Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Most én is kicsit pihizek, de nem unatkozom.
Viszont eladni szerintem továbbra is hülyeség, mert most nagyobb update-ek jönnek ki hónapról hónapra. Törődnek velünk a fejlesztők, ez látszik.
...és még hol vagyunk a fizetős kiegészítőktől? Azokban biztos jó sok minden lesz, remélem nem hagyják ott a játékot az emberek, mert nagy lehetőségek vannak benne! Ja, és más MMO-t nem tudok ami lekötne, vagy érdekes lenne. Maximum úgy, hogy vagy a grafika jobb, vagy ez, vagy amaz, de a GW2-ben az a jó, hogy itt minden együtt van, ami kell egy jó játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont eladni szerintem továbbra is hülyeség, mert most nagyobb update-ek jönnek ki hónapról hónapra. Törődnek velünk a fejlesztők, ez látszik.