Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
Ipon.hu-s cikkből loptam
"Nem lesz Guild Wars 2 kiegészítő
A Guild Wars 1 2005-ben teljesen rendhagyónak számított a havidíjat mellőző fizetési modelljével az MMO piacon. A játék kiadója inkább a tartalompakkokért és kiegészítőkért szedett pénzt és vitte sikerre a játékot ezzel a módszerrel. A Guild Wars 2 szintén nem havidíjas, de ismét változtattak egy kicsit a stratégiájukon. A céljuk az, hogy egyetlen kiegészítőt se adjanak ki. Ennél sokkal rendszeresebb, kisebb frissítéseket akarnak, ezzel is élőbbé téve a világot. Erről szól a Living World stratégia. Az Arena Netnek jelentős méretű csapata dolgozik kizárólag a Guild Wars 2-n, ahogy készülnek, folyamatosan tolják majd ki az új tartalmakat."
-
SanGee
csendes tag
Anyit szeretnék kérdezni mint friss játékos, hogy szerverek között van külömbség? Például ara gondolok, hogy nekem túl gyorsnak tünk a szörnyek respawnja azon amelyiken én vagyok (Whiteside Ridge)
-
FehérHolló
veterán
-
válasz
picirizs
üzenetére
"és még csak nem is éri meg annyira, a loot siralmas."
Na igen, az, hogy akár precursor is dobhat, biztos nem éri meg. Plusz a napi elsőnél - mindegyik bossnál - kapsz egy fix sárgát, ami 20s körüli összeget jelent, szétbontva kis szerencsével 3 ecto, az kb 70 s. Odajutni meg ~3s.
-
picirizs
csendes tag
válasz
GeryFlash
üzenetére
A "klasszikus" értelmebe vett dungeonok 5 főre lettek szabva, de kevesebbel is végig lehet őket vinni persze, csak több idő. Úgy nagy általánosságban elmondható, hogy a "group" mint fogalom, az 5 főre vonatkozik és semmi esetre sem többre.
PvE Eventek rendszeresen vannak, hol évszakhoz, hol valami ünnephez kötött, ezeken kívül pedig a "Living storyt" mesélik tovább, amihez sajnos nem tudok kommentárt fűzni, mert sosem érdekelt, ezért nem is vittem végig.Nagyszabású world bossok nemigen vannak. Talán a 3 sárkányt érdemes említeni, amik bizonyos időközönként élednek, ezeket lehet írtani agyba-főbe, bár véleményem szerint nagyon repetitívvé válik a dolog már a 3. után és még csak nem is éri meg annyira, a loot siralmas.
Szoktak indulni eventek (játékosok által szervezett) a karma templomok kinyitására is, ez már valamivel érdekesebb talán. Itt egy eventsorozatot végigjátszva és teljesítve ki lehet nyitni egy-egy Tyriai isten szentélyét, ahol karmáért end-game contentet tudsz vásárolni (armort+ékszereket).
-
Sonja
nagyúr
Guild Wars 2 + A végzet pereme könyv - 9490HUF!
A CSOMAG TARTALMA:
- Guild Wars 2 (PC) játékszoftver
- J. Robert King: Guild Wars - A végzet pereme könyv -
picirizs
csendes tag
válasz
GeryFlash
üzenetére
Én első sorban a PvP oldaláról tudok írni a játéknak.
Az RvR alapötlet jó, a megvalósítás talán kicsit félmunka. Adott 3 Borderland + Eternal Battleground és ennyi. Ez nem fog változni a közeljövőben. Ennek ellenére -ha az ember jó szerveren van- baromi élvezetes tud lenni, de persze vannak hátulütői is.
Nem egy DaoC, de én pl. élvezem a harcokatsPvP szintén élvezetes tud lenni, pláne ha "premade" csapattal mész. A hot joinok néha frusztrálóak a friss kezdők miatt, de ez mindenhol így van.
Magam részéről nem tapasztaltam komoly "PvE endgame" contentet, hacsak a legendarykat nem vesszük annak. Ezek különleges fegyverek egy-egy egyedi skinnel és animációval, aminek a megszerzéséhez semmi más nem kell, mint idő és türelem. Grind, grind, grind.
Dungeonok nem jelentenek kihívást, az egyedüli PvE dungeon amire gondolni tudok az a Fractal, ami szintenként növeli a nehézsget (és persze a loot minőségét is), így állítva némi kihívást a PvE-t kedvelők elé.
Patcheket tekintve felemásak az érzéseim, vannak-vannak, de minek. Szinte kizárólag a PvE játékosbázisnak szóló patcheket adtak eddig hozzá, minimális változtatásokkal és csiszolással a PvP rendszerre nézve, ami igencsak nem indokolt: néhány class még mindig alapvető problémákkal küszködik, ha PvPről van szó (nem megfelelően működő traitek, skillek, stb.), így csökkentve azok diverzitását.
-
GeryFlash
veterán
válasz
picirizs
üzenetére
Mennyire lenne fontos, hogy AMD legyen (intelre váltás lehet megérné)? Igazából ahogy olvasom, ott mindenkinek be tud laggolni, szvsz nem biztos hogy upgradelned kellene, mert ez a játék hibája, nem a gépedé. Ha mindenképpen fejleszteni akarsz akkor szerintem vga nélkül add el a gépet, és az érte kapott pénzhez rakj hozzá és vegyél egy jó gépet. A vgat meg rakd bele, teljesen korrekt még a mai napig is (igazából a procid se rossz annyira, de talán egy ivy brdige i5 nem lenne rossz)
#5987: köszi szépen, egymásnak segítünk

-
picirizs
csendes tag
Üdv!
A tanácsotokat kérném géppel kapcsolatban. A jelenlegi configom elég poros, kéne rajta dobni egy kicsit.
Elsődleges célom az lenne, hogy WvW Tier 1-es környezetben (mocsok nagy zergek) lag mentesen fusson (szerverlagot leszámítva persze).Ahogy olvastam és másoktól hallottam, a GW2 elsődlegesen a processzortól függ, én azonban nagyon nem értek géptuninghoz, ezért a kérdés.
Jelenlegi gépem:
AMD Phenom II X4 955 Black Edition (3200.0 MHz)
ASRock M3A770DE (AMD 770/870 (RX780) + SB750)
4 GBytes (Single-Channel)
Sapphire Radeon HD 5850A kérdés arra irányulna, hogy a fenti listából mit kéne lecserélni ahhoz, hogy lagmentes WvW környezetet kapjak nagy zergek esetén is.
Fontos lenne a kölcséghatékonyság is (nyilván, mint gondolom mindenkinek), tehát minél kevesebből jönne ki, annál jobb. Konkrét össszeget azért nem írnék, mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi kéne ehhez és az mennyibe kerülne.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
GeryFlash
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Picit bővebben

-
bimbilla09
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
GeryFlash
veterán
Hali!
tervezzük haverral megvenni a guild wars 2-t, mert a tauri wowra keményen ráuntunk, a wow meg a cata óta... A kérdésem az lenne, hogy mennyit fejlődött a kiadás óta az end game? mert anno mindenki dicsérte a játékot, de aztán az end game olyan unalom volt, semmi instázás meg ilyesmi, most mi a helyzet? Vannak patchek, amivel fejlődik a játék meg ilyesmi? Aréna van, és ha igen akkor milyen? -
válasz
KisTücsök
üzenetére
Én anno az elején beaktiváltam már az e-mail értesítést, majd az authenticator beta-t. (Az online accountokhoz használt e-mail fiókot is authenticator védi)
A megjelenés után nem sokkal jött is pár "megkeresés", hogy Kínából akarnak a tesók is játszani az accal. Elsőre hülyeségnek gondoltam, mert elég erős jelszót használok, gondoltam az anetnél van valami leak, vagy biztonsági rés. Később derült ki, hogy ez az email/jelszó páros egyszer már szerepelt sok-sok évvel ezelőtt egy GW1 aukciós oldal adatbázisában. Azt feltörték és azokat a kombinációkat próbálgatták. Ilyen téren az Anetnek igaza van, az ilyen emberek nem tökölnek bruteforce-os jelszófejtéssel, egyszerűen adatbázisból dolgoznak. Ha nem működik, akkor kihúzzák a listáról és ugranak tovább.
-
KisTücsök
addikt
válasz
bimbilla09
üzenetére
Ez jó.
Vagyis annyira nem, de azért nevettem egyet.40-es szinten gondolom nem voltak még olyan epic cuccaid, meg olyan sok aranyad, de azért kellemetlen dolog ez.
Haverom accját nem sokkal a megjelenés után törték fel, de már 80-as volt. Bánta néhány arany meg pár értékesebb cucc. De tanult belőle, azóta mindenhol más jelszavat használ.
-
Helmoras
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Hátha a pénzed is több lett az accounton, mint volt

-
bimbilla09
tag
Inkább megtartom szuvenír-nek
és kezdek egy új karaktert. -
Helmoras
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Lehet nem is a saját accodat kap
tad vissza 
-
bimbilla09
tag
A probléma megoldódott. Írtam supportnak és ők lehetővé tették hogy jelszavat változtassak!

Viszont... Beloggolok, és a lvl40 körüli guardian HELYETT egy lvl80-as ranger van ... ez most valami vicc vagy ezmiez?!

-
Whysperer
addikt
Igen Inteles és vágesz mondta a tech supportos emberke ,hogy sajnos úgy van megírva ,hogy nem a proci a hibás,de egy szálas a GW 2 és ott az intel nagyon erős ,de az FX nem! Nem proci hiba csak így van megírva a játék sajnos! Kíváncsi leszek attól függetlenül ,hogy CPU a prior remélem a 7970 segíteni fog kicsit majd a témábn!
-
bimbilla09
tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene. A helyzet a következő; 4-5 hónapja biztos nem jelentkeztem be. Launcher indít, letölti a patchet ahogy kell, próbálok loginolni, erre kiírja hogy recover-eljem az accountomat. Jó, rendben. Hivatalos oldalra fel, próbálok bejelentkezni, de nem enged. Rákatt a "Forgot your pw?"-re. E-mail, CD-kulcs, felhasználó név beír, nem jó.
Valószínű, hogy feltörték az accountot? Mit tegyek? Írjak a supportnak? Van magyar nyelvű support?Előre is köszi a válaszokat.

-
Whysperer
addikt
Ennyi Nincs AMD-re megírva rendesen. Ezt a választ adták!. Azért köszi. szó szerint azt írták ,hogy és ezt most poénosan átvezetem a tartalmát.
"A hiba nem az Ön készülékében van" Hanem a programban!Nem úgy van megírva. 8) Ráírhatták volna a dobozára ,hogy Bocsi AMD-vel az egyik and game része a játéknak tamagoccsi színvonalú! Vagy ,hogy AMD min. system req. 5 GHZ+7870 8)
-
Whysperer
addikt
ezt egy srác készítette nekem pont az előbb Variance chat forumra [link] ugyan annyia memória nem 4,2 4,6-n emgy az csak 400 mhz semmi és a vga-ja nagyjából az enyém. na most Én full lowra leszedve se megy úgy mint neki 30 fpss a játék miközben videót vesz fel róla 8) ez a poén! 8)
Most várom a tech support válaszát!
-
válasz
Whysperer
üzenetére
Nézz körül YTn vagy Twitchen, szoktak WWWt is streamelni/feltölteni 720p felett és náluk nem akad, megvan a 25+ fps a tömegben ~ilyen gépeken. Driver gond lehet nálatok, vagy beállítás bibi, de akár írhatsz a supportnak is, hogy xy vasatok van és akad, lehet tudnak javasolni valamit.
(Csak kerek mondatokban, írásjeleket, nagybetűket nem random módon használva, mert némelyik supportos sajnos eléggé hadilábon áll az angollal és hajlamos félreérteni dolgokat)
-
-
Whysperer
addikt
Hja amúgy érdekes elindítottam a kezelőt meg a MSI afterburner-t és a VGA-m 99%-on futott a CPU-m meg az egyik mg futott egy kté másodpercre 70%-ona többi 40-50 között megy. akkor ez most hogy? Akkor CPU limitem lenen akkor 100%-on kellene futnia mint ahogy a régi 2 magos e7300-am tette!
-
Whysperer
addikt
szóval akkor ez a játék csak i7-el megy jól egy i5 (4mag) vagy egy 8*** (4 mag 8 szál) FX-en 4 GHZ felett egy 15 fps-re elég . azért ez elég poénos!
-
Whysperer
addikt
Amúgy arra van valakinek ötlete ,hogy FX 8120-am van 4,2-re húzva egy 8 giga ram emg 6850 ATI és néztem low fps WvW-n ,de a VGA-m nem megy 80% terhelés fölé. rákérdeztem és senkinek se. Akkro krédem Én miért nem megy maxon és több fps? Ez valami program hiba? haveronak i5 meg i7 van és ott se megy ,de nekik is low fps van!
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Valóban jó az a guardian, amit te említesz. Nem tudom Whysperer, hogy milyen körülmények között játszol/fogsz játszani, de tapasztalataim szerint bár a guardian a biztosabb választás, de ugyanakkor a korlátozottabb is (minden buffod/cleanse max. 5 emberre hat). Egy staff ele ezzel szemben akár 50 embernek is tud mightot és healt adni egy szervezett csapatban.
Szóval ha szervezett teammel mész akkor inkább staff elét javasolnék, ha csak pug, akkor guardiant.
Amúgy ha full support guardiant akarsz és nem érdekel a solo roam, vagy az 5 főnél kisebb skirmish (ezeknél érződik főleg minden egyes ember dps-e), akkor GS helyett inkább hammert tegyél be. Nem veszítesz túl sok sebzést, de a symbol-od protection lesz retaliation helyett, kapsz egy blast finishert (4 másodpercenként 3 stack might/heal 5 főnek) és plusz két cc-t. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Whysperer
üzenetére
Én ezt használom
Mindenhol jó.Guardianhoz képest jóval többet sebzek, az élet bőven elég, és még supportolni is tudok.A soilder rúna armorba meg kötelező egy Guardiannál, mert a partyról minden shout-al leszed egy kondit, ezáltal kivan váltva az egyik ilyen trait-et.Ha támadni akarok akkor greatsword, ha úgy érzem a partynak kell a support, akkor váltok staffra
Ha tankosabbra akarod venni a figurát, akkor soilder (power, toughness, vitality) ruhát kell venned, de ennek én nem látom értelmét, mert a sebzésed gyenge lesz.Ok, a guardian nem dps kari, de ha egyszer jóval többet is ki lehet hozni belőle sebzés terén, és még supportolni is tudsz mellette, ezáltal hasznosabb vagy a partynak, akkor miért ne?
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Whysperer
addikt
válasz
Chabe89
üzenetére
De ez az ,hogy supportra akarom használni vagy a guardiant vagy a elementalt!!
(#5951) Sousuke90 Igen látom,de a kérdésem ,hogy Ti mint tapasztaltabbak mondjuk WvW terén mivel tudok jobban support lenni Elementallal vagy Guardiannal! DPS játékot nem nagyon szeretm túl unalams nekem... (Megjegyzem nekem) Ami nem kizárt ,hogy az is leszek.
-
Sousuke90
aktív tag
Supportra szerintem inkább a staff ele való, több fieldet is tudsz lerakni.
D/D inkább túlélésre jó.Amúgy ajánlom daphoenix topikját, az egyik legjobb d/d ele, aki mindenre kiterjedő és nagyon részletes guide-ot írt.
-
Chabe89
addikt
válasz
Whysperer
üzenetére
Guardommal ezt használom. Elég jó dungira meg fractalra magas szinten is.
D/D ele még nekem is új még csak lvl 42, de inkább supportra szeretném majd használni.
-
Whysperer
addikt
Warriormat szeretném lecserélni emrt nagyon jó a shoutos healelős csak szeretnék msát kipróbálni és guardian vagy dagger daggeros elemental-ra lennék kíváncsi valakinek tapasztalat?
-
Bencus88
nagyúr
Köszöntem a válaszokat!!

-
Chabe89
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére
Igazából ez majd ha 80 leszel dől el, hogy milyen build fekszik jobban. Addig tényleg jobb mindent kipróbálni és kísérletezgetni. Én GS-t használok For Great Justice, On my Mark és valamilyen bannert. Néha cserélek Frenzy-re és Endure Pain-re ha a helyzet úgy kívánja. Itt tudsz válogatni van pár build.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére
Kísérletezz. Mire felhúzod nyolcvanig - nem sok idő -, addig majd kitapasztalod. Egynél ne ragadj meg, próbálj ki minél többet, melyikek jönnek be neked jobban.
De majd ad valaki pontosabb választ, ha nagyon kell.
________________________________________________________Nem tudja valaki, új terület(eket?) mikor kapun? Ha egyáltalán... Vagy már csak kiegészítőben?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
16-os warrior vagyok, 2 kezes sword-el, szerintetek melyik két képességet használjam 7-es 8-as? egy stun van most meg For Great Justice.Köszi
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok adni egy linket ahol magyarul részletesen le van írva, amikor csinálom a karakterem, hogy pontosan mi micsoda? És ez nagyban szerepet játszik a karakteren, vagy egyszerűen csak a storyhoz kell?
-
Whysperer
addikt
Hjaaj ÉN is kicsit képletesen elsírtam magamat a WvW miatt mikor megláttam ,hogy is van felépítve úgy az egész! Úgy sehogy!! Amúgy egy kicsi módosítással nagyon jó játék lenne... mind1 elvagyok vele bár kicsit tartalmatlanabb számomra mint az eddig kipróbált MMORPG-k nem vágom miért úgy értelmetlennnek tartok bármibe is belefogni 8) ingame,de nem rossz!
off:
kíváncsi leszek TESO-ba ,hogy fogják megoldani azt a 100/100-as bg-t! nem mondom ,hogy világ rengető ,de azért ott se csúnya a grafika! Bár tény ,hogy az általad linkelt demoba sok a high charater,de sz.tem nem is a karakterek mozgása vágja gajra a gépet hanem a spell effektek és a környezet. itt a videon sok semmit csináló mezőn mozgó és egy kékség a háttérben dologról van szó. Tudom milyen gépet fut a demo és kívánom ,hogy készen is ilyen jó legyen,de azért ezt olyan szép spell effecktekkel meg táj részletességgel megtoldva ... reméljük !!
Nem tudom amúgy nekem itt a GW 2-be az fáj ,hogy amit írtak ,hogy nem a statok miatt gearezel. háááááát valamilyen szinten igen azt még nem tetem hozzá ,hogy a kinézetért meg megy a farmolás szóval OP!! 8) tény,hogy nem kell évekre lekötnöd magadat és akkor is élmény szintű,ha csak 1 kicsit játszol bár Én csak kicsit tudok játszani vele nem is látom értelmét kicsit játszani mert lényegében semmi nem történik akkor majdnem ,hogy csak! 8)
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nem kötelező, de ezzel a két dologgal alapvetően felrúgták azt, amit a GW1 felépített.
Nem kötelező, de ahelyett, hogy nehezen megszerezhető itemeket, skineket tennének a játékba (a gemshop az nem az), mellyel lehetne jelképezni az adott játékos "progress"-ét beteszik a daily-kért járó achikat. Kb rosszabb, mint a Wow ilyen téren. Más cél, ami mutatja, hogy mit ér el a játékos nem nagyon van a játékban jelenleg - WvW rank lehetne, ha nem a zergről szólna. Ami ellen szeretnének tenni, de az elképzelésük az édeskevés hozzá -.
WvW laggolással kapcsolatban egy érdekesség, hogy lehet másképp is: [link] Érdemes megnézni, hogy hány karakter van a képen és, hogy milyen gépen fut.
Gondolom már több karaktereden is van full ascended ékszerszett, hogy ilyen könnyedén várod az új armorokat és nem idegesítene, hogy amit ~ két hétig farmolsz cucc azt dobhatod ki a kukába.
-
Viszont ez a Karka Queen event olyan... hm... ratyi... CDn van a Queen respawn, de sehol nem jelzi a timer, de azért csinálgasd az eventeket. Laggol mint állat, még overflowon is, mint anno a bevezető eventnél...
Vannak mobok amik sebezhetetlenek és az istenért nem tűnnek el. Remek patch, de tényleg.
-
Reméljük lesz olyan jó, mint GW1ben.
Más: arról hallott valaki esetleg, hogy megszüntetnék a dailykért az achikat? Hogy őszinte legyek ez az egyik legidegesítőbb dolog a játékban. Aki kicsit is maximalista azt ezzel rákényszerítik, hogy csinálgassa a napikat minden nap. Kb mint a wowban a dailyk... (A másik, hogy újabb és újabb statos armorokat tesznek be, miután mondjuk már kivettem egy teljes szettnyi Ascended ékszer cuccot, upgradeelt back-vel. Köszi...
-
aizen92
addikt
vizsgaidőszak miatt egy percet se tudok játszani... kisebb gond. a nagyobb az hogy ezek a plusz tartalmak amik jönnek ki azokat esélytelen h újra tudom játszani? gondolok itt last stand és the secret Southsun contentekre. meg valami június 4.én is jön. :/ nem lenne jó buli h lemaradok ezekről ( rohadt szigorlat miatt
) -
Egonyolc
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Csak ami halottakból esik.
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintetek a játékban mire hat a Magic Find?
Mob drop az ok, de vajon a kis illetve a nagy ládákra is hatással van az MF? -
nesh_019
senior tag
kb 2 órás insta. Nagyon hosszú és hangulatos.
-
Tod
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Köszi. Mindenképp érdemes 5 -en nekivágni? V. kevesebben is meg lehet csinálni?
-
FehérHolló
veterán
A legutolsó personal story quest az, hogy csináld meg az Arah dungeon Story módját. Na jó, utána van egy ünneplősdi, de az komolytalan nehézségű.
Elvben lehetséges egyedül is, de nem hinném, hogy értelmes időn belül kivitelezhető lenne így. (Az első Arah story-m másfél órás volt egy teljes csapattal.) -
Tod
csendes tag
Hi
A játék vége fele story módban a győzd le Zhaitan mission -t a Dungeon nál nem lehet egyedül befejezni? Az az utolsó küldetés story módban? -
Ha Daoc szintű craftra vágysz, ahol te alakítod az armor/fegyver statját, akkor manapság nem nagyon fogsz olyat találni. Talán majd a Camelot Unchained.
Ha Diablo féle random rollra, akkor meg végképp nem lesz ilyen, mmokban nem divat ez a féle itemizáció.
(Az account eladást annyira nem hirdetném, mert EULAba és a fórum alapelveibe ütközik)
-
Helmoras
őstag
válasz
dilipok
üzenetére
az az 1,6 az igazából 2,8 felturbozza magát, ott valami más lesz a levegőben a videokártya lesz a gyenge szerintem még egy asztali gts 450 is gyorsabb nála kb 10 % al, a gw 2 nek komolyabb vga teljesitmény kell, szerintem a felbontást kellene csökkenteni 1366*768 ra akkor vállalható lenne a dolog.
-
dilipok
veterán
válasz
férfiállat
üzenetére
szerintem a processzor orajele nagyon keves hozza. 1.6 ghz nem tul sok... Nekem ez tunt fel legeloszor. Nem tudom, h tenyleg ez az oka, de abbol h minimumon sem nagyon megy, en erre kovetkeztetnek.
-
férfiállat
tag
sziasztok egyik haverom elkezdett játszani és olyan problémája van hogy adott egy ilyen gép
http://ipon.hu/?art=674
és a játék csak ilyen 8-10 fps-el fut ha csak a flödet nézi akkor kb 200 fps (minden le van véve minimumra)
keretrendszer oprendszer driverek minden a legfrissebb valaki nem tudja esetleg erre a problémára a megoldást?? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
1 hétig gondolkodtam a Mesmerem ruháján
Most tesztelgetem a full berserker geart.Ha nem jön be, akkor az ékszerekkel variálok.
Akkor ott van a dungeon master cím elérése.Szerintem az egyik legszebb title.33 dungeon útvonalat letolni sem kevés idő.Ma este megyünk Arah négyes útra...kemény menet lesz, de ezzel meglesz a Dungeon Master title
Igaz, ez a kiváló guild társak nélkül nem jöhetett volna létre 
Szvsz van mit csinálni a játékban. -
ProEvoFan
nagyúr
"szóval ha kifarmolod a hozzávalókat biztosan megkapod őket"
Akkor kezdj el gyűjteni egy Legendary fegyverre.Nem lesz egyszerű feladat.Talán 5 hónap alatt sikerül
Meg az összes ascended ékszerek összegyűjtése sem könnyű feladat, amibe tehetsz agony resistance-t.Plusz a Fractal hátasba tehetsz offensive/defensive infusion slotot, amitől megint csak erősebb leszel.Nos, ezt így egyben nem kevés idő megszerezni... -
Tombi
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a gw 2 end content cuccai továbbra is csak
skinben térnek el egymástól, ahogy a gw 1-ben, azaz nem volt különbség köztük.
Azért kérdezném, mert egy olyan játékot, amiben nem lehet mindig ujabb cuccokal
fejlszteni magad, nem kezdenék el. üdv -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Ranger karimat egy kicsit életképesebbe szeretném tenni a dungeonokban. Most jelenleg berserker cuccban van, full power, full crit. A damage-el nincs is gond, de a védelem az nulla. Azt kérdezném, hogy szerintetek, ha knight armorra átváltanék, akkor mennyivel lennék életképesebb a dungeonokban? Nem csak magam miatt szeretnék váltani, de a guild társaim érdekeit is figyelembe véve váltanék. Apropó a ha jól tudom, akkor a tp-ben lehet kapni egybe szettet, és nem kell külön megvásárolni?
Köszi
-
aizen92
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
jogos.
csak 1366
full hd tv-n 90% gpu és 75% cpuval megy mid/high beállításon. igaz ott már a wvw nagyon durva. -
aizen92
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
mármint a WvW.

alapból a játék a laptopomon a cpu 40%át használja i7 és a vga 60%-át high beállítás és 50 fps limittel.
csak egy két helyen van fps drop.
WvW viszont halál. viszont végre betették h a WvW ellenfelek character textúráját változtatni lehet. így kicsit normalizálódott helyzet. -
nesh_019
senior tag
WvW-n nektek hány FPS-el megy Epic fight alatt 50v50+?
Nálam sokszor leesik 3-4FPSre. :S [Nincs rossz gépem]
Van olyan config amivel stabil 25-30fpsel játszható?
-
qad
senior tag
válasz
nosferatue
üzenetére
Köszi az infót.
-
qad
senior tag
Dead drop nem működik Desolation, Far Shiverpeaks és Piken Squaren sem. Ez az info csak wayfare hillsre vonatkozik.
Infót kérnék szépen hogy melyik szerveren működik jelenleg wayfarer hillsben. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Vagyis annyira nem, de azért nevettem egyet.
és kezdek egy új karaktert.

Nagyon együtt fejlődnek a lányaink. 
)

1 hétig gondolkodtam a Mesmerem ruháján