- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Nem hat a láda dropra? Na ezt nem tudtam. Amúgy úgy vettem észre, hogy azért jobb cuccok szoktak esni, ha mf-et kajolok pl, elég látványosan, több minden meg jobbak is. Úgy gondoltam, hogy veszek egy teljes armos szettet, valami olcsót, és azokba berakok 6 mf-es rúnát, az +9% mf asszem összesen, kajolok is, stb. Csak ezeket a rúnákat is olyan ruhára lenne értelme rárakni, amin alapból van +x% mf. Hmm... És akkor úgy gondoltam, h ezt a szettet mindig magamnál tartanám és amikor dungiban láda nyitás van, akkor átöltözök... De akkor így kuka az egész. Jó, hogy mondtad.
Az előbb pvp-ztem egy sort, meglett a 10. szint. A lvl 10-es vendor mire jó? Ugyan azok a cuccok vannak nála, mint a lvl1-esnél. Ugyan olyan alapanyagok. Meg ez a pvp mistyc forge sem tiszta. Itt minden cucc, fegyver ugyan olyan erős? Azt hittem, h majd a 10-es vendortól lehet erősebb cuccokat venni, még ha nem is sokkal erősebbek.
Mystic forgeban csináltam egy fegyvert meg egy sapit, gatyát meg pulcsit de erősebb egyik sem volt az addiginál, csak más. Egyiket rabbit alapanyaggal csináltam, másikat deerrel, de nem volt különbség.
Ja meg célarányosan nem lehet elkészíteni valamit? Ha pl a collectablesból kiválasztok egy ruha szettet, akkor azt megcsinálhatom valahogy, vagy várnom kell, amíg véletlenül pont azt nem dobja MF-ben vagy valamelyik ládából...
Bocs a kicsit sok kérdésért.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Drón topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest