- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Egy GTX770-en gondolkodom. Mióta a PC-s vagyok a "zöldekhez" húztam. Egy GTX 460-am van, de már kevés . De nem tudom mit hoz a jövő?! Itt az új konzol generáció amik ugye Radeon alapúak. Érdemes e még Nvidiában gondolkodni, vagy a kutya sem fog rá fejleszteniM!
-
Htibimor
senior tag
válasz
BlessedElroy #13638 üzenetére
Milyen giga volt? OC wfx3-as?
-
Htibimor
senior tag
válasz
BlessedElroy #13636 üzenetére
Eddig jól hangzik a dolog. És milyen a hangja alapjáraton és terhelés alatt? Csendes kártyát szeretnék.
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Gigabyte GTX670 OC vagy MSI GTX670 PE? Hangra, teljesítményre milyen tapasztalattal rendelkeztek. A gigát halkabbnak ítélték a külföldi tesztek az MSI-t meg néha gyorsabbnak. Szerintetek?!
-
Htibimor
senior tag
válasz
boogie84 #13455 üzenetére
Ha már 680!? Mire gondolsz ezzel? Próbálnék egy olyan kártyát venni, amit most még meg tudok fizetni és jó pár évig magas színvonalon kiszolgálna. Sokan rágják a fülemet, hogy miért nem inkább tuningolt gtx 670-et veszek. Olcsóbb és majdnem ennyit tud? Olyan is aki MSI PE gtx 660ti-re beszélne rá. Én valahogy a 680-ban látom megoldást. Mi a véleményetek?!!
-
Htibimor
senior tag
válasz
ricshard444 #13447 üzenetére
Akkor marad egy OC Windforce3-al. Az jó lehet?!
-
Htibimor
senior tag
Van egyébként valakinek tapasztalata a hangjával kapcsolatban? A külföldi tesztekben vegyesen nyilatkoznak róla. Én szeretem, ha csendes egy kártya.
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Gigabyte GTX 680 SOC 2gb-os kártyát. A gyártó honlapján 650W-os tápegységet írnak hozzá. Nekem egy Corsair GS600 80p tápegységem van. Van valakinek tapasztalata, hogy elég lehet-e vagy válasszak egy sima OC-t (ahhoz csak 550-es tápot írnak)esetleg egy GTX 670-et? Egyébként a gépem core i5/2500k@4,5ghz pár hdd és 2 ssd Corsair H100 vízhűtés.
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
gtx 680-hoz egy Corsair GS600-as táp elég? Core i5 @4,5GHz 8gb ram 2 ssd, 3 hdd stb?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Megjött a Crysis 3 és egyébként is kicsit öregecske a kártyám GTX460(mondjuk még mindig jól szolgál. Gtx670/680-ban gondolkodom, de 4GB rammal. Mi a vélemény/tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest