gyorsabb, így inkább marad minden max-on

tényleg ráfér még egy alapos optimalizálásés most ki is dobott, de nincs pánik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ráadásul most kaptam meg a beta invite levelet

-
birno
addikt
Az, hivatalos oldalon vettem meg, paypalon fizettem, jott is a mail a beta infokkal, szoval nagyon ajanlom, hogy legkesobb kilencig engedjenek be, mert ez a nap olyan uber szopas volt meloban, csak erre vartam, hogy induljon mar a beta.

Tuzfal nincs, routerben gondolom nem kell allitani semmit.
-
megy a karaktergenerálás !!!
lehet menni -
nosferatue
tag
Kis emlékeztető azoknak aki nem játszottak az első résszel, illetve a hozzám hasonló játékosoknak, akik az elmúlt években nem játszották végig újból.
-
blackydan
senior tag
Pár óra múlva nyílt béta én meg itthon fekszem műtött kézzel... hát nem pont így képzeltem

-
birno
addikt
-
birno
addikt
Hogy lesz GW2-ben, dungeonokben az aggro management?
Kit fog tamadni a boss, mi alapjan donti el?
Mert jo ez a szentharomsag felbontasa, de azert vannak ketelyeim, foleg ha 2 verpistike emberrel kerul ossze az ember, akik elhalaloznak s 3-an nem biztos, hogy le lehet verni az 5 fore tervezett ellenseget, ha senki nem tud komolyabb healt kitolni s mivel taunt ability sincs gondolom igy valtogatni se lehet egymas kozott, hogy el legyen osztva a sebzes. -
HS 2142
őstag
A Green man Gaming a hétvégén -20%-os leárazást időzített a játékra, voucher code: GREEN-DEALS-GUILD. Kár hogy már a múlt héten megvettem.

-
Asbee
veterán
Ma is töltött valamit a kliens. Már nem kell sokat várni
.Melyik szerveren lesztek? Fort Ranik?
-
HS 2142
őstag
Az első résszel csak én nem tudok játszani? Már vagy egy órája 40-es hibakód fogad, amikor valamelyik karakteremmel próbálok belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Reggel 5kor meg keltem, de megerte.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nektek meg jó szórakozást