Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Megesett már mással is, hogy beesett a föld alá, aztán elúszhatott a jófenébe is akár? Én felfedeztem, hogy a játék területei alatt mindenhol víz van. O_o Mindenhol... Annyiszor beestem már a föld alá különböző pontokon, hogy totál elegem lett, és kicsit barangoltam.
Szörnyű bugos látvány fogadott... -
FehérHolló
veterán
válasz
fracture333
üzenetére
Az olyan, amikor a náladnál alacsonyabb rendű, butább, primitívebb humán entitásokat a sárba tiprod, közben pedig a nálad magasabb rendűek ugyanezt csinálják veled.
Érted-e?Az én létem a szenvedésben és a megaláztatásban teljesedik ki. Ezért akár hajlandó vagyok még fizetni is. Lásd: 50+ kilométeres teljesítmény-gyalogtúrák elég borsos ára. 6 ilyenből kijön egy GW2.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fracture333
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére

életben nem PVP-ztem még
-
FehérHolló
veterán
válasz
fracture333
üzenetére
Olyan kedves vagy hozzám, hogy még a szemem is könnybe lábadt.
My faith in humanity is restored.

De hogy értelmesebbet is írjak, igényfelmérésként:
Van olyan entitás itten, aki szívesen elmerülne a PvP-ben velem (illetve többedmagammal)? -
fracture333
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
most pont nincs. de ha 2 hónap múlva kéne és épp nagyanyámnál lennék és valami megmagyarázhatatlan ötlet által vezérelve úgy döntenék hogy a guild wars 2 telepítő cd-jét is magammal vinném...pont nagyanyámhoz akinek fingja nincs róla hogy ez mi, akkor kölcsönadom telepítésre.

-
FehérHolló
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Akinek csak kulcsra van szüksége, ajánlom figyelmébe a greenmangaming.com webshopot. Szeptember 17-ig van náluk egy bármire érvényes, 25%-os kedvezményt biztosító kupon, GW2-höz pont jól jön.
Emlékeim szerint így 41.25 EUR. Bolti árhoz képest ~2000-rel olcsóbb.A kupon kódját a checkoutnál jobb oldalt középen lehet megadni.
GMG25-1BW0K-K1A3G -
aizen92
addikt
-
FehérHolló
veterán
Nincs véletlen valakinek a [MODERALVA] utca környékén egy kölcsön install DVD-je?

_Nagyon_ lassan csorog lefelé.
[ Módosította: tiv83us ]
-
Cyberpunk
félisten
Petet honnét? Hogy? Kezdő vagyok, nem lehurrogni.
-
fracture333
aktív tag
válasz
shouryuken
üzenetére
hali
hát lehet haladni egyedül is persze, de másokkal könnyebb, viszon elég egyszerűen odamenni azt segíteni a questben, nem kell partyba meghívni (meglehet de abszolút nem muszáj). minden, játékot megakasztó kényelmetlen marhaságot kivettek a játékból. pl nem is kell odamenni a legtöbb questnél a questadóhoz hanem ha a közelben vagy akkor megjelenik a sarokban azt hadd szóljon. a dinamikus eventekről nem is beszélve. sPVP-nél a karid felfejlődik instant 80-asra (level cap.) és kapsz geart meg skilleket (a kiegyensúlyozottság miatt) ha arra számítasz hogy olyan mint a WoW akkor tévedsz. kb annyi a közös vonás hogy MMORPG minda2. -
tick
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ment pü

-
FehérHolló
veterán
Van itt valaki, akinek megvolt a GW1, összelinkelte a GW1-GW2 profilokat, és rám tudna szánni 5-10 percet privátban?
-
CactuS
Arcképgyáros
Azt hiszem talán Underworld térképén bóklásztunk WRről, és a partyban mindenkinek volt lag-spike-ja. Nem volt játszhatatlan, de érezhető volt - ahogy a guild chat is lelassult egy időre-.
Illetve egyik guild tagnak volt olyan problémája, hogy átfutott egy fél térképet, ölte a mobokat, stb, aztán amikor odaért hozzánk, akkor nem látott minket - nem overflow miatt -. Csinált egy kliens restartot és visszatette a kiindulási pontra.
(Bár ez inkább felhasználói net probléma talán, és hülyén DCzik le a kliens vagy nemtom) -
bpx
őstag
válasz
shouryuken
üzenetére
a wowot egyáltalán nem ismerem (igen, ilyen is van
), de nem a városon kívül meg belül a lényeg
teljesen más zónák vannak fenntartva a pvp-nek, tehát nem fognak questelés közben városon kívül lepkzni
és látsz mindenki mást is aki épp arra járteljesen jól lehet haladni egyedül is
70-es vagyok (jó hazudtam, 3 bar híján 70), max. jewelcraftinggal, questek/fejlődés közben végig egyedül voltam, sehol nem éreztem nehéznek, vagy hogy segítségre lenne szükségem
wvwvw-n is általában egyedül vagyok, vagy egy kisebb csapatot követek, nagy tömegben feleslegesnek érzem magam (thief)
random group eventeknél is többnyire vannak mások is környéken, oda sem kell előre csapatdungeon-hoz persze 5-fős party kell, meg pvp-zni is hatékonyabb szervezett módon
-
törölt tag
Hát nem egy könnyű prof. (Ele után jön a sorban)
Nincs harc közben fegyver váltás de helyette a Kit-el kell játszani. Picit más és inkább fun, mint ahogy most az várható mindenki inkább elsőnek a main karit húzza. Gun és Pistol hangok iszonyat jók
A legpörgősebb játékmenete talán a Thief-nek van. Ranger se marad le nagyon és egyre jobban úgy érzem, hogy Warri helyett... á fenébe is

szerk:
(#3468) shouryuken:
Itt már nincs az a zárt instance állapot.
Mindenkivel lehet találkozni a világban és full szerveren soha nem lesz gond az egyedüli játékkal sem mert mindenhol lesznek játékosok akik éppen csinálnak valamit. Szerintem egyedül is lehet haladni de sokkal jobb ha mindenfelé vannak játékosok, olyan élettel teli az egész. -
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
Hasonló a pve pvp rendszer mint az előző részben, azaz a városon kívűl eső területek nem wow-os rendszerűek, hanem csak azt látod aki a partyban van?
Mennyire lehet hatékonyan haladni egyedül?
Sajnos csak összevissza lenne időm játszni, questelgetni, néha 1-1 órát, néha többet, így ha főleg csapatjátékra épít a játék nem hinném, hogy beszerezném.Köszi a választ!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én úgy olvastam - talán redditen -, hogy két részre osztották a fejlesztőket. Az egyik fele a következő kiegészítőt készíti, a másik fele a jelenlegi contentet bővíti - ha jól emlékszem újabb és újabb group/world eventekkel, dungeonre nem emlékszem -.
Más: Engi-t vajon miért hanyagolják ennyire az emberek? Nézegetem a különböző fórumokat - spvp, gwgur, gw2codex stb - és mindenhol azt látom, hogy a topikok/buildek száma kb 2/3-a bármelyik másik class topik/buildjének.
A fórumok alapján kevesebben sírnak a WvW miatt, mint a guardian-nál - ott belefáradtam, hogy nem lehet értelmes talapsztalatokat/infokat kiszedni az emberekből, mert egyből jönnek a "nincs 1200as dmg skillje a guardiannak", alacsonyabb a DPS minden más classnál stb.. hszek.
Amit eddig tapasztaltam, hogy jóval pörgősebb a guardianhoz képest, a toolokat folyamatosan kell pörgetni, váltogatni. Lehet, hogy emiatt nem annyira kedvelt?
-
nosferatue
tag
Érdemes beszélgetni az NPC karakterekkel. Egész sok lore-darabkát össze lehet így szedni a játék során. Mindemellett vannak interaktív tárgyak, könyvek is pl.: Fields of Ruin területen a városban - ahol az asura kapu van - elszórva találhatsz könyveket, amiből megismerheted a város történetét. Nem árt nyitott szemmel járni.
-
Departed
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Remélem lesznek kieg-ek, mindenki azokkal járna jól... mondjuk jövő karácsonyra az egyik.

-
FehérHolló
veterán
Nem úgy volt, hogy nem lesznek a klasszikus értelemben vett kiegészítők?
Néhány új pénzes dungeon, esetleg kisebb terület fog bele kerülni még.Azért kérdezem, mert ez a fenti lehet, hogy nagyon régi információ.
Más: Remélem, hamarosan lesz greenmangaming-en új készlet, onnét 11k környékén hozzá lehet jutni szeptember 17-ig.
-
CactuS
Arcképgyáros
Itt is az az utolsó infó, hogy ~500 fő/map a limit. Idővel talán bővítik, de szerintem ez nem az elsődleges szempont, ennél égetőbb problémák is vannak a játékban jelenleg.
Személy szerint egyébként szerintem az újbóli árusítást elkapkodták, még bőven lett volna mit optimalizálni/plusz erőforrást alátenni. Tegnap este pl az off. fórum is lassú volt, mint a dög, instákba bemenni nem lehetett, WvW be-belagolt, a térkép megőrült, a partyban senkit nem mutatott a tényleges helyén, stb...
tick: Még a Prophecies vége sincsen bent jelenleg a játékban. Türelem, idővel szerintem megjönnek majd ezek a területek is - kiegekben
. -
tick
aktív tag
ugye ez csak vicc, hogy cantha kimaradt gw2-ből? :/ pont a legszebb világrész
-
törölt tag
válasz
fracture333
üzenetére
Hát ezek a rare cuccok amiket nehéz összeszedni

-
fracture333
aktív tag
az szép lehet. elképzeltem amikor egy 3.-os általános iskolás táskáját felveszi egy 2 méter magas, kövéres, 3 ajtós szekrény, koránérő, 120 kilós, 3x bukott srác, és úgy feszül rajta hogy mindjárt elszakad. ilyen lehet a hátitatyós norn. a staff már csak ráadás lehet, mondjuk mint amikor az előbb leírt srác még fel is húzza a rövidgatyájkát köldök fölé. ujjujujujj na az komoly látvány lehet.

-
tick
aktív tag
válasz
fracture333
üzenetére
azért a "hátitasis" és a staffos male benga nornokat se felejtsük el...
elég bizarr látványt nyújtanak -
A human female karakterek néznek ki a legjobban.

-
FehérHolló
veterán
válasz
fracture333
üzenetére
Köszi!
Közben rájöttem, hogy az armor bónusza is függ a kaszttól. Szóval nem egyszerű a helyzet.
Nézegethetem, hogy például milyen skillek csinálnak conditional damage-t.
-
törölt tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Itt nincs ilyen. Inkább a kinézetre menj mert eléggé látványos armor-ok vannak és a faji skill-ek meg csak PvE-ben használhatóak. Egy olyan karakternek hosszútávon amúgy sincs értelme ami bután néz ki (Charr- tulajok bocsi
) de van egy jó skill-je. -
fracture333
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
szerintem ez annyira nem lényeges, a utility skillek közül csak a racial skill az ami fajhoz tartoznak minden más classhoz ha jól tudom (nem biztos de így tudom). tehát kb tök mind1 milyen fajjal milyen classt használsz.
-
FehérHolló
veterán
Van valami útmutató, hogy melyik fajhoz milyen kaszt ajánlott?
Annyi leesett, hogy olyan faj, aminek a skilljei kiegészítik a kaszt spéci képességeit, de ez még túl tág számomra.
-
Departed
őstag
Van bizony: Desolation magyar guild-ek bár nem frissül túl sűrűn, de ezek léteznek. Közülük Reso-ékat ismerem hogy szimpatikus banda.

-
bajtokarpi
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Közben megtaláltam Game Menu -> Support -> Report a Bug. .
8zabi köszi.
Üdv.
-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
chat ablakba beírod, hogy /bug, ekkor megjelenik a hibajelentő
-
aizen92
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Volt egy ugyanilyen bugunk nekünk is egy másik pályán akkor a farakásba bugolt ba a skill"boss" ...... irjatok mindannyian bug reportot !!!
nekünk 10 óra alatt kijavították ( ez az egy szar hiányzott a területről nekem múltkor jó buli volt..... )szerk. NEM FOG MEGJAVULNI ! ne várj rá! irjátok meg a bug reportot mert valószínű h textura alá beesett az NPC. akárhányszor relogolhatsz MINDENKInek rossz. ha minél többen írtok 1 helyről előbb-utóbb észreveszik
-
bpx
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
simán meg kell ölni azt, akit nem látok a képeden
semmi különös nem volt vele -
CactuS
Arcképgyáros
Hm, megint szar az insta rendszer? Első ember bemegy, többi join, nem történik semmi. Ha bemegyünk, akkor mindenki saját instát kap...
-
Kasya
nagyúr
Vegre elerheto ujra online digital edition. Epp most vennem meg, de kozben mar erdeklodom melyik szerveren erdemes kezdeni. Tobb hsz-t is olvastam ez ugyben. Valaki a nepeset ajanlja, de ott az arena necces, valaki a kisebb szerveren jatszik. Jelenleg melyik tunik a legjobb valasztasnak?
-
HS 2142
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát ANet dolgozók munkásságával én ott legfeljebb a vitalapokon találkoztam és nem a laptörténet változásai között. Ha itt pl megnézed a contribokat, látni, hogy a tartalmak java részét csak nem ők készítették, csak belejavítgattak.
-
S0m30n3
aktív tag
Hát nem tudom hányan szinten vagy, de nekem pl. 30-as szinttől eléggé tetszik a sztori human-ként. Még ha nem is a világot kell megváltanom, tetszett, hogy három hely közül választhattam, hogy melyikbe lépek be. Aztán a területes küldetések is jók voltak ott, ahol charr-human szövetség elleneseket kellett lebeszélni/megölni, stb. Ugyanakkor az is eléggé érdekel, hogy össze fog-e jönni a szövetség, meg mi lesz Logan-nel, stb. Lehet mást ilyen sztori nem hat meg, mert nem túl világrengető, de szerintem tök érdekesek.
Költözős témára pedig: én 47 szint alatt összesen egyszer voltam olyan group eventen, ahol nem volt rajtam kívül más. Máskor mindig jött több ember. Lehet, hogy WR-en lassabban fejlődnek az emberek és pont az én tempómat tartják, ezért jól jártam, ti meg túl gyorsan fejlődtetek és azért nem volt group eventen senki. Amúgy guild szempontból tényleg mindegy, hogy ki melyik szerveren van.
-
qad
senior tag
WR-en is vártam kb 10-20 percet mire behívott WvW, lehetséges hogy nagyobb szervereken annyit kell várni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Szerintem a gw2w törzsét anet tölti. A játékosok csak triviákat, megjegyzéseket, guide-okat és titkokat fűznek hozzá.
Legalábbis az első résznél így volt, itt sem hiszem, hogy másképp van. Nem véletlenül tudják/tudták azonnal frissíteni az egészet egy-egy patch alkalmával. És volt példa 60-nál több skillt érintő patchre is.
-
HS 2142
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azzal nincs is probléma, viszont a játékosok töltenék fel tartalommal, de hát mindenki éppen játszik és nincs ilyen marginális dolgokra ideje.

-
FehérHolló
veterán
Ismét van készleten a GW2 webshopban és hamarosan érkeznek új példányok Magyarhonba is (szerintem holnap).
Mennyiért lehetett itthon beszerezni? 13.5k reális, vagy volt olcsóbb?
-
tick
aktív tag
azt kell hogy mondjam, hogy ez a valaha készült legbénább trailer amit láttam...

más: a játékban valóban nem sok történetre bukkantam eddig...magasabb szinteknél (ugye) lesz valami változás? -
Lmh
őstag
Csalogat engem is a Desolation, de nem tudom....
Első karakteremet húzom, eddig talán 1 event volt, ahol kicsit kevesen voltunk, de nagy nehezen az is lement.
Még nincsenek fix játszópajtásaim de idővel talán azok is alakulgatnak és 2.3. karinál már nem leszek egyedül talán sehol. Sőt addigra talán megnyitják az eladásokat újra és népesednek az alacsonyabb popu-s szerók is.
Pár hónap múlva a legnagyobb és legfontosabb része úgyis a wvw lesz a játéknak, akkor meg nem akarom szívni a fogam a sorban. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Departed
üzenetére
Hát, nekem már az a ~10 perc is sok, amíg WvWre várok WR-en. Első héten csak páran voltunk - szó szerint - 70+os területeken, mégis sikerült elfoglalni Cursed Shoreban az insta helyet, stb... Nem kell nagy tömeg a group eventekhez sem.
Aki gondolkozik később WvWn az számoljon azzal, hogy 30 perc fölötti lesz a várakozási idő egy high popos szerveren, ha nem több.
-
Dani82
senior tag
Jaja többen vannak lényegesen. Egyetlen hártány, hogy WvWre jelentkeztem este7kor és 10 körül jött az ablak, hogy mehetek. Csak akkor már instában voltam

-
Departed
őstag
válasz
fracture333
üzenetére
WR-ről sok magyar (is) átszivárog Desolation-re (énis és játszótársaim is megtették), hosszú távon is érdemesebb a népes szerveren lenni. Nomeg most érdemes meglépni, amíg még ingyenes a transfer.

-
X Factor
addikt
WS-ről mentem ár Desolation-re, ég és föld, mármint az egyszerű mászkálós pve rész, villan egy narancssárga pöty és egyből mennek a népek nyomják, nem mondom h. tömeg van, de ritkán mászkálok egyedül.
-
Akra_hu
tag
Na ezt is megéltük. Underworld szerveren jelenlegi guildem pályafutása eddig tartott. Megszünt létezni. Transferelnék egy normális partys,instázós guildbe. jó és üzemképes a prohardver guild?

-
prtk
tag
Budaörsi MediaMarkt-ban van 9 db játék.
-
fracture333
aktív tag
válasz
Departed
üzenetére
nem arra gondolt szerintem hogy amikor beállított például a 7-es hotkey-re egy utility skillt akkor azt onnan ki tudja-e szedni vagy sem. hanem ha elfogynak a utility skillre rakható skillpontok, akkor újrarakhatja e őket olyan utility skillekre amiket használna de még nincs unlockolva. és ezt nem lehet, de lesz majd elég pont rá.
-
bpx
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
igen, 2 gold
de egyébként a játékbeli pénz és az item shopos fizetőeszköz (gem) átváltható egymás között bármikor az aktuális árfolyamon

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szörnyű bugos látvány fogadott...

(Bár ez inkább felhasználói net probléma talán, és hülyén DCzik le a kliens vagy nemtom)
és látsz mindenki mást is aki épp arra jár