Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbilla09
tag
Na, remélem, hogy a GForce 8600GT helyett az ATI Radeon HD 4870-en kicsit jobban fog döcögni a játék.
-
Lmh
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
omg
ez nagyon oda....
Karma sutra

-
-
bimbilla09
tag
-
Jander
senior tag
Na de tényleg, évekig követtem a fórumokat amiben (szerintem teljesen jogosan) azért ment a sírás, hogy mennyire unalmasak a wow féle mmo-k, odaálltok egymás elé, ütitek a levegőt, nyomogattok 2 gombot és egyszer csak valamelyik elfekszik.
Végre mostanában vannak jóféle játékok, amikben egyre több szempontból tudod irányítani a csatát és akkor most meg ezt kell olvasnom? Ez a baj tényleg, hogy Neked kell irányítani a karakteredet? Hogy el tud mozdulni az ellenfél a kardod elől? Hogy mellé tudsz ütni és nem csak amikor a programkód random-ja elé kerül egy 'Miss'?
-
Jander
senior tag
Komolyan mondom... olyan gomb nem kéne ami odamegy, leöli az ellenfelet a lehető legkevesebb HP vesztéssel, felszedi a lootot, eladja vendornál / berakja trading postba és ha kilépsz is folytatja?
Megáll az eszem, ennyire ne legyünk már begyöpösödött lusta játékosok...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
üzenetére
Messzire visz, de ugyebár egy rpg pont attól rpg, hogy te felveszel egy más szerepet... tehát attól hogy te mondjuk valós életben 80 éves vagy, 1 seces reflex idővel, attól te még egy (hagyományos) szerepjátékban lehetsz egy 20 éves tolvaj, aki mindenkinél gyorsabb. Ez a mostani dinamikus harcrendszerrel nem valósítható meg, hiszen ahogy írod is, itt már a játékoson múlik... Nyilván az külön kérdéskör, hogy melyik a jó, melyik a rossz... mindkettőnek meg van igazából az előnye, de jelenleg az tény, hogy a dinamikus harcrendszer a trend.
-
törölt tag
Szerintem meg mindennél jobb ez a valós idő/cselekvés harcrendszer, kitérés, pajzs védés, ezek mind a játékoson múlnak és nem egy dobókockától.
Amúgy volt valami mod is ami egy célkeresztet tett a játékba mint ami a Tera-ban használható, lényegében a ranged-ek oda lőttek ahova céloztak
Ncsoft nem nagyon örült neki 
-
Cathfaern
nagyúr
Azért adj neki egy kis időt
Annó, amikor a WoW kijött, nekem is nagyon furcsa volt (előtte évekig RO meg L2 ment, ahol a click-to-move illetve mobok automatikus megközelítése természetes volt), de aztán azóta már teljesen megszoktam. Bár tény, hogy kényelmesebb tud lenni, ha az ember csak 2x rákattint az npc-re, és magától odafut a karakter 
-
Cathfaern
nagyúr
Ez nem bug, hanem feature

Mostanában terjedő dinamikus(abb) harcrendszer hozománya, hogy ilyen (régen, illetve ázsiai mmo-kban máig megszokott) automatizmusok kikerülnek a játékból. Szóval ez nem azért nincs benne, mert lusták voltak leprogramozni, hanem tervezési döntés, hogy ne kerüljenek be. -
-
obraim
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
köszi.. nem tudtam.. hogy van olyan.
-
obraim
csendes tag
szerintem elég gagyi lett emiatt..
Plussz hozzá jön az is hogy állok valahol rákattintok egy mobra és megnyomom a skill gombot.. erre nem oda megy mobhoz és ott üti a skillt.. nem hanem egyhelyben áll mint a hülye gyerek és üti a skillt a semmibe.Ez kb a legolcsóbb 5ft-os játékban sem ilyen rossz.
-
Nincs, GW1hez képest sokkal nagyobb szabadságod van - illetve sokkal fontosabb elem lett a dodge/ugrás -.
bimbilla09: Szerintem pofás. Megoldották az eventes jumpinz puzzle tülekedést is az elején. Sokkal jobb volt, mint a Mad King. Bár a 2 PvP hógolyózós achival a tököm tele volt. Bugos volt a lelkem, és majd 3 órámba telt, mire végre beadta.
-
obraim
csendes tag
van olyan a játékban hogy bal egérgombal való kattintással a földre is lehet mászkálni?
-
törölt tag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Én vissza-vissza térek a PvP miatt de csak most kezdek el igazán foglalkozni egy karakter felhúzásával a winter event óta

-
front3r
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Most én is kicsit pihizek, de nem unatkozom.
Viszont eladni szerintem továbbra is hülyeség, mert most nagyobb update-ek jönnek ki hónapról hónapra. Törődnek velünk a fejlesztők, ez látszik.
...és még hol vagyunk a fizetős kiegészítőktől? Azokban biztos jó sok minden lesz, remélem nem hagyják ott a játékot az emberek, mert nagy lehetőségek vannak benne! Ja, és más MMO-t nem tudok ami lekötne, vagy érdekes lenne. Maximum úgy, hogy vagy a grafika jobb, vagy ez, vagy amaz, de a GW2-ben az a jó, hogy itt minden együtt van, ami kell egy jó játékhoz. -
bimbilla09
tag
Pár hónap után újra bejelentkeztem. A városokban még mindig 5 FPS-em van.

Jól döntöttem, hogy nem adtam el a játékot. Megint "berántott a gépszíj"
-
kirjak
aktív tag
Lemaradtam valamiről?
Whest-en maradtam....
Hogy tudok átlépni a Piken Square-re ?
Ezt ingyen tehetem meg még? -
-
obraim
csendes tag
melyik szerveren vana legtöbb magyar?
Vagy melyiken a legérdemesebb játszani majd?Illetve abban tudtok segíteni, hogy ez hogyan müxik?
Sajna angolban nem vagyok top..
Ma megyek megvenni a játékot.. -
andris811
tag
Gamepod év játéka 2012 szavazás
Tessék szavazni! -
kirjak
aktív tag
Valaki be tudná ide másolni azt a linket amit a craftolásnál tudok böngészni? Mit hogyan stb.
illetve az instákról is segédanyagot, lehetőleg magyarul.
Köszi előre is! -
FehérHolló
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
7 napig nem tudsz ismét váltani, és valószínűleg guildot kell cserélned (az influence szerverhez kötött). Körülbelül ennyi.
Előfordulhat, hogy 1-2 óráig nem tudsz belépni csere után, de erről azt hiszem, tájékoztat a játék is.Én Underworld-ön vagyok, WvW-ben közepes erőnk van, de aktív a társaság. Map chat a magasabb területeken eléggé élénk.
Többiek a Desolation-ről szoktak még jókat mondani. -
KisTücsök
addikt
Lehet meg kéne nézzek egy másik szervert. Mivel jár ez? Tudom, hogy még ingyenes, de bármi más?
Melyikeket ajánljátok? Amelyiken sokan vannak, él a map chat, jó a wvw, stb.
-
Cyberpunk
félisten
Jó közben rájöttem.
-
Cyberpunk
félisten
Oké most már tudok térdelni, meg minden. De hol, mikkor? Gondolom a kapu előtt, de nem vágom mikkor.

-
Cyberpunk
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Magyarul?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cyberpunk
félisten
Üdv Ranger-el van egy Provernic Crypt-nél egy küldetés. Viszont ott van egy kapu, ami nem nyílik ki. Valami alázatról meg leborulásról hablatyol, hogy csak akkor léphetek be. Szerintetek ennél mit kell csinálni?
-
törölt tag
Mists-ben mekkora már az a plüss béka a PvP Browser-nél a lépcső mellett

Most kell vennem egyet igaziból
-
Dan-szan
senior tag
mesmernek mi a legjobb fegyó-skill kombináció?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ma is tanultam valamit
Mondjuk ez az egyik legjobb megoldás a relatív gyors és kényelmes "utazásra", amit MMO-knál eddig láttam. -
Helmoras
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi a választ, én is csak ezt a megoldást láttam :S
-
Helmoras
őstag
Valahogy meg lehet nezni hany szintet fejlodtem 80 utan?
-
-
front3r
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Eléggé hasonló a meglátásunk. Én pl. nem vagyok guildben sem, csak a sajátunkban, amit létrehoztunk az ismerősökkel, most várok, mert még több ismi jön, de valószínű az lesz a vége, hogy egy nagyobb guildhez csatlakozom, mert úgy az igazi ez a játék. Mert ugye pub-al nehéz összeszedni egy értelmes party-t a dungeon-ökhöz.
Desolation szerveren telepedtem meg, azzal is ment az idő, hogy járkáltam a szervereken hogy hol, milyen a közösség, de itt vannak elég sokan, na meg magyarok is szép számmal. -
KisTücsök
addikt
válasz
MomoSinX
üzenetére
Az alatt az idő alatt mit csináltál? Én elkezdtem a megjelenéskor, kb egy hónapot játszottam intenzíven, azalatt szépen nyugisan felnyomtam 80-ig magam, plusz ezzel párhuzamosan kivittem a sztorit (majdnem, Arah még most is hiányzik), volt egy kevés spvp, és még kevesebb wvw. Aztán volt kb egy hónap szünet, csak néha játszottam vele, olyankor sem tudtam mit kezdeni a játékban magammal, esetleg szakmáztam. Aztán jött a halloweenes event, azon végig ott voltam, nagyon jó volt, majd a nagy patch rá egy-két hétre, azzal is elvoltam, aztán megint szüneteltem, majd egy hete megint intenzíven elkezdtem, a wintersdayes event még jobb, mint az előzőek. A wvw-re is ráéreztem, már elég nagy fun. Pár napja például az Eternalon lévő fő kastélyt vesztettük el amatőr módon, megszerezték a FoW-osok, rá kb fél órára visszatámadtunk alulról, de nem tudtunk bejutni legbelülre, csak az első várfalat tudtuk áttörni, közben meg föntről betámadtak a vabbisok, ők sikeresen betörtek, erre mi körbe mentünk és itt kialakult egy ilyen hármas csata, nagy fun volt. spvp-re is egyre jobban ráérzek. Na, ebből csak azt akartam kihozni, hogy sokszor érzem azt, hogy nincs értelme belépjek a játékba, aztán mégis belépek, de egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Van, amikor meg nagyon belejövök és abba sem bírom hagyni. Keress magadnak valami célt vagy nem tudom. Nekem bejött. Pl a területeket is most kezdem el felfedezgetni. Kb 70%-on vagyok az egész mapon, egy 80-as karim van, spvp-ben 10-es szinten vagyok, a szakmáim kb 50-es szinten vannak, és mégis már több, mint 250 órát már beleöltem. A dungiknak sem voltam még a 70%-ában... Ja, és csak mostanában kezd izgatni, hogy milyen típusú legyen a második karim...
-
HS 2142
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ezért írtam, hogy általában csak pár másodpercig tart ez az állapot. De nem tudom megmondani, hogy miért akad be néha.
-
törölt tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem. Ez tipikusan olyan, hogy pl. leugrok pvp-ben a kezdőhelyről és néha sokáig csak lassan mászkál a karakter. Néha még az ellenfél kezdő domination pontjáig is lassú. Ez bug, és nem condition miatt van mivel még meg sem támadtak.
(#4938) MomoSinX:
Én így vagyok Diablo 3-al meg MOP-al
-
MomoSinX
aktív tag
Én bánom már, hogy megvettem, lekötött kb. egy hónapig, de utána totál monoton lett a részemről. És meg sem tudok szabadulni tőle sajnos. Lehetett volna előbb a free trial, akkor nem pazarlok el 12 rugót.
-
qad
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi az okosítást. Legalább lett halvány dunsztom.
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok
Rating rendszer várható valamikor pvp-n ? -
KisTücsök
addikt
Értem. Köszönöm a segítségeket.
Végül csak nem bírtam ki, és megvettem egy ilyen exotic armor szettet, hozzá 5 olyan rúnát, ami + mf-et ad. Azért ez is nagy előrelépés az előző cuccomhoz képest, egy darabig bőven jó lesz, főleg PvE-ben, és akkor ha majd le is váltom, ez megmarad ilyen "túrázós" szettnek.
-
qad
senior tag
válasz
front3r
üzenetére
Háááát jó kérdés, de szerintem (másik játékokhoz viszonyítok, gw1-ről lövésem sincs) a sebességnek nem kellene csökkennie csak akkor ha lassítást tesznek tesznek rám. Tehát a normál sebességemhez képest nem kellene lelassulnom 1 eséstől vagy ha 1 mob megtámad és megüt, csak akkor ha az ütésével lassítást is rámtesz.
Javítsatok ki ha rosszul gondolom.
-
front3r
őstag
-
qad
senior tag
válasz
üzenetére
Nem tudtam hogy ez combat bug, de most hogy mondod ez az esés után amíg maximumra fel nem töltődik az életem addig sokkal lassabban mozgok valamiért. Ezt nekem a játék kezdete óta csinálja.
Ritkán előfordult hogy harc után nem akart időben visszatöltődni az életem, de abszolút nem jellemző, az előző combat bughoz képest. -
törölt tag
Csak nálam van még mindig ez a sokáig tartó combat bug pvp-ben
Épp, hogy rosszul esek vagy harc vége és el nem múló lajhár lesz karakterem. -
qad
senior tag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Magic findról hivatalosan (volt 1 kicsit bővebb cikk is, de nem találom ), a pvp crafting részéhez nem tudok sajnos hozzászólni, valamelyik kolléga majd kisegít.
-
-
KisTücsök
addikt
Nem hat a láda dropra? Na ezt nem tudtam. Amúgy úgy vettem észre, hogy azért jobb cuccok szoktak esni, ha mf-et kajolok pl, elég látványosan, több minden meg jobbak is. Úgy gondoltam, hogy veszek egy teljes armos szettet, valami olcsót, és azokba berakok 6 mf-es rúnát, az +9% mf asszem összesen, kajolok is, stb. Csak ezeket a rúnákat is olyan ruhára lenne értelme rárakni, amin alapból van +x% mf. Hmm... És akkor úgy gondoltam, h ezt a szettet mindig magamnál tartanám és amikor dungiban láda nyitás van, akkor átöltözök... De akkor így kuka az egész. Jó, hogy mondtad.
Az előbb pvp-ztem egy sort, meglett a 10. szint. A lvl 10-es vendor mire jó? Ugyan azok a cuccok vannak nála, mint a lvl1-esnél. Ugyan olyan alapanyagok. Meg ez a pvp mistyc forge sem tiszta. Itt minden cucc, fegyver ugyan olyan erős? Azt hittem, h majd a 10-es vendortól lehet erősebb cuccokat venni, még ha nem is sokkal erősebbek.
Mystic forgeban csináltam egy fegyvert meg egy sapit, gatyát meg pulcsit de erősebb egyik sem volt az addiginál, csak más. Egyiket rabbit alapanyaggal csináltam, másikat deerrel, de nem volt különbség.
Ja meg célarányosan nem lehet elkészíteni valamit? Ha pl a collectablesból kiválasztok egy ruha szettet, akkor azt megcsinálhatom valahogy, vagy várnom kell, amíg véletlenül pont azt nem dobja MF-ben vagy valamelyik ládából...
Bocs a kicsit sok kérdésért.
-
qad
senior tag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Ha szabadna tanácsolnom, rúnáknál is nézd meg hogy mit nyersz a 6 rúna által (adott értékeket összeadod) és mit nyersz 1 natúr kövezéssel/kavicsozással/rúnázással. Nem mindig éri meg 6 ugyanolyan követ beépíteni, lehet hogy sima kövekkel közel ugyanazt éred el csak jóval olcsóbban.
A magic findot meg ha lehet felejtsd el, főleg 6-os kövezésnél. Egyetlen értelme van ha ráállsz az ész nélküli farmolásra, ilyenkor sokkal több követ és alapanyagot dobhat az adott bánya vagy kivágott fa pl. Ezen kívül nem sok értelme van, és még a többi statodat is elrontod, azaz se nem sebzel hatalmasokat és még hamarabb is agyoncsapnak. Nagyon kis mértékben növeli a mobokból eső exotic esélyét és növeli a mobokból eső cuccok ritkaságát( ha kék esne nagyobb eséllyel lesz zöld, vagy ha 76 zöld esne van esélyed hogy lvl 80-as lesz). Csak a mobokból eső cuccokra hat(csak farmolásra jó), semmilyen ládának a dropjára nem hat és a mystic forgra sem hat.
-
Nyle
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
És ezt sehogy sem tudom elkerülni ?
-
KisTücsök
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nagyon szépen köszi!
-
Nyle
csendes tag
Helló!
Guild Wars account vétel mennyire biztonságos ? Vissza tudja lopni az előző tulaj ? Értem itt arra, hogy ír a supportnak és igazolja magát stb.
Elsősorban olyanok válaszát várom akik már adtak el vagy vettek.
Előre is köszi. -
Crowent
tag
válasz
üzenetére
Nem tudom mi a bajotok a játékkal. Szerintem nem játszanak kevesebben, csak sajnos a WR szerveren vannak jóval kevesebben mint amennyien kellene! Szerintem a játék nagyon jó, főleg a fejlődés élvezetes! Ha megunok 1 mapot megyek a másikra. Fejlődni lehet minden mapon, lehet kicsit lassabban mint az eredeti szinted mapján de lehet. Szerintem jó játék, jobb mint a WoW!!!
-
törölt tag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Nagyon jó lett karácsonyi köntösben a játék
egyik játékban sem kapott még ennyire nagy szerepet.(#4896) dilipok:
Régen WoW-nál is voltak ilyen gondok a 40 fős Raid sokaknál kiakasztotta a procit. Eltelt pár év és a fejlődés miatt egyre kevesebben érezték ezt a hátrányt. MMO-k mindig le vannak picit maradva ilyen téren. -
front3r
őstag
válasz
Helmoras
üzenetére
Megelőzöm a kollégát:
"Volt egy hatalmas Halloween frissítésünk októberben, most volt egy másik nagyobb novemberben, jön egy hatalmas karácsonyi frissítés decemberben és ezek mindegyike nagyon jól zajlott, decemberben pedig azt hiszem nagyon izgatottak lesznek az emberek. Azonban a januári és februári frissítések lesznek az eddigi legnagyobbak. Konkrétan ezek nagyobbak lesznek, mint az októberi, novemberi és a decemberi frissítések összesen. Úgy gondolom, hogy amikor a játékosok látják majd, hogy havidíj nélkül is mennyi tartalmat kapnak januárban és februárban, el lesznek ájulva. Ez a két hónap összesen gyakorlatilag meg fog felelni egy kiegészítőnyi tartalomnak, és mindez ingyen."
[link] -
HS 2142
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez általában a rare cuccokra igaz, ha a rúnát is hozzávesszük. Apróságnak tűnhet, ha már több száz tokent ráköltöttem egy armorra, és aztán szeretném átpakolni a divinity rúnákat egy új kiszemeltbe, akkor ne kelljen újra megvenni őket 6x7 goldért.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez nagyon oda....

Annó, amikor a WoW kijött, nekem is nagyon furcsa volt (előtte évekig RO meg L2 ment, ahol a click-to-move illetve mobok automatikus megközelítése természetes volt), de aztán azóta már teljesen megszoktam. Bár tény, hogy kényelmesebb tud lenni, ha az ember csak 2x rákattint az npc-re, és magától odafut a karakter

Épp, hogy rosszul esek vagy harc vége és el nem múló lajhár lesz karakterem.