Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris811
tag
válasz
üzenetére
De te nem érted, amit én mondtam
Nem mondtam, hogy jobb a lotroban, hogy ott minden területet, meg classokat is pontért kell venni! Én csak arra gondoltam, hogy ott játékkal több pontot tudsz szerezni, mint gw2-ben gemet, és, hogy ott vannak olyan dolgok is (területen, meg classon kívül), amit szívesen megveszek. Egyébként, meg mind2 játék nagyon jó, lotro-t most volt szerencsém egy steam-es akcióban beszerezni olcsó pénzért (a kiegeket). Jelenleg 3 játék van a gépemen, és ez minden igényem kielégíti: GW2, ha egy kis pörgés, akció kell; LotRO, ha egy kis történetre, szerepjátékra vágyom; és a Civ5, ha stragégiázni van kedvem... Na jó a dio3 is itt van kéznél, de az nagyon ritkán kerül elő 
-
andris811
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha ezt az egész gem store-t valahogy úgy oldanák meg, mint a LotRO-ban, az azért sokkal szimpatikusabb lenne. Ott még szívesen adtam is ki pénzt a turbine pontokért, ha valami nagyon kellett. Ha meg nem sürgős, akkor idővel úgyis lesz annyi pontom...
-
andris811
tag
válasz
S0m30n3
üzenetére
Talán, ha kicsit visszaolvasnál, nem mondanál butaságokat... A VAR nem azért dobott ki, mert vizsgaidőszakod volt, hanem mert elköltözött a piken square-re, és aki nem ment át kb 2-3 hét után, azokat kidobták. Úgyhogy, ha vissza akarsz menni oda, akkor a Pikenre gyere. Egyébként a szerveren sokan vannak, és a wvw-n is jól szerepel.
-
andris811
tag
Azért nem kéne általánosítani...
Mondjuk én csak pár embert ismerek személyesen, a kis tizenéves majmokon kívül, azért elég sok normális ember is van benne. Tény, hogy nincs szűrve semmilyen szinten ki van bent. Cserébe viszont, mindig van fent valaki, akivel lehet játszani^^ -
-
andris811
tag
Gamepod év játéka 2012 szavazás
Tessék szavazni! -
andris811
tag
A Whiteside-ról a Variance átköltözött a Piken Square szerverre... Ha ingame ráírsz egy tagra, az szólhat olyannak aki fel tud venni... Nem kell ilyen fórumos badarságokkal szenvedni... /Oké, nem badarság, de pl egy 500 fős guildben ki a fenét érdekel mind az 500 ember előélete?/
-
andris811
tag
Ti egy thief main kari után milyen altot kezdenétek? Nem igazán ismerem a többi prof-ot, nem is nagyon akarok utánaolvasni, jobb szeretem kitapasztalni, de azért mégis. Melyik az a prof, amitől teljesen más játékélmény lesz? (persze gondolom mind más- és más, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre)
-
andris811
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani aktív magyar guildet WSR-en? A jelenlegi klánom kb semmit nem csinál 49 emberból ált 10 van fent, de aktív élet az nincs azok között se... Variance-ba jelentkeztem a fórumukon, de onnan még csak választ sem kaptam, úgyhogy, ahol van szabad hely szívesen mennék! Köszi!
/ja és legyen TS és a 18+ vagy legalábbis komoly emberek/
-
andris811
tag
válasz
KisTücsök
üzenetére
Na igen nem véletlen választottam ezt a szervert
És ezek közül a klánok közül melyikek aktívak?
Egyébként volt valaki olyan helyzetben, hogy elfogytak az ő szintjére való taskok? Kessex Hillsben vagyok, 17esen, de a kövi task és a story taskom is 19es szintű... Van valami más módja is a fejlődésnek? -
andris811
tag
Sziasztok!
Tegnap előtt vettem meg a játékot, valami eszméletlen jó lett! Whiteside ridge szerveren játszik valaki? Milyen magyar guildek vannak, ahova be is lehet jutni? Egyedül azért néha unatkozok, meg hát azt se tudom néha mit hol merre... Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Sony Ps5 konzol slim
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mondtam, hogy jobb a lotroban, hogy ott minden területet, meg classokat is pontért kell venni! Én csak arra gondoltam, hogy ott játékkal több pontot tudsz szerezni, mint gw2-ben gemet, és, hogy ott vannak olyan dolgok is (területen, meg classon kívül), amit szívesen megveszek. Egyébként, meg mind2 játék nagyon jó, lotro-t most volt szerencsém egy steam-es akcióban beszerezni olcsó pénzért (a kiegeket). Jelenleg 3 játék van a gépemen, és ez minden igényem kielégíti: GW2, ha egy kis pörgés, akció kell; LotRO, ha egy kis történetre, szerepjátékra vágyom; és a Civ5, ha stragégiázni van kedvem... Na jó a dio3 is itt van kéznél, de az nagyon ritkán kerül elő