Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:24

LOGOUT.hu

A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7041) sejt válasza hajsza (#7039) üzenetére


sejt
tag

Üdvi

Longbowwal és rufllével nem az :) nem az. Egyébként az elején is nagy az esély a túlélésre, ha nagyon oda figyelsz a tömeggel való mozgásra. Ha a commander jó commander a közelében mindig van guard és warrior. Itt lehetne részletezni, hogy milyenek de ez tök egyszerű support buildek. Mint symbol guard, condi leszedő guard, shoutos warrior, zászlós warrior és a többi.

Ha nagyon oda figyelsz akkor a hp-d igazán meg sem mozdul a a szélének és a végének csak a leszúrás marad - bár igaz, hogy az enemynek is van némi beleszólása, sajnos nem is kevés :).

A buildeket meg ha tanácstalan vagy válaz olyat ami mindenre- szóval semmi re se - jó. Mondjuk celestial insigniával szerelt ruha és fegyver traveler runa és a traiteket pedig kicsi pénzért tudod nullzni és ahoz állítani amihez akarod. Pl. wvw-re átállítod toughness, vitality, power - pve-re power, crit., prec.

De alapvetően neked kell tudni, hogy és mit szeretsz játszani. Ha zergbe akarsz menni akkor egyértelmű sok, páncél, sok élet, sok healing - semmi sebzés, de a zerg darál te meg kapod az elért találatok után a lootot. Ha egyedül játszol akkor sok erő, prec és crit., az ellen gyorsan haljon. Ha kis csapat hasznos tagja akarsz lenni akkor kaszt, build egyeztetés - valakik ölnek a többiek meg próbálják életben tartani.

De a többiek nagyon jó tanácsot adnak, nézegesd az oldalakat amit javasolnak és válogass közülük, csak az idő, gold, laurel, badge stb. szab határt a kipróbálható buildeknek.

Guild Wars 2 Desolation

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.